Hvordan utvinne NEO-tokens: [Staking GAS Tutorial for 2021]

NEO er en Bevis for innsats POS-mynt med et token-system, NEO, og GASS. Å låse opp eller sette NEO vil gjøre det mulig for tokenholdere å tjene GAS, som deretter kan brukes til transaksjonsgebyrer i NEO-blockchain. Begge disse tokens støttes i mange av de største børsene i verden. Strengt tatt er NEO ikke et mineabelt symbol; i denne artikkelen vil vi imidlertid vise deg hvordan du kan bryte NEO og bli belønnet med NEO.

Vi snakker om å gjøre det umulige og få betalt i NEO for gruvedrift av andre blokkjeder. Selv om dette høres ut som en svindel, kan vi forsikre deg om at det ikke er det. Det er rett og slett den leide gruvedriftsmodellen.

Hvor hashkraft leies ut eller brukes til å bryte den mest profitt mynten i gruvedrift og bytte dem med NEO.

NiceHash har gjort dette i årevis ved hjelp av Bitcoin eller BTC. Med unMineable kan du gruve over 40 mynter og bli betalt i mynten du velger. I dag ser vi på å få betalt i NEO, tidligere kjent som Antshares, som ble et av de mest lovende kryptokurrencyprosjektene etter å ha skiftet navn i 2017.

I denne artikkelen skal vi dele prosessen med NEO-gruvedrift og hvordan konsensusen fungerer.

hvordan mine neo

Hva er NEO, og hvilken lommebok kan vi bruke til NEO?

NEO er muligens et Ethereum-drapsmann, også kjent som det kinesiske Ethereum. I motsetning til Ethereum kan NEO ikke direkte utvinnes fordi det er et bevis på innsats. Selv om denne artikkelen høres ut som clickbait (siden du kom hit for å finne ut hvordan du mine NEO), har vi funnet en måte du kan få betalt direkte i NEO. Det er hvis du kan drive gruvedrift eller gruvebruk. Det er en fantastisk, anonym måte å diversifisere på hvis du er klar for gruveutfordringen.

Neo Ecosystem er veldig utviklet, og du er bortskjemt med valg av lommebøker. Bare husk å velge en lommebok som har muligheten til å satse. Det er mange innsatsalternativer der ute, vi tror ikke på innsatser hvis det kommer på bekostning av sikkerheten.

Det er et allment kjent faktum at hardware-lommebøker er den tryggeste måten å satse på; derfor anbefaler vi dem.

Med NEO er alternativene dine begrenset med hardware-lommebøker, men du har fortsatt mange alternativer. Nye produsenter har kommet til NEO-festen, the Ledger Nano S og Ledger Nano X kan trygt lagre og stake Neo, sammen med den slanke Spatium Biometric Wallet som skal slippes, og den større SafePal S1.

Hvordan Mine NEO

Hvordan gruve NEO nøyaktig?

Mining NEO er ikke så komplisert som det høres ut; du trenger et ekstra grafikkort eller kort eller til og med bare en CPU. Hvis du er heldig nok til å ha en ASIC-enhet som kan utvinne Ethash, er du i virksomhet og kan begynne prosessen med gruvedrift NEO.

I vår definisjon nevnte vi at du ikke kunne mine NEO, men du kan stake NEO for GAS. Dette var ikke det vi snakket om. Det vi skal gjøre er å leie ut hashkraft til et gruvebasseng. Vi kommer til å bli belønnet i NEO.

Dette betyr at du kan leie ut CPUer, GPUer, ASIC-er eller FPGA-kort og få betalt i NEO. 

Denne prosessen krever ingen KYC og hva gjør gruvedrift til det foretrukne valget for å anskaffe kryptovalutaer.

Mining NEO Algorithms

Det første valget du må ta er hvordan vil du bryte. Ethash, RandomX og X16Rv2 er gruvealgoritmene som er tilgjengelige å velge mellom. Ethash kan utvinnes med GPUer; Det er imidlertid mye vanskeligere for GPU å tjene et reelt overskudd fordi ASIC gruvearbeidere driver også den samme algoritmen. ASIC er kraftigere og mer effektive enheter som grafikkort ikke kunne konkurrere med. 

