10 najboljših denarnic Tezos (XTZ) v letu 2021

Tezos že desetletje razvija svojo platformo zelo impresivno. Mnogi od vas imate morda Tezos (XTZ) ali pa želite kupiti. Zato smo danes tukaj, da vam predstavimo izčrpen seznam najboljših denarnic Tezos leta 2020, kjer lahko svoje Tezos (XTZ) varno shranite.

Kripto je premagal vse izzive in zdaj nenehno koraka k svojemu razvoju. Po našem mnenju je to z dobrim razlogom značilnost vseh kripto navdušencev. Morda bi se spraševali, da vam pred kratek uvod predstavimo kratek uvod v Tezos. Začnimo torej!

Kaj je Tezos?

S čim bolj preprostim besedilom, Tezos je platforma, ki temelji na pametnih pogodbah in ima nekaj edinstvenih lastnosti z vgrajenim modelom upravljanja. Model pomaga Blockchainu, da samodejno izvede potrebno spremembo brez fizičnega dovoljenja trdih ljudi.

Tezos je sam prišel v obliki neodvisne verige blokov. Za obdelavo ne zahteva Ethereuma ali katerega koli drugega blockchaina. Preko algoritma za preverjanje lastništva žetonov Tezos (XTZ) se lahko pridruži mreži in za to zasluži peni. Kot dokazilo o soglasju o vložku imetniki predlagajo in predlagajo spremembe programske opreme. Če bo predlog sprejet, bodo razvijalci nagrajeni. Preberite tudi: Tezos (XTZ) Napovedovanje cen 2021

Najboljše denarnice Tezos 2021

Spodaj je posodobljen in popoln seznam denarnic Tezos, kjer lahko zlahka shranite svoje kovance Tezos (XTZ)

1. Ledger Nano X

Če iščete najboljšo raznolikost v denarnicah strojne opreme, ima Ledger Nano X najboljše zaupanje, da stoji na vrhu. Nanodevice so zasnovane z najsodobnejšimi čipi za shranjevanje vaših kripto sredstev. Elegantna zasnova naprav omogoča enostavno in udobno nošenje.

Na voljo je s podporo 20+ kriptokovancev in vseh žetonov, ki temeljijo na ERC-20, za shranjevanje in upravljanje. V denarnici je prostor za shranjevanje več kot sto decentraliziranih aplikacij.

Denarnico lahko enostavno povežete s kablom USB ali pa jo prek povezave Bluetooth povežete z mobilnimi telefoni in prenosniki. Cena denarnice je približno 136 USD, kar v primerjavi z njenimi lastnostmi ni tako zajetno. Preko aplikacije Ledger Live lahko vložite svoje kovance Tezos in z držanjem zaslužite nagrade.

2. Trezor One

Trezor one je verjetno ena najstarejših ohranjenih denarnic na trgu, ki so na voljo. Naprave Trezor, ki jih proizvaja Satoshi Labs, vam omogočajo vzvod obeh naprav, saj lahko kripto shranite brez povezave v denarnico in do teh kovancev dostopate kadar koli želite. Velikost naprave je majhna, zato jo lahko enostavno nosite v žepu.

Trezor one podpira več kot 1000 kovancev in žetonov, vključno z žetoni, ki temeljijo na ERC-20. Naprava je cenovno ugodna v primerjavi z napravami glavne knjige. Stane skoraj 55 dolarjev. Ena najboljših stvari je, da za dostop do računa ne potrebujete uporabniškega imena in gesla. Naprava je vse, kar potrebujete za dostop do svojih sredstev. To pomeni, da ni mogoče dostopati do vašega premoženja, če ima oseba fizični dostop do vaše naprave. oglejte si naš seznam najboljših denarnic za kriptovalute

3. Denarnica TezBox (ni več na voljo)

Denarnica TezBox je uradni izdelek, ki ga je lansirala skupnost Tezos. Denarnica je bila prvi GUI, ki je izdal ekipo. Denarnica je bila izdana v obdobju ICO z različicami, ki so bile na voljo v namiznih, spletnih in mobilnih denarnicah. Vmesnik denarnice je dokaj uporabniku prijazen, z zelo elegantnim in udobnim dizajnom. Vsak začetnik, ki želi vlagati v Tezos, se lahko kljubovalno odloči za to denarnico.

Ker denarnice prihaja iz ekipe Tezos, lahko shranite le Tezos (XTZ). Varnostne funkcije denarnic lahko shranite in prenovite, ki zadovoljujejo. Vsi vaši osebni podatki in ključi so shranjeni v napravi, v kateri denarnico uporabljate namesto v spletu. Denarnico lahko hkrati zaženete v več napravah. TezBox je integriran s podporo strojnih denarnic, kot sta Ledger Nano S in Trezor.

