Hvordan utvinne Ubiq i 2021: Er det verdt det lenger?

Når folk vurderer å utvinne krypto i 2020, tenker de ikke veldig på hvordan man skal utvinne Ubiq siden tusenvis av andre alternativer kan gi dem mer tilbake..

Cryptocurrency mining er når transaksjoner mellom brukere blir bekreftet og lagt til blockchain offentlig reskontro. Bitcoin er det mest populære og veletablerte eksemplet på en gruveløs kryptovaluta, men det er verdt å merke seg at ikke alle kryptovalutaer er gruvedrift.

Ubiq er en hard gaffel fra Ethereum som er helt atskilt fra Ethereum-økosystemet. Det er en litt modifisert versjon av Ethereum blockchain og implementerer Ethereum Virtual Machine for smarte kontrakter og DApps..

På sjansen for at du er opptatt av Ethereum gafler, på det tidspunktet, sannsynligvis du fanget vind av Ubiq (UBQ). Det er en åpen kildekode, delt desentraliserte penger. I likhet med Ethereum står den tiltenkte interessegruppen i alle fall i kontrast.

Denne mynten garanterer sikkerhet og fokuserer på sans bug redesign. Gruvedrift UBQ er en energigivende fordel mulighet.

I denne artikkelen finner du en enkel trinnvis retning på den beste måten å utvinne Ubiq på.

hvordan gruve ubiq

RASKGUIDE: Hvordan gruve UBIQ

1. Forbered GPUen din for gruvedrift. Installer de siste stabile driverne fra det offisielle nettstedet.

2. Last ned Ubiq-gruveprogramvaren.

3. Velg gruvebassenget der du vil gruve.

4. Lag lommeboken du vil motta belønningen vår.

5. Rediger start.dat-filen med notisblokk for det spesifikke gruvebassenget du vil bruke.

6. Start gruvedrift.

Gå til Ubiq gruvedrift

Sammenligningstabell for Ubiq Mining Pool 

Ubiq Mining Pool Comparison

Ubiq Mining Pool Maxhash Mining Pool
Ubiq gruvedrift Maxhash Mining Pool
UbiqPool.io belaster 0,5% MaxHash nåværende avgift på 1% til 2,5% variabel avgift
Rangerte 2. med hasjkraft MaxHash er mye større enn UbiqPool.io

Mye lønnsomt

Maxhash tilbyr også VARFEE-system – avgifter betales bare når basseng er lønnsomt å utvinne
Lave avgifter Anbefales bare for å maksimere fortjenesten

Hva er Ubiq? Og dets brukere

Ubiq er et “ganske lansert” (som betyr rettferdig for alle, ingen pre-mining, no insta-mining, or ICO) prosjekt som startet i 2014. Prosjektet ble opprinnelig lansert under navnet Jumbucks (JBS). JBS begynte som bevis på arbeid og byttet senere til bevis på innsats da de til slutt byttet Ethereum-kjeden.

Med byttet kom navnet Ubiq og umiddelbar gafling. Nå, bare fordi det er en gaffel av Ethereum, betyr det ikke at det er en kopi av Ethereum.

UBQ er den første Ethereum-gaffelen som førte til endringer i konsensusnivå i form av ny kode, noe som i utgangspunktet betyr at det var flertallet enige om av utviklere, gruvearbeidere og investorer. På toppen av det har den også alle fordelene med Ethereum Virtual Machine mens den lærer av feilene Ethereum har gjort, og unngår å gjenta dem.

Muligens den beste innovasjonen UBQ har over forgjengeren, er implementeringen av deres ‘flux-vanskelighetsalgoritme.’.

Dette gir en jevn økning i vanskeligheten med gruvedrift i stedet for de galne, tilfeldige piggene som mange gruvearbeidere ser i BTC og ETH. Denne jevne økningen betyr høyere nøyaktighet og forutsigbarhet for fortjeneste for gruvearbeidere.