Det har vært snakk om ProgPoW for en stund nå, men vi har ikke sett noe annet enn feil som prøver å utjevne spillereglene for både ASIC- og GPU-gruvearbeidere. For å bruke Ethash bruker vi Claymore Miner, og vi kan ikke si nok gode ting om denne gruvearbeideren.

Denne gangen skal vi bruke Simple Miner OS eller SMOS med Ethash for å få litt variasjon. SMOS er et Linux-basert operativsystem som også bruker Claymore. Ethash er algoritmen som brukes av Ethereum og en rekke andre mynter.

X16Rv2 er en GPU og FPGA minet mynt. FPGA-gruvearbeidere gir et urettferdig spillested fordi de har en betydelig strømfordel. FPGA-gruvearbeidere yter med hastigheter opptil 5 ganger bedre enn GPU-er, og bruker samme mengde strøm.

X16Rv2 er algo bak Ravencoin og en rekke andre mynter. Ravencoin-algoritmen har blitt endret flere ganger, akkurat som Monero, for å unngå ASIC-gruvedriftens sentraliserte natur.

Dessverre er FPGA-kort bare bedre grafikkort og har en fordel i rommet. Dette ville være fordi de bruker mindre strøm og yter langt større enn standard grafikkort.

Heldigvis er det ikke så mange på grunn av kostnadene, og dessverre er kostnaden veldig bratt, så selv om de var rikelig, ville ikke folk kjøpe dem.

RandomX er derimot bare en CPU. RandomX brukes av Monero og en rekke andre mynter. Denne algo ser ut til å være den mest ganske utvinnede mynten uten urettferdige fordeler. Som vi har sett med Ethash og GPUer vs ASIC og med X16Rv2 og GPUer mot FPGA.

Mens spillereglene er mer jevne, betyr ikke dette at du ikke trenger en utmerket CPU for å tjene nok mynter for å være lønnsomme. Det er fortsatt et intenst vanskelighetsnivå å takle. CPU-gruvedrift er fortsatt et konkurransedyktig område.

UnMineable vil administrere myntenes utvalg av myntene og velge det mest lønnsomme nettverket å utvinne, og tjene seg selv og deg mest belønning. De vil også gjøre dette for Ethash, RandomX og X16Rv2. Dette tar mye av ledelsen ut av gruvedrift, noe som enten kan være en god eller en dårlig ting.

Hvordan gruve NEO ved hjelp av Simple Miner OS SMOS

Denne metoden krever en dedikert maskin for å installere SMOS. Denne opplæringen skal gå langt for å vise deg hvordan du fullfører oppsettet og får gruvearbeideren i gang. SMOS kan bruke Claymore til å bryte Ethash, du må kopiere følgende kode og plassere den der den må gå;

./EthDcrMiner64.exe -pool ethash.unmineable.com:3333 -ewal NEO: YourAddress.YourWorkerName -epsw x -mode 1 -allpools 1

For å dobbeltsjekke oppsettet ditt, kan du se på denne veiledningen hvis du trenger hjelp. Det er for Tron, men den eneste forskjellen er adressetypen.

NEO Mining Calculator

Du kan bruke WhatToMine for å beregne hver av de estimerte inntektene, eller du kan bruke gruvekalkulatoren på unMinable for NEO. Begge vil hjelpe saken din. WhatToMine vil bryte ned kostnadene dine, og unMineable vil vise deg inntektene dine.

En sunn og tryggere tommelfingerregel er å halve inntektene dine og se om du fortsatt vil være lønnsom. Gruvearbeidere svikter, og systemer gjør ikke alltid som de skal pluss, livet finner en måte å avbryte gruvedriften din. Med denne bufferen kan du virkelig se om du kan holde deg flytende.

Når du har gjort matematikken, kan du fortelle oss hvordan du gjorde det. Gruvedrift er en ekstremt kompleks virksomhet med mange variable kostnader og hjørner å kutte. Å bruke FPGA kan være dyrere å starte, men etter at kortet er betalt, er fortjenesten sinnssyk.

Slik satser du på NEO

I dag vil vi gå gjennom trinnene du må ta for å satse NEO-kryptoen din og tjene passiv inntekt. For å satse NEO, trenger du en lommebok og bytter som støtter begge valutaene, NEO og GAS.

