Earncrypto Review 2021: Legit Way to Earn Crypto?

Earncrypto.com har eksistert i ganske lang tid. Den opprinnelige plattformen startet tilsynelatende i slutten av 2016, og deres sosiale medieplattformer kommer fra 2017. Earncrypto.com er et nettsted der du kan tjene kryptovaluta ved å fullføre en rekke oppgaver, i likhet med andre belønningsnettsteder som Swagbucks. I denne Earncrypto-gjennomgangen vil vi se på plattformen og analysere om den er legitim eller ikke, se hvordan den fungerer og avgjøre om det er en svindel eller ikke.

Alle kan opprette en konto på Earncrypto, og mange mennesker har tilsynelatende fått betalt. Imidlertid har folk også hatt mange problemer med ubesvarte og feilaktige betalinger fra selskapet, og mange Earncrypto-anmeldelser anser nettstedet som en svindel.

I denne Earncrypto-gjennomgangen vil vi prøve å samle ulike meninger fra hele internett for å se om plattformen er en svindel eller ikke. Det er ikke mange offisielle kilder hvorfra man kan hente informasjon, så mye av det du leser om Earncrypto kommer fra opinionen.

Selve nettstedet er fremdeles under konstruksjon, og deres Om oss-side viser ikke relevant informasjon. Denne mangelen på informasjon er hva folk mest tar i betraktning når det gjelder å åpne en konto i Earncrypto.

Tross alt ser nettstedet, selv om det er lett å bla gjennom og forstå, noe tomt og utdatert, noe som ikke tegner et godt bilde for selskapet som står bak. Bortsett fra hovedsiden deres, er det en Twitter-konto fra 2017 som poster noe regelmessig, men det er ingen offisielle Facebook- eller Instagram-kontoer.

Subreddit er fra 2013, men det har ikke vært veldig aktivt og har ikke mer enn 200 medlemmer. Likevel er det mange innlegg med henvisningskoblinger og anmeldelser som gir interessant informasjon for potensielle brukere av plattformen.

Hva er Earncrypto.com?

Plattformen inviterer folk til å fullføre små oppgaver for å tjene kryptovaluta. Disse oppgavene kan omfatte å se på videoer, svare på spørreundersøkelser, klikke på annonser og laste ned apper. Selskapet annonserer også små dataoppføringsjobber og kryptotilbud som brukere kan fullføre for flere belønninger.

Du kan løse inn kryptovaluta i din personlige lommebok eller bytte. I følge det offisielle nettstedet tilbyr plattformen ubegrensede opptjeningsbeløp i mer enn hundre valutaer. Denne ordningen er det som gjør det attraktivt for brukere, og en av deres taglines beskriver driften som mye bedre enn gruvedrift.

Av alle tilgjengelige oppgaver kan nedlasting av apper gi høyest antall individuelle belønninger. Du må imidlertid også fullføre forskjellige oppgaver i appene du laster ned for å produsere aktivitet. Dette gjør at tiden du bruker på denne belønningen betydelig høyere enn å se på videoinnhold, noe som gir betydelig færre poeng.

Nettstedet lover deg ikke bare belønninger i kryptovaluta, men det tilbyr også å lære folk å åpne og vedlikeholde en lommebok. Imidlertid er det ingen merkbare guider du kan følge når du bruker selve plattformen. Den eneste informasjonen du mottar når du oppretter kontoen, er at hvert poeng opptjent på nettstedet oversettes til 0,0000009 Bitcoin.

Du kan angi din foretrukne valuta i profilen din, med Bitcoin som standardvaluta for nye brukere. Bortsett fra det, kan du få belønninger i andre kryptovalutaer som DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple og ZCash. Faktisk kommer mange av de nyeste brukerne fra denne plattformen fra DogeCoin subreddit.

Andre hensyn for brukere: å ta ut poengene dine til kryptokurrency kommer med et gebyr, vanligvis noen poeng. Minimumsavgiften senkes når du kobler til PayPal-kontoen din, men ikke for mye.

Earncrypto Review: Legit or a Scam?

Det første spørsmålet du finner i hver nylig Earncrypto-gjennomgang. Når du ser på det for første gang, løfter ikke Earncrypto-plattformen umiddelbart noen røde flagg. Nettstedet har en DDoS-klarering som du må gjennom, men dette i seg selv er ikke en dårlig ting. Mange andre nettsteder med lignende formål gjør det også.

Nettstedet har ingen feilkopier eller sider som ikke fungerer, noe som ville være bedre indikatorer på svindel. Det er ikke dårlig konstruert, bortsett fra det enkle brukergrensesnittet. Det eneste som mangler i profilen din er en støttekanal, som faktisk har gitt bekymringer blant brukerne. Imidlertid er det støtte via e-post, nederst på hjemmesiden. Det er også veldig enkelt å slette kontoen din, og det er en direkte lenke i profilinnstillingene dine.

