8 najboljših Ripple (XRP) denarnic za kovance 2021 [priporočeno]

V zadnjih 2-3 letih so digitalne valute dobile veliko popularnost. Razlog za to je vse večje sprejemanje širše javnosti in splošno prepričanje, da bo tehnologija ostala tu. Danes je najdražja valuta na svetu kriptovaluta Bitcoin, vendar ni edina, ki privlači tone zanimanja. Ripple (XRP) je ena izmed najvišjih kriptovalut, ki ima številne prednosti pred bitcoinom. najprej poglejmo, kaj je valovit XRP kovanec in zakaj bi morali držati to kripto.

Kot veste, kriptovalute še niso registrirane po zakonodaji nobene države. Torej, pri izbiri denarnice za kriptovaluto morate biti zelo previdni. Če izberete napačno denarnico XRP, lahko v kratkem izgubite ves svoj denar. Poraba časa za razumevanje različnih možnosti denarnice Ripple XRP je pomembna, da se zaščitite pred prevarami in prevarami. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj naš pregled 8 najboljših denarnic Ripple (XRP). “

Najboljše valove (XRP) denarnice 2021

Nadgradnja: V tem trenutku (december 2020) spodaj navedeni denarnice so najboljši, do katerih smo prišli shranite XRP.

1- denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: splet, namizje (Linux, Windows, MacOS), mobilne naprave (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih denarnic z več valutami Guarda ponuja vrsto odprtokodnih mobilnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

Glavne značilnosti:

 • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
 • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
 • Uporabniku prijazen vmesnik;
 • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
 • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
 • 24-urna linija za podporo strankam;
 • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
 • Dostopnost med različnimi platformami.

2.- Atomska denarnica:

Atomic je večvalutna denarnica Ripple (XRP) brez skrbništva, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. XRP lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, MacOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg XRP, Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice. Zato morate imeti le 20 rezerv XRP kot neporabljeno stanje za omrežje XRP.

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča zamenjavo XRP za 60+ kriptovalut. To storitev poganja Shapeshift, Changelly in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da v nekaj klikih s kreditno kartico kupite XRP (Ripple), Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Bitcoin Cash. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro.

3.- Ledger Nano X(Urednikova izbira)

knjiga nano x škatla

Ledger Nano X je velik napredek pri Ledger Nano S, saj je zaslon dvakrat večji kot pri Nano S, tj. 128 × 64, kar pomeni, da denarnica doseže kakovost, ki resnično zahteva višjo ceno.

Nano X je strojna denarnica za kriptovalute z vrsto posodobitev Ledger Nano S. Glavna merila, zaradi katerih je boljša od Nano S, je povezava Bluetooth. Poleg večjega zaslona je opremljen tudi z večjimi gumbi, zaradi česar je priročen za uporabo.

Možnost shranjevanja več:

Ledger Nano X lahko hkrati z dodatnim prostorom shrani do 100 aplikacij. Na istem mestu je mogoče shraniti večje število sredstev, kar je priročno orodje.

Sredstva vključujejo kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum, XRP in še veliko več. Obiščete lahko stran Podprta kripto sredstva in preverite razpoložljivost sredstev, ki jih podpira Nano X.

Če želite v napravo dodati novo sredstvo, pojdite v Upravitelja v aplikaciji Ledger Live in kliknite modri gumb za namestitev želenega kovanca, če je podprt.

Povezava Bluetooth:

Naprava uporablja Bluetooth za povezavo med dvema uporabnikoma. Ne sme vas skrbeti varnost, saj uporablja šifriranje od konca do konca. Prek Bluetootha se prenašajo samo javne informacije, kot so preneseni podatki. Zasebni ključi niso izpostavljeni drugim, ker se hranijo v hladilniku.

Nano X uporablja tehnologijo Bluetooth Low Energy (BLE). Numerična primerjava deluje kot sredstvo za seznanjanje med dvema napravama med transakcijo, ki je resnično najsodobnejša varnostna konfiguracija. Številska primerjava omogoča uporabnikom, da ustvarijo skupno kodo, ki vzpostavi seznanjanje.

Pomisleke glede trčenja med generiranjem kode z bližnjimi napravami rešimo z uporabo AES-CMAC iz javnih ključev in naključnimi nonsi.

Pred nadaljevanjem transakcije Secure Element od uporabnika zahteva potrditev. Nikoli ne bo izvedel nobene transakcije brez dovoljenja uporabnika.

Poleg tega lahko namesto Bluetootha uporabite tudi kabel USB C, če vas strah pred varnostjo še vedno moti.

Bi radi zaslužili brezplačno kripto? tukaj je naš vodnik za 15+ Bitcoin & Kripto pipe leta 2021 zaslužiti lep znesek satoshi (bitