MINDEX, GMEX Group og HYBSE går sammen om å lansere den første blockchain-verdipapirutvekslingen i Mauritius

Mauritius, London, 6th November 2018: Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av HYBSE International Marketplace; et joint venture mellom MINDEX Holdings Limited (MINDEX), GMEX Group Limited (GMEX) og Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE); som vil bringe en revolusjonerende blockchain-utvekslingsplattform på markedet, basert i Mauritius. 

MINDEX; en komplett utveksling, posthandel og fysisk infrastruktur, som muliggjør en rekke aktivaklasser som skal handles på Mauritius, støttet av GMEX; en verdensledende innen digitale forretnings- og teknologiløsninger for utvekslings- og posthandeloperatører, vil inngå samarbeid med HYBSE; en global online markedsplass basert på blockchain-teknologi som er en del av DIM-økosystemet.

HYBSE International Marketplace vil integrere blockchain-løsninger og teknologi med tradisjonelle finansnæringer som gir et komplett og styrt økosystem som digitaliserer eiendeler til blockchain. Dette partnerskapet vil for første gang gi institusjonelle investorer tilgang til kryptovaluta ETF og andre kryptoinstrumenter. 

Følgende aktivaklasser vil bli tilrettelagt for handel i et digitalt tokenisert format: 

 • Kryptoniserte aksjer
 • Kryptoniserte valutaer 
 • Råvarer 
 • Indekser
 • Forex 
 • ETC-er (børshandlede varer)
 • ETF-er (børshandlede fond) 
 • CETF’s (Crypto Exchange Traded Funds)

SMB vil kunne bruke HYBSE International Marketplace til å søke kapital ved å lansere et Initial Blockshare Offering (IBO); et tidsbegrenset tilbud om å kjøpe kryptoniserte aksjer og andre kryptoniserte instrumenter, for eksempel blockshares, fra virksomheter registrert på HYBSE International Marketplace til spesielle rabatterte priser. Dette vil gi muligheter for ubankede (mer enn 1,7 milliarder over hele verden) til å delta i notering og handel med aksjer.

Partene har valgt å sette opp HYBSE International Marketplace i Mauritius i følge den nylige kunngjøringen om at Financial Services Commission (FSC), den lokale regulatoren, vil opprette nye lisensierte aktiviteter for depotmannen for digitale eiendeler og markedet for digitale eiendeler og gi en regulert miljø for utveksling og sikker forvaring av digitale eiendeler. Regulatoren i Mauritius har også gitt retningslinjer for investering i kryptovaluta som en digital eiendel. 

Hirander Misra, styreleder i MINDEX og administrerende direktør i GMEX Group kommenterte: “Jeg er glad for å kunngjøre dette spennende joint venture-selskapet, der HYBSE vil gi sin enorme domenekunnskap, verdipapirer som skal tokeniseres, og dens blockchain-baserte digitale utvekslingsteknologi og MINDEX, støttet av GMEX, vil gi skalerbare institusjonelle digitale handelsplattformer og forretnings- og operasjonelle kompetanse for å sette opp den nye markedsplassen. ” 

Han la til: “Vi ønsker det nye regelverket for digitale eiendeler på Mauritius velkommen, og vi er glade for å være i forkant av markedsutviklingen som en av de første satsingene som ble opprettet under det nye regimet. Vi er overbevist om at det er en enorm mulighet for Mauritius å posisjonere seg som et viktig globalt knutepunkt i dette dynamiske rommet som er understøttet av sterk styring og regulering for å sikre tillit ”. 

Daniel Liu fra Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE) kommenterte “Den nye satsingen mellom de tre selskapene vil gi en spennende ny utvikling, ikke bare for kryptosfæren, men for de globale kapitalmarkedene som helhet. Når vi legger ut på en reise for å bane en tidligere ukjent vei fremover, vil dette uunngåelig skape et ideelt potensial for å flytte utviklingen i alle finansielle systemer, lysår fremover. Vi må også opprettholde en bevisst tro på kraften til dette evolusjonære trinnet, for ikke å forstyrre dagens globale markeder, men heller å styrke en ny måte å tenke på som omfatter en desentralisert og virkelig fri markedsenhet. “

LES Beste meglere for å handle Crypto

HYBSE International Marketplace vil søke om en Digital Marketplace-lisens, og virksomheten begynner i Q1 2019 med forbehold om godkjenning fra myndighetene.

