Polkadot-prijsvoorspelling 2021-2025 | Zal DOT de $ 40 bereiken?

Polkadot is een van de grote versnaperingen voor de cryptogemeenschap voor het jaar 2021. We gaan je hier de 5 jaar gedetailleerd geven Polkadot (DOT) prijsvoorspelling. Het project heeft snel veel aandacht gekregen dat investeerders en handelaren stomverbaasd en nieuwsgierig zijn naar de vraag “Is Polkadot (DOT) een goede investering?” Maar voordat we een aanname doen over de voorspelling en de vragen beantwoorden, moeten we weten wat Polkadot is en überhaupt over gaat. Hoe het de ontwikkelaar helpt bij het bouwen van hun blockchains. Laten we beginnen.

Polkadot Network en zijn oorsprong

De Polkadot-netwerk werd ontwikkeld in 2016. Polkadot is het vlaggenschipproject van de Web3-stichting, een Zwitserse organisatie om het gedecentraliseerde web functioneel en gebruiksvriendelijk te maken. Toen het mainnet echter werd geïntroduceerd, nam de Polkadot-munt een hoge vlucht. Binnen een paar weken zag DOT de marktkapitalisatie stijgen in de top 10 van cryptocurrencies. Polkadot werkte aan het bouwen van een schaalbare Blockchain die kan groeien met de tijd en met de toenemende vraag ernaar.

Het hoofddoel van het project is om een ​​forum op te bouwen dat talloze Blockchains in staat stelt met elkaar in contact te komen. Verschillende Blockchains met specifieke features werken op basis van een standaard beveiligingssysteem en leggen de basis voor de volgende generatie internet. De visie van het project is om een ​​volledig gedecentraliseerd 3.0-internet te bouwen.

Polkadot (DOT) Native cryptocurrency

DOT-token is de eigen cryptocurrency van een Polkadot Blockchain. Polkadot heeft een dynamische bestuursstructuur van stemrechten voor alle DOT-houders. De DOT-eigenaren of het bestuur kunnen voorstellen doen. In alle gevallen zou een stemming op basis van het resultaat kunnen worden gehouden om een ​​consensus over het plan te vinden. Om het voorstel te laten werken, moet het worden goedgekeurd door alle belanghebbenden in de stemrechten.

Het native DOT-token is geen ERC-20-token omdat het is gebaseerd op Polkadot Blockchain, wat het Blockchain-netwerk ten goede komt. Het token heeft drie hoofddoelstellingen: Bonding, Staking en Governance. De houders hebben volledige controle over het ecosysteem van Polkadot. Ze kunnen worden beloond voor goed gedrag. Dit triggert alle houders om deel te nemen aan transacties die alleen voldoen aan de fundamentele consensusvereisten.

  1. Dogecoin prijsvoorspelling 2021-2025 | Kan DOGE ooit $ 1 halen??
  2. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

Polkadot-prijsanalyse & Geschiedenis

In oktober 2017 organiseerde Stichting Polkadot een winstgevende ICO, zamelde ongeveer 140 miljoen dollar in en verkocht ongeveer de helft van zijn voorraad van 10.000.000 DOT. Maar het bedrijf werd helaas gedreven door verliezen waardoor het twee verkooprondes moest uitvoeren, één in 2019 en de andere in 2020. Tijdens de dagen van de ICO werd een enkele DOT gewaardeerd op bijna $ 30, maar de DOT-belangen werden nieuw leven ingeblazen in Augustus 2020. Dat wil zeggen dat er $ 100 nieuwe munten voor $ 6 per stuk werden aangeboden aan gebruikers die een munt van $ 30 kochten. Daarom is de gemiddelde prijs voor een enkele munt $ 600.

Dankzij de Dot-token-reis begon het token met de prijs van zes dollar, maar een plotselinge daling leidde later tot een token van 2,81 dollar. De nieuwe herwaardering leverde verschillende tokens op die hebben bijgedragen aan een plotselinge stijging van de marktkapitalisatie van nul tot meer dan $ 5 miljard per dag. Daarom bereikte het in een zeer korte tijdlijn de top 10 van cryptovaluta. Dit alles duwde de prijzen van DOT naar de huidige prijs van $ 17,58.

