Vergelijk Coinbase versus Gemini-vergoedingen en -functies in 2021

In dit vergelijkingsstuk zullen twee van de reuzen van de cryptosfeer het opnemen tegen elkaar. Het is Coinbase versus Gemini, Armstrong versus Winklevoss, die botsen om te zien welke van de twee meest gebruiksvriendelijke VS-compatibele cryptocurrency-exchanges bovenaan zal komen.

coinbase vs gemini vergelijking

Handschoenen aan, het is tijd om dit head-to-head te beginnen en erachter te komen welke de betere crypto-uitwisseling is, Coinbase of Gemini.

Vergelijk Coinbase en Gemini

fLpdtiaZ

Coinbase 1486429286

Tweelingen

VS geaccepteerd?
Ja Ja
Handelsparen
19 48
7 dagen volume
$ 142.436.330
Bezoek Bezoek

Opmerking: Coinbase rapporteert geen handelsvolumeaantallen.

Coinbase vs Gemini is een interessante vergelijking omdat ze allebei in dezelfde rijstrook proberen te rijden: een crypto-uitwisseling die volledig voldoet aan de Amerikaanse overheid en die uiterst gebruiksvriendelijk is en geschikt als opstap naar Bitcoin en crypto voor beginners. Laten we eens kijken of Gemini een waardig alternatief voor Coinbase is.

Coinbase versus Gemini-kosten

Voor mensen die willen accumuleren en hodl totdat bitcoin een miljoen dollar is, zijn vergoedingen niet per se een kritieke kwestie. Voor actieve handelaren kunnen de kosten echter snel oplopen. Bovenop de typische handelskosten, hebben de meeste beurzen een assortiment aan stortings- en / of opnamekosten. Deze vergoedingen zijn over het algemeen afhankelijk van de manier waarop klanten stortingen doen & opnames, zoals creditcards of betaalpassen, bankoverschrijvingen, enz. Laten we Coinbase vergelijken met Gemini …

Coinbase-kosten

Het gebruiksgemak op Coinbase heeft miljoenen nieuwe cryptokopers aangetrokken, van wie velen zich niet bewust zijn van de topkosten van Coinbase, waardoor ze de duurste Tier 1 Cryptocurrency Exchange zijn om mee te werken.. Coinbase Trading & amp; Stortingskosten

De vergoedingen die u betaalt, zijn de hoogste van A of B:

EEN: 1,49% van de totale aankoop via bankoverschrijving of 3,99% voor aankopen met debet- en creditcard

Of

B: Het vaste tarief van Coinbase voor kleine crypto-aankopen (alles onder de $ 200):

 • $ 0-10 – vergoeding: $ 0,99 | € 0,99 | £ 0,99 | C $ 0,99
 • $ 10-25 – vergoeding: $ 1,49 | € 1,49 | £ 1,49 | C $ 1,49
 • $ 25-50 – vergoeding: $ 1,99 | € 1,99 | £ 1,99 | C $ 1,99
 • $ 50-200 – vergoeding: $ 2,99 | € 2,99 | £ 2,99 | C $ 2,99

In wezen treden de kosten van 1,49% en 3,99% pas in werking als de aankoop / aanbetaling meer dan $ 200 bedraagt, dus een aankoop van $ 1.000 via debetkaart zou een aanzienlijke vergoeding van $ 39,90 met zich meebrengen..

Andere vergoedingen zijn inclusief

 • Een opslag van 0,5% op de marktprijs, ook wel ‘de spread’ genoemd
 • Een vergoeding van 2% voor crypto-naar-crypto-conversies
 • Een opnamekosten van 1%, plus een netwerkvergoeding om de cryptomijnwerkers te helpen de transactie uit te voeren

Gemini-vergoedingen

Gemini heeft afstand gedaan van hun aanbetalingskosten voor bankoverschrijvingen (met dank aan Plaid), bankoverschrijvingen en crypto-overschrijvingen.