– slutt–

For MINDEX:

Samantha Seewoosurrun, Acuitas Communications

(+230) 5772 4400

[email protected]

For GMEX Group:

Melanie Budden, The Realization Group

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

[email protected] 

For HYBSE:

Uroš Trajković, Hybrid Stock Exchange Corporation Limited

+27 (0) 87 701 0914

[email protected] 

[email protected] 

Om MINDEX

MINDEX Holdings Limited – Holdingselskapet for MINDEX-økosystemet

MINDEX Clearing Limited – Vil fungere som sentral motpart (CCP) clearing house regulert av Mauritius Financial Services Commission (FSC) for å fjerne alle handler utført på MINDEX Limited.

MINDEX Limited – Kommer til å drive en multi-asset Derivatives Exchange regulert av Mauritius Financial Services Commission (FSC).

MINDEX Spot Limited – Markedsplassen for elektronisk handel med standardiserte fysiske og digitale spotvarekontrakter for gull, edle metaller og andre varer.

MINDEX Vault Limited – Den foreslåtte sikrede oppbevaringsløsningen for gull og andre edle metaller. 

MINDEX Refinery Limited – Den foreslåtte smeltingen, raffinering og utvinning av gull og andre edle metaller i verdensklasse til de høyeste standarder.

LES CoinDeal feirer fornyelse av Premier League-sponsing med en unik og etterlengtet tokenlansering

For mer informasjon, besøk www.mindex.mu 

Følg på Twitter @MindexHoldings 

Om GMEX Group

GMEX Group (GMEX) består av et sett med selskaper som tilbyr ledende innovative løsninger for en ny æra av globale finansmarkeder, og tilbyr forretningskompetanse, den nyeste teknologien, tilkoblingsmuligheter og operativ fortreffelighet levert gjennom en tilpasset partnerskapsdrevet tilnærming. GMEX bruker omfattende markedsinfrastrukturerfaring og ekspertise for å lage en passende strategisk hovedplan med sentraler, clearinghus, depot, registre og lagermottakplattformer. GMEX tilbyr også den ekstra fordelen med samtrafikk til flere partnerutvekslinger, for å skape globale nettverk av likviditet. GMEX Technologies er et heleid datterselskap av GMEX Group.

For mer informasjon, besøk www.gmex-group.com

Følg på Twitter @GMEX_Group

Om HYBSE

Hybrid Stock Exchange (HYBSE) er en online blockchain-basert utvekslingsplattform. Det tillater kjøp og salg av kryptonisert egenkapital i den nye tiden av kryptovalutaer. Bruken av blockchain-teknologi lar deltakerne kutte ut mange av mellommennene som er knyttet til tradisjonelle børser. Mens tradisjonelle børser betjener deltakere fra bestemte geografiske steder, er HYBSE åpen for alle deltakere globalt.  

For mer informasjon, besøk www.hybse.com 

Følg på Twitter https://twitter.com/HYBSE

Om DIM Foundation

DIM Foundation er en ideell organisasjon som er ansvarlig for markedsføring, PR, kundebehandling og tilsyn med DIM-merkene (DIMCOIN, DIM-valutaer, DIM-kryptovalutaer og fremtidige DIM-mynter). DIM X er en konverteringsplattform for kryptovaluta. DIM Foundation er registrert i Singapore.

DIM-Ecosystem er et blockchain-basert økonomisk økosystem. Den inkluderer DIM-valutaer, et tilbud av forskjellige stabile digitale valutaer, støttet av edle metaller. DIM-valutaer er et medium for daglig handel og betalingsløsninger for selgere. Valutastabiliteten vil bli ytterligere forbedret ved raskt og effektivt kjøp av edle metaller gjennom MINDEX Spot Limited (Gold Spot Exchange), og lagring av formuen i sikrede MINDEX Vaults.

Den regionale DIM-stiftelsen vil være ansvarlig for:

 • Samle inn donasjoner til DIM-økosystemet
 • Opprette hendelser for DIM-økosystemet og delta på blockchain-hendelser 
 • Start markedsføringskampanjer for DIM Foundation 
 • Trekke virksomheter inn i DIM-økosystemet 
 • Å bli et sentralt møtepunkt for ambassadører og arrangører. 

For mer informasjon, besøk www.dim.foundation 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me