Intervju med Chengpeng Zhao (CZ), medstifter og administrerende direktør i Binance

Chengpeng Zhao (CZ), medstifter og administrerende direktør i Binance Exchange, gikk på et LIVE-intervju med Boxmining 11. august 2020 for å snakke om Decentralized Finance (DeFi), Binance-kort, hvordan Binance bestemmer hvilke mynter som skal listes opp og mer.

Binance er en kryptokursutveksling som gir brukerne en plattform for å handle forskjellige kryptokurver. Det er en, om ikke den største kryptovaluta-børsen i verden når det gjelder handelsvolum.

Se hele intervjuet her:

Intervju med CZ, medstifter og administrerende direktør i Binance

Binance Nylige oppdateringer

Binance har fokusert sin vekst på futuresiden av deres produkttilbud – de la til 16 derivatkontrakter alene i juli 2020, og tilbyr nå 43 futureskontrakter sammen med 8 leveraged tokens. Fremtidens handelsvolum på børsen har vokst fra 80 milliarder til 109 milliarder i juli 2020 – nesten 25% vekst på en måned. Binance nådde også $ 13 milliarder handelsvolum i samme måned, som er det høyeste handelsvolumet noensinne. Binance har også observert jevn vekst i handelsvolumet og i juli 2020 knuste rekorden for høyeste daglige handelsvolum sett på børsen – $ 17 milliarder dollar.

De sendte også nylig ut Binance-kortene sine til flere områder i Europa. Se også avsnittet nedenfor der vi ser nærmere på Binance Card.

Videre lanserte Binance nylig Binance Australia, en fiat-til-krypto-handelsplattform som gir australske brukere en rask, sikker og pålitelig plattform for å sette inn fiat-valutaer fra bankkontoer og kjøpe og handle digitale valutaer på børsen..

Lytt til hele intervjuet på Podcast: https://anchor.fm/boxmining/episodes/EXCLUSIVE-Binance-Exchange-CEO-Changpeng-Zhao-CZ-ei62bi/a-a2uverv

DeFi og DEX?

Ifølge CZ DeFi er det virkelig et innovativt rom, spesielt Automatic Market Makers (AMM) som han ser på som en veldig interessant oppfinnelse. Faktisk avslørte han at han ville være interessert i å legge AMM-er til Binance slik at folk kan tilføre likviditet til visse par.

Men han advarer om at de fleste DeFi-prosjekter vil mislykkes, og bare noen få vil se ting gjennom, selv om disse få overlevende vil lykkes vilt. Han advarer også handelsmenn om å være forsiktige når de investerer i DeFi-tokens, da det er et nytt område og innebærer mye risiko. Dette betyr imidlertid ikke at DeFi som helhet er dårlig, og faktisk er teamet på Binance veldig støttende for DeFi og gjør en rekke relaterte tiltak..

CZ mener også at desentraliserte børser (DEXer) ikke er en utfordring for Binance – som er en del av det sentraliserte finansområdet. Dette er fordi han synes bransjen er ganske liten, så jo flere arbeidsplattformer det er jo flere vil bli tiltrukket og invitert inn i dette rommet. CZ mener også at DEX og sentraliserte finansbrukere er fundamentalt ganske forskjellige, og til tross for den raske økningen i DeFi-innsatte eiendeler, er antall brukere fortsatt relativt lavt. Dette er fordi DeFi krever at brukerne holder sine egne private nøkler og holder dem sikre. Men de aller fleste mennesker er ikke i stand til å gjøre det for tiden.

Kriterier for oppføring av nye mynter på Binance: Hvordan bestemmer de?

CZ sa at mynteoppføringen på Binance alltid har vært basert på antall brukere. Enkelt sagt, hvis en mynt har et stort antall brukere og det er en enorm etterspørsel fra samfunnet, vil de liste den opp. Faktum er at Binance ikke velger hvilken mynt å liste opp, hvis en mynt har et stort antall brukere og den er veldig ettertraktet og populær, så har børser ikke noe annet valg enn å liste den.

CZ tilbyr noen tips for brukere som virkelig vil at en bestemt mynt skal bli oppført. Han foreslår at prosjektene virkelig jobber hardt med å bygge fellesskapet sitt og få flere brukere inn. Binance vurderer selv flere kriterier når de bestemmer seg for å liste en mynt inkludert fellestørrelse, antall Twitter-følgere og antall adresser. Hvis Binance ser at det virkelig er et høyt antall brukere, vil de liste det opp. Faktisk avslører CZ at han ikke er personlig involvert i noteringsprosessen, og noen ganger vet han til og med bare at en mynt er oppført på Binance når han ser kunngjøringen på Twitter etterpå..

Han nevner også at Binance har økt antallet mynter som er notert på børsen på grunn av den økende temperaturen på kryptovalutamarkedet. Og faktisk hadde børsen allerede notert 6 mynter på en uke tidlig i august 2020.

Binance Smart Chain

Historien om hvordan Binance Smart Chain oppsto, er fordi Binance Chain ble introdusert som en DEX med høy ytelse. Det er ordreavstemming i kjeden og ment å være veldig raskt i stand til å håndtere rundt 100 tusen ordrer per sekund med 1 sekund bekreftelse. Men for å oppnå dette ytelsesnivået, måtte de ta ut de smarte kontraktmulighetene fra Binance Chain, men var en svært populær funksjon blant brukerne. Derfor ble Binance Smart Chain utgitt som en parallellkjede som støtter Ethereum-kompatible smarte kontrakter, så den støtter soliditet og er Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibel.

