Nyhetsbrev 18: Bitcoin-prisene når heltidshøyder

Når vi nærmer oss høytiden, vil vi ønske alle en god og trygg ferie! Her håper du på gaver av Bitcoin- og altcoin-pumper!

Bitcoin når ATH på USD 24 000 dollar!

Det har vært ventet på veldig lenge, men etter nøyaktig 3 år har øyeblikket kommet. Bitcoin har bokstavelig talt slått gjennom den forrige høyden og nådde den utrolige prisen på $ 24.000!

Alle kartene ser fantastiske ut, uansett hva du ser på: daglig, ukentlig og månedlig sier de alle det samme: Bull Season er her!

Mens ingen vet hvordan dette vil spille ut, tror folk at vi er i et oksemarked nå. Mange mener faktisk at det startet rett etter Black Swan i mars, hvor alle markeder (ikke bare krypto) i utgangspunktet krasjet i løpet av en dag.

Hvis vi tar en titt på det ukentlige diagrammet, er vi fortsatt langt over 21 EMA (eksponentiell glidende gjennomsnitt), og den relative styrkeindeksen (RSI) er på toppnivåene i 2017. På ukekartet har det bare vært avgjørende høyere et par ganger i 2013. Som vi gjentatte ganger sa i tidligere utgaver av nyhetsbrevet, er det store forventninger (rundt 30-40%) som kan forventes i bull-markeder. Inntil nå har den maksimale negative “delta” i pris vi hadde siden mars i fjor vært rundt 20%. Dette betyr ikke nødvendigvis at en massiv dump kommer til å skje nå skjønt (kan skje som ikke).

Ukentabell $ BTC, RSI på topp 2017 nivåerUkentabell $ BTC, RSI på topp 2017 nivåer

Bitcoin er fortsatt ikke “hot” på Google Trends

Hvis vi får et raskt blikk på Google Trends, kan vi legge merke til hvordan søket “bitcoin” fremdeles ikke er veldig mye søkt over hele verden, spesielt når det sammenlignes med toppene i 2017. Dette er et tegn på at selv om eksponering for massemedier nylig har fått $ BTC-trenden, er detaljhandelen FOMO trolig fortsatt fjern fra der vi er nå. Dette kan forhåpentligvis bety at oppsiden fortsatt er gigantisk!

Google Trends $ BTC desember 2020Google Trends $ BTC desember 2020

Hver $ BTC-holder har nå fortjeneste

Takket være den siste pumpen er Bitcoin nå # 12 i eiendeler ‘ rangering av Market Cap. Rett bak Visa og foran Walmart! Dessuten betyr det faktum at vi er utenfor ATH, i uutforsket prisområde, automatisk at hver person som noen gang har kjøpt en brøkdel av mynten før forrige uke, nå har fortjeneste!

Som en konsekvens, som Glassnode rapporterte, har antall adresser som har mer enn $ 1 million dollar i $ BTC økt + 150%, tilsvarende 66540 enkeltlommebøker nå!

Ethereum følger Bitcoins oppside mens Gråtoner fortsetter å lastes opp

Etter at “Kongen” beveger seg, pleier resten vanligvis å følge, med utgangspunkt i Ethereum. ETH-prisene har gått opp og nådd en ny høyde på nesten $ 680 denne uken. Til forskjell fra $ BTC er ATH fortsatt mye høyere enn dette nivået, på mer enn $ 1400. 2021 kan se ut som at årsprisen endelig vil nå uutforsket territorium.

I mellomtiden kommer det ikke lenger som en overraskelse at store investorer fortsetter å akkumulere krypto, til tross for den kontinuerlige prisstigningen, og sprer positivitet om kryptos fremtid. I følge en rapportere, Gråtoner akkumulerer stadig $ ETH. Deres gråtoner Ethereum Trust anses fortsatt som “den eneste SEC-registrerte måten å investere i Ethereum.”

Er du interessert i å satse på Ethereum? Lær hvordan du tjener passiv inntekt med ETH 2.0!

YouTube-plakat

De FinCEN foreslår nye KYC-forsterkninger

Som forventet de siste ukene, er det nå offisielt. Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) foreslår en regel om visse digitale valutaer som vil beskytte nasjonal sikkerhet, hjelpe rettshåndhevelse og øke gjennomsiktigheten samtidig som den minimerer innvirkningen på ansvarlig innovasjon, Steven Mnuchin, ledelse av US Treasury Department.