UBQ genererer en ny blokk hvert 88. sekund ved hjelp av et proof-of-work-system, som er det samme som Ethereum og Ethereum Classic. Den har også desentraliserte applikasjoner (DApps), som er en ny bygningsmodell for mer skalerbare applikasjoner og smarte kontrakter som brukes til å lette og verifisere utførelsen av en kontrakt som deretter blir drevet av UBQ-token som gebyrer for transaksjoner og beregninger.

Det er verdt å merke seg at smarte kontrakter og DApps ikke lenger er unike, de er faktisk ganske vanlige nå, men mange prosjekter mislykkes fortsatt. Mange problemer i kryptoverdenen involverer utviklingsteamene og hva de er i stand til å oppnå. En vanlig årsak til feil er et team som er dårlig rustet til å forutse potensielle problemer eller løse problemer som oppstår.

Dette fører til prosjekter som ender for buggy eller sårbare til at vi (forbruker, gruvearbeider, handelsmann eller investor) ikke ser noen langsiktig levedyktighet. Selv om feil generelt bare er for nyere prosjekter, er det også et problem som giganter som BTC og ETH har å gjøre med tette nettverk..

Heldigvis har UBQ et veteranutviklingsteam fullt av individer som konsekvent har bidratt til kryptosamfunnet med sin innovasjon og opprettelse. Og på toppen av det ledes teamet av en av mine personlige favorittutviklere, Julian Yap.

Hvem er Julian Yap?

Uten å bli for fanboy om ham eller hans arbeid, er Julian Yap den ledende utvikleren og hjernen bak UBQ. Før sin tid med UBQ jobbet Yap med utviklingen av Bittrex, en annen kryptovaluta kalt Decred (DCR), og blocktech, sammen med å ha mange gode bidrag på Github.

Hvordan gruve Ubiq og hvorfor?

Ubiq gjør det dristige kravet om å være virksomhetsstabil med gjennomsiktig styring. Ubiq er en hard gaffel av Ethereum. De modifiserte koden litt. De har fortsatt en aktiv versjon av Ethereum Virtual Machine eller EVM tilgjengelig på plattformen deres, og kodeutførelse er lik for både smarte kontrakter og Dapps. Koden deres er åpen kildekode og kan vises.

De oppnår sin stabilitet med en forutsigbar og konservativ oppgraderingsplan. I motsetning til andre smarte kontraktplattformer, gir Ubiq ikke konstante oppdateringer eller harde gafler. De har fokusert på å lage feilfri kode. Dette er perfekt for selskaper med en langsiktig visjon om å distribuere sine smarte kontrakter i trinn for å skape et komplett blockchain-miljø for individuelle prosjekter.

Å måtte gjøre om det samme prosjektet er en avbryter for organisasjoner som har begrensede budsjetter. Amerikanske offentlige etater bruker fortsatt Windows 3.1 flere tiår senere. Banker faller også i denne fellen ved å bruke programmeringsspråk COBOL og Fortran.

Det er for dyrt å oppgradere hele systemene; risikoen forbundet med overføring til bedre operativsystemer og nyere kodingspråk kan ikke beregnes.

Risikoen er grunnen til at Ethereum har så enorme hacker, de følger mottoet i silisiumdalen; “Gå raskt og knekk ting.” I et produksjonsstabilt miljø, som Bitcoin, tolereres dette ikke fordi det har altfor mye iboende verdi og ikke kan brytes på en anelse eller teste hvordan koden vil påvirke prosjektets brukbarhet. Dette er grunnen til at bitcoin heller ikke er Turing komplett.

Tilbake på sporet med Ubiq. De hadde ingen premiss og gjennomførte en rettferdig lansering, de valgte også å gjøre uten utviklingsgebyrer. Prosjektet gjorde ikke engang ICO. Selv om de hevder at dette vil hjelpe dem med å overholde regelverket, er vi ikke sikre på at poletter er verdipapirer.

Tokens er også råvarer / råvarer og brukes også som innganger for å generere utdata, akkurat som å bruke papir og blekk til å skrive ut en bok. Ubiq UBQ er en smart kontraktplattform basert på Ethereum som er 100% bevis på arbeid POW.

Hvorfor min Ubiq? Ubiq fungerer som en plattform og har også tokens. Gjort mulig på grunn av å være en Ethereum-gaffel. Denne mynten er praktisk talt bygget på den velprøvde ETH-kodebasen. Gruvedrift for Ubiq er lønnsomt. Også selve mynten er enkel å bruke og gir ett-klikk-løsninger for deg. Den har et enkelt dashbord, hvorfra du kan nå alle elveblestene dine og overvåke dem.

Bruk UBQ til å spore din daglige ytelse og få tilgang til vedlikeholdsfunksjoner med et enkelt klikk. Å være vert i en sky, kan dashbordet nås fra hvor som helst når som helst. Denne mynten gjenkjenner den besøkende og gir personen tilgang til riktig nettverk (hvis du er gjest, vil du være koblet til gjestenettverket).

Ubiq Mining – Hvordan utvinne Ubiq

Ubiq gruvearbeidere har noen få valg; Ubqminer, PhoenixMiner, TT-Miner og Nanominer. Vi brukte Claymore Miner, det er et mer komplekst alternativ, men kan brukes på flere mynter og gir ekstrem tilpasning. Claymore Miner er også plug and play, så det er ikke så ille.

Hvis du vil lese om Claymore Miner, anbefaler vi BitcoinTalk. Claymore Miner er enkel og enkel å installere. Du må ta hensyn til hvor du installerer filene, ettersom du trenger tilgang til start.dat-filen på litt. Klikk på neste, og avslutt.

Dessverre kan du ikke bruke Claymore Miner lenger, da det ikke støttes, ligner på Claymore Miner, og du må merke deg installasjonskatalogen. I tillegg må du betale et gebyr for å bruke gruveprogrammet.

Ubiq gruvedrift

Nå som alt er installert, er du nesten klar til å starte gruvedrift. Neste trinn er å vurdere hvilket basseng du skal bruke. Selv om vi ikke anbefaler MaxHash å desentralisere nettverket, anbefaler vi MaxHash for å maksimere fortjenesten. Hvis du bryr deg om prosjektet og ikke er i det bare for fortjeneste, se på UbiqPool.io. ? De er rangert som nummer to med hashkraft.

UbiqPool.io tar 0,5% sammenlignet med MaxHash nåværende avgift på 1% til 2,5% variabel avgift.

Statistisk sett, jo større hashkraften til gruvebassenget er, desto mer sannsynlig vil du bli belønnet for kollektiv gruvedrift av en blokk. MaxHash er mye større enn UbiqPool.IO, men mer om det i konklusjonen.

Hvis du er interessert i andre gruvebassenger, er både Ubiq og MiningPoolStats et godt sted å starte søket.

Ubiq Minerpool

Når du har valgt Ubiq-gruvegruppen din, er du klar til å konfigurere start.dat-filen. Åpne start.dat-filen i notisblokk, og avhengig av gruvearbeideren, kan oppsettet være så enkelt som en linje kopiere og lime inn eller så komplisert som timer med forskning for å finne ut av hvert argument / input.wallet

På denne siden finner du Stratum Proxy for MaxHash. Kopier koden som starter med Statum og slutter med et portnummer og plasser den der STRATUM_PROXY skal gå. Deretter skriver du inn din egen lommebokadresse, husk å dobbeltsjekke adressen.

Det siste trinnet er å angi arbeidstakersnavnet ditt, hvilket som helst navn vil fungere; husk ingen mellomrom. Arbeidernavn hjelper deg hvis du har mer enn en gruvearbeider og trenger å feilsøke problemer.

Ikke glem å lagre installasjonsfilen. På dette tidspunktet kan du kjøre start.dat-filen hvis du får feil. Dobbeltsjekk oppsettet ditt først, og slå maskinen av og på igjen, bare i tilfelle det er tilfelle. Hvis det ikke fungerer, er BitcoinTalk din beste venn. Spør samfunnet deres pent, så blir du hjulpet.