Polkadot (DOT) Prijsvoorspelling

Polkadot-prijsvoorspelling 2021

Het native DOT-token heeft goed gepresteerd sinds de lancering. Hoewel de munt een dieptepunt bereikte van ongeveer $ 2,70, maar kort daarna, bleek het een potentiële investering te zijn met een gestage groei. Momenteel wordt verhandeld rond $ 17,58, naar schatting zal de munt tegen het einde van 2021 worden verhandeld tegen de waarde van $ 23,68. Het potentieel van het token is onbetwistbaar en veel analisten en handelaren kunnen het toekomstige potentieel in langetermijninvesteringen zien..

Polkadot-prijsvoorspelling 2022-2024 door Tradingbeasts

De cryptomarkt wordt gedreven door volatiliteit. Tegenwoordig is het moeilijk om de prijzen te voorspellen en op de hoogte te blijven van de laatste prijzen. In dit verband, TradingBeasts treedt in werking. Het platform geeft nauwkeurige prijsvoorspellingen van Polkadot voor de komende 5 jaar. Alle voorspellingen worden uitgevoerd met behulp van een combinatie van lineaire regressies. Volgens het platform wordt de prijs voor het jaar 2022 geraamd op $ 30.631. Voor het komende jaar wordt verwacht dat de prijzen zullen stijgen. In december 2023 is de verwachte minimumprijs $ 30.550 en het maximum $ 44.926. De verwachte prijzen zijn afhankelijk van de volatiliteit van de markt. In januari 2024 zal de DOT-prijs naar verwachting gemiddeld $ 36.462 bedragen.

Portemonnee-investeerder Dot-prijsvoorspelling voor 2022-2025

Volgens de analisten van portefeuillebeleggers stijgt de DOT-prijs langzaam en daalt deze minder snel. Het zakelijke gedrag kan echter niet volledig worden beslist, aangezien het in zijn tempo lijkt te werken.

Aan het begin van 2022 moet DOT $ 19,65 of hoger zijn. De prijs zou zelfs $ 20 aan de hogere kant kunnen raken. Tegen 2023 zal de prijs escaleren tot boven de 23.587 dollar en zou kunnen leiden tot 25 dollar. Verwacht wordt dat de prijs in januari 2025 tussen $ 20 en $ 25 zal liggen, en naar schatting meer dan $ 35 zal bedragen in het midden van 2025. In 2025 zal de prijs van DOT in december 2025 ergens tussen $ 40 en $ 42 liggen..

DigitalCoinPrice Polkadot (DOT) Prijsvoorspelling voor 2022-2025

Volgens de DigitalCoinPrice Verwacht wordt dat de Polkadot-tarieven begin 2022 worden verhoogd. De prijzen van Polkadot (DOT) in januari 2022 zouden kunnen schommelen van $ 31,24 naar $ 33,54. In 2023 zal de prijs van 1 Polkadot (punt) naar verwachting $ 36,78 bedragen. Voor het jaar 2024 $ 44,32 en 2025 $ 52,4.

Polkadot-prijsvoorspelling 2022, 2023 en 2024 door CoinArbitrageBot

De voorspelling van CoinArbitrageBot geeft groen licht om te investeren en voorspelt een prijsverhoging op lange termijn. De voorspelling van Polkadot 2022 bedraagt ​​$ 24,0650, die naar verwachting de komende jaren verder zal stijgen. Voor het jaar 2023 wordt de prijs voorspeld op $ 38,9372. CoinArbitrageBot is iets positiever dan de eerste paar meningen van analisten in deze lijst en heeft al in 2024 een prijs van meer dan $ 63,004. CoinArbitrageBot is over het algemeen ook nog steeds optimistisch op de lange termijn.

Polkadot prijsvoorspelling 2021 door MindMathMoney

Hoe Polkadot de Crypto-gemeenschap helpt

De Polkadot Web3 Foundation heeft een volledig geïntegreerde Blockchain gecreëerd om ontwikkelaars snel en efficiënt een infrastructurele basis te bieden. De webfundering zorgt voor een substraat. Substrate helpt je om je Blockchain zo snel mogelijk te maken met de ondersteuning van een van de meest voorkomende talen zoals rust en C ++. Alle projecten die zijn gemaakt met ontwikkeling op het substraat, worden automatisch als compatibel beschouwd met Polkadot Blockchain.