PREBERITE Analizo cen: Polkadot (DOT), Ripple (XRP), Tezos (XTZ)

4. Binance denarnica

Če iščete denarnico za zamenjavo, je Binance z našega stališča najboljša možnost, ki je trenutno na voljo na trgu. Borza si je v zelo kratkem obdobju prislužila zelo ugledno ime. Če pogledamo v preteklost, slika ni povsem zadovoljiva, preteklost pa je preteklost. Binance hrani skoraj več kot 150 kriptovalut. Vse podprte valute so lahko shranjene v denarnicah, vključno z XTZ-ji, kot tudi digitalna sredstva.

 

Vmesnik denarnice je lahko nekoliko problematičen. Postavitev je nekoliko zmedena in zapletena. Na platformi pa so na voljo vodniki in videoposnetki, ki lahko pojasnijo, kako lahko popolnoma obvladate denarnico. Provizije za trgovanje na Binance znašajo 0,1%, če začnete trgovati. Čeprav kripto shranjujete brezplačno.

Binance velja za eno najboljših zanesljivih in varnih kripto izmenjav. Na voljo je tudi podpora za nakup digitalnih sredstev prek fiatnih valut, vendar omejena na dejavnik. Je pa najboljša platforma za trgovanje za XTZ, če ste vsak dan aktiven trgovec. Iskati najboljše sestavljene denarnice 2021? preberite naš podroben vodnik

5. Denarnica Guarda

Ko gre za denarnico Guarda, je glavni namen denarnice uporabnikom zagotoviti enostavno shranjevanje kripto in popolno varnost. Z enostavnim upravljanjem premoženja lahko kripto enostavno shranite in upravljate. Vsi vaši zasebni ključi, varnostne kopije datotek ali kateri koli drugi podatki niso shranjeni na strežnikih denarnice. Do denarnice lahko dostopate v mobilnem telefonu, namizju in celo v spletu.

Guarda na svoji platformi podpira pošteno količino žetonov in kovancev. Pošteno je reči, da so podprti vsi glavni kovanci in žetoni, žetoni, ki temeljijo na ERC-20 in BEP-2. Število podprtih kovancev je v primerjavi z drugimi kripto denarnicami precej veliko.

Podpora za denarnico je zelo koristna. Ekipa je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da reši vsa vprašanja ali vprašanja, če jih imate. Za vsako transakcijo se zaračuna določen znesek provizije. Natančneje 3,5% je relativno veliko v primerjavi z drugimi kripto denarnicami in je lahko glavna napaka v primerjavi z drugimi denarnicami. Preberite tudi Napoved cene Litcoin 2021

6. Atomska denarnica

Atomska denarnica je druga različica spletne denarnice, ki v vašo napravo shrani vaše zasebne ključe in vse druge zaupne podatke. Do aplikacije denarnice lahko dostopate prek mobilne aplikacije ali pa prenesete namizno različico prenosnika. Denarnica razen za IOS podpira vse operacijske sisteme.

atomska denarnica

Aplikacija med drugim omogoča uporabnikom nemoteno izkušnjo, zaradi katere so interakcije zelo gladke in gladke. Atomic Wallet je izjemno varen in varen in ne glede na vse vaše podatke ne shrani v svojo bazo podatkov. Denarnica podpira več kot 300 kriptovalut med bitcoini, Ethereumom in Tezosom.

Obstaja možnost nakupa kriptovalut prek fiat valut. Nakup lahko plačate s kreditno kartico. Funkcija atomske zamenjave vam omogoča, da digitalna sredstva zamenjate s priljubljenimi. Čeprav podpira le USD in EUR za nakup kripto. Kar zadeva provizije za transakcije, je to lahko drago najboljše Uniswap Denarnice 2021? preberite naš podroben vodnik

7. Izhod

Vas zanima vse o denarnici Exodus? No, prišli ste na pravo mesto. Prvič, zaradi česar je ta denarnica med vsemi drugimi denarnicami tako prednostna, je enostavnost njene uporabe. Zasnova Exodusa je glavni razlog, da je tako privlačna denarnica za kripto uporabnike. Podpora za več kovancev lahko hkrati podpira več kot 40 različnih vrst kriptos.

Za prihranek časa ima denarnica vgrajeno menjalnico, kjer lahko preprosto zamenjate svoja sredstva. Poleg tega je služba za pomoč uporabnikom zelo trajnostna. Podpora strankam Exodusa zagotavlja 24-urno podporo za klepet v živo, ki uporabnikom svetuje in priporoča, da rešijo njihova vprašanja in težave. Nenazadnje tudi armaturna plošča vmesnika denarnice ni zapletena za novince. S podporo grafikonov in diagramov v živo lahko na smiseln način enostavno upravljate s svojimi digitalnimi sredstvi.

8. Magnum denarnica (suspendirana)

Magnum denarnica je namenjena tistim, ki želijo upravljati svoj kripto portfelj v priročnem in najbolj varnem vmesniku. Denarnica je vse-v-enem možnost za upravljanje in nakup enega največjih imen, to je bitcoin, Ethereum, Tezos in več sto denarnic. Ena od številnih funkcij vključuje vgrajeno izmenjavo, pri kateri si lahko kripto zamenjajo, ne da bi šli k strankam tretjih oseb.

