10 beste Tezos (XTZ) lommebøker i 2021

Tezos utvikler plattformen veldig imponerende i et tiår nå. Mange av dere har kanskje Tezos (XTZ) eller ønsker å kjøpe. Derfor er vi her i dag for å presentere deg en uttømmende liste over de beste Tezos-lommebøkene i 2020, der du kan oppbevare Tezos (XTZ) trygt.

Kryptoen har overvunnet alle utfordringene og nå går den jevnt og trutt mot utviklingen. Etter vår mening er dette et kjennetegn for alle kryptoentusiaster med god grunn. Vi lurer kanskje på å gi deg en kort introduksjon til Tezos før du går til kjernefaget. Så la oss komme i gang!

Hva er Tezos?

Å sette ordlyden så enkelt som mulig, Tezos er en plattform basert på smarte kontrakter som har noen unike funksjoner med en styringsmodell på kjeden. Modellen hjelper Blockchain med å implementere den nødvendige endringen automatisk uten fysisk tillatelse fra hardt folk.

Tezos kom i form av en uavhengig Blockchain alene. Det krever ikke Ethereum eller andre Blockchain å behandle. Gjennom proof-of-stake algoritmen, token innehavere av Tezos (XTZ) kan bli med i nettverket og tjene øre for å gjøre det. Som bevis på stavskonsensus gir eierne forslaget og foreslår endringer for programvaren. Hvis forslaget blir akseptert, blir utviklerne belønnet. Les også: Tezos (XTZ) Prisforutsigelse 2021

Beste Tezos-lommebøker 2021

Nedenfor er den oppdaterte og komplette listen over Tezos lommebøker der du enkelt kan lagre Tezos (XTZ) mynter

1. Ledger Nano X

Hvis du leter etter det beste utvalget innen hardware-lommebøker, har Ledger Nano X den beste tilliten til å stå på toppen. Nanodevice er designet med toppmoderne sjetonger for å lagre kryptomidlene dine. Enhetens elegante design gjør dem veldig enkle og behagelige å ha med seg.

Den kommer med støtte fra 20+ kryptomynter og alle ERC-20-baserte tokens for å lagre og administrere. Lommeboken kommer med plass til å lagre mer enn hundre desentraliserte applikasjoner.

Du kan enkelt koble lommeboken din med USB-kabelen, eller du kan enten koble den via Bluetooth til mobiltelefoner og bærbare datamaskiner. Prisen på lommeboken er rundt $ 136, noe som ikke er så heftig sammenlignet med funksjonene. Gjennom Ledger Live-applikasjonen kan du satse Tezos-myntene dine og tjene belønninger ved å holde.

2. Trezor One

Trezor one er sannsynligvis en av de eldste gjenværende maskinvarepungene som er tilgjengelige i markedet. Produsert av Satoshi Labs, gir Trezor-enheter deg utnyttelsen av begge enhetene, ettersom du kan lagre kryptoen din offline i lommeboken og få tilgang til disse myntene når du vil. Størrelsen på enheten er liten, og du kan enkelt bære enheten rundt i lommen.

Trezor one støtter over 1000 mynter og tokens inkludert tokens basert på ERC-20. Enheten er rimelig sammenlignet med reskontroenheter. Det koster nesten $ 55. En av de mange beste tingene er at du ikke trenger noe brukernavn og passord for å få tilgang til kontoen din. Enheten er alt du trenger for å få tilgang til eiendelene dine. Det betyr at det ikke er noen måte å få tilgang til eiendelene dine så lenge personen har fysisk tilgang til enheten din. sjekk ut listen vår over de beste Cryptocurrency-lommebøkene

3. TezBox lommebok (ikke lenger tilgjengelig)

TezBox lommeboken er et offisielt produkt lansert av Tezos-samfunnet. Lommeboken var den første brukergrensesnittet som frigjorde teamet. Lommeboken ble utgitt i ICO-perioden med versjonene som er tilgjengelige i lommebøker på datamaskiner, nett og mobile enheter. Grensesnittet til lommeboken er ganske brukervennlig med en veldig slank og behagelig design. Enhver nybegynner som ønsker å investere i Tezos kan trassig velge denne lommeboken.

Ettersom lommebøkene kommer fra Tezos-teamet, kan du bare lagre Tezos (XTZ). Du kan lagre og modernisere sikkerhetsfunksjonene til lommebøkene som er tilfredsstillende. All personlig informasjon og nøkler er lagret på enheten du bruker lommeboken i stedet for på nettet. Du kan kjøre lommeboken din på flere enheter samtidig. TezBox er integrert med støtte fra hardware-lommebøker som Ledger Nano S og Trezor.

