YFII Yield Farming – den kontroversielle $ YFI gaffelen

YFII (nå formelt kjent som DFI.Money) er en gaffel av yEarn-prosjekt (YFI) som tilbyr en annen tokenfordelingsmodell der tokenutslipp halveres hver uke (YIP-8). Denne økonomiske utformingen oppmuntrer til aktiv deltakelse i gruvedriften av $ YFII, samtidig som de som kommer sent, fortsatt kan tjene belønninger. YFII fungerer som et styringstoken for samfunnet – da tokens kreves for å stemme på nye beslutninger og implementeringer. Fra og med denne artikkelen har over $ 150 millioner USD blitt låst under YFII basseng 1– betegner utviklingen av et sterkt samfunn.

YFII er designet for å ha 3 forskjellige bassenger med hver distribusjon av 10.000 tokens den første uken av utgivelsen (27. juli), med mengden halvering hver påfølgende uke.

Utviklerne hadde opprinnelig til hensikt å implementere denne endringen via en styringsstemme “YIP8”- men dette ble ikke vedtatt av samfunnet. Dette har ført til etableringen av YFII-gaffelen som direkte implementerer en ukentlig halveringsmodell for YIP-utslipp. Dette har ført til økende støtte for prosjektet, spesielt i det kinesiske samfunnet. $ YFII aksjer a 98% kodelikhet med YFI, med nøkkelforskjellen som “halvening” -klausulen – for mer informasjon sjekk denne sammenligningen.

YFII-styring grensesnittet er også en gaffel av Ygov.finance

YFII Start kontroverser

Lanseringen av YFII var kontroversiell og ble opprinnelig møtt med svindelbeskyldninger – ettersom det vestlige samfunnet fryktet YFII var en utgangssvindel. Dette skyldtes for det meste tilstedeværelsen av potensielle bakdører, slik en “minter” og “governance” adresser som kunne skape et hvilket som helst antall nye tokens (uendelig token-risiko). Disse problemene ble senere løst ved å brenne “styretalen” og avklaring av “minter” adresser.

Advarsel om deteksjon av metamask

Er det trygt å gi Farm YFII

YFII tilbyr svært høy avkastning på investeringene, med basseng 2 som tilbyr mer enn 2000% per denne artikkelen. Det viktige spørsmålet nå er om det er trygt å gi gård YFII. Metamask har utstedt phishing-advarsler for YFII-nettstedet, sannsynligvis et resultat av innledende rapporter om advarsler mot prosjektet.

Det viktigste stridspunktet var tilstedeværelsen av en ‘eiernøkkel’ som kunne vært brukt til å skape en uendelig forsyning av YFII. Dette problemet har blitt rettet av samfunnet etter at eiernøkkelen ble brent – noe som betyr at ingen nye tokens kan opprettes uten at samfunnet godtar det via styringsstemmer. Det har også vært noen alarmer fra Balancer-prosjektet, der YFII-DAI-bassenget ble slettet midlertidig.

Det kinesiske Wechat-samfunnet har vært rask med å uttale seg mot ubegrunnede pre-justices mot prosjektet. Mange har kalt Balancer sentralisert og potensielt upålitelig etter disse anklagene / sensuren.

https://twitter.com/FinanceYfii/status/1288405347976192000?s=20

Det er definitivt mange risikoer ved bruk av YFII – som med alle desentraliserte finansprosjekter og smarte kontrakter.

To bassenger

For øyeblikket er det to bassenger for å oppdrette $ YFI-token – hver har en fordeling på 10 000 per uke – redusert med halvparten hver uke (se tabellen nedenfor).

For å finne ut mer om estimert årlig avkastning (APY) generert av YFII-oppdrett, sjekk ut oppdrettsverktøyet fra Weeb https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

Hvordan gir du gården YFII

* MERK: Avling oppdrett er ekstremt farlig og kan inkludere risikoer som uendelig sårbarhet med mynte / smarte kontrakter / prisvolatilitet. Denne aktiviteten er ikke SIKKER og skal sees på som EKSTREMT eksperimentell. Du har blitt advart*

Det er tre forskjellige metoder for å utvinne YFII – alle gir forskjellige utbytter av YFII og har forskjellige tilknyttede risikoer. Det er ikke nødvendig å lære alle metodene – det er heller viktig å forstå at de har forskjellige risikoprofiler.