Gemini Crypto Trading & amp; Stortingskosten

De eerste 10 opnames per maand zijn gratis voor individuen, daarna betalen gebruikers:

 • 0.001BTC (ongeveer $ 22) om Bitcoin op te nemen
 • 0.001ETH (ongeveer $ 0.60) om Ethereum op te nemen
 • Andere kosten, afhankelijk van het type cryptovaluta dat wordt opgenomen

Handelskosten worden gemeten aan de hand van het 30-daagse handelsvolume in USD. Hoe groter uw transacties, hoe lager de kosten:

30 DAGEN HANDELSVOLUME IN (USD NOTIONAAL) VERGOEDING MAKER FEE VEILINGKOSTEN
0 0,35% 0,25% 0,25%
≥ $ 500.000 0,25% 0,15% 0,20%
≥ $ 2.500.000 0,25% 0,15% 0,10%
≥ $ 5.000.000 0,15% 0,10% 0,10%
≥ $ 10.000.000 0,15% 0,10% 0,00%
≥ $ 15.000.000 0,10% 0,00% 0,00%
≥ $ 50.000.000 0,075% 0,00% 0,00%
≥ $ 100.000.000 0,05% 0,00% 0,00%
≥ $ 250.000.000 0,04% 0,00% 0,00%
≥ $ 500.000.000 0,03% 0,00% 0,00%

Winnaar van de Fee Battle

De Gemini crypto-uitwisseling wint deze categorie. De tarieven van Coinbase zijn gewoon te hoog, terwijl Gemini meer geïnteresseerd lijkt in het zo vriendelijk mogelijk houden van de kosten.

Voordat we verder gaan …

We hebben hier de vergoedingen voor ‘maker’ en ‘afnemer’ genoemd, dus we moeten ze uitleggen:

 • Een maker voegt liquiditeit toe aan de markt, dus wanneer ze proberen cryptocurrencies te verhandelen, wordt de bestelling niet onmiddellijk uitgevoerd en zit deze in het orderboek. Deze bestellingen betalen lagere tarieven.
 • Een nemer, aan de andere kant, is iemand wiens order meteen wordt uitgevoerd, dus ze verwijderen liquiditeit van de markt, en daarom betalen ze een hogere vergoeding.

Aanmelden en KYC-ervaring

KYC, of ​​‘Know Your Customer’, is de persoonlijke informatie die klanten moeten verstrekken om stortingen te doen en cryptovaluta te verhandelen. Sommige crypto-uitwisselingen vereisen zeer weinig informatie, waardoor het gemakkelijk en snel is om u aan te melden en te handelen. Anderen hebben mogelijk vooraf aanvullende informatie nodig of in aanvullende stappen nadat de eerste aanmelding is voltooid. Doorgaans verhogen deze extra stappen de stortings- en / of opnamelimieten van een klant, waardoor het gemakkelijker wordt om grotere hoeveelheden cryptovaluta te verplaatsen.

Laten we eens kijken naar de KYC-processen voor Gemini versus Coinbase.

Coinbase KYC

Coinbase voldoet aan zowel Know Your Customer (KYC) als Anti-Money Laundering (AML) -controles, wat min of meer betekent dat ID-verificatie moet worden uitgevoerd tijdens de onboarding.

Screenshot 2020 12 27 om 16.18.46

6 stappen om u aan te melden bij Coinbase:

 1. Maak een account met uw naam, e-mailadres, wachtwoord en locatie. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en wacht op verificatie per e-mail.
 2. Klik op de e-maillink om uw e-mailadres te verifiëren en voer vervolgens uw wachtwoord opnieuw in
 3. Geef uw telefoonnummer op en verifieer het met de 7-cijferige code die Coinbase naar uw telefoon sms’t
 4. Geef verdere details, waaronder:
 1. Uw naam
 2. Geboortedatum
 3. Adres
 4. Reden om Coinbase te gebruiken
 5. Inkomsten bron
 6. Bezetting
 7. Werkgever
 8. Laatste cijfers van SSN (voor gebruikers in de VS)
 • U ontvangt een e-mail waarin u wordt gevraagd uw identiteit te verifiëren. Dit kan met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs
 • Maak verbinding met een betaalmethode zodra deze is goedgekeurd
 • Wacht een paar dagen op goedkeuring, dan ben je klaar om te gaan.

