Rio DeFi ($ RFUEL): Den neste finansgrensen?

Rio DeFi ($ RFUEL) er et blockchain-teknologiselskap. Det tar sikte på å bygge bro over tradisjonell økonomi med blockchain-rommet med sin kraftige digitale infrastruktur, Rio Chain. Den fokuserer på sikkerhet, hastighet, skalerbarhet og interoperabilitet med eksisterende blockchain.

Hele Rio-økosystemet lover et bredt utvalg av tjenester som brukerne kan bruke som et alternativ fra det tradisjonelle økonomiske systemet. Fra sparing og utlån til handel og forsikringsmuligheter. Alle disse er tilgjengelige med bare en smarttelefon og internettforbindelse.

Bakgrunn

James Anderson, administrerende direktør i Rio DeFi, så vel som teamet hans, mener at dagens finansielle system har et stort behov for ny utvikling som kan svare på behovene til globalisering. Tjenester levert av mellommenn som betalingsløsninger og pengeoverføringer, eller kontroll av fiat-valutaer av lokale myndigheter, har flere bekymringer som påvirker hele det økonomiske landskapet slik vi kjenner dem i dag.

Teamet bak Rio jobbet med et økosystem som enkelt kan brukes av brukere i deres daglige liv til å utføre økonomiske transaksjoner uten mye friksjon og kostnad. Og i hjertet av prosjektet er målet å støtte masseadopsjon av kryptokurver blant allmennheten.

Det er fortsatt mye arbeid å gjøre, men Rio har utviklet en modell som kan svare på det raskt skiftende internasjonale økonomiske landskapet.

Hva er RIO DeFi?

Rio Chain er en desentralisert finans (DeFi) serviceplattform drevet av smarte kontrakter. Formålet med plattformen er å tilby et økosystem som kan støtte desentraliserte applikasjoner (dApps) som gir finansielle tjenester basert på en enkelt, men effektiv og rask blockchain.

Den er bygget på sin egen kjede, og ser problemene som Bitcoin og Ethereum-nettverkene opplever. Akkurat nå har volumet av transaksjoner som går gjennom disse toppkjedene forårsaket langsomme transaksjoner, dyre bensinkostnader og dårlig adopsjonsrate. Det måtte være en annen plattform for å basere det nye økosystemet sitt på, og det var Rio Chain som de kom på.

Gjennom Rio DeFi kan nye dApps støtte nye lommebøker, tjenester og kryptovalutaer.

Hvordan RioDeFi fungererHvordan RioDeFi fungerer

Paritetssubstrat

Rios team mener at den beste måten å gå videre med kryptoutvikling er å lage en blockchain som fritt kan samhandle med de andre. Derfor implementerte de Parity Substrate-teknologien for å gjøre det mulig for andre blockchain-prosjekter å enkelt plugge inn i Rio gjennom fallskjerm..

Fallskjerm er frittstående blokkjeder som kan brukes til å utvikle nye dApps som enkelt kan distribueres på andre kjeder uten interoperabilitetsproblemer.

FallskjermFallskjerm

Tre hovedfokuser i Rio-prosjektet

Rios løsning på det altfor vanlige problemet med langsomme, ineffektive og dyre blokkeringer er en modell som støtter de tre hovedfokusene, nemlig: brukervennlighet, skalerbarhet og sikkerhet.

Hybrid modell: Å sette sammen et nytt nettverk som kan gi skalerbarhet og høyere transaksjonsgjennomstrømning (med så raskt som to sekunder per blokk i bekreftelsestid) oppnås ved å utvikle en forent modell for Rio blockchain.

Fleksibilitet: Gjennom distribusjonen av virtuelle maskintolker med svært lave klientkrav og tilpassbare konsensusalgoritmer kvitter Rio-kjeden med stivhet og risiko for sentralisering. Alt bygget på toppen av Rio-kjeden kan enkelt justeres i henhold til de rådende markedsforholdene uten friksjon når det gjelder implementering.

Interoperabel: Fordi Rio-kjeden er designet for å støtte enkel kobling mellom andre kjeder, kan den effektivt koble forskjellige organisasjoner sammen til tross for forskjellen i deres blockchain-plattformer.

Tre hovedfokuser for RioChainTre hovedfokuser for RioChain

Konsensusalgoritme (autorisasjonsbevis)

Rio bruker Proof-of-Authority (PoA) konsensusmekanisme som vedtar Substrate’s Aura (Authority round) og GRANDPA (GHOST-baserte Recursive ANcestor Deriving Prefix Agreement) konsensusalgoritmer.

Disse to nye kombinasjonene for PoA-implementeringen sørger for at det er forskjellige algoritmer som styrer hvordan blokkeringsdataene håndteres og hvordan finaliteten oppnås for hver transaksjon. Ved å delegere oppgaven med å dele blokkeringsskriving til Aura, og overlevere endelighetsbekreftelsesprosessen til GRANDPA, har Rio oppnådd bedre fleksibilitet uten å gå på bekostning av sikkerheten til transaksjonene som utføres i kjeden.

I rørledningen er Rios plan om å bytte til Proof-of-Stake (PoS), i likhet med konsensusmekanismen implementert på Bitcoin blockchain. Fra nå av jobber teamet bak Rio med å skifte til BABE (Blind Assignment for Blockchain Extension) fra Aura for å legge grunnlaget for den endelige PoS-adopsjonen..

