Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Opplever rask vekst, tiltrekker seg ti tusen investorer på mindre enn tre måneder

Nylig lansert skyserver kryptovaluta gruvetjeneste, Splitt gjør nå hodene i det globale kryptosamfunnet. Designet for å gjøre kryptovaluta-gruvedrift brukervennlig og trygt for alle, har Splitt sikret seg en investering på godt over $ 5 millioner fra mer enn ti tusen investorer de siste tre månedene.. 

10. november 2018 

Splitt, en nylig lansert kryptovaluta-gruvetjeneste utstyrt med en skyserver, tar nå store skritt mot å bli et svært foretrukket valg blant kryptgruveentusiaster over hele verden. Etter sin mega-lansering i august har Splitt gjort det bra å sikre seg nærmere hundre tusen brukere og ti tusen investorer på under tre måneder. Offisielle kilder har avslørt at selskapet allerede har mottatt en investering på mer enn fem millioner for videre utvikling av virksomheten. 

Som et resultat av drastisk økning i antall gruvearbeidere har bitcoin-gruvedrift blitt ekstremt konkurransedyktig i disse dager. Sammen med denne økende konkurransen har bitcoin-nettverket økt vanskelighetsgraden med å løse gåtene. Som et resultat har det blitt nødvendig nå for gruvearbeiderne å øke spillet sitt for å holde seg i løpet. 

Krypto skyen av Splitt møter disse utfordringene ved å tilby gruvetjenester med ASIC integrerte brikker. Dette anses å være det siste gjennombruddet innen kryptodrift fordi det er raskere sammenlignet med tradisjonell GPU- og CPU-gruvedrift, og bruker mindre strøm. Splitt sky mining krever ingen spesialisert maskinvare ettersom den bruker delt prosessorkraft fra datasentre. 

Tusenvis av brukere har anbefalt Splitt som deres kryptodriftalternativ på grunn av følgende funksjoner. 

  • Fleksibel skygruving med flere algoritmer
  • Ingen bassenggebyrer, ingen venting på utstyr og ingen systemkrasj
  • Hashpower kjøpes og beholdes i hele kontraktens varighet.
  • Dedikert til åpenhet og avslører alt for publikum
  • Selskapet kan lett lokaliseres og dets representanter deltar regelmessig på en rekke arrangementer
  • Utvinning av en rekke forskjellige kryptovalutaer fra kryptering og bevis på arbeidsalgoritmemynter, samt ASIC- og GPU-gruvedrift
  • Tre-lags tilknyttet program og et lukrativt bonussystem

LES 3 enkle tips for å håndtere volatilitet i kryptovalutamarkedene

Alle Splitt-brukere har også muligheten til å øke gruvekontraktene sine hver uke ved å vinne Splitt Points. Videre leter selskapet for øyeblikket etter et navn på maskoten deres, og vinneren som kommer med det samme vil motta tusen Splitt-poeng..  

Som en del av selskapets globale utvidelsesplan har Splitt nylig åpnet et fullt operativt kontor i Thailand. Kontoret ledes av Certified Bitcoin Professional Mr. Taradon Kriwichet, som er tilgjengelig sammen med teamet sitt hver dag for å hjelpe de besøkende. Interessant, en høy andel investorer som har bidratt til Splitt er fra Thailand. Investorer fra Ghana, Italia, Tyskland og Russland har også bidratt sjenerøst. 

“Vi er glade for å fortelle deg at vi har mottatt en investering på mer enn 5 millioner dollar for å utvide virksomheten vår. Vi har vært ustoppelige de siste månedene, med mer enn 95 000 brukere og 10 000 investorer, sier en senior talsmann fra Splitt. “Nå har vi også et fullt operativt kontor i Thailand, og det forventes mye mer i nær fremtid.”    

Som en raskt voksende bransjeaktør deltar Splitt i en rekke kryptokonferanser og fora over hele verden. De siste månedene deltok selskapet aktivt i tre viktige bransjehendelser, og den neste kommer snart. I oktober gjennomførte Splitt-representanter en vellykket workshop og nettverkskonferanse i Ghana.

LES Fem grunner som gjør august 2018 flott for markedet for kryptovalutaer

Splitt har en ambisiøs fremtidsplan som inkluderer åpning av Splitt Cafe i Thailand i januar 2019. For å imøtekomme et raskt voksende utvalg av brukere, har selskapet nylig finjustert deres tilstedeværelse på nettet. Facebook-fansiden til Splitt har også blitt omdøpt. Flere siste nyheter og oppdateringer om Splitt er tilgjengelig på https://splitt.co/en/news

Nedenfor er nevnt de kommende toppmøtene som Splitt vil delta på

  • Ghana Summit No.2 – 24. november 2018 – Miklin Hotel Conference Room (Kontakt John Kaakyire – 0249791008)
  • star2 Italias første toppmøte noensinne (med spesiell italiensk oversetter for høyttaler CBP Taradon) – 1. desember 2018 – Savoy Excelsior Palace Hotel – Kontakt Mr. Alex Vicini – 3296752612)
  • star2 Thailand Summit No.4 – 16. desember 2018 – Viva Garden Hotel (Kontakt Mr. Taradon Kriwichet – https://t.me/splittchat_th)

For å holde seg oppdatert på den siste utviklingen, oppfordres Splitt-brukere til å abonnere på selskapets Telegram Group på https://t.me/splittchat_en

Selskapet ber alle kundene om å delta i en hendelsesundersøkelse ved å gå til lenken https://splitt.co/en/forms/eventsurvey   

For å finne ut mer om Splitt, besøk https://splitt.co/en/

Om Splitt: Splitt tilbyr når som helst et brukervennlig alternativ til kryptokurvedrift hjemmefra. Det er egnet for amatører så vel som kryptovalutaeksperter som jobber i større skala. Cloud mining-tjenesten tilbyr et nytt alternativ til tradisjonelle metoder for gruvedrift av kryptovaluta. Selskapets prioritet er å tilby et standardisert, svært pålitelig og høyytelses cloud computing-miljø i alle de femten byene de tjener for tiden.. 

Kontakt: Gerald Snief 

E-post: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me