  Meld u hier aan bij Coinbase

  Gemini KYC

  Gemini doorloopt ook de KYC- en AML-nalevingsprocedures, maar daar stopt het niet. Ze willen ook verbinding maken met uw bank en een persoonlijk document zien.

  Screenshot 2020 12 27 op 16.19.07

  Hier is hun aanmeldingsproces:

  1. Maak een account aan met uw e-mailadres, wachtwoord en volledige naam
  2. Verifieer uw e-mailadres met de ontvangen code
  3. Geef uw locatie en telefoonnummer op en dien vervolgens de verificatiecode in die naar u is verzonden
  4. Dit is de stap waar VEEL potentiële klanten weglopen – Gemini vraagt ​​u om in te loggen op uw internetbankieren. Zolang de bankrekening dezelfde naam heeft die u aan Gemini heeft verstrekt, komt het goed, en uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn natuurlijk veilig
  5. Dien één document in voor uw identiteit (paspoort of rijbewijs) en één document voor uw adres (bankafschrift of energierekening)
  6. Na goedkeuring maakt u verbinding met een betaalmethode en begint u met handelen

  Winnaar: In de Gemini vs Coinbase KYC-matchup, Coinbase is de winnaar. De bankmachtigingen van Gemini kunnen als invasief worden beschouwd.

  Makkelijk te gebruiken & Gevoel van website / app

  Deze categorie vergelijkt de UX en UI van elke website. Is het gemakkelijk voor de ogen of een ingewikkelde puinhoop? Hoe zijn de zaken georganiseerd? Kunnen nieuwe gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken of is een graad in archeologie vereist? Laten we Gemini vergelijken met Coinbase …

  Coinbase

  Coinbase desktop en mobiele appDe eenvoudige app-interface van Coinbase geeft beginners gegevens die ze gemakkelijk kunnen gebruiken

  Coinbase is geen typische cryptocurrency-uitwisseling (bekijk Coinbase Pro als u hun exchange wilt gebruiken), maar het is eerder een esthetisch aantrekkelijke site die is ontworpen om het kopen en verkopen van populaire cryptocurrencies gemakkelijk te vergemakkelijken. Als dat hun primaire doel is, en wij beoordelen ze op gebruiksgemak, dan halen ze vrijwel een perfecte score. Het kopen van cryptocurrency op Coinbase kan niet eenvoudiger, sterker nog, we zijn er vrij zeker van dat het de Grandma Test zou kunnen doorstaan.

  Tweelingen

  Koop bitcoin van Gemini ExchangeZoek de verschillen: de interface van Gemini lijkt erg op elkaar, hoewel het terugkerende transacties aanmoedigt

  Tweelingen zijn net iets zakelijker, ‘omslachtig’ en gebruiken prettig financieel jargon. Overleef dit en het is eigenlijk een heel eenvoudige site en naadloze app. U zult snel zien waarom het in populariteit toeneemt, vooral voor beginners. Weg met de administratieve rompslomp van het aanmeldingsproces en u krijgt toegang tot een cryptocurrency-uitwisseling waar stortingen, aankopen en opnames allemaal worden vereenvoudigd.

  Winnaar: Het is een gelijkspel. Zowel Coinbase als Gemini zijn geweldig op deze afdeling en als ze allebei tegelijkertijd waren gelanceerd, is het moeilijk te zeggen welke sneller zou zijn gegroeid of populairder zou zijn bij beginners. Ongetwijfeld zou Coinbase het zo ongeveer in hun voordeel doen.

  Stortingsmethoden

  In dit gedeelte worden de verschillende opties voor het financieren van rekeningen bij Gemini en Coinbase besproken. Elke uitwisseling staat crypto-stortingen van andere portefeuilles toe, dus wat we hier echt bespreken, zijn fiat-stortingen. Welke stortingsopties bieden ze en hoe gemakkelijk zijn ze te gebruiken?

