FalconSwap ($ FSW) guide

Før vi begynner

Denne artikkelen er kun for informasjonsformål og er ikke ment å kommentere levedyktigheten til FalconSwap (FSW). Som med alle kryptokurrencyprosjekter innebærer det enorm risiko. Alle som har tenkt å delta, bør gjøre full undersøkelse og nøye vurdere risikoen som er involvert på forhånd.

FalconSwap ($ FSW) er en lag-2-skaleringsløsning bygget på Uniswap og videre utvidbar for å samle andre Decentralized Finance (DeFi) plattformer som Mooniswap, Kyber, Balancer, Airswap og Bancor. Det tar sikte på å løse de pågående problemene i Ethereum-økosystemet som høye transaksjonsgebyrer, glid i handel, mangel på personvern, langsomme transaksjoner og dårlig brukeropplevelse.

Sammendrag

 • Plattformen lover å tilby funksjoner som Layer-2 Order Matching, DEX Aggregation, Lavere handelsavgifter, Low Slippage, Ytterligere personvern og raskere transaksjoner.
 • FalconSwap (FSW) -tegnene er designet for å stimulere tokenholdere og plattformbrukere ved å tilby gebyrrabatter, stakingbelønninger, tokenforbrenninger og likviditetsdriftfunksjoner.
 • Potensielle røde flagg inkluderer mangel på papir og veikart, ingen offentlig Github-profil, et anonymt team og investorusikkerhet.
 • Kan teamet overvinne disse hindringene for å fange markedsandeler fra de eksisterende spillerne og etablere seg som løsningen for Ethereum-skalering?

Hva prøver FalconSwap å løse?

DeFi-plattformer har fått enorm trekkraft i 3. kvartal 2020. I henhold til data fra DeFi-puls, den totale verdien låst i DeFi-protokoller har steget fra nær USD 1 milliard dollar i juni til 9 milliarder dollar i september. Uniswap har dukket opp som den mest etterspurte plattformen for å handle og bytte digitale eiendeler på Ethereum blockchain. 30. august 2020 ble Uniswap den første desentraliserte børsen (DEX) som innhentet den største USA-baserte kryptobørs, Coinbase.

Da DeFi-samfunnet fortsetter å presse aktiviteten utover nettverksgrensene, har overbelastning i nettverket ført til et økende antall ubekreftede transaksjoner, lengre ventetider og høyere gebyrer ettersom brukere konkurrerer om å få transaksjonene bekreftet raskere, noe som gjør det til et ekstremt avgjørende veisperring for fremtiden til Ethereum som en smart kontraktplattform. Ethereum gassgebyrer har steget i været de siste månedene med over 5869 ETH (2,17 millioner dollar) brukt i henhold til de siste dataene fra Glassnode, med avgifter så høyt som 15 374 ETH (3,5 millioner dollar) registrert 11. juni 2020.

Ethereums totale transaksjonsgebyrerEthereums totale transaksjonsgebyrer per 2. august 2020

Det er derfor et øyeblikkelig behov for å løse Ethereum-skaleringsproblemet for å gjøre det mulig for brukere og prosjekter å få mest mulig ut av det voksende DeFi-økosystemet. Det er her FalconSwap har som mål å gi en løsning.

FalconSwap-oversikt

FalconSwap kaller seg “The Powerhouse for DeFi”, og fungerer som en andre lagsløsning på Uniswap og andre DeFi-plattformer. Det tar sikte på å løse de pågående problemene med høye transaksjonsgebyrer, glid i handel, mangel på personvern, langsomme transaksjoner og dårlig brukeropplevelse i Ethereum-økosystemet. Dette planlegger den å gjøre ved å tilby følgende funksjoner:

 • Lag-2 Bestillingsmatch: Bestillinger matches i Layer-2 og samles før du får tilgang til likviditeten fra Uniswap-bassenger.
 • DEX-aggregering: Ordrer er samlet over flere likviditetsbassenger som Uniswap, Mooniswap, Balancer, Kyber, og så videre.
 • Lavere handelsavgifter: Samlede ordrer fordeler transaksjonsgebyrene på flere brukere og reduserer dermed avgiftene per bruker.
 • Lav glidning: Aggregerende plattformer gir et større likviditetsbasseng for å utføre ordrer og reduserer dermed glidende handel.
 • Personvern: Lag-2 bestillingsmatching skjer uten kjennskap om handelen.
 • Raskere transaksjoner: Raskere transaksjoner drevet av aggregering og gjennomføring av flere handler i Layer-2.