 1. Basseng 1: Dette bruker yCurve-tokens generert på https://www.curve.fi/iearn.
 1. Logg inn på https://www.curve.fi/iearn
 2. På Innskudd side, sett inn enten USDT, USDC, TUSD eller DAI
 3. Dette genererer yCurve-tokens
 4. Sett yCurve-tokens på https://yfii.finance/#/ i “lengte” basseng
 5. RISIKO: Y Curve Pool bruker stabile mynter og investerer dem automatisk i forskjellige protokoller. Dette anses som høy risiko, ettersom eventuelle sårbarheter i noen av protokollene kan føre til tyveri av midler.
 • Basseng 2: Dette bruker Balancer’s 98% DAI: 2% YFFI likviditetsbasseng
  1. Sett enten YFII eller DAI i Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
  2. Dette vil generere BPT-tokens
  3. Sett BPT-tokens på https://yfii.finance/#/ i “Balanser (YFII-DAI)” Basseng
  4. RISIKO: Midler vil bli brukt til å automatisere markedsføring – noe som betyr at hvis det er en plutselig stor salg av YFII, vil DAI-tokens brukes til å kjøpe YFII. Dette betyr at prisfall / volatilitet på YFII er en kan føre til reduksjon av samlede eiendeler.
  5. Basseng 3: Å sette YFII i “governance” -bassenget
  6. Etter vellykket innsats, bør du kunne se “tilgjengelige belønninger” øke over tid med flere YFFI-tokens. Tokens kan kreves når som helst ved hjelp av “kravbelønninger”. På toppen av dette kan stakede innsatte tokens også fjernes når som helst uten låsing.

   YFII-styring

   I løpet av bootstrap-fasen av YFII har utviklerne valgt å bruke en styringsmodell med flere signaturer der makt deles mellom 11 signatærer. For at en beslutning skal vedtas og håndheves, 7 av de 11 underskriverne trenger å godkjenne handlingen ved hjelp av en gnosis-hvelv. Dette er et midlertidig tiltak som forbedrer hastigheten på distribusjon av kontrakten mens makten overføres til YFII-styringen DAO (YFII-velgere får stemme om hva de skal implementere). Mer informasjon finner du om de 11 underskriverne & Twitter bekreftelse her: https://keys.yfii.finance.

   YFII distribusjon

   YFII distribusjonskart

   YFII Wechat Group (kinesisk)

   YFII-samfunnet har en stor Wechat-gruppe. For å finne gruppen, søk på myGrassU og skriv 3 for å motta en invitasjon til gruppen. I et åpent brev fra YFII samfunn, skaperen av YFI ble offisielt anerkjent med et dårlig bilde.

   YFII-lister på Binance

   Binance noterte DFI.Money (YFII) 1. september 2020 med følgende handelspar: YFII / BNB, YFII / BTC, YFII / BUSD og YFII / USDT. Ingen oppføringsgebyrer ble betalt av YFII for denne oppføringen – Binance oppførte klart YFII som svar på den overveldende populariteten blant DeFi-bønder og entusiaster. Popularitet og fellesskap er en stor faktor tatt med i Binance når vi bestemmer hva vi skal liste, som avslørt av medstifter og administrerende direktør Chengpeng Zhao (CZ) under intervjuet vårt..

   YFIIs notering på Binance ga dem et enormt løft, og ganske mye doblet tokens verdi til over USD 8.000 USD på bare en dag.

   FAQ

   Er YFII Safe?

   YFII har lignende kontrakter som Synthetix og YFI – så det er ikke en total svindel. Imidlertid har det ennå ikke blitt bevist om YFII er trygt på grunn av potensielle sårbarheter i mart-kontrakt. YFII er ennå ikke revidert

   Hvordan legger jeg til i Balancer Pool 2

   Unfortunate Balancer har fjernet tilleggslikviditetsfunksjonen på bassenget (på grunn av frykt for potensiell uendelig myntingsrisiko). For å legge til basseng 2, må du bruke balansegaffelen fra YFII

   Hvor finner jeg den siste statistikken om YFII-oppdrett

   Du kan bruke et uoffisielt også levert av WeeMcGee – https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

   Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder opplæringsprogrammer om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

   DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

   Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

   • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
   • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerveiledning og avanserte tips og triks
   • Serum DEX guide og gjennomgang
   • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
   • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

   For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

   • AAVE ($ LÅN)
   • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
   • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
   • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
   • Curve Finance ($ CRV) guide
   • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
   • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
   • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
   • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
   • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
   • Solana ($ SOL) forklarte
   • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
   • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
   • Ønsker å finansiere sammenslåing av DeFi-økosystemet
   • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

   Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

   Ressurser:

   1. INFO: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0
   2. Basseng: https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
   3. Gaffel: https://bal.yfii.finance/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565 (Uoffisiell gaffel med Balancer-bassenget. Bruk på egen risiko.)
   4. INNSATS: https://yfii.finance/

    KONTRAKT: 0xAFfcD3D45cEF58B1DfA773463824c6F6bB0Dc13a

   5. hvordan se belønninger btw https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   YFII kunngjøring: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0

   YFII Token-adresse: 0xa1d0E215a23d7030842FC67cE582a6aFa3CCaB83

   Uoffisiell avkastningsinfo:

   Basseng1: https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Basseng2: https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me