LES prisanalyse: Polkadot (DOT), Ripple (XRP), Tezos (XTZ)

4. Binance lommebok

Hvis du leter etter en utvekslingslommebok, er Binance fra vårt synspunkt det beste alternativet som er tilgjengelig i markedet akkurat nå. Børsen har tjent et meget anerkjent navn i løpet av en veldig kort periode. Hvis vi ser på fortiden, er ikke bildet tilfredsstillende, men fortiden er fortiden. Binance lagrer nesten over 150 kryptovalutaer. Alle støttede valutaer kan være butikker i lommeboken, inkludert XTZ, så vel som du kan bytte ut dine digitale eiendeler.

 

Grensesnittet til lommeboken kan være litt problematisk. Oppsettet er litt forvirrende og komplisert. Men det er guider og videoer tilgjengelig på plattformen som kan forklare hvordan du mestrer lommeboken. Handelsgebyrene på Binance er 0,1% hvis du starter en handel. Selv om du lagrer kryptoen din gratis.

Binance regnes som en av de beste pålitelige og sikre kryptobørsene. Støtten til å kjøpe digitale eiendeler gjennom fiat-valutaer er også tilgjengelig, men begrenset til faktoren. Det er imidlertid den beste handelsplattformen for XTZ så lenge du er en daglig aktiv handelsmann. Ser etter beste sammensatte lommebøker 2021? Les vår detaljerte guide

5. Guarda lommebok

Når det gjelder Guarda lommebok, er hovedmålet med lommeboken å gi brukerne enkel kryptolagring og full sikkerhet. Gjennom enkel kapitaladministrasjon kan du enkelt lagre og administrere kryptoen din. Alle dine private nøkler, sikkerhetskopifiler eller andre data lagres ikke på lommebokens servere. Du får tilgang til lommeboken på mobilen, skrivebordet og til og med på nettet.

Guarda støtter en god del tokens og mynter på plattformen. Det er rettferdig å si at alle store mynter og tokens, tokens basert på ERC-20 og BEP-2 støttes. Antall støttede mynter er ganske høyt sammenlignet med andre krypteringslommebøker.

Kundesupporten til lommeboken er veldig nyttig. Teamet er tilgjengelig 24/7 for å løse alle dine spørsmål eller spørsmål hvis du har noen. Et bestemt beløp på transaksjonsgebyr belastes hver gang du foretar en transaksjon. For å være nøyaktig er 3,5% relativt høyt sammenlignet med andre krypto-lommebøker, og det kan være de største feilene sammenlignet med andre lommebøker. Les også Prediksjon for Litcoin 2021

6. Atomic Wallet

Atomic lommebok er en annen versjon av den nettbaserte lommeboken som lagrer dine private nøkler og alle andre konfidensielle data på enheten. Du får tilgang til applikasjonen av lommeboken via en mobilapp, eller du kan laste ned desktopversjonen av den bærbare datamaskinen. Bortsett fra IOS støtter lommeboken alle operativsystemer.

atom lommebok

Blant andre funksjoner gir appen en sømløs opplevelse til brukerne som gjør interaksjonene veldig glatte og glatte. Atomic Wallet er ekstremt sikker og sikker, og uansett hva den lagrer ikke informasjonen din i databasen. Lommeboken støtter mer enn 300 kryptovalutaer blant bitcoin, Ethereum og Tezos.

Det er et alternativ å kjøpe kryptovalutaer gjennom fiat-valutaer. Du kan betale for kjøpet via kredittkortet ditt. Med atombyttefunksjonen kan du bytte digitale eiendeler med favorittene dine. Selv om det bare støtter USD og EUR for kryptokjøp. Når det gjelder transaksjonsgebyrer, kan det være kostbart beste Uniswap-lommebøker 2021? Les vår detaljerte guide

7. Mosebok

Interessert i å vite alt om Exodus-lommeboken? Vel, du har kommet til rett sted. Først av alt, det som gjør denne lommeboken så foretrukket blant alle andre lommebøker, er brukervennligheten. Utformingen av Exodus er hovedårsaken til å være en så attraktiv lommebok for kryptobrukere. Multimyntstøtten kan støtte mer enn 40 forskjellige typer Cryptos samtidig.

For å spare tid har lommeboken en innebygd sentral hvor du enkelt kan bytte eiendel. Dessuten er help desk veldig bærekraftig. Kundesupport fra Exodus tilbyr 24/7 live chat-støtte for å gi råd og anbefale brukerne om å løse spørsmål og problemer. Sist men ikke minst er dashbordet til lommebokens grensesnitt ikke komplisert for nybegynnere. Gjennom støtte fra live-diagrammer og diagrammer kan du enkelt administrere dine digitale eiendeler på en meningsfull måte.

8. Magnum Wallet (suspendert)

Magnum-lommeboken er designet for de som ønsker å administrere kryptoporteføljen i et praktisk og mest sikkert grensesnitt. En lommebok er et alt-i-ett-alternativ for å administrere og kjøpe et av de største navnene, dvs. bitcoin, Ethereum, Tezos og mange hundre lommebøker. En av de mange funksjonene inkluderer innebygd utveksling der man kan bytte krypto uten å gå til tredjepartsklienter.