Lommeboken som støtter NEO og GAS 

  • Mosebok

Toppbørser som støtter NEO

  • Binance

Hvordan stake NEO på Exodus Wallet

1. Last ned exodus lommebok

2. Åpne Exodus-klienten og send noen NEO som du vil satse på kontoen din. 

Hvis du ikke ser NEO når du åpner klienten, kan du klikke på dashbordets søkeverktøy for å finne lommebokadressen din.

3. Når du har lagt til noen NEO i lommeboken din, vil du umiddelbart begynne å tjene en kryptovaluta kalt “GAS.” 

Dette tokenet kan byttes mot mer NEO eller selges på et bytteside for å lage fiat. Det er ingenting annet som kreves av deg på din side.

4. Gjør krav på pengene dine 

Øverst til høyre på NEO-lommeboka ser du et tannhjulikon. Hvis du klikker på den, vil du se et alternativ som gjør at du kan kreve bensintegnene du mottok. Når du klikker på “Krav”, blir gasspolettene lagt til lommeboken og er klare til utveksling.

Hvordan stake Neo for Gas på Binance-børsen

Alle NEO-holdere på Binance vil få GAS, som produseres av NEO månedlig. Detaljene er som følger. 

Beregningsmetode

GAS-distribusjonsbeløp = total distribusjonsbeløp for GAS * NEO holderposisjonsforhold (med 8 sifre etter desimaltegnet)

NEO-holders posisjonsforhold = summen av daglig posisjonsbeløp for NEO-holdere / summen av daglig posisjonsbeløp for alle NEO-brukere

Den daglige posisjonsbeløpet er basert på et daglig øyeblikksbilde av NEO Balance.

Distribusjonstid

Binance vil ha tilsvarende kunngjøringer etter månedlig distribusjon, vær underlagt kunngjøringer.

Beregningen starter fra den første dagen Binance.com er online. Tidspunktet for det første øyeblikksbildet er klokken 14.00 den 14. juli 2017.

Eksempel på beregningen

Bruker A har NEO i tre dager, han / hun har henholdsvis 30, 300 og 60 NEO på de tre dagene. Derfor er summen av den daglige NEO-posisjonen 390. Forutsatt at det totale distribusjonstallet for GAS er 1000 i denne måneden, og summen av det daglige posisjonsbeløpet for alle NEO-brukere er 600000;

Dermed er den faktiske distribusjonsmengden for bruker A = 1000 * 390/600000 = 0,65

Konklusjon

Gruvedrift NEO kan være en hyggelig opplevelse. Hvis du har fritid til å optimalisere maskinene dine og har ekstra penger å legge rundt, kan det være en morsom og oppfylt innsats å investere i en godt undersøkt gruverigg..

Du vet aldri, kanskje du starter en fullverdig gruvegård nedover veien. Vær alltid oppmerksom på kostnadene dine: gruvedrift er dyrt og svært konkurransedyktig. Avhengig av markedsforholdene kan imidlertid kryptovaluta-gruvedrift være en veldig lukrativ virksomhet. Dette er på toppen av å delta i å sikre desentraliserte nettverk som i fremtiden kan erstatte eksisterende finansielle nettverk. 

Ved hjelp av verktøyene vi har diskutert tidligere, retter du gruvearbeideren din til mynten du vil gruve. Velg et basseng, så går du til kryptominningsløpene. UnMinable gir virkelig fleksibilitet og kraft til de menneskene som velger å bryte ved hjelp av bassenget.

Å bruke unMinable har vært øyeåpning. Vi liker virkelig tjenestene deres; muligheten til å få betalt i en POS-mynt mens gruvedrift er rett og slett fantastisk. Og ser ut til å stikke moro på hele etableringen av POS vs POW. Gruvearbeidere vil alltid favorisere POW-konsensusmekanismen, noe som er forståelig.

Dette er ikke å si at teknologien til POS-mynter ikke er fantastisk, men rett og slett, hvordan gruver en gruvearbeider POS-mynter? I det minste med unMinable, kan du.

Som en bonus er GAS en kryptovaluta som distribueres ved å holde NEO i lommeboken din, GAS brukes til å drive transaksjoner på NEO-blockchain. Når hver NEO-blokk blir generert, vil GAS distribueres til alle NEO-innehavere, og Staking er gjort tilgjengelig på plattformen som støtter både valutaer, NEO og GAS.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me