Crypto Genius Review: is het een scam of legit?

Wat is Crypto Genius?

Crypto Genius is een geautomatiseerd handelsplatform voor cryptocurrency, waar gebruikers slechts een storting van Є250 nodig hebben om live handel te starten. Het platform is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat u weinig tot geen ervaring nodig heeft om te beginnen met handelen. Handelen gebeurt met behulp van een geavanceerd algoritme dat de markt scant op zoek naar winstgevende handelsmogelijkheden voor u. Zodra deze kansen zijn gevonden, plaatst het algoritme de transactie voor u. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren, een storting doen, de demo-account proberen of direct naar live handelen gaan. 

Is Crypto Genius een legitiem handelsplatform? 

We hebben talloze tests uitgevoerd en we kunnen bevestigen dat Crypto Genius een legitiem handelsplatform is. De stortingskosten zijn Є 250, wat aanzienlijk lager is dan bij andere handelsplatforms in zijn soort. Er is een toegewijd klantenserviceteam voor nieuwe gebruikers die nog steeds hun weg vinden op het platform en een accountmanager zal contact met u opnemen om u te helpen tijdens uw reis, vooral als het gaat om het opzetten van uw account. U zult blij zijn te weten dat Crypto Genius ook samenwerkt met gereguleerde makelaars om ervoor te zorgen dat uw account correct wordt beheerd. 

Een korte handleiding voor handelen op Crypto Genius

Om te beginnen met handelen met Crypto Genius, moet u uw account registreren. Helaas zal geen enkele belegger zonder account kunnen handelen. Elk handelsplatform waarvoor u moet beginnen met handelen zonder account, mag niet als geloofwaardig worden beschouwd. 

 • Registratie

Om u te registreren, heeft u alleen uw basisgegevens nodig. Na registratie neemt een accountmanager contact met u op om u door de rest van het proces te helpen. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen: 

 • Storting

Crypto Genius vereist dat alle nieuwe gebruikers een storting doen van Є250. Dit is lager dan bij veel andere handelsplatforms die u mogelijk eerst een storting en registratiekosten in rekening brengen. De betaalde aanbetaling wordt ook gebruikt als uw initiële kapitaalinvestering. Dit betekent dat uw storting wordt gebruikt om transacties te plaatsen. 

 • Demo-handel

Crypto Genius biedt een optioneel demo-handelsaccount voor nieuwe gebruikers om vertrouwd te raken met het platform. Dit is handig omdat u hiermee transacties kunt plaatsen op basis van historische gegevens. U kunt ervaring opdoen en een beter begrip krijgen van hoe deze handelstechnologie werkt.

 • Live-handel 

Zodra u een storting heeft gedaan, heeft u toegang tot alle live handelsfuncties. Uw accountmanager helpt u echter bij het configureren van instellingen en het instellen van uw stop-loss-limieten. U moet ook beslissen wanneer u handelssessies wilt openen en sluiten.

Wat u moet overwegen voordat u handelt met Crypto Genius?

 1. Investeer verstandig – begin met een minimale storting van € 250.
 2. Trek uw inkomsten eerder op – we raden u aan uw inkomsten op te nemen en het initiële investeringsbedrag op het systeem te laten staan ​​om verder te handelen. Op deze manier kunt u genieten van uw inkomsten terwijl het geïnvesteerde aanvangskapitaal winst blijft maken.
 3. Investeer uw spaargeld niet – we raden nieuwe gebruikers aan om gebruik te maken van hun beschikbare inkomen in plaats van al hun spaargeld te gebruiken om hun eerste transactie te financieren. Onthoud dat de markt voor cryptocurrency volatiel is en dat dingen snel veranderen.

Registreer nu

Crypto-genie

Registreer uw Crypto-genie account via Coin Insider en ontvang een VRIJ Persoonlijke accountmanager om u te begeleiden bij het instellen van uw account.

Naam Achternaam E-mail Telefoon

Voordelen van handelen met Crypto Genius

 1. Veilig: Crypto Genius is veilig als het gaat om het beschermen van uw persoonlijke gegevens, uw gegevens worden beschermd door codering. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gegevens worden gestolen, tenzij u nalatig bent met uw account. 
 2. Hoog winstpercentage voor transacties- We ontdekten dat Crypto Genius een slagingspercentage van 80% heeft als het gaat om transacties. Dit kan worden toegeschreven aan het geavanceerde algoritme dat altijd aan het werk is. 
 3. Online klantenservice: U heeft 24 uur per dag toegang tot de klantenservice. Ofwel via e-mail, live chat of telefonisch. We raden u aan de livechatfunctie te gebruiken, die sneller reageert. 
 4. Geen ervaring nodig: Crypto Genius gebruikt een geavanceerd algoritme dat niet afhankelijk is van menselijke tussenkomst. Het werkt onafhankelijk en in uw voordeel. Het enige dat u hoeft te doen, is uw account in de gaten houden.

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

 • Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
 • Ashton Kutcher – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed: “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​
 • Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze: eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.
 • Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single. Ze zei: ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.
 • Drew Carey – Eenmaal getweet: probeerde net ontbijt te kopen met bitcoins. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen
 • Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
 • Richard Branson Een artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Is Crypto Genius Legit: ons oordeel!

De uitkomst van onze analyse op het Crypto Genius-platform leidt ons ertoe de beweringen te ondersteunen dat Crypto Genius 100% legitiem is en nieuwe en ervaren handelaren kan helpen bij het genereren van een passief inkomen en het vergroten van hun vermogen. Er wordt beweerd dat een nieuwe gebruiker elke week tussen de € 200 en € 1000 kan verdienen. Dit hangt volledig af van hoeveel geld de gebruiker investeert en blijft herinvesteren.

We hebben genoeg beoordelingen en onderzoeken gevonden die suggereren dat Crypto Genius betrouwbaar en toereikend is voor verdere investeringsoverwegingen. De Crypto Genius is beschikbaar voor gebruikers in meer dan 150 landen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is Crypto Genius?

Crypto Genius is geautomatiseerde handelssoftware die is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen.

 • Is het winstgevend om te investeren in Crypto Genius

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers zouden echter grote sommen geld moeten investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van £ 250 / € 250 en vanaf daar alleen te handelen op hun winst.

 • Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er worden geen kosten in rekening gebracht om een ​​nieuw Crypto Genius-account te openen. Het is helemaal gratis.

 • Kunnen Bitcoins worden opgenomen uit het handelssysteem na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelssoftware converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die is gekoppeld aan uw Crypto Genius-account.

 • Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms?

Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency.

 • Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

 • Is Crypto Genius een piramidespel?

Nee. Crypto Genius is bekroonde en zeer technische software waarmee u winstgevende cryptocurrency-transacties kunt uitvoeren.

 • Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Het wordt aanbevolen dat de gemiddelde gebruiker minimaal 20 minuten per dag op dit handelsplatform moet invoeren.

 • In welke landen is Crypto Genius beschikbaar?

Crypto Genius is beschikbaar in meer dan 150 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt gemakkelijk beginnen met het verdienen van rendement op uw investering van praktisch overal ter wereld, zolang het legaal is om Crypto Genius in uw land te gebruiken.

 • Is het raadzaam om al uw geld in Crypto Genius te investeren?

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me