De features van Polkadot zijn niet alleen voor ontwikkelaars. Beleggers kunnen op de lange termijn ook Staking gebruiken om te profiteren van een essentiële functie. Het aantal DOT’s dat per jaar in omloop is, stijgt met 10%. Stakeholders zullen in verschillende stadia in het hele Polkadot-netwerk nomineren en valideren. Alvorens taken uit te voeren, moeten stakers een bepaald aantal DOT’s hebben om taken uit te voeren die door Blockchain zijn gespecificeerd.

Hoe Polkadot te kopen

U moet al bitcoin (BTC) of ether (ETH) hebben ingeruild om Polkadot (DOT) te kopen op de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. Het goede nieuws is dat uw creditcard of bankrekening gemakkelijk kan worden gebruikt om cryptocurrency te kopen bij Coinbase. Er zijn andere sites waar BTC en ETH online kunnen worden gekocht, maar Coinbase wordt beter gebruikt door nieuwe investeerders in de crypto-industrie.

Maak online een account aan op een van de beurzen. Stel uw betaalmethode in en verifieer uw identiteit. Hierna ben je klaar om te gaan. Verhandel gewoon uw BTC of ETH met Polkadot.

Waar DOT

Het meest verbazingwekkende van Polkadot is dat je geen portemonnee hoeft te downloaden of een hardware-portemonnee hoeft aan te schaffen. Polkadot heeft een mobiele portemonnee die u kunt openen via polkadot.js.org. De meeste nieuwkomers weten dit ding niet en verspillen veel geld aan dure portemonnees. of je kunt onze gedetailleerde gids over de beste Polkadot-portefeuilles in 2021 lezen

U hoeft alleen maar een account aan te maken in DOT en u kunt uw munten gemakkelijk van de uitwisseling naar uw account verplaatsen. Het is zo makkelijk. Zorg ervoor dat u uw wachtwoord en uw backup-seed onthoudt. Als u beide wachtwoorden vergeet, kunt u niets doen om uw munten terug te krijgen.

Veelgestelde vragen over Polkadot-prijsvoorspelling

Is Polkadot beter dan Ethereum?

De ontwerpdoelen zijn een van de belangrijkste verschillen in beide Blockchains. Ethereum streeft ernaar een forum te zijn voor gedistribueerde financiering en de integratie van slimme contracten, terwijl Polkadot de ambitie heeft om mensen te helpen hele Blockchains te creëren en deze Blockchains samen te voegen..

Is Polkadot (DOT) een goede investering?

Polkadot is een veilige investering dan sommige populaire recent uitgebrachte munten die nog steeds cryptogolven op de markt creëren. Het potentieel en de waarde van de projecten laten zien dat ze van de bruggen kunnen slaan.

Zal Polkadot (DOT) de $ 40 bereiken?

Bijna alle voorspellingen die tot nu toe zijn gedaan, geven aan dat de munt de komende jaren het potentieel heeft om te groeien. Na grote voorspellingen te hebben gedaan, is het veiliger om te zeggen dat de munt tegen 2025 de prijs van $ 40 zal bereiken. Het pad om de $ 40-markering te bereiken lijkt moeilijk, maar het is mogelijk.

Onze gedachten: Polkadot misschien een winstgevende kans

Hoewel we hebben gesproken over alles wat met Polkadot te maken heeft, hoe het is ontstaan ​​en hoe het werkt. Het potentieel en het belang ervan betekenen dat elke investering die erin wordt gedaan, de moeite waard is. Is Polkadot een uitstekende investering? Oh, aangezien het in de top 10 van crypto-ondernemingen ter wereld is gevallen, zouden we zeggen dat het een vrij waardevolle toevoeging aan uw portefeuille is.

Deze voorspellingen kunnen niet, zoals altijd, worden gezien als de primaire basis voor een koopbeslissing. De meningen van de experts zijn over het algemeen gericht op technische analyses en houden ook rekening met externe factoren. Het is ook nuttig om uw eigen mening te verzamelen en de voorspellingen te gebruiken om alleen uw standpunt te genereren.

Elk onderwerp blijft onaangeroerd en wil meer toevoegen aan deze blog. Reageer hieronder en zal zo snel mogelijk reageren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me