Kraken vs Bittrex: Sammenlign funksjoner og avgifter i 2021

Takk for at du ble med oss ​​når vi ser ned på kryptoskopet vårt på to store børser som regelmessig behandler hundrevis av millioner og til og med milliarder dollar i handler daglig. I slaget ved Kraken vs Bittrex, tar Kraken, rangert 4. på vår rangering av kryptovaluta, Bittrex, som ligger på 5. plass.

La oss se hvordan de har det i en ansikts-til-ansikt-sammenligning:

Sammenlign Kraken vs Bittrex

kraken utveksling

Kraken 97DIMDFd

Bittrex

USA akseptert?
Ja Ja
Handelspar
177 434
7-dagers volum
$ 1.090.234.866 $ 235,412,137
Besøk Besøk

Avgifter: Kraken vs Bittrex

Krakens handelsavgifter

Først opp i denne utvekslingssammenligningen ser vi på de små provisjonene som blir tatt under en handel. Det er gode nyheter for Kraken, som tilbyr en produsentavgift på 0,16%, og en takeavgift på 0,26%, like under gjennomsnittet for denne bransjen. Et produsentgebyr pålegges når en handel gjøres over gjeldende markedspris, og en takeravgift belastes når handelen skjer umiddelbart til markedsprisen.

kraken trading avgiftsplan skjermbildeKrakens gebyrplan

Som de fleste børser, tilbyr Kraken brukere sjansen til å redusere handelsavgiftene sine ved å handle et større volum krypto over en 30-dagers periode, som vist her. Sjekk ut Krakens guide til handelskostnader.

Handelsgebyrer på Bittrex

Bittrex krever en flat avgift på 0,2% for nybegynnere, men de krever også 0,25% på alle handler, så det sanne tallet er nærmere 0,45%. Produsentavgiften på 0,2% eller takteravgiften går til gruvearbeiderne som holder blokkene i gang, og 0,25% provisjon holdes for kassen. Bittrex avgiftsplan har bare fem nivåer, noe som gjør den til en av bransjens enkleste.

bittrex trading avgifter

Gebyrer for uttak av krypto kan være funnet her.

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner denne runden komfortabelt.

Melde deg på & KYC Experience

Hvordan åpne en konto på Kraken

opprett en konto på kraken

 1. Gå til Kraken.com og finn knappen ‘Opprett konto’
 2. Oppgi e-postadressen din, bostedslandet og et brukernavn og passord som du vil bruke til å logge på i fremtiden
 3. Godta vilkårene for bruk og trykk ‘Opprett konto’
 4. I en ny fane, gå til e-postene dine og i en e-post fra Kraken, finn og kopier den lange nøkkelen, og lim den inn der det er angitt i Kraken-fanen
 5. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt igjen
 6. I navigasjonsfeltet finner du et alternativ til “Bli bekreftet”. Klikk på dette og velg Mellomliggende (slik at du kan overføre fiat-valutaer til kontoen din)
 7. Last opp en skanning eller et bilde av ID-en din (pass eller førerkort), en selfie med ID-en din, ett bevis på oppholdsdokument og detaljer om yrket ditt
 8. Bekreftelse kan ta så lite som 10 minutter
 9. Når du er bekreftet, kan du begynne å handle

Bli en Bittrex-bruker

Bittrex Global oppretter et kontoskjermbilde

 1. Besøk Bittrex.com og klikk ‘Registrer deg’ på hjemmesiden
 2. Velg å åpne en ‘personlig konto’ og oppgi e-postadressen din
 3. Klikk på ‘Opprett konto’ og gå deretter til e-postinnboksen din for å finne en bekreftelses-e-post – klikk på lenken inne
 4. Godta vilkårene for bruk
 5. Oppgi bostedsland, adresse og fødselsdato
 6. For å få raskere bekreftelsestiden, last opp et klart bilde eller skann passet ditt (selv om førerkort eller stats-ID også vil fungere, ikke like raskt)
 7. Vent ca 15 minutter på bekreftelse, hvoretter du kan overføre fiat-valutaer og begynne å handle på Bittrex

Kraken vs Bittrex: Det er uavgjort.