Disse funksjonene legger til konklusjonen når de nyeste kundemeningene som inngår i denne Earncrypto-gjennomgangen: arbeidsplattformen til nettstedet er legitim, men de kan ikke håndtere brukerbasen veldig bra. Dette betyr ikke at brukerne har skylden, men heller at nettstedet kan ha noen interne problemer som fører til at folk ikke får sine cryptocurrency-belønninger.

Er det noen gode anmeldelser av Earncrypto?

Hvis du søker på Internett, vil du fremdeles se mange innlegg som annonserer for Earncrypto.com, men de fleste av dem vil være personer som tilbyr henvisningskoblinger. De fleste ser ut til å tjene det meste av poengene sine ved å dele linkene sine eller se på videoer. Dette kan utgjøre et problem for noen land, ettersom videoene ikke er tilgjengelige for visning over hele verden.

Earncrypto tillater også bare en konto per enhet, IP eller husstand. Annonsørene deres setter også noen regler for å unngå å sende den samme annonsen to ganger til samme bruker. Når du legger til spørreundersøkelsesproblemet til denne, virker det som å starte en konto er en dårlig investering.

Hvis du har mye fritid, har du kanskje en bedre opplevelse, men det er mange veisperringer for noen som ønsker å tjene kryptovaluta. Earncrypto har ikke en mobilapp for verken Android eller iOS, noe som for øyeblikket også bare betyr å bruke den bærbare datamaskinen eller skrivebordet som et inntjeningsmiddel. Siden de siste PTC-plattformene (til og med Swagbucks) allerede har flyttet til mobilapper, blir Earncrypto langt bak når det gjelder utvikling.

Kan du tjene Bitcoin fra Surveys i Earncrypto?

Kort svar, ja. Du kan søke om å svare på undersøkelser som utbetaler i poeng, og du kan i teorien bytte disse poengene mot Bitcoin. Det ser ikke ut til å være noe problem med denne delen. Problemet kan ligge på om du er heldig nok til ikke å oppleve noen problemer når du bruker plattformen. De fleste brukere anbefaler at du holder deg unna nedlasting av apper, siden mange av dem har skadelig programvare.

Det er også mange Earncrypto-hack som folk annonserte for noen år siden, selv om det er vanskelig å finne informasjon om dem. Det har ikke vært noen offisielle oppdateringer fra Earncrypto om denne saken også.

Også, hvis du tenker på hvordan du kan tjene kryptovaluta, er undersøkelser kanskje ikke det beste alternativet. De fleste brukere finner ut at det kan være svært tidkrevende å fullføre disse undersøkelsene. De siste rapportene peker på mellom 5 og 30 minutter for hver undersøkelse. Dette gir også bekymring for ikke å bli akseptert for undersøkelser. Andre steder som Swagbucks, igjen, lider også av dette problemet.

Som du kan se på bildet nedenfor, må du også fylle ut et spørreskjema. Dette er vanlig på steder som gir deg muligheten til å svare på spørreundersøkelser. Du legger inn din personlige informasjon, og systemet velger undersøkelser som kan gjelde deg personlig.

Hvordan svare på spørreskjemaet før undersøkelsen

Du må oppgi informasjon som sivilstand, familiedata, etnisitet og adresse. Nettstedet ber deg svare på spørsmålene ærlig og bemerker at undersøkelsespartnere kan stille de samme spørsmålene før de gir tilgang til en undersøkelse. Hvis svarene dine ikke stemmer overens, kan de diskvalifisere deg fra undersøkelsen.

Imidlertid, i denne Earncrypto-gjennomgangen, ville det ikke være rettferdig hvis vi ikke avslørte at brukere forfalsker denne informasjonen hele tiden. Faktisk kan du finne online-guider som forteller deg hvordan du skal svare. Ved å lage en online persona med visse egenskaper, tror mange at du kan spille systemet for flere undersøkelser. Beviset for at disse metodene fungerer er selvfølgelig hørselshemmet.

Folk fra andre land kan også ha vanskelig for å svare på undersøkelser, selv om Earncrypto.com godtar alle land. Det er en spansk versjon av spørreskjemaet, så andre språk kan være tilgjengelige.

Imidlertid, de fleste av undersøkelsene, som rapportert av brukere, henvender seg sterkt til amerikanere. Dette kan være en kulturell barriere for noen mennesker, noe som kan føre til flere nektet undersøkelser.

Andre måter å tjene penger på Earncrypto.com

Denne Earncrypto-gjennomgangen ville ikke være komplett hvis vi ikke utforsket alle måtene du kan tjene på plattformen, så la oss se på alle alternativene som Earncrypto tilbyr for å få poeng. Du får tilgang til dem i hovedmenyen.

1. Tjen tilbud

Det første alternativet du vil møte er delen Tjen tilbud. Du må fylle ut spørreskjemaet for å få tilgang. Etter det vil du motta en kode via e-post som du trenger å legge inn for å begynne å tjene. Du må også deaktivere AdBlock, slik du ville gjort på andre belønningsnettsteder.