For å forstå dette bedre, la oss anta at det er 3 kjøpere som kjøper henholdsvis 2 ETH, 3 ETH og 5 ETH, og 3 selgere som selger henholdsvis 6 ETH, 6 ETH og 8 ETH..

Uten vs med FalconSwapUten vs med FalconSwap (Bildekreditt: Medium)

Ved å bruke den nåværende handelsmetoden på Uniswap, ville hver bruker betale for sine egne bensinavgifter, og de totale gebyrene som ble brukt ville være 6 ganger gassgebyrene per bestilling. Bruker kan også oppleve transaksjonsglidning og enda høyere gebyrer hvis ordrene deres fordeles på flere likviditetsbassenger.

Imidlertid, når de ovennevnte handler blir plassert og utført på FalconSwap-plattformen, vil protokollen samle 6 ordre som samsvarer med 10 ETH-verdien av kjøpsordrer med 10 ETH-verdi av salgsordrer. De resterende 10 ETH-verdien av salgsordre vil da bli sendt til Uniswap eller distribuert mellom forskjellige likviditetsbassenger. Dette vil bidra til å optimalisere gassgebyr per bruker og minimere glidning.

FalconSwap-token ($ FSW)

FalconSwap tokenomics er designet for å stimulere brukere og tokenholdere på følgende måte:

 • Gebyrrabatter: FSW-tokenholdere får ekstra avgiftsrabatt på opptil 50% for å bruke FalconSwap utover gebyrbesparelsene fra Layer-2-handelsutførelse.
 • Staking: En del av avgiftene som samles inn fra FalconSwap-protokollen vil bli brukt til å kjøpe FSW-tokens fra markedet og distribueres til innehaverne av FSW-token..
 • Token burn: FSW er et deflasjonært token. 10% av de innsamlede avgiftene vil bli brukt til å kjøpe FSW-tokens fra markedet og brent.
 • Likviditetsdrift: Brukere mine FSW-tokens når de handler på FalconSwap.

4. september 2020 rangerer FSW token 381 av 5890 mynter som er oppført på CoinGecko. Den nåværende token sirkulerer forsyningen er 33 millioner med en maksimal forsyning på 100 millioner. FSW Token er for øyeblikket tilgjengelig for kjøp på Uniswap V2 (ETH / FSW) og Hotbit utveksling.

FalconSwap testnet-resultater

27. august 2020 rapporterte teamet å fullføre sin første milepæl, som var å bygge en desentralisert protokoll for å samle bestillinger på Uniswap og delte testnettresultatene offentlig med samfunnet offentlig. I følge resultatene tilbød handel på FalconSwap gassbesparelser på omtrent 64% per transaksjon sammenlignet med Uniswap.

Falconswap testnet-resultaterFalconSwap testnet-resultater (Bildekreditt: Medium)

Potensielle røde flagg: Er FalconSwap legitim?

FalconSwap har flere aspekter ved seg, noe som får oss til å stille spørsmål ved legitimiteten til prosjektet, for eksempel mangelen på papir og Github. Vi har også bekymringer over det faktum at teamet er anonymt og spør om de virkelig støttes av investorene som hevdet. Når det gjelder disse spørsmålene, kontaktet vi FalconSwap-teamet, og de var snille til å svare raskt. Nedenfor er detaljer om bekymringene våre for FalconSwap og svaret fra teamet.