Derfor er en nøkkelfunksjon i Binance Smart Chain at den er kompatibel med Ethereum-baserte smarte kontrakter. Det vil også være fullt åpent, slik at alle kan distribuere kontrakter på plattformen. Så hvis du har en DeFi-kontrakt som kjører på Ethereum, kan du overføre den til Binance Smart Chain, og den vil også kjøre der. Binance Smart Chain er ment å være en enkel måte for brukere å distribuere smarte kontrakter på Binance Chain uten noen ekstra læringskurve. Når det gjelder ytelse, har Binance Smart Chain lavere ytelse enn Binance Chain, men den bør fortsatt være høyere enn Ethereum 1.0.

Lær mer om Ethereum og den kommende Ethereum 2.0 her.

CZ avslørte også at teamet designer en innsatsmekanisme for BNB på Binance Smart Chain. Innsatsmekanismen og hovedtelefonen for Binance Smart Chain skal lanseres i slutten av august eller begynnelsen av september 2020.

Binance DEX vs Binance CEX

I følge CZ velger de fleste brukere den sentraliserte Binance-utvekslingen, dvs. Binance.com i stedet for Binance DEX, da det er mye lettere å logge på og har mer kundesupport. Derfor mener han at selv om fremtiden tilhører DEX, er de mer fokusert på CEX ettersom den har en større brukerbase for tiden.

CZ fremhevet også at Binance-plattformen vil fortsette å investere i DEX og Binance Chain-utvikling og også støtte og finansiere andre eksterne prosjekter.

Binance exchange har som mål å tiltrekke seg mange brukere mot krypto. CZ mener at for tiden er det bare 0,1% av menneskene som har krypto. Hvis dette øker til 1%, vil industrien vokse 10 ganger, og Binance vil også ha nytte.

Binance Card: Sveip ($ SXP) partnerskap og hva som er neste

Binance-kortet gjør det mulig for brukere å administrere sine midler, kortsikkerhet og utgifter med bare noen få klikk. Når du har mottatt det nye kortet ditt, må du legge til penger ved å overføre BTC eller BNB fra Binance.com-lommeboken til Binance Card-lommeboken. Og du er klar til å dra!

CZ delte at Swipe ($ SXP) er hovedleverandør for Binance-kortet, og de to lagene er samarbeidet for å utvikle Binance-kortet. Han mener dette partnerskapet og selve Binance-kortet er veldig strategisk fordi det endelig lar folk bruke sine kryptokurver direkte. Dette eliminerer behovet for at folk må ta de ekstra trinnene for å overføre kryptovalutaene sine til en stabil mynt, ta den stabile mynten et annet sted for å bli til fiat-valuta og til slutt sette inn denne valutaen på bankkontiene for å betale for sine kjøp. I hovedsak lar dette folk være 100% i kryptovalutaer.

Binance har nylig sendt ut Binance-kortene sine til utvalgte områder i Europa, som lar brukerne handle og bruke kryptovalutaene sine direkte på Binance. Som for andre steder, vil Binance-teamet rulle ut kortene region for region. Teknologien for å utstede disse kortene er der, men Binance-teamet må sørge for at det overholder regelverket i alle regioner. Arbeidsflyten er i bevegelse, så det vil bare være et spørsmål om tid når Binance-kort blir utstedt i andre land.

Kjører Binance sin egen Bitcoin Lightning Node?

CZ sier at Binance.com ikke kjører noen Bitcoin lynnoder siden de ikke har gått så langt. Imidlertid er CZ veldig støttende for lynnoder og de fleste av de andre lagene. Han avslører at det er litt arbeid å gjøre før Binance kan kjøre sin egen lynnode, for eksempel er de fremdeles opptatt med integreringen av SegWit, en Bitcoin-implementering som er ment å øke transaksjonsgjennomstrømningen i nettverket. Dette er et stort prosjekt for dem fordi selve Bitcoin-lommeboken allerede ikke har veldig høy ytelse. De måtte allerede bygge en enorm infrastruktur for å håndtere alle lommebokadressene til alle brukerne på Exchange- og faktisk har de fleste brukere mer enn en adresse. Teamet har mye arv å håndtere for å komme videre, men de jobber med det. Og samtidig må teamet også fokusere på andre aspekter ved å kjøre børsen, for eksempel å notere nye mynter for brukere osv.

Stablecoins: USDT og DAI

Når det gjelder hva som skjer med USDT og det faktum at nye USDT blir mintet, vet ikke CZ selv ytterligere informasjon om hva som er offentlig tilgjengelig. Han ser imidlertid at det å ha bare en populær stablecoin er veldig risikabelt, spesielt hvis noe skulle skje med forvaringen av bankkontoen osv. Så det ville være gunstig for bransjen å spre seg i flere stablecoins og tilby flere valg for brukerne. For eksempel BUSD, som faktisk administreres av deres partner PAXOS. Dette er slik at risikoen også er diversifisert siden det er mindre avhengighet av en enhet eller bankkonto osv.

Når det gjelder DAI-stablecoin, anser CZ at den har en innovativ tilnærming til å utstede stabile mynter, og Binance støtter det og er begeistret for å se hvor det går.

Lær mer om Binance Exchange

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerveiledning og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den essensielle guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklarte
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me