Tjen tilbud-delen fungerer som hovedområdet for å få poeng uten å filtrere etter oppgaven. Det er ni oppgaver ’tilby vegger’ som du kan få tilgang til, med en topp-tre merket i gull, sølv og bronse som topp-tilbud vegger. Dette er Wannads (førsteplass), OfferToro (andre) og AdWall (tredje).

Vi opprettet en testkonto og svarte på spørreskjemaet på både engelsk og spansk. Ved å bruke de samme svarene i begge spørreskjemaene opprettet vi en profil for å lete etter undersøkelser. Det var bare ett resultat, som du kan se på bildet nedenfor. Å kvalifisere for undersøkelsen og svare på den gir 18 poeng.

earncrypto-undersøkelser

2. Fullfør jobber

Bortsett fra delen Tjen tilbud, kan du også søke om fullførte jobber. Brukere fra plattformen oppretter disse jobbene, så det er ikke mange tilgjengelige. Du kan opprette dine egne jobber for å tjene krypto via henvisningskoblinger, men du må være heldig å finne utplasserte jobber. Siden etterspørselen er så lav, snapper brukerne dem veldig raskt.

earncrypto jobber

3. Dataregistrering

Du må fullføre en kort veiledning for å komme inn i delen Dataregistrering. Earncrypto bruker et brukergrensesnitt som heter Type is Money. De fleste jobber på denne plattformen, ifølge det offisielle nettstedet, er tilgjengelige mellom kl. 22 og 07 EST.

Å fullføre opplæringen fører deg til hovedskjermen, der du vil legge inn flere små biter av tekst. De er vanligvis navn, adresser og andre biter av personlig informasjon. Du tjener PP for hver riktig inngang du lager, men PP er ikke det samme som Earncrypto-poeng. PP fungerer bare i delen Dataregistrering, og 200 PP er lik 1 Earncrypto-punkt, eller 0.0000010 BTC.

earncrypto datainnføring

Earncrypto betaler brukerne en gang per dag for alle aktivitetene de fullfører dagen før. De betaler dem klokken 15.00 EST for aktiviteten som er utført mellom kl. 12.00 og 12.00, som du kan se på deres offisielle nettside. Brukere kan tjene Bitcoin uten å nå 200 PP. Nettstedet betaler dem så lenge de tjener mer enn 10 PP på en dag.

Denne plattformen kan virke forvirrende for noen brukere: den ser like enkel ut som resten av nettstedet. Det har til og med noen stavefeil på kopien, men PP-tjeningssystemet fungerer, og du kan se saldoen din hver gang du klikker på Fullfør øverst til høyre. Dette avslutter økten, og du kan gjøre det når som helst du vil.

4. Crowdflower-oppgaver

Dette alternativet er for generelle oppgaver som ikke har med dataregistrering å gjøre. De kan få jobbene sine fra tre kilder: SuperRewards, Wannads og Personally. Du må opprette en SuperRewards-konto for å få tilgang til oppgavene deres, og du må fylle ut spørreskjemaet for å se de fra Wannads.

Personlig tilbyr de samme valgene når du først logger på Earncrypto: du kan bruke dem til å svare på spørreundersøkelser, åpne kontoer for poeng og laste ned apper. Belønningen deres virker høy sammenlignet med SuperRewads og Wannads, og det er mange oppgaver som er lett tilgjengelige.

tjene kryptovurderingsoppgaver

Konklusjon om Earncrypto-gjennomgang

Det er behov for mer informasjon om denne plattformen. Det meste av det brukerne ser for tiden kommer fra offentlige veier som Reddit. Earncrypto-plattformen har bare brukerens side når det gjelder å bestride krav. Den offisielle støttekanalen har blitt markert som upålitelig, men noen andre brukere rapporterer ingen problemer i det hele tatt med plattformen.

Siden dette er den nåværende virkeligheten med Earncrypto, bør brukerne være skeptiske til løftene fra plattformen. Ordet “gratis” kan oversettes til arbeidstimer. Det er ganske enkelt å bli diskvalifisert fra undersøkelser, selv om brukerne konstruerer en online persona som gir dem flere undersøkelsesalternativer.

Earncrypto trekker mange sammenligninger med Coinbase, et annet fristed for folk som ønsker å tjene “gratis kryptovaluta.” Brukere kan imidlertid bedre se på Coinbase og andre metoder på inntaksnivå for å tjene kryptovaluta for å unngå problemer.

Coinbase har også en bedre track record når det gjelder å faktisk lære krypto til sine brukere. Som vi nevnte tidligere, annonserer Earncrypto også utdanning i kryptovaluta for sine brukere, men det er ikke tilgjengelige ressurser (fra og med 2019).

Den offentlige opinionen driver for tiden det meste av det vi nettopp diskuterte i denne Earncrypto-gjennomgangen, men de fleste av dem er fra 2018, og andre strekker seg så langt bak som 2015. Med mindre gunstigere anmeldelser kommer opp, kan vi ikke tegne et veldig godt bilde av verdien som en plattform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me