Bare husk å søke etter en løsning først. Mange mennesker har hatt de samme problemene du har. Hvis du ikke finner noe som kan hjelpe, kan du gjerne legge ut innlegg for å få hjelp. Reddit er også gunstig.

Hvis maskinen din er gruvedrift, kan du se hva hashfrekvensen din er per GPU eller grafikkort og redigere Stratum Proxy hvis nødvendig. Neste er hvor den virkelige moroa begynner, knusing tall for maksimal fortjeneste.

Hvordan gruve Ubiq Wallet

Ubiq lommebok

Ubiq har noen måter å lagre pengene dine på. Hvis du er en gambler og elsker å ta risiko, vil vi fortsatt ikke anbefale deres nettleserbaserte lommebøker Pyrus og spurv (Chrome Browser Extension). Pyrus-lommeboken genererer alt på klientsiden og lover at nøklene dine aldri berører internett.

Dette betyr ikke at du ikke blir utsatt for utnyttelse av nettleseren eller datamaskinen. En nettleser er relativt enklere å utnytte enn et operativsystem, men dette avhenger av oppsettet og beste praksis. Sparrow utgjør de samme risikoene, men gir deg tilgang til Dapps,

De Fusjon Lommeboken er skrivebordsbasert. Selv om det er tryggere, tilbyr det heller ikke fantastisk risikobelønning. Med mindre du gjør dette for å lære om gruvedrift og ikke prøver å tjene mye penger på å gjøre dette og ønsker å få en følelse av spillet, anbefaler vi denne lommeboken.

Den mobile lommeboken, DexWallet, tilbyr lik risiko, og vi anbefaler ikke det heller. Du kan også bruke Guarda lommebøker, som fungerer på flere plattformer. Du kan få Gubiq (server) for en mer avansert lommebok, som gir ekstra funksjonalitet som staking.

Som alltid er det eneste vi anbefaler å bruke Ledger eller Trezor hardware lommebøker. Det er ingen erstatning for denne typen sikkerhet. Med mindre du liker å bruke timer på å finne en teknologisk løsning, anbefaler vi gjerne Breprotokoll.

Selv om vi velger å bruke Fusion desktop lommebok på gruvedrift-PCen din, må du synkronisere lommeboken til blockchain for å unngå betalingsfeil på grunn av bassengproblemer. Dette er bedre å være trygg enn et trist skritt. Uansett hvilken lommebok du velger å bruke, opprett og husk et sterkt passord.

Konklusjon

Ubiq er en hard gaffel fra Ethereum som er helt atskilt fra Ethereum-økosystemet. Motivasjonen bak dette forslaget økte sikkerheten til blockchain. En unik gruvedriftsalgoritme reduserer sjansene for et 51% angrep ved bruk av Ethash gruvedrift. En tilpasset algoritme fremmer Ubiqs oppgave å skille seg fra Ethereum og bli en uavhengig blockchain-plattform.

Forhåpentligvis er denne Hvordan gruve Ubiq-artikkelen fremhevet gruvedrift for fortjeneste ikke lett; det tar mye tid i forskning og kapital i eksperimentering. Av denne grunn anbefaler vi ikke gruvedrift av Ubiq. Mine heller en mer lønnsom mynt og bruk inntektene til å kjøpe Ubiq hvis det er det du vil gjøre.

Dessverre vil vi sterkt fraråde å kjøpe Ubiq fordi MaxHash gruver mer enn 51% av nettverket. Dette utsetter brukeren av Ubiq for 51% angrep, der MaxHash er mesteren for behandling av transaksjoner. De kan nekte betaling eller dobbel-bruke mynter.

Du kan sjekke ut Reddit, Twitter, Discord, BitcoinTalk, GitHub og deres blogg for mer informasjon om prosjektet. Dette prosjektet er interessant å se på rangert på høy 500 etter markedsverdi verdt $ 2,5 millioner. De produserer fortsatt kode og utvikler en utmerket plattform. Mens vi støtter dem i ånd, kan vi ikke få oss til å eie tegnene deres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me