LES Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) Prisanalyse for 10. februar 2021

Du kan enkelt administrere porteføljen din med den fantastiske navigasjonsdesignen og grensesnittet til lommeboken. Anonymitet og sikkerhet er topprioriteten til teamet med magnum lommebok. Brukerne kan administrere mer enn 100+ krypto og forskjellige tokens på lommeboken.

Du kan også sette myntene dine på lommeboken for å tjene ekstra inntekt. Selv om lommeboken er basert på nettet, kommer den med støtte fra et av de største navnene på maskinvarepunger, dvs. Ledger og Trezor-enheter..

9. AirGap

AirGap er en lommebok med åpen kildekode, designet for å oppnå sikkerhet på samme måte som maskinvarelommebøker. AirGap er en mobil lommebok tilgjengelig på både Android og IOS. Det er også kjent som den alternative versjonen av hardware lommeboken blant crypto freaks. En av de største ulempene med mobil- og nettlommebøker er at for å bruke den aktuelle lommeboken må du koble til internett for å bla gjennom lommeboken..

I dette tilfellet kan du installere lommeboken på en egen mobil der du ikke trenger å koble til internett for å bruke lommeboken. Lommebøkene fungerer bra i frakoblet modus. Det er to deler av lommebøkene som heter AirGap hvelv og AirGap lommebok. Lommeboken brukes til å lagre kryptoen din mens hvelvet brukes til å tildele transaksjonene.

AirGap gir det høyeste sikkerhetsnivået med en øyeblikkelig bygging i en sentral hvor du enkelt kan bytte tokens. Sist men ikke minst er at du enkelt kan bake Tezos (XTZ) -tegnene dine gjennom Tezos AirGap ved å delegere.

10. Kukai Tezos Lommebok

Kukai er en åpen kildekode online oppbevaringslommebok spesielt designet for å lagre XTZ for å støtte Tezos baking og staking. Lommeboken tilbyr både android- og desktop-versjoner for å lette samfunnet. Du kan få tilgang til lommebøkene dine hvor som helst i verden hvis du har tilgang til internett via nettleseren din. De private nøklene for å få tilgang til lommeboken lagres i nettleseren din med total kryptering.

Den mest fantastiske funksjonen til Kukai Tezos lommeboken er offline transaksjoner. Det betyr at uten tilgang til internett kan du tilordne en transaksjon du vil foreta. På denne måten kan nøklene dine aldri bli utsatt for internett. Du kan bare lagre Tezos (XTZ) på lommeboken. På grunn av offline signering av transaksjoner, kan lommebokens sikkerhet klassifiseres som ekstremt god.

Grensesnittet til lommeboken er veldig enkelt, rent og enkelt å bruke. Selv for nybegynnere er funksjonene i Baking og staking veldig godt forklart og implementert. Det er ingen skjulte avgifter og transaksjonskostnader. Kukai er en åpen kildekode-plattform som betyr at koden er offentlig tilgjengelig for lesing og verifisering.

De beste vanlige spørsmålene om Tezos Wallets

Hvordan kjøpe Tezos (XTZ)?

Det er flere måter å kjøpe Tezos (XTZ) på. Mange synes det er vanskelig, men metoden er veldig enkel og grei. Bare velg den beste børsen, dvs. Binance eller Kraken. Lag en konto og bekreft identiteten din gjennom videosamtaler eller telefonnummer. Noen ganger tar det dager eller sekunder å bli godkjent, og det avhenger av landet ditt. Etter godkjenning kan du enkelt foreta betaling via kreditt- eller debetkortet ditt, og du er klar til å kjøpe XTZ.

Er Tezos (XTZ) verdt å kjøpe?

Tezos får større bevissthet blant brukerne for bruken og hvor enkelt det er å “bake”. Mynten skaper merker med andre mynter som toppkonkurrenter. Derfor betyr det at Tezos-mynter er verdt å investere i og kan merkes som en god investering.

Endelig dom:

Den implementerte enkelheten og alle versjoner av fordeler og ulemper påvirker mye på brukervennligheten til brukerens bruksområder. De fantastiske designene og de mer fordelaktige funksjonene til lommebøkene fører kryptobrukere til hvert klikk. Likevel er det noen ukepoeng, men fordelene er så mye funksjonelle at høydepunktet Cleary dominerer.

Vi har satt vår beste versjon av guider på alle mulige lommebøker som kan hjelpe deg med å lagre deg Tezos (XTZ). Selv om vi alltid leter etter dine anmeldelser og erfaringer hvis du har brukt noen av lommebøkene ovenfor. det ville være veldig flott hvis du deler din erfaring. Var det dårlig eller bra? Det vil hjelpe samfunnet på slutten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me