BitcoinMix: Končna rešitev za anonimnost transakcij na Blockchainu

Bitcoin in Ethereum delujeta s stopnjo neprimerljive odprtosti, s katero se večina ljudi ni vajena ukvarjati. Vse transakcije so vidne, javno dostopne in trajno shranjene neposredno v NJIHOVO omrežje. Naslovi so edini podatki, s pomočjo katerih lahko določimo, kje in kdaj se BTC in ETH razdelijo in nato pošljejo. Takšni naslovi se ustvarijo zasebno prek denarnic vsakega uporabnika. Ker lahko uporabniki poiščejo kakršne koli transakcije na podlagi naslova, to pomeni, da vsaka transakcija, ki ste jo opravili bodisi z bitcoinom bodisi z Ethereumom, ne more ostati anonimna.

V kripto skupnosti je veliko dovolj, kar hkrati popolnoma zadovolji in moti. Priznali so in opozorili, da tako Bitcoin kot Ethereum nimata zaščite zasebnosti, ko gre za varnejše transakcije. Večina uporabnikov BTC in ETH pri svojih finančnih transakcijah nekako sledi načelom zasebnosti ali anonimnosti.

Iskanje rešitev za doseganje ravni zasebnosti

Obstaja blokada Blockchain, da podrobnosti o finančnih transakcijah ustvarjajo digitalno sled vaših podatkov v omrežju Blockchain, ki jo je mogoče kadar koli razkriti javnosti. Skupnost se zato zaveda posledic pomanjkanja zasebnosti na bitcoine in Ethereum, zato je vedno več pobud za povečanje in izboljšanje zasebnosti transakcij. Kriptovalute, kot sta bitcoin in Ethereum, so varne, vendar niso povsem anonimne. Ker so transakcije, ki smo jih opravili, shranjene v javni verigi blokov, do katere ima lahko dostop vsak.

Pri vseh teh dilemah je postala potreba po orodjih za izboljšanje zasebnosti v kripto ekosistemu ključnega pomena. Vsak prenos bitcoinov je zabeležen v popolnoma javni Blockchain ali knjigi. Samo vprašanje časa, orodij in predanosti je, da sčasoma de-anonimiziramo vse ali večino transakcij bitcoinov in Ethereuma. Res je, da lahko bitcoin in druge kriptovalute sledimo 100% ali najverjetneje 75%. Na srečo obstaja malo orodij, kot so VPN, denarnice za zasebnost Bitcoin in brskalniki TOR, ki zmedejo aktivnost uporabnika in ga ohranijo popolnoma zasebnega in osebnega.

Kaj pa, če bi vam povedali, da lahko z mešalnikom odstranite anonimizacijo katere koli transakcije, ki jo opravite z Bitcoinom ali Ethereumom? Tu prihaja mešalnik bitcoinov. Platforma, ki daje popolno anonimnost vašim transakcijam. Kriptovalute dajo v svoj mešalnik in jih pomešajo s svežimi novimi bitcoini ali ETH, zaradi česar so vaše transakcije neizsledljive in varne.

PREBERITE Bexplus ponuja kripto trgovanje s 100-kratnim vzvodom & 100% bonus za polog

Kaj kramp je Coin Mixing?

Mešanje kovancev je razširjena strategija za izboljšanje zasebnosti uporabnikov transakcij s kriptovalutami. Mešalniki kovancev so lahko skrbniški ali ne skrbniški. V primeru skrbniškega mešanja potrošnik, ki želi izboljšati svojo zasebnost, pošlje svoje “stare” kovance zaupanja vrednemu subjektu, ki po določenem časovnem poteku vrne “nove” kovance. Mešanje brez skrbništva je dvostopenjska operacija. Prvič, uporabniki, ki želijo združiti kovance, enakovredno količino ETH, BTC ali drugih žetonov z naslova A naložijo v mešalno pogodbo. Svoje položene kovance lahko dvignejo po določenem uporabniško določenem časovnem intervalu s transakcijo dviga na nov naslov B.

Zakaj naj uporabljam mešalnik Bitcoin?

