Enjin (ENJ) Forklart: Blockchain Gaming Platform

Enjin er en blockchain-spillplattform med fokus på å lage digitale samleobjekter som virkelig eies av brukeren. Plattformen tilbyr metoder for å lage digitale eiendeler (kjent som ERC1155-tokens) for bruk på tvers av flere videospill. Deres bruk inkluderer samlekunst eller til og med kuponger i butikken. Blockchain-spill tillater spillere å ha ekte eierskap av sine varer i spillet og bytte dem mot verdi.

Enjin Platform bruker Blockchain-teknologi for disse viktige fordelene:

  • Ekte vareeierskap – med transaksjoner som ikke kan sensureres drevet av Ethereum blockchain.
  • Praktisk verdiutveksling – digitale varer kan handles eller selges øyeblikkelig. Enjin Wallet gir også brukere tilgang til desentraliserte børser som Kyber Network og Changelly.
  • Reserveverdi – uønskede digitale gjenstander kan “smeltes” inn i Enjin Coin-kryptokurrency.
  • Enkel lommebok for alle gjenstander – Enjin Wallet-brukerne holder alle digitale eiendeler på ett sted.
  • ERC-1155 Token Standard – en overlegen versjon av ERC20 og ERC721-token. Dens transaksjonsbunting og multi-send-funksjoner betyr at det vil spare brukernes kostnader.

Hva er Enjin Coin (ENJ)?

Enjin myntens (ENJ) verdi kommer fra brukssaken som en lagret reserveverdi i hvert element opprettet på Enjin-plattformen. $ ENJ er låst inne når gjenstander blir opprettet og utgitt når gjenstander blir ødelagt.

Varer lagrer (låser opp) en viss mengde ENJ, med gjenstander som den beryktede “Monolitt”Lagring 1.155.777 ENJ. ENJ fra gjenstander kan bare ekstraheres ved å ødelegge varen (“via smelteprosessen”). Dette skaper en situasjon der mer og mer ENJ er låst og samlet tilbud reduseres ettersom plattformen brukes av flere spill.

#smeltismurderPopulært meme “Melt is Murder” motvirker ødeleggelse av gjenstander

Når det gjelder økonomi, er ENJ en knapp ressurs, og hvert spill fungerer som en “verdifelle” for ENJ – å låse opp ENJ-reserven og øke knappheten på $ ENJ. Med et begrenset tilbud på 1.000.000.000 $ ENJ, fungerer denne kryptovalutaen som en form for “Digital Gold” – verdien bestemt av dynamikken i tilbud og etterspørsel i spillets økosystem.

Enjinx viser alle verdifulle eiendeler og spill på Enjin Plastofrm

Kryssspill – Enjin Multiverse

En av de unike fordelene med Blockchain-spill er muligheten til å lage elementer som kan brukes på tvers av forskjellige spill av forskjellige utviklere. Dette betyr at spillere kan bære varene sine mellom spill som om det er en enkelt verden (også kjent som Multiverse).

Multiverse-elementer er mulige fordi eiendeler er lagret i en desentralisert blockchain – slik at uavhengige utviklere alle kan få tilgang til varen. For å oppmuntre til utvikling av kryssspillelementer, kunngjorde Enjin sin nyeste ressurs Stormwall. Det er et eksempel på hva vi kan forvente med spillemidlene. Stormwall er et skjold som beveger seg over Enjins Multiverse av spill.

I videoen nedenfor ser vi Stormwall som et spillbart element i 32 forskjellige spill inkludert 9Lives Arena, Age of Rust, Katter i Mechs og mer.

Hvorfor er et multivers fordelaktig?

Et av de største spørsmålene om cross-game-elementer er – hvorfor er det gunstig for spillutviklere og spillere? For utviklere, støtte av kryssspillsposter betyr at de får fordelene av ekstra eksponering fra spill som deltar i multiverset og økt oppbevaring fra spillere som vil teste ut varen. Dette er spesielt viktig i denne tidsalderen, ettersom spillerens oppmerksomhet er ekstremt verdifull og at spillerne “sjekker ut” hvordan et element fungerer i et annet spill, forbedrer spillerens interesse drastisk.

For spillere, å ha kryssspillelementer betyr at elementene deres naturlig er verdifulle, spesielt langsiktig verdi. Dette betyr at innsatsen som brukes til å tjene verdifulle gjenstander ikke blir kastet bort hvis de kan brukes i nye kommende spill.