Brukeropplevelse: Kraken vs Bittrex

Hvordan er Kraken?

kraken trading view skjermbilde

Kjære Kraken-utviklere … god jobb! Vi godkjenner nettstedsdesign, brukerportal, mobilapper og mer. Imidlertid er ikke den største fanen av nettleserhandelsgrensesnittet, men mange av leserne våre elsker retrostil og omvendt layout.

Brukervennligheten er så høy at Kraken ofte sammenlignes med Gemini og Coinbase (2. og 3. på vår rangering av kryptovalutaer), selv om et uvennlig aspekt av Kraken er at de har 3 separate mobilapper. Hvorfor ikke sentralisere alt og lage den ultimate krypto-appen?

Bittrex: Ultra-støttende

Bittrex føles mer bedrift enn Kraken, noe som er bra for institusjonelle kunder, men ikke så mye for nybegynnere i dette rommet. Heldigvis, for å motvirke det, har de en utrolig brukervennlig Zendesk kundesupportplattform som svarer på alt du kan forestille deg om Bittrex.

Skjermbilde av Bittrex trading view

En av designaspektene vi liker best på Bittrex vs Kraken er hvor sømløs og enkelt det er å flytte fra dashbordet til handelsgrensesnittet med bestillingsskjemaet åpent med bare ett klikk. Både nettstedet og appen tilbyr denne brukervennligheten, men vi har funnet at de begge er buggy, utsatt for å krasje og sakte å laste opp. Heldigvis, hvis noe skulle gå galt, kan brukerne raskt løse problemet med Bittrex utmerkede kundesupport.

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner denne gangen.

Innskuddsmetoder

Gjør innskudd på Kraken

Mens mange grunnleggerne av kryptovalutautveksling ønsker å tjene hele verden, er virkeligheten av regelverk og internasjonal overholdelse mye vanskeligere. Kraken gjør en ganske god jobb i denne avdelingen, og tilbyr kompatibilitet for 7 fiat-valutaer å overføre, selv for amerikanere (unntatt de i New York og Washington). Her er hvordan du gjør et innskudd.

kraken kontotyper skjermbilde

Hvilke er de 7 fiat-valutaene?

 • USD – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Wire, SWIFT, kontanter / debet hos Canada Post
 • AUD – Bankoverføring / Osko
 • GBP – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • JPY – FORT

Innskuddsgebyrer varierer avhengig av hvilken metode du har valgt, landet du har satt inn fra og beløpet. Denne ressursen burde hjelpe til med å fjerne forvirring.

Bittrex innskuddsmetoder

Bittrex-medlemmer må gi personlig informasjon hvis de skal bruke børsens tjenester. Ved å oppgi navn, fødselsdato, adresse og bostedsland kan brukere få et grunnleggende verifiseringsnivå som gjør at de kan sette inn og handle opptil 4 BTC per dag.

En forbedret bekreftelsesstatus på Bittrex tillater brukere å sette inn fiat-valutaer, men vil kreve opplasting av ID-en din og en selfie som holder den ID-en. Brukere i USA må også gi tilleggsdokumenter knyttet til bank og bosted. For amerikanske brukere kan innskudd gjøres via et debetkort med en avgift på 3%, eller med bankoverføring (minst $ 50).

Ikke-amerikanske brukere med forbedret bekreftelsesstatus kan gjøre et innskudd via SEPA-nettverk, en Internasjonal bankoverføring, eller Innskudd på kreditt- og debetkort (avgift på 3%).

Kraken vs Bittrex: Kraken tilbyr bedre innskuddsmuligheter.

Alternativer for øyeblikkelig kjøp (kjøp med kreditt- eller debetkort)

Kjøper Crypto On Kraken

Siden vi skrev vårt siste stykke om Kraken, har de lagt til enda flere kryptovalutaer og handelspar, som for tiden har 60 mynter og 243 markeder. Dette er et flott utvalg for brukere, som kan foreta øyeblikkelige kjøp via debet- eller kredittkort (må være 3DS-aktivert).

Skjermbilde 2021 02 02 kl 13.15.24

Gebyrene for øyeblikkelige kjøp er 3,75%, pluss et fast gebyr på € 0,25 per transaksjon. Dette er kostbart, men ganske greit i forhold til deres rivaliserende kryptobørs. Den urettferdige delen er spredningen, som er forskjellen mellom den virkelige nåværende markedsprisen, og prisen som Kraken megler krypto for, som varierer mellom 2% og 10%.

Les hele innkjøpsveiledningen her.