PREBERITE Analiza cen za Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) za 10. februar 2021

S svojim portfeljem lahko preprosto upravljate z neverjetno navigacijsko zasnovo in vmesnikom denarnice. Anonimnost in varnost sta glavna naloga ekipe magnum denarnice. Uporabniki lahko upravljajo z več kot 100+ kripto in različnimi žetoni na svojih denarnicah.

Kovance lahko tudi vložite na denarnico, da zaslužite dodaten zaslužek. Čeprav denarnica temelji na spletu, ima podporo enega največjih imen v denarnicah strojne opreme, tj. Ledger in Trezor.

9. AirGap

AirGap je odprtokodna denarnica, zasnovana tako, da zagotavlja enako varnost kot denarnice strojne opreme. AirGap je mobilna denarnica, ki je na voljo tako v androidu kot v iOS-u. Znan je tudi kot alternativna različica strojne denarnice med kripto čudaki. Ena največjih pomanjkljivosti katere koli mobilne in spletne denarnice je ta, da se za uporabo te denarnice morate povezati z internetom in brskati po denarnici.

V tem primeru lahko denarnico namestite na ločen mobilni telefon, kjer vam za uporabo denarnice ni treba vzpostaviti povezave z internetom. Denarnice dobro delujejo v načinu brez povezave. Obstajata dva dela denarnic z imenom AirGap trezor in AirGap denarnica. Denarnica se uporablja za shranjevanje vaše kripto, medtem ko se trezor uporablja za dodelitev transakcij.

AirGap zagotavlja najvišjo raven varnosti s takojšnjo gradnjo v menjalnici, kjer lahko preprosto zamenjate svoje žetone. Nenazadnje je to, da lahko svoje žetone Tezos (XTZ) enostavno spečete prek Tezos AirGap tako, da jih prenesete.

10. Denarnica Kukai Tezos

Kukai je odprtokodna spletna denarnica za shranjevanje, posebej zasnovana za shranjevanje vašega XTZ za podporo Tezosovemu pečenju in vložku. Denarnica ponuja različice za android in namizje, da olajša skupnost. Do svojih denarnic lahko dostopate kjer koli po svetu, če imate dostop do interneta prek brskalnika. Zasebni ključi za dostop do denarnice so shranjeni v vašem spletnem brskalniku s popolnim šifriranjem.

Najbolj neverjetna funkcija denarnice Kukai Tezos so transakcije brez povezave. To pomeni, da lahko brez dostopa do interneta dodelite katero koli transakcijo, ki jo želite opraviti. Tako vaši ključi nikoli ne bodo izpostavljeni internetu. Tezos (XTZ) lahko shranite samo v denarnici. Zaradi podpisa transakcij zunaj spleta lahko varnost denarnice označimo za izjemno dobro.

Vmesnik denarnice je zelo preprost, čist in enostaven za uporabo. Tudi za začetnike so značilnosti peke in kočenja zelo dobro razložene in implementirane. Ni skritih provizij in stroškov transakcij. Kukai je odprtokodna platforma, kar pomeni, da je koda javno dostopna za branje in preverjanje.

Pogosta vprašanja o najboljših denarnicah Tezos

Kako kupiti Tezos (XTZ)?

Tezos (XTZ) lahko kupite na več načinov. Številnim je težko, vendar je metoda zelo enostavna in enostavna. Preprosto izberite najboljšo menjalnico, npr. Binance ali Kraken. Ustvarite račun in preverite svojo identiteto prek video klica ali telefonske številke. Včasih trajajo dnevi ali sekunde, da pridobite odobritev, kar je odvisno od vaše države. Po odobritvi lahko enostavno izvedete plačilo s kreditno ali debetno kartico in ste pripravljeni na nakup XTZ.

Se Tezos (XTZ) splača kupiti?

Tezos se med uporabniki zelo ozavešča glede njegove uporabe in kako preproste je “Peči”. Kovanec označuje druge kovance kot najboljše konkurente. Zato to pomeni, da je v kovance Tezos vredno vlagati in jih lahko označimo kot dobro naložbo.

Končna razsodba:

Izvedena preprostost in vsaka različica zaslug in pomanjkljivosti močno vplivajo na uporabnost uporabnikove navade. Izjemen dizajn in bolj koristne lastnosti denarnic vodijo kripto uporabnike ob vsakem kliku. Kljub temu obstaja nekaj tedenskih točk, vendar so prednosti tako funkcionalne, da prevladuje vrhunec Cleary.

Na vse možne denarnice smo postavili najboljšo različico vodnikov, ki vam lahko pomagajo shraniti Tezos (XTZ). Čeprav vedno iščemo vaše preglede in izkušnje, če ste uporabili katero od zgornjih denarnic. zelo lepo bi bilo, če bi delili svoje izkušnje. Je bilo slabo ali dobro? Pomagal bo skupnosti na njihovem koncu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me