Enjin Coin Ecosystem

Enjin har skapt et helt økosystem der du kan opprette, lagre, handle og bruke disse elementene.

  • Enjin lommebok – Kryptovaluta lommebok for å trygt lagre kryptovalutaer, blockchain spillmidler og bytte verdi. For mer informasjon, sjekk vår EnjinWallet gjennomgang.
  • EnjinX – Blockchain explorer for å se transaksjoner og varer
  • Enhets-plugin – Lar spillutviklere direkte implementere og utstede gjenstander i spill på flere plattformer som iOS, android, PC og MacOS.
  • Markedsplass – kjøpe og liste opp varer med sikkerhet i smarte kontrakter som uavhengig letter handelen.
  • Enjin-økosystemet

Enjin for mobilspill

En av de største bruksområdene for ikke-soppbare tokens er i mobilspill. Mobilspill er for tiden verdsatt til $ 63,2 milliarder dollar globalt og vokser år for år (Kilde: newzoo). Enjin har et direkte partnerskap med spillmotor Enhet som er vert for Enjin SDK som muliggjør enkel integrering av Blockchain-eiendeler direkte i spillet.

Enjin-partnerskap

Enjin har et strategisk partnerskap med å øke bruken av Blockchain Gaming og økningen i økosystemet. På spillsiden er det et samarbeid med plattformspillmotoren Unity med introduksjonen av SDK

Enjinwallet har nylig blitt den første lommeboken som tilbyr full Binance Chain og alle BEP-2 (Mithril, ChangeNow) baserte tokens.

Enjin og Samsung Partnership

Samsungs s10-presentasjon på MWC Barcelona 2019 som brøt internett

Enjin har blitt samarbeidet med smarttelefonprodusent Samsung Electronics til som teknologileverandør. Enjin Wallet samhandler direkte med Samsungs Blockchain Keystore, en pålitelig sone på nye Samsung-enheter som er spesielt designet for å nøkkel kryptografiske private nøkler trygt. Samsung vil også støtte Enjins ERC-1155 tokenstandard og øke adopsjonen av Blockchain-baserte ikke-fungible tokens.

Enjin og Microsoft Partnership

Microsoft Azure Heroes bruker Enjin ERC 1155Microsoft Azure Heroes bruker Enjin ERC 1155

Microsoft har valgt Enjin som teknologileverandør med distribusjonen av Azure Heroes, et program som direkte vil bruke ERC-1155 ikke-fungible tokens som en belønning. Denne Blockchain-baserte belønningen vil bli gitt til bidragsytere som hjelper til med å produsere materiale for Microsoft Azure-plattformen, med deltakerne gitt søte merker. For eksempel vil produsenter som bidrar til utviklermiljøet eller innholdshelter få sjeldne grevlinger.

Disse samleobjektene er et bevis på prestasjon som en Azure Hero som du kan vise frem på dine sosiale medier. Ettersom disse er tokeniserte eiendeler på blockchain, kan de ikke forfalskes. Så ingen falske prestasjoner eller helter her!

Enjin har gått inn i (DeFi) -spillet

Enjin Coin (ENJ) støttes nå av Aave-protokollen. Dette betyr at brukere kan sette inn ENJ i Aave-protokollen og tjene renter mens andre låner ENJ. Aave-protokollen beskytter innskuddene dine ettersom de kontrolleres av uforanderlige og gjennomsiktige Ethereum-smarte kontrakter. ENJ er også sikret av andre kryptovalutaer som er igjen på protokollen som sikkerhet.

Hvordan koble Enjin Wallet til Aave Protocol

Nå med Enjin-Aave-partnerskapet kan du direkte samhandle med Aave-protokollen med Enjin Wallet (som etter vår mening er den beste mobillommeboken NOENSINNE). Slik gjør du det: Gå til “DApp Browser” på Enjin-lommeboken. Gå til på søkefeltet app.aave.com. Klikk på “Browser wallet” og når du blir bedt om å velge marked, velg “Aave Market”.

Koble Enjin Wallet til Aave ProtocolKoble Enjin Wallet til Aave Protocol

Enjin og BMW

Etter mye spekulasjoner har Enjin bekreftet at de samarbeider med BMW for å integrere Enjin Coin token swap i BMWs Vantage App. Vantage-appen er en koreansk kundelojalitetsapp for bileiere. Brukere kan bruke appen til å betale for varer / tjenester som bensin, bompenger og parkeringsavgifter. Det vil også være henvisningsbelønninger for servering og shopping.