Bitcoin mešalniki vam pomagajo ohraniti zasebnost. Ker je vsaka transakcija, ki smo jo opravili v BTC ali Eth, shranjena na javni Blockchain. To pomeni, da lahko kdorkoli, ki sedi kjer koli po svetu, ki želi vedeti o vaši finančni zgodovini, zlahka dostopa do vseh vaših podatkov, vključno z naslovom in računi, prek katerih ste opravili zadnje transakcije v bitcoinu, Ethereumu ali kateri koli drugi kriptovaluti. Glavna ideja pripovedovanja je, da to uporabniku daje selektivno sposobnost, da ohrani svojo zasebnost. Tu vam bitcoin mešalnik pomaga ohranjati zasebnost in zamenljivost. Bitcoin mešalnik otežuje sledenje vašim transakcijam. Najpomembneje je, da ne vodi zgodovine vaših transakcij.

Končni vodnik po mešalniku Bitcoin

Bitcoin mešalnik naredi enako, kot izgleda ime. Omogoča vam mešanje storitev s skrivanjem vseh transakcijskih naslovov, ki vam pripadajo. Vsakič, ko v mešanico pošljete svoje bitcoin ali eter kovance, ta kovance loči od vas, jih zmeša s svojo trgovino in nato na koncu pošlje mešani kovanec v vašo denarnico, ki je hkrati neizsledljiv in legitimen. Kot rezultat ste dobili enake kovance, vendar onemogoča sledenje kovancu do vas.

Ena od prednosti mešanja mešanic bitcoinov ali etra je, da so kovanci neposredno dostavljeni na naslov vaše denarnice. To denarnico lahko hranite zasebno pri svoji. Kovanci v denarnici so videti skoraj tako, kot da bi bili sveže izkopani, ker so prišli neposredno iz mešalnika. Vaši stari Bitcoin ali Ether so shranjeni v bazenu mešalnika Bitcoin in vam ne pripadajo več.

PREBERITE Kako uporabljati Ripple (XRP) za kripto stave | Vodnik za začetnike

Prednosti in funkcije

BitcoinMix je najboljša platforma za mešanje vaših kovancev. Ne glede na to, ali gre za bitcoin, Ethereum ali litecoin, je spletno mesto legitimno in pripravljeno, da vam v celoti omogoči najboljše storitve mešanja, ki jih lahko pričakujete, kot so:

  • Najprej in najpomembnejše, Bitcoin Mixer NE od katerega koli uporabnika zahteva kakršne koli osebne podatke. Brez vnosa e-pošte ali osebnih podatkov lahko svoje kovance pomešate. To zmanjšuje možnost, da se vrnete nazaj do vas.
  • BitcoinMix.org trenutno stoji na vrhu, ko gre za mešanje vašega kovanca. Ko pomešate svoj kovanec na njihovem spletnem mestu, poskrbi, da nobena organizacija ali kateri koli organ ne more izslediti vaše transakcije. 0% posameznikov lahko poseže v vašo transakcijo, ker med mešanjem kripto ni shranjenih dnevnikov.
  • Za razliko od drugih platform, ki zaračunavajo veliko višje provizije, kot je več kot 5%, ki je običajno visoka, Bitcoin Mixer zaračuna približno 2,5% provizije za vsako transakcijo, ki ste jo opravili.
  • Ne samo za Bitcoin, ampak platforma je spodbudila uporabnike, da tudi premešajo kovanec Ethereum Mešalnik Ethereum. Storitev je enaka tako za Ethereum kot za Litcoin. Poleg tega je storitev popolnoma avtomatizirana in ne zahteva nobene človeške pomoči. Ko je mešanje končano, popolnoma odstrani vse informacije, povezane s transakcijo, in nastavi kot privzete.

Končne misli

Obstaja veliko mešalnikov kovancev, ki zagotavljajo vašo anonimnost. Toda večina jih je zanič! Kripto trg je velik. Obstaja lahko veliko nezakonitih načinov in slabosti vsakega pojma, ki ga sledimo ali bi radi vstopili. Kot že rečeno, bi moral imeti dober mešalnik visoko likvidnost, da kovanci na strani dostave nimajo predhodne povezave s svojo denarnico in da so anonimni. Ker je glavna stvar, ki jo ponuja mešalnik.

Želite izvedeti več o Bitcoin tumbleru. Naj vam predstavijo vse, kar morate vedeti BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me