Nebeusov pregled: na enostaven in varen način povežite kripto s gotovino

V naslednjem pregledu Nebeusa si bomo nepristransko ogledali platformo za posojanje kriptoposnetkov in videli, kako se ta postavlja v primerjavi z nekaterimi velikimi fanti, kot sta crypto.com ali Celcius Network. Podrobno bomo pregledali vse pomembne elemente pri izbiri platforme za posojanje kripto, da bomo stavili svoj Bitcoin ali Etherum; KYC, letni donos, varnost in še veliko več … Torej, s tem rečem, skočimo naravnost v to!

Nebeus Review

Ko je svet začel novo desetletje, digitalne valute počasi postajajo denar prihodnosti. Kljub temu priljubljenost kriptovalut še vedno raste hitreje kot kdaj koli prej. Številne storitve omogočajo plačevanje z različnimi vrstami kripto, val DeFi pa je v kriptoprostor uvedel na stotine novih naložbenih priložnosti..

Hitro naprej do danes in lahko opravljate celo preprosta opravila, kot je rezervacija hotelov z Bitcoinom.

Naslednji korak po ustvarjanju vsakodnevnih pripomočkov za kripto je ponudba tradicionalnih bančnih storitev, kot so posojila in hranilni računi. Po vsem svetu je na stotine milijonov ljudi brez bank, kar verjetno (vsaj delno) pojasnjuje eksplozijo DeFi-ja v zadnjih letih.

Platforme, kot je Nebeus svojim uporabnikom v več kot 100 državah omogočajo, da prejemajo dejanska gotovinska posojila, ki jih podpira kriptovaluta. Medtem ko je prej sposobnost osebe, da si zagotovi posojilo, temeljila na več dejavnikih, kot so njene kreditne ocene, tržna sredstva itd..

Torej, poglejmo si podrobneje to novo platformo za posojanje kriptoposnetkov, da vidimo, kaj ponuja!

Kaj je torej Nebeus??

Nebeus je bil ustanovljen leta 2014 in je polnopravna platforma za kriptovalute, ki je bila ustanovljena za uporabnike kriptovalut in od takrat raste..

Podjetje je znano po tem, da ponuja široko paleto storitev, povezanih s kriptovalutami, kot so shramba trezorjev, kripto denarnica, varčevalni računi, posojila na osnovi kripto valut in možnost priročnega in hitrega trgovanja s kriptovalutami..

Katere storitve ponuja Nebeus?

Na kratko, Nebeus ponuja tri glavne vrste storitev:

Medsebojna posojila Bitcoin

Nebeus Review - Bitcoin posojila

Nebeus zagotavlja peer-to-peer Bitcoin posojila ne da bi morali iti skozi kakršen koli postopek odobritve.

Če svoje kriptovalute ne želite hraniti v standardni denarnici, vam lahko Nebeus pomaga pretvoriti v gotovino. Podjetje uporablja vašo kriptovaluto kot zavarovanje in vam zagotovi nadaljnji znesek gotovine, položen na vaš bančni račun. Najboljši vidik je ta, da ne potrebujete niti preverjanja kreditne sposobnosti – preprosto boste dobili fiat denar.

Vrste posojila Nebeus

Vsa posojila se oddajajo medsebojno. To pomeni, da je druga stranka ponudila gotovino, ki jo prejmete, ne da bi banka igrala posrednika. Seveda je tu edina slaba stran, da lahko postopek traja nekaj časa in ni takojšen.

Podobno kot pri vsakem posojilu se lahko tudi neplačilo dolga izkaže za neugodno. Če ne boste mogli pravočasno plačati, lahko izgubite vso kriptovaluto.

Poleg tega dobite le polovico denarne vrednosti vašega Bitcoina; če želite dobiti gotovinsko posojilo v višini 3.000 ameriških dolarjev, morate položiti Bitcoin depozit v višini 1.500 ameriških dolarjev.

Če pa lahko pravočasno plačujete in upoštevate določila in pogoje, je to odlična storitev izposoje za ljudi, ki morajo svojo kripto valuto raztovoriti.

Kripto denarnica

Kot že ime pove, je kripto denarnica prostor, kjer lahko hranite vso kriptovaluto v varnem in varnem trezorju. Omogoča vam tudi ustrezno vlaganje.

S pomočjo tega kripto denarnica, lahko kriptovaluto med drugimi uporabniki Nebeusa prenesete brezplačno.

Tudi če želite kripto prenašati na zunanje račune, lahko to storite z nizkimi provizijami; vse te funkcije lahko varno počnete v zaprtih prostorih svojega doma.

Poleg tega so vse vaše kriptovalute shranjene v hladnih računih (brez povezave), s čimer so hekerji nedosegljivi hekerjem. 

 

Varčevalni račun

Po poročanju novic so banke začele uvajati negativne obrestne mere.

To pomeni, da boste morali namesto denarja kot obresti za polog gotovine plačati banki za shranjevanje sredstev.

Skupaj z višjo stopnjo inflacije, ki se v prihodnosti pričakuje zaradi gospodarske škode COVID-19, se lahko skupna vrednost vaših prihrankov še dodatno zmanjša.

Za boj proti tej posebni težavi Nebeus ponuja svoj varčevalni račun v kriptovalutah. Ta varčevalni račun vam zagotavlja mesečno 8,25-odstotno obrestno mero neposredno na vaš račun (v EUR). Sredstva lahko takoj sestavite ali dvignete.

Našli boste dve varčevalni platformi, ki ju lahko izberete glede na čas, ko boste imeli račun odprt, in količino kripto.

Varčevalni račun vam bo omogočil dodaten pasivni dohodek, medtem ko imate kriptovaluto.

Kripto izmenjava

To je najbolj primarna funkcija Nebeusa – nakup in prodaja kriptovalut. S kriptovaluto je mogoče trgovati prek Nebeusove funkcije menjave.

Kot smo že omenili, lahko svoj denar pretvorite v kripto ali spremenite eno vrsto kripto v drugo. Nebeus vam omogoča tudi nakup kriptovalut prek vaše debetne / kreditne kartice ali uporabo bančnega nakazila, s čimer vam omogoča veliko načinov za naložbe v kriptovalute.

Medtem ko je mogoče bančne vloge nalagati brezplačno, bodo za vloge na debetnih / kreditnih karticah potrebni majhni stroški.

Poleg tega lahko gotovino prenesete tudi neposredno s svojega računa Nebeus na svoj bančni račun.

Kako se prijavite v Nebeusu?

Prijava v Nebeus je zelo preprosta in enostavna. Vse, kar morate storiti, je dodati svoje ime in e-poštni naslov, državljanstvo in geslo; to je to! Vendar je postopek preverjanja nekoliko zapleten. Vaš račun je treba preveriti s sporočilom SMS – izpolniti morate obrazec, priložiti morebitni račun za komunalne storitve in vaš račun za Nebeus je pripravljen!

Kakšen je postopek prijave za posojilo?

Prošnja za posojilo je zelo enostavna. Vse, kar morate storiti, je, da sledite spodnjim korakom:

  • Pojdite na ploščad Nebeus; tukaj se dotaknite možnosti »Izdaja posojila«.
  • Dotaknite se gumba »Ustvari zahtevo za posojilo« in nato »Zahteva za posojilo«.
  • Ko končate, preprosto izpolnite obrazec.

Pomagalo bi, če bi se spomnili, da bi bili vsi pogoji prikazani tudi potencialnim posojilodajalcem. Zato morate izpolniti čim več informacij, da vas bodo posojilodajalci bolje spoznali glede vaših finančnih razmer. Na splošno bo to samo povečalo vaše možnosti za posojilo.

Zaključek Nebeusovega pregleda

Nebeus je ena najnovejših kripto-platform, ki jo je enostavno razumeti in uporabljati, zato je idealen kraj za začetnike in profesionalce. Spletno mesto ima nekaj odličnih funkcij, kot so varčevalni računi itd. Vendar pa večina uporabnikov običajno uporablja Nebeus za zavarovanje posojil, zahvaljujoč hitri in preprosti metodi. Nebeus je zagotovo spletno mesto, ki deluje kot čar, priporočljiva platforma, če trgujete s kriptovalutami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me