De forslag vil innføre nye forskrifter for transaksjonsregistreringer, inkludert dem til lommebøker som er vertskap for selv. Spesielt brukt i Defi hvor brukere foretrekker å holde midlene sine på desentraliserte måter, hvor de er de eneste som er ansvarlige for det som skjer, har disse private lommebøkene ikke krevd KYC-er før nå. Som et resultat av endringene (CVC står for konvertibel virtuell valuta mens LTDA for digital eiendel for lovlig betalingsmiddel):

“Den foreslåtte regelen utfyller eksisterende BSA-krav som gjelder for banker og MSBer ved å foreslå å legge til rapporteringskrav for CVC- og LTDA-transaksjoner som overstiger $ 10 000 i verdi. I henhold til den foreslåtte regelen vil banker og MSB ha 15 dager fra datoen da en rapporterbar transaksjon inntreffer for å sende inn en rapport til FinCEN. Videre vil denne foreslåtte regelen kreve at banker og MSB-er skal føre oversikt over kundens CVC- eller LTDA-transaksjoner og motparter, inkludert verifisering av kundenes identitet, hvis en motpart bruker en ikke-hostet eller på annen måte dekket lommebok og transaksjonen er større enn $ 3000. “

Denne forbitringen i forskrift var for det første avslørt av Brians Armstrong, administrerende direktør for Coinbase, i en tweet i slutten av november, hvor han uttrykte tvil og bekymringer i saken, sammen med mange andre offentlige personer. Fire amerikanske kongressmedlemmer skrev et offentlig brev, og Wyoming Senator-Elect Cynthia Lummis delte også sine bekymringer i en kvitring. Det viktigste poenget med debatt er det faktum at forslaget kan gjøre investorer mer skade enn nytte og kunne etterlate USA i blockchain-teknologi, og avviker hovedinvesteringer utenfor fylket..

Coinbase IPO nærmer seg

Coinbase, den kjente amerikanske børsen, har “sendt ut et utkast til registreringserklæring på skjema S-1 med SEC. Filen blir nå gjennomgått. Hvis den blir godkjent, vil den være en av de største og mest etterlengtede i krypto, med tanke på at Coinbase allerede er det mest verdifulle amerikanske kryptoselskapet..

Det er faktisk ikke lett å bestemme nøyaktig hvor mye selskapet er verdt for øyeblikket. Den siste evalueringen i en finansieringsrunde i 2018 var på 8 milliarder dollar, men Coinbase er absolutt verdt mer nå, spesielt med tanke på hvilke priser Bitcoin har kommet til i 2020.

Grafen går live på mainnet

Grafen ($GRT), “Den første globale og lett søkbare indeksen over blockchain-data”, har lanserte sin mainnet etter 3 års utvikling. Indekseringsprotokollen har som mål å gjøre web3 tilgjengelig for alle og bidra til å lage applikasjoner som ikke krever servere.

Noteringen var en av de mest vellykkede nylig, og tokenet kan allerede handles på mange børser, inkludert førsteklasses som Binance og Coinbase. Prisen er nå 24 ganger høyere enn token-salget som skjedde i oktober i fjor. På den tiden ble den tilbudt til $ 0,03!

Den første fasen etter lansering vil være nyttig for å stresse og forbedre mainnet-ytelsen før spørringsbeløpet vil øke eksponentielt. I løpet av de neste månedene vil teamet bygge en “produksjonsklar Graph Explorer dApp og Gateway” for å støtte alle nettverksbidragere..

Her er alt du trenger å vite om The Graph i artikkelen vår.

Røde flagg

Ledger Email Breath – 270.000 emails & adresser lekket offentlig

Den 14. juli ble Ledgers database brutt da en hacker stjal 1.075.382 e-postadresser og 272.853 maskinvare-lommebokbestillinger. Dette betydde at personopplysninger som e-post, telefonnumre og fysiske adresser (for folk som faktisk kjøpte en enhet) sannsynligvis var tilgjengelig bak betaling til hackeren selv. Faktisk er det mange som har rapportert om phishing-forsøk de siste månedene, vanligvis via e-post og / eller tekstmeldinger til telefonene sine.