  Coinbase

  Stortingen zijn mogelijk via:

  • Bankoverschrijving (ACH)
  • Overschrijving
  • SEPA-overdracht
  • Ideaal / Sofort
  • Verbonden bankrekening (het bankproces dat Gemini gebruikers stimuleert om te doen tijdens het aanmeldingsproces is een optionele functie voor Coinbase-gebruikers en maakt snellere bankstortingen mogelijk)
  • Cryptocurrency / digitale activa uit een andere portemonnee

  Tweelingen

  Stortingen zijn mogelijk via:

  • Verbonden bankrekeningoverdracht (zoals uitgelegd in het installatieproces) op het ACH-netwerk
  • Overschrijving
  • Cryptocurrency / digitale activa uit een andere portemonnee

  Winnaar: In de categorie Gemini vs Coinbase stortingsopties, Coinbase is de winnaar. Ze bieden dezelfde services als Gemini, plus meer.

  Instant Buy-opties (kopen met creditcard of betaalpas)

  Coinbase

  Betalingen met een pinpas zijn de enige methode voor directe aankopen op Coinbase.

  Edelsteenikni

  Bankrekeningoverdracht (ACH) is direct bij Gemini als u uw bank heeft gekoppeld aan uw Gemini-rekening. U kunt zelfs beginnen met handelen voordat uw overboeking zelfs maar is verwerkt.

  Winnaar: Coinbase. Transacties met een bankpas voelen veel aan als online winkelen, voor de meesten een comfortabelere ervaring.

  Handelservaring: Gemini versus Coinbase

  Coinbase

  Voor echte cryptocurrency-handel moet u het handelsproduct ‘Coinbase Pro’ van Coinbase bezoeken. Coinbase is meer een winkel dan een handelsplatform, en gebruikers die ervoor kiezen om hier te handelen, wetende dat Coinbase de buitensporige kosten kent, zullen het behoorlijk moeilijk hebben om zichzelf regelmatig in de voet te schieten..

  Tweelingen

  De handelsvisie van Gemini is geavanceerder dan Coinbase, maar veel eenvoudiger dan concurrenten zoals Binance en Bitfinex. U kunt enkele weergaven van het orderboek, prijsinformatie en 24-uursgegevens zien, evenals diverse andere weetjes, allemaal op één scherm.

  Winnaar: Tweelingen. De weergave-opties en orderbevestigingen zijn meer gedetailleerd.

  Reputatie & Veiligheid

  Coinbase

  Simpel gezegd, Coinbase is het go-to-platform voor beginnende crypto-kopers, dankzij de eenvoud, de marketing en de geweldige gebruikersinterface. Hun reputatie lijdt onder de verificatietijden, de bewaarportefeuille, de torenhoge vergoedingen, maar beveiligingsmaatregelen lossen ze in, omdat de uitwisseling nooit met succes is gehackt of gecompromitteerd.

  Screenshot 2020 12 27 om 16.16.33

  Tweelingen

  Gemini heeft het nodige respect verdiend voor hun uiterst legitieme, hoogbeveiligde aanpak, omdat het de eerste Amerikaanse beurs was die slaagde voor hun SOC 1 Type 1- en SOC Type 1 en 2-examens. Net als Coinbase zijn ze nooit gehackt of gecompromitteerd. Deze aandacht voor regelgeving en persoonlijke gegevens werkt ook tegen hen, waarbij handelaren die meer privacy willen, de maatregelen een beetje invasief vinden.

  Screenshot 2020 12 27 om 16.14.50

  Winnaar: Coinbase. Acht jaar hoogwaardige dienstverlening en hoge beveiliging hebben hen een van de, zo niet de beste, reputatie in de branche opgeleverd.

  Is Coinbase of Gemini beter?

  Omdat beide cryptohandel-apps zo op elkaar lijken, komen de bepalende kenmerken van onze analyse neer op de beschikbare vergoedingen en munten.

  Gemini wint beide veldslagen.

  Bezoek Gemini om te beginnen met handelen op dit aantrekkelijke Coinbase-alternatief.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me