Kjøp på BMW Vantage-appen blir belønnet med BMW-mynter som kan brukes som utgifter til ulike aktiviteter og byttes mot ENJ.

Merk at token swap-funksjonen ikke er tilgjengelig på Vantage-appen ennå, og ifølge Enjin vil flere detaljer være tilgjengelige når den er live.

Enjin setter eiendom på NFT-er med LABS Group-partnerskap

Enjin hjelper LABS Group med å sette eiendom på NFT-er og blockchain med sitt partnerskap.

LABS Group vil bruke Enjins NFT-mynteplattform for å tokenise eiendom på blockchain. LABS Group vil tilby fraksjonerte eiendommer til så lave som $ 100 USD, slik at detaljinvestorer (spesielt tusenår) endelig kan komme inn og investere i eiendomsmarkedet.

Utvalget av eiendommer som tilbys inkluderer bygninger, hotellrom og leiligheter. Handler vil alle foregå sikkert gjennom den regulerte LABS Security Exchange.

Dette markerer introduksjonen av blockchain i verdens eldste og største aktivaklasse, til en verdi av ca USD 228 billioner dollar.

Enjin går inn på det japanske kryptovalutamarkedet

Enjin vil være den FØRSTE spillkryptovalutaen som er notert på japanske kryptovaluta-børser. Og det går rett mot toppen med en av de største kryptovaluta-børsene- Coincheck.

Enjin ($ ENJ) vil bli notert på Coincheck fra 26. januar 2021.

Dette er et viktig første skritt for Enjin inn i det japanske markedet. Enjins mål er todelt – for at ENJ skal bli godkjent av Japans finansregulatorer og for å fremme adopsjon av Enjin-plattformen i den japanske spillindustrien.

Denne oppføringen var et og et halvt år i gang, og måtte passere den strenge revisjonen og overvåkingen av Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) – formelt anerkjent av japanske finansmyndigheter, Japanese Financial Services Agency (FSA). Godkjenningsprosessen for kryptokurver i Japan er notorisk vanskelig, med bare 15 kryptokurver (inkludert Enjin) som er godkjent for notering på Coincheck.

Japan har også et sterkt konkurransedyktig marked for utveksling av kryptovalutaer over 20 sentraler i drift. Coincheck er en av de største kryptovaluta-børsene i Japan basert på volum, grunnlagt i 2014 med over 1,7 millioner brukere og teller, og er stolt av å være den beste nedlastede kryptovaluta-appen i Japan.

Ettersom Enjin nå har fått foten inn for døren til det japanske markedet, er Enjin-teamet nå i diskusjoner med ulike innenlandske selskaper og prosjekter. Med Japan som pionerer i spillverdenen (tenk Super Mario, Pokemon og Final Fantasy), vil det være interessant å se hvilke innovasjoner Enjin kan bringe til rommet.

Se Enjins offisielle kunngjøring om Coincheck-noteringen.

Enjin Japan CoincheckEnjin skal til Japan! (Bildekreditt: Coincheck)

ofte stilte spørsmål

Koster det ENJ å overføre tokens på Enjin Chain?

Enjin er ikke en blockchain, snarere er det et prosjekt bygget på Ethereum. For å overføre elementer (ikke-fungible tokens), må du bruke ethereum (ligner på hvordan ERC20-tokens fungerer). I fremtiden vil Enjin utforske flere skaleringsalternativer (Efinity) for å tillate gratis vareoverføringer.

Hva er den DYRSTE varen på ENJIN

Monolitten er den dyreste varen på ENJIN, med 1.155.777 ENJ låst i varen. I skrivende stund er denne varen verdt $ 168 000 USD!

Hva gjør ENJIN verdifull

ENJIN er en knapp ressurs, som brukes til å låse verdien i en vare som er opprettet på ENJIN-plattformen. Dette betyr at etter hvert som tiden går og flere spill lager elementer på ENJIN, vil mer og mer $ ENJ bli låst opp og skape mangel på tilgang

Hvor kan jeg kjøpe Enjin

$ Enj er notert på alle større børser, for eksempel Binance.

Andre ressurser:

EnjinX – Blockchain explorer som sporer Ethereum Blockchain, ERC-20 og ERC-1155 elementene

Egamers – Enjin Games nyhetsnettsted

Alt Enjin – Flott nettsted som dekker Enjin-relaterte nyheter

Multiverse Era – Telegram Channel om Enjin Multiverse

Castle Crypto – Dekning av Enjin-spill

AsiaCryptoToday – omslag på Enjin Platform

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me