Ingen megling på Bittrex

I motsetning til Kraken bestemte Bittrex seg for ikke å megle kryptovalutaer, noe som er litt rart, men vi vil ikke holde det mot dem.

Hvis du ønsker å kjøpe kryptokurver ‘øyeblikkelig’, må du først foreta et fiat-innskudd (slik at det ikke er øyeblikkelig) og deretter handle den fiat-valutaen i en fiat-kryptomarkedsparing, som USD / BTC (amerikanske dollar og Bitcoin). Hvis du kjøper til gjeldende markedspris, vil avtalen gå gjennom, men hvis du prøver å få en bedre avtale, må du vente på at markedsforholdene endres..

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner igjen.

Handelserfaring

Kraken: Noe for enhver handelsmann

Bortsett fra retro-design av netthandelsgrensesnittet, er det ikke mye vi kan finne feil i når det gjelder handelsopplevelsen på Kraken. De har alle diagrammer, grafer og data du forventer. De har tre flotte mobilapper, Kraken, Kraken Pro og Kraken Futures, som tilbyr forskjellige tjenester.

Kraken Pro Crypto Trading-appen er her! | Kraken Blogg

Mer avanserte handelsmenn som kanskje leser dette, vil være glade for å vite at Kraken tilbyr opptil 5 ganger innflytelse på sin handelsaktivitet, noe som gir muligheten til å handle med større risiko.

Bittrex: Intuitive handelsfunksjoner

Vi har vært brutalt ærlige om Bittrexs plattform, forsinkelsen, krasjene og diagrammene som ikke klarer å lastes opp, men vi har ikke sagt nok om de gode tingene de gjør. For det første er det blant de enkleste kryptobørser for nybegynnere å bruke (men ikke så grunnleggende som Coinbase), og tilbyr den fulle handelsopplevelsen uten komplikasjonene som skaper overveldede handelsmenn.

Bittrex Exchange hjemmesideHjemmeside

Å bruke Bittrex er ikke enklere eller vanskeligere enn å bruke Binance, som er den mest brukte børsen i verden, så det er veldig positivt. For enhver nybegynnerinvestor som ønsker å lære å handle og ha et stort utvalg av altcoins, bør de 600 markedskoblingene være nok til å komme i gang med å delta i krypto. I tillegg, hvis noe går galt, er kundestøtten fantastisk.

Kraken vs Bittrex: Kraken har denne.

Rykte & Sikkerhet

Kraken: Gold Star!

Her er en liten anekdote du sannsynligvis ikke visste om Kraken. For noen år tilbake bestemte de seg for å publisere en Proof-of-Reserves Audit, som er et dokument som beviser at du holder alle brukernes midler ansvarlig i fryselager. De fikk mange gode tilbakemeldinger for det, og plutselig begynte andre børser å følge etter og redusere risikoen også.

Kraken har aldri blitt hacket, noe som burde tjene en veldig god indikasjon på hvor høyt de verdsetter sikkerhet. Brukere har mye kontroll over sikkerhetsinnstillingene sine og anbefales å sette opp tofaktorautentisering for å sikre at enhetene deres er beskyttet.

Bittrex: Nok en gullstjerne!

Grunnleggerne av Bittrex var et team av cybersecurity-ingeniører som tidligere hadde jobbet hos Microsoft, Amazon og Blackberry. Kanskje dette forklarer hvorfor de aldri har blitt hacket, og hvorfor deres sikkerhet og omdømme er solid.

Hvis det er et negativt ved Bittrex, er det at noen amerikanske brukere føler at de får en bumavtale, med færre kryptovalutaer enn deres europeiske kolleger.

Bittrex vs Kraken: Det er uavgjort.

Kraken vs Bittrex: Who Wins?

I begynnelsen av denne Bittrex vs Kraken-utvekslingssammenligningen fortalte vi deg at Kraken er rangert på 4. plass og Bittrex 5th på vår kryptokursutvekslingsrangering, og det vil sannsynligvis ikke endre seg snart.

Bittrex har mange gode kvaliteter, men i sannhet er de ganske langt bak Kraken når det gjelder handelsvolum, brukervennlighet og tiltrekker seg nybegynnere.

For brukere i USA som utgjør størstedelen av publikum, og brukere i alle andre tillatte land, den klare vinneren her er Kraken, Bittrex må prøve hardere i 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me