I dag, som om dette ikke var dårlig nok i seg selv, har hele databasen blitt dumpet gratis av en anonym profil på Raidforum. Mens fond fremdeles er teknisk trygge, bør brukerne helt i bånd forvente en ny og massiv bølge av phishing-foreløpige.

Sjekk ut videoen vår der vi forklarer alt om Ledger-databrudd: hva som skjedde, hvem som er berørt og hva IKKE skal gjøre akkurat nå.

YouTube-plakat HÅNDREGENDE: Brudd på e-post fra hovedbok – 270 000 e-poster & adresser lekket offentlig

Selskapet kommenterte på Twitter og bekreftet at “tidlige tegn” forteller at dette innholdet trolig er fra databasen deres.

De delte også en side med phishing-nyheter og tips, som klassikeren “Del aldri de 24 ordene i gjenopprettingsfrasen din med noen under noen omstendigheter”. Selv om dette absolutt er viktig, er det vanskelig å forestille seg at brukerne av hardware-lommebøker fortsatt trenger å høre det. Tatt i betraktning at nå kan alle se hvor enhetseierne bor, ville de sannsynligvis heller vite at selskapet aktivt gjør ting for å forhindre fremtidige brudd og mer.

Selv om å beskytte midler med col-lommebøker ikke er noe for bare rike kryptoinnehavere, er dette hva folk flest tenker, og vi kan alle forestille oss hva kriminelle kan gjøre med adressene i deres hender.

Dessverre ser det ut til at nye phishing-meldinger allerede kommer.

Du kan bruke dette nettstedet til å sjekke om dine personlige data (og hva) ble kompromittert https://haveibeenpwned.com/

Nexus Mutuals administrerende direktør personlig adresse ble hacket

Dessverre brakte denne uken nye røde flagg. Det mest fremtredende involverer et prosjekt hvis oppdrag er (nesten ironisk) å beskytte protokollers brukere mot ondsinnede aktører.

Hugh Harp, grunnlegger av Nexus Mutual, har sett sin personlige lommebok angripes direkte. Hackeren har på mystisk vis klart å installere en ondsinnet versjon av Metamask på datamaskinen sin, villedet ham til å bekrefte en transaksjon til en annen mottakeradresse. Hackeren selv. Det er en av de tilfellene der bruk av en maskinvarepungebok for å signere transaksjoner som andre sikkerhetslag ikke kan hjelpe.

Administrerende direktør, som erkjente at dette hacket var “neste nivå ting”, har tilbudt en bounty på $ 300.000 til hackeren i tilfelle han bestemte seg for å sende alt tilbake. Den ukjente figuren svarte via inndata på en påfølgende tom transaksjon.

“Hei Hugh. Jeg vil ikke selge wNXM lenger før wNXM har gjenopprettet sin verdi eller du sender meg 4,5k ETH. Hvis du trenger noen forhandlinger med meg, send msg til min eth-adresse … .. “

Teksten slutter å målrette mot andre Hughs personlige adresser, og avslører Hughs private detaljer enda mer.

Vi får se hvordan denne historien utspiller seg. I mellomtiden har noen startet et gitcoin-tilskudd for å kompensere Karp direkte for det som skjedde. Som en respons, han har foreslått at alle pengene som samles inn skal brukes til å forbedre sikkerheten for smarte kontrakter.

Boxmining hendelser

  • Yubico’s YubiKey anmeldelse og guide. En lommebok som du kan bruke til å holde passordene dine trygge.
  • Bekymret for pengene dine? Lær mer om Cover Protocol ($ COVER), en av de mest vellykkede plattformene der du kan kjøpe dekning.

Cover Protocol ($ COVER): marked for peer-to-peer-dekning for DeFi

  • Yearn Finance ($ YFI) har nylig inngått samarbeid med mange andre toppnivåprotokoller. Her er vår introduksjon til den utvidede familien Yearn!

Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet

  • Interessert i utlån? Tiltales et kredittpoengsystem? Lytt til hva som er $ WING og hvordan kan du tjene på det!

YouTube-plakat

  • Wootrade ($ WOO): Øk kraften i kryptovalutahandel?

Wootrade ($ WOO): Øk kraften i kryptovalutahandel?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me