Hvordan sette Ethereum 2.0 på Allnodes?

Å satse på Ethereum 2.0 er endelig live. Prosessen med å koble til Ethereum (ETH) mynter kan imidlertid være litt vanskelig. Det handler ikke bare om å sende 32 ETH til kontrakten. Hvis du gjør det, vil du ende opp med at du mister pengene dine. I denne opplæringen vil vi dekke hvordan du kobler til ETH-stakingskontrakten gjennom en valideringsnode. Videre skal vi bruke Allnoder, en ikke-forvaringsplattform for vert for noder.

Hvordan sette opp en ETH 2.0-validator?

Først skal Ethereum-lommeboken din ha de 32 ETH-myntene som trengs av kontrakten. Merk at samhandling med Ethereum blockchain gjøres gjennom MetaMask. Derfor må du finansiere MetaMask gjennom en maskinvare eller en programvarelommebok.

Allnodes Ethereum 2.0 landingsside (kilde: Allnodes Ethereum 2.0-nettsted)

Reisen starter på Allnodes. Plattformen tar seg av den tekniske biten av hosting noder for en relativt lav avgift, selv om det avhenger av den valgte hostingpakken. Plattformen støtter flere betalingsmåter, inkludert Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Klikk på Ethereum staking i øvre høyre hjørne, og velg “Host ETH 2.0” i det nye vinduet som åpnes.

Hvis du ikke er kjent med Allnodes, kan du opprette en konto. ellers logger du på kontoen din.

Velg at du er planen din.

Koble til MetaMask.

ETH 2.0 Launchpad

Klikk på “Åpne ETH 2.0 Launchpad” og deretter “Kom i gang.”

Ethereum 2.0 Launchpad (kilde: https://launchpad.ethereum.org/)

Det er underavsnitt i venstre rute på velkomstskjermen, for eksempel å introdusere eth2 fase 0, påmelding og ansvar, blant andre. I tillegg inneholder den informasjon om forventet inntekt. På ansvarsdelen, for eksempel, står det at en valideringsnode bare tjener belønninger når den aktivt deltar i nettverket. Dessverre er effekten av at en node er frakoblet lik fortjenesten ved at den er online.

Andre kritiske seksjoner:

  • Risiko for å kutte – Hvis en node blir kompromittert eller den oppfører seg feil, blir dens innsats kuttet, og reduserer dermed innsatsmakten.
  • Backup Mnemonic – Det er spesielle ord som brukes til å gjenopprette deponert ETH. For maksimal sikkerhet bør mnemonic skrives på papir i stedet for å lagres på en datamaskin.
  • Overføringsforsinkelse – Foreløpig er samhandling med innskuddsadressen en måte. Som sådan kan du bare sette inn og ikke ta ut eller overføre myntene.
  • Langsiktig forpliktet – Ethereum har en forpliktelseserklæring og bemerker at valideringsnoder er i den for lang tid, og de kan ikke gå tilbake til tidligere versjoner som ETH 1.0.

I klientvalgpanelet er det muligheten til å kjøre ETH 1.0-klient. Selv om dette er mulig, er det kostbart og trenger litt teknisk kunnskap.

Generere nøkkelfraser for ETH 2.0

Det neste vinduet er for generering av nøkkelpar. Velg først antall ETH 2.0-valideringsnoder du trenger. Merk at hver node krever deponering av 32 ETH i Ethereum-stakingskontrakten.

Velg deretter operativsystemene Linux, Windows og Mac.

For dette eksemplet setter vi opp en ETH 2.0-valideringsnode på en Windows-drevet datamaskin.

Den skremmende delen om denne delen er at den bruker et kommandolinjegrensesnitt (CLI) i stedet for et grafisk brukergrensesnitt (GUI), som er det som ikke-devs er vant til.

Laste ned og bruke CLI

Last ned CLI fra Github ved å klikke på lenken “få den fra utviklere.” Når du er på nedlastingssiden, velger du utgivelsen som sammenfaller med datamaskinens operativsystem.

Pakk ut den glidelåste mappen for å avsløre filen som heter “Innskudd.”

Filen “Innskudd” er et CLI-grensesnitt.

For å få den til å kjøre etter behov, hold nede SKIFT-tasten og høyreklikk på filen for å få frem alternativet “Åpne PowerShell-vinduet her.”

På forrige nedlastingsside, under listen over tilgjengelige nedlastinger, kopier kommandokoden og lim den inn i det åpne CLI-vinduet. Merk at dette vinduet skal ha en blå bakgrunnsfarge.

CLI-vindu

Følg instruksjonene på skjermen for at kommandoen skal kjøre.

Velg språk og velg et passord. Husk dette passordet. vi trenger det senere.

CLI vil generere en unik mnemonic. Mnemonic hjelper deg med å låse opp din innsatte ETH når overføringer endelig blir live. Sett det på papir for sikkerhet og trykk “Enter”. Skriv inn uttrykket.

I mappen med CLI-nedlastingen din blir det opprettet en ny mappe med navnet “validator keys”. Inne i denne mappen har vi to filer; Sett inn data og nøkkelbutikk.

Deponering av filene på Launchpad

På delen “Last opp innskuddsfil” trykker du på “legg til fil” og drar og slipper innskuddsdatafilen (Deposit.in).

Klikk “Fortsett” og koble til MetaMask-lommeboken din, som skal ha 32 ETH.

Les sammendraget, “Initiere transaksjonen,” og dobbeltsjekk Ethereum-innskuddsadressen.

Bekreft transaksjonen på MetaMask. Du kan se transaksjonsstatusen på Etherscan når den er vellykket.

Tilbake til Allnodes

La oss hente fra der vi dro på Allnodes. Bekreft at du har generert ETH 2.0-setninger, innskuddsdata og har lagt inn 32 ETH i kontrakten.

Neste trinn er å velge vertsplanen.

Dra filene i den angitte rekkefølgen. Det vil si innskuddsdatafilen, nøkkellagerfilen og oppgi passordet vi genererte tidligere på CLI-grensesnittet.

Det neste vinduet på Allnodes viser statusen til noden din.

Merk at du kan bruke Allnodes til å kjøre flere ETH 2.0-valideringsnoder.

Og det er det.

Vær oppmerksom på at du kan se status på innskuddet på Beacon Chain ved å bruke samme adresse som du brukte til å sette inn myntene dine til ETH 2.0-stakingskontrakten..

Konklusjon

Ethereum 2.0 utvikles kontinuerlig av Ethereum Foundation for å kunne kjøre på et bredt spekter av dataenheter. Ovenstående opplæring om hvordan du setter opp en ETH 2.0-valideringsnode ved hjelp av Allnodes, dekker hvert hjørne av prosessen. Imidlertid bør kritiske detaljer som minnesmerker og passord holdes sikre siden de bestemmer tilgangen til de innskuddsmyntene.

I tillegg er det verdt å merke seg at prosessen skjer på tre plattformer, Allnodes, ETH 2.0 Launchpad og CLI. Derfor må de tre systemene arbeide harmonisk sammen for å få ønsket resultat.

Vanlige spørsmål:

Hva om du ikke har hele beløpet?

Godt spørsmål. Først, NEI. en valideringsnode trenger hele beløpet.

Kan ETH 2.0-innskuddskontrakten ta mindre enn 32 ETH?

Imidlertid kan du fortsatt satse et lavere beløp bare at det vil være gjennom tredjeparter som deltakende kryptovaluta-børser som Binance og Coinbase.

Kan jeg ta ut belønningene jeg tjener ved å satse?

NEI, ikke før ETH 2.0 når fase 1, som sannsynligvis vil være om ett år eller muligens mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me