Ingen whitepaper

Utvilsomt er det viktigste dokumentet for ethvert kommende prosjekt en detaljert og strukturert whitepaper med et tydelig veikart for potensielle investorer. Det er den første lakmustesten et prosjekt trenger å fjerne for å bli ansett som pålitelig. FalconSwap har foreløpig ikke publisert whitepaper til samfunnet.

Ifølge teamet er det ikke noe papir fordi teamet allerede har som mål å lansere det endelige produktet innen utgangen av september 2020 og har inngått samarbeid med selskaper som DEX-verktøy for initial likviditetsdrift, handel og integrasjoner. Kjøreplanen skal presenteres sammen med produktlanseringen.

Ingen Github

De fleste prosjekter i dag har en aktiv Github-profil der de regelmessig gir oppdateringer om fremdriften på koden for peer review og feilidentifisering av samfunnet. FalconSwap har ikke en slik offentlig Github-profil. Når det gjelder dette problemet, sier FalconSwap-teamet at deres GitHub ikke er blitt offentliggjort slik at de kan ha et forsprang på konkurrentene og unngå at koden blir kopiert. Imidlertid vil det også bli offentliggjort produktlansering.

Anonymt team

Et annet potensielt rødt flagg er at laget er anonymt. For å være rettferdig er det noen prosjekter der team velger å være anonyme på grunn av trusselen om potensiell myndighetsnedbrytelse eller operasjonell risiko. Imidlertid overkompenserer disse prosjektene ved å være gjennomsiktig på alle de andre aspektene av deres prosjekter for å forstørre tilliten, som FalconSwap for tiden mangler. Da vi spurte teamet om dette, svarte de at de bestemte seg for å være anonyme for å unngå negativ innvirkning på driften.

Uklare investorer / partnere

Nettstedet FalconSwap nevner 6 pålitelige partnere, nemlig Fengshui Capital, Tenzor Capital, TRG Capital, Mapleblock Capital, Magnus Capital, og Svart drage. Imidlertid, bortsett fra Fengshui Capital, har ingen partner notert FalconSwap som en del av sine investeringsporteføljer på sine egne respektive nettsteder..

Vi bemerker at om investorer eller partnere nevner FalconSwap på deres nettside eller ikke, er FalconSwap-teamets kontroll. Fra vår videre forskning bemerker vi at TRG Capital Regissør Etienne VantKruys twitret om FalconSwap. Vi bemerker også at noen av FalconSwap-medlemmene gjorde sin egen undersøkelse og sendte investorer e-post for å bekrefte sannheten i deres partnerskap med FalconSwap. Det ble bekreftet av disse fellesskapsmedlemmene at de fikk positive svar.

Avsluttende tanker

FalconSwap har tydeligvis identifisert et viktig problem som plager Ethereum-økosystemet. Layer-2-transaksjonsaggregasjonsløsningen deres kan være et av de beste svarene for å skalere Ethereum og lavere avgifter. Teamet har derfor et veldig lite vindu for å bringe produktet ut i markedet siden Uniswap-teamet også jobber med deres Layer-2-løsning som forventes lansert senere i år.

Videre forventes sunn konkurranse fra den nylig lanserte Polkadot-protokollen, som allerede muliggjør kryss-blockchain-overføring av alle typer data, eiendeler eller tokens sammen med transaksjonsskalerbarhet ved å spre transaksjoner over flere parallelle blokkjeder. Ethereum selv kunne skaleres veldig snart, fjerne nettlogging, senke avgifter og øke transaksjonshastigheten, noe som gir svært lite insentiv til å bruke FalconSwap-plattformen i fremtiden..

Imidlertid, hvis teamet leverer ved å lansere plattformen innenfor den lovede tidslinjen og gjøre koden offentlig tilgjengelig for samfunnet, kan den sikkert fange betydelig markedsandel fra de eksisterende aktørene, få tillit i fellesskapet og etablere seg som THE go-to-løsning for Ethereum skalering.

Viktige lenker

Nettsted: https://FalconSwap.com

Telegram: https://t.me/Falcon_Swap

Medium: https://medium.com/FalconSwap

Twitter: https://twitter.com/Falcon_Swap

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me