 • AURA: Det er utpekt som konsensusalgoritmen for å produsere de neste blokkene fra bekreftelse. Den fungerer ved hjelp av et utvalg av validatorer som genererer blokkene til et gitt tidspunkt. Bare autoriserte noder har lov til å bli validatorer.
 • BESTEFAR: Det er delegert med oppgaven å sørge for blokkavslutning ved hjelp av “vektede myndigheter”. De kommer ikke til å produsere noen blokker for nettverket, men de stemmer på den “beste” versjonen av blokkene produsert av validatorene. Hvis mer enn to tredjedeler av de delegerte myndighetene stemmer om en versjon av tilstanden til blockchain, anses den da som endelig.

Federated Blockchain

Rio mener at en samlet blockchain er bedre enn en tillatelsesfri offentlig blockchain av flere grunner. Det gir raskere transaksjonshastighet, skalerbarhet, lave transaksjonskostnader, lavt energiforbruk, sterkere sikkerhet og økt evne til å gi personvernfunksjoner.

Implementeringen av den fødererte modellen gjør at Rio kan oppnå en bekreftelse på to sekunder for blokkering, raskere enn andre eksisterende blokkjeder i DeFi-rommet. Og selv i denne hastigheten er Rio-kjeden fortsatt i stand til å beskytte nettverket mot 51% -angrep, samtidig som de kan behandle nesten 3000 transaksjoner per sekund.

Akkurat nå vurderer teamet bak Rio implementeringen av en hybrid PoS- og PoA-konsensusmodell, supplert med lysnodevalidatorer. Dette betyr at hvem som helst sannsynligvis kan delta i nettverksvalidering med bare mobiltelefoner som tildelte noder.

Rio Fuel token ($ RFUEL): Belønning for tokenholdere

Rio belønner sine blockchain-deltakere med Rio Fuel ($ RFUEL), som også er dets opprinnelige token. RFUEL kan brukes som en butikk av verdi, betaling for gassgebyrer eller for å utføre smarte kontrakter.

1 milliard RFUEL-tokens vil bli opprettet via en togenerering-hendelse (TGE), hvor 70% av disse tokens vil bli distribuert for å stimulere applikasjoner og brukere som bidrar til økningen i økosystemet, 20% vil bli solgt gjennom publikumsalg og privat salg og 10% (100 millioner) vil opprettholdes som reserver som langsomt vil frigjøres i løpet av 5 år.

Se diagrammet nedenfor for mer detaljert distribusjon av RFUEL-token:-

Distribusjon av RFUEL-token

Rio Fuel token ($ RFUEL): offentlig salg

De første runde offentlig salg av Rio Fuel’s RFUEL-token ble utsolgt på 40 minutter 11. september 2020. Første runde pris er $ 0,16, minimumsinnskuddstak er USD $ 1000 og maksimalt bidragstak er USD $ 10.000. Opptjeningsperiode er 61 dager med låser opp på 1/3 fra og med Token Generation Event (TGE) og på dag 31 og 61 etter TGE.

De sekund runde ble holdt på 15. september 2020 kl. 06:00. UTC. Prisen for runde 2 vil være kl $ 0,18, minimumsinnskuddstak er $ 1000 og maksimalt bidragstak er USD $ 10.000. Opptjeningsperioden er 1 måned med låser opp 1/4 på TGE og dag 11, 21 og 31 etter TGE. Alle opptjente tokens satses automatisk for å motta RFUEL-innsatsbelønninger.

RFUEL offentlig salg runde 3 er en Uniswap Initial DEX Offering (IDO). RFUEL vil være tilgjengelig for handel på Uniswap med en startpris på $ 0,20 og alle tokens blir fullstendig låst opp, dvs. umiddelbart tilgjengelig for handel. Imidlertid er $ 0,20 bare den opprinnelige prisen, og med tanke på at de forrige rundene ble overtegnet, er det en mulighet for at prisene umiddelbart vil svinge etter at handelen starter..

For mer detaljert informasjon, vennligst sjekk på Rio DeFi-telegram.

Bruk Cases of Rio Chain

Bitcoin utlånsplattform: Brukere kan sette inn sine BTC i smarte kontrakter på toppen av Rio Chain for å tjene interesser fra eiendelene sine. Låntakere kan også enkelt utnytte sin BTC ved å låne gjennom Rio Chain.

Bitcoin utlånsplattformBitcoin utlånsplattform

Sparekonto: Rios sikkerhet kan også være et fristed for BTC-sparere. Brukere kan trygt sette inn BTC og andre støttede kryptokurver mens de tjener høye renter sammenlignet med tradisjonelle sparetjenester fra banker og andre leverandører.

Sparekonto

Desentralisert e-handel: Selgere kan fritt trykke på Rio-kjeden for å digitalisere virksomheten og kutte enorme driftskostnader ved å gjøre det. Etablering av administrasjons- og salgsoperasjoner på Rio Chain kan gi kjøpmenn tilgang til et bredere utvalg av kunder takket være lavere kostnader, bedre betalingsportaler, grenseløse transaksjonsmodeller og større personvern for forbrukerne, blant andre.

Konklusjon

Utviklingen av DeFi-rommet er avhengig av suksessen til prosjekter som er i stand til å bygge bro over all eksisterende utvikling på flere blokkjeder. Dette gjelder spesielt nyttige nyvinninger som sitter fast i høyt trafikkerte nettverk. Hvis adopsjon er målet, er det en fin måte å gå på å bygge en interoperabel blockchain som støtter implementering på tvers av kjeder.

Rio DeFis blockchain-agnostiske modell kan skape en infantil aveny av innovasjoner i DeFi-rommet. Ved å bygge bro over forskjellige blokkeringer kan vi ikke bare oppnå raskere adopsjon, men også større interesse for å utvikle interoperable DeFi-modeller..

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me