Holo-prijsvoorspelling: HOT-voorspelling 2021-2025

Holochain is een energierijk gedecentraliseerd applicatieontwikkelingsplatform. Het maakt de ontwikkeling mogelijk met peer-to-peer-connectiviteit. Deze gids geeft u een idee van de Holochain prijsvoorspelling en de verwachte groei, allemaal van technische analyse tot fundamentele prijsgeschiedenis. Aan het einde van deze gids heb je een goed beeld van hoe hoog de HOT-prijzen zullen zijn. U zult ook weten of Holochain potentieel heeft in de toekomst of niet. Laten we beginnen.

Over Holochain

Holochain is een gedistribueerd computernetwerk dat beter kan werken dan tech Blockchain. Er is gemeld dat het een oneindige schaalbaarheid heeft via P2P-netwerken, zodat er geen afname in netwerkefficiëntie is wanneer gedistribueerde applicaties worden geïmplementeerd. Holochain is ontworpen om ontwikkelaars een platform te bieden om gedecentraliseerde apps (Dapps) te bouwen als alternatief voor de Blockchain.

Gewoonlijk zijn Blockchain-ondernemingen gedecentraliseerd; Door een wereldwijd netwerk op te zetten, is de Holo-keten echter een andere weg ingeslagen. Het is gewoon een kleine variatie in congestie en schaduwreliëf. Ze beweren dat ze een bedrijfsnetwerk van de nieuwe generatie hebben ontworpen dat geen Blockchain kan worden genoemd en dat het daarom Holochain heeft gekregen. Het netwerk is ontworpen en mede opgericht door Eric Harris-Braun en Arthur Brock.

Holochain versus Blockchain

In vergelijking met beide Blockchains, Holochain en de basisstructuur van Blockchain vertoont verschillende variaties. In het bijzonder verschilt de structuur van de twee enorm, terwijl het doel enkele overeenkomsten vertoont. Interessant genoeg is Holochain een futuristische technologie die tot doel heeft bijna alles de kop op te steken.

Net als Blockchain wil Holochain transacties veilig en transparant maken tussen netwerkdeelnemers. Cryptografisch gezien is informatie op alle systemen veilig en kan informatie niet worden gemanipuleerd of gewijzigd. Bovendien stellen de twee netwerken gebruikers in staat om peer-to-peer te verbinden. Dit helpt hen om individueel te communiceren zonder een centrale autoriteit.

Knooppunten zijn afhankelijk van het enkele netwerk om transacties in het Blockchain-netwerk uit te voeren en te verifiëren. Naarmate er meer blokken bij de ketens komen, neemt ook de rekenbelasting en de transactiekosten toe. In plaats daarvan werken knooppunten aan hun kettingen in Holochain. Er is meer rekenruimte.

Holochain (HOT) prijsanalyse en geschiedenis

Holo kwam op de markt met een ICO dat vond plaats tussen 29 maart en 28 april 2018. Het bracht meer dan 20 miljoen dollar op. De regeling was een relatief succes, dat werd versterkt door verdere marktvolatiliteit. Het token werd tijdens de ICO gewaardeerd op $ 0,0001. Op 6 mei de week daarna werden de tarieven verhoogd tot $ 0,002 en werd een derde van een miljard dollar toegevoegd aan totale kapitalisatie. Maar toen haperde het tempo dramatisch en schommelde Holo met $ 0,0003-0,0006 een beetje omlaag tot januari 2019.

Halverwege januari gingen cryptocurrencies een nieuwe ontwikkelingsronde binnen en tot nu toe heeft zich geen significante tekortkoming voorgedaan in de prijs van holochain. De piekronde begon op 21 mei, toen een token werd gewaardeerd op $ 0,0022, met bijna $ 300 miljoen aan marktkapitalisatie.

De wisselkoers is nu echter weer gedaald en schommelde rond de $ 0,0006864, met een marktkapitalisatie van $ 114 miljoen. Holo staat nu op de 51e plaats met deze parameter in crypto-rating.

  1. Polkadot-prijsvoorspelling 2021 tot 2025 – Zal DOT de $ 40 bereiken?
  2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?

Holochain-prijsvoorspelling 2021,2022,2023,2024 en 2025

Hol0 prijsvoorspelling 2021

Holochain heeft veel ups en downs meegemaakt. Er zijn veel momenten waarop Holochain ons bleef verbazen. De ontwikkelingen zijn ook langzamer verlopen dan verwacht. Er werd ook verwacht dat de munt het hele jaar door stabiel zal zijn, maar helaas!

Volgens de voorspellingen van TradingBeasts zal 2021 naar verwachting eindigen met een goede nacht. De prijs wordt voorspeld op $ 0,0008879 in december 2021. Wallet Investor heeft ook enige hoop getoond ten aanzien van de munt. Volgens hen wordt verwacht dat de munt tegen het einde van dit jaar voor $ 0,00739 wordt verhandeld. Holochain’s DigitalCoinPrice voorspelling is ook erg logisch. Volgens het forum zullen de prijzen van Holo (HOT) tegen het einde van het jaar stijgen tot $ 0,00102300.

Holochain prijsvoorspelling 2022

Holochain handelde begin januari 2021 tegen $ 0,0006, met een kleine stijging van het volume. De prijs begon te stijgen in een bullish trend. In de komende maanden kunnen de prijzen escaleren omdat Holochain zijn speciale ecosysteemtechnologieën gebruikt. Volgens het voorspellingsrapport van TradingBeasts, zou de prijs eind november kunnen variëren van $ 0,0008844 tot $ 0,0,0010404. Volgens Portemonnee-investeerder, Holochain zou tegen het einde van 2022 $ 0,000750 kunnen bereiken.

Holochain (HOT) Prijsvoorspelling 2023

Door de inspanningen van de makers van het Holo HOT-netwerk is de muntprijs begin 2019 en 2020 gestegen. 2021 begon op een goed punt. Voor het lopende jaar schatte de Digital Price Coin de HOLO-prijs. Ze verwachtten dat HOT tegen het einde van 2023 $ 0,00141089 zou kunnen bereiken. Ondertussen, TradingBeasts zijn ook erg hoopvol over de toekomst van de munt. Ze verwachten een prijs van bijna $ 0,0010509 tot $ 0,00015454. In dezelfde slogan verwacht Wallet Investor een prijs van minimaal $ 0,000042 tot maximaal $ 0,000127.

Holochain (HOT) Prijsvoorspelling 2024

Op die datum vinden we dat de hindernissen in de ontwikkelingen moeten zijn opgelost. Naarmate steeds meer ontwikkelaars de visie van Holochain omarmen, zal deze blijven groeien. TradingBeasts, een van de beste muntvoorspellers op de markt, heeft gesuggereerd dat de prijs van één Holochain (HOT) tussen $ 0,0012076 en $ 0,0017759 zou kunnen liggen. Terwijl Wallet Investor de munt anders benadert. Volgens hun voorspelling zullen de prijzen de wrok koesteren van $ 0,000124 tot $ 0,0000062.

Holochain-prijsvoorspelling 2025

DigitalCoinPrice heeft een naadloze benadering van deze munt. Dit voorspellingsplatform is van mening dat de Holochain-munt zeer lang stabiel blijft op het huidige niveau. HOT heeft het potentieel om binnenkort de markt over te nemen. Er wordt voorspeld dat de munt in 2025 $ 0,00211283 waard zal zijn. Als we de $ 1-markering naderen, is het moeilijk te zeggen dat het 5 jaar kan duren vanaf 2025 of dat het mogelijk zou zijn als Holochain deelneemt aan de Bull-markt.

In tegenstelling tot DigitalCoinPrice benadert Wallet Investor de munt echter anders. Volgens zijn prognoses wordt verwacht dat Holochain in 2025 zal worden verhandeld tussen $ 0,000069 en $ 0,000035 met een gemiddelde prijs van $ 0,0001040 gedurende het hele jaar..

Onze Holochain (HOT) prijsvoorspellingen

Holochain opende zijn rit in 2021 tegen een handelsprijs van $ 0, 0006. De teamleden en de ontwikkelaars zijn voldoende opgeleid en kunnen snel state-of-the-art technologieën implementeren als BUIDL, wat aangeeft dat HOLO belangrijk zal zijn vanwege de voortdurende groei en technische ontwikkeling. Tegen het einde van 2025 zal Holochain $ 0,0458 in ruil hebben en in de toekomst $ 0,56 kunnen bereiken.

Waar te koop HOT?

Holo-tokens kunnen worden gekocht voor soepelere en betrouwbaardere prestaties. HOLO heeft volgens het Holo Hot Coin-nieuws voor veel vaart in de markt gezorgd. Dit is de reden waarom deze munt verkrijgbaar is in alle grote beurzen zoals –

  • Binance
  • UniSwap Exchange
  • Hotbit

Waar HEET te bewaren

Als je de HOT hebt gekocht, zorg er dan voor dat je een veilige portemonnee hebt om deze in te bewaren. Verschillende portefeuilles kunnen je helpen bij het opslaan van en investeren in crypto (hardware en software). De hete vooruitzichten voor de prijs wijzen op een veelbelovende stijging, waardoor investeringen de moeite waard zijn. Een veilige portemonnee maakt het opslaan van uw munten en het verhandelen ervan eenvoudiger en effectiever. Er zijn verschillende soorten wallets beschikbaar om hot tokens in op te slaan. Sommige ervan zijn

  • Grootboek
  • MetaMask
  • Vertrouw op Wallet
  • ImToken

Holochain (HOT) Veelgestelde vragen over prijsvoorspelling

Kan Holochain $ 1 bereiken??

Het bovenstaande cijfer hangt af van hoeveel de markt volatiel is. De munt bereikt 1 $, maar niet zojuist. Het moet deelnemen aan een bullmarkt en de prijs zal automatisch de 1 $ -markering bereiken.

Is Holo een goede investering?

Ja, als je om langetermijnredenen blijft investeren in Holo op de cryptomarkt, dan zal het in de toekomst winstgevend en lucratief zijn.

Wat is het verschil tussen Holochain en Holo?

Holochain is een engine voor gegevensaggregatie die gebruikers helpt bij het beheren van hun identificatie en transacties. Holo is een gedistribueerd hostingnetwerk waarmee softwareontwikkelaars van Holochain hun applicaties kunnen hosten.

Kan Holochain worden gedolven?

Holochain is een open-source netwerk en NEE, het kan niet worden gedolven. Holochain-knooppunten slaan niet de hele Blockchain op hun netwerk op en valideren ze. Dit is de reden waarom Holochain niet kan worden gedolven.

Onze conclusie

Het is mogelijk te vroeg om de Holo-prijs af te sluiten gezien de verschillende Holo-prijsvoorspellingen. Zelfs als de altcoin naar verwachting binnen vijf jaar zal groeien, moet je bepalen of Holo de moeite waard is om in te investeren. Het intrigerende is dat de Holo-prijs is gestegen nadat vorig jaar stabiel bleef. Vanwege de 20x groei in het verleden, ontvingen twee keer de ICO-houders een behoorlijk inkomen van Holo. Het wordt lucratief genoemd, en voor Holochain is de toekomst nog steeds schitterend. Nu beginnen met investeren is winstgevend.

Heeft u toch nog vragen die beantwoord moeten worden? We hebben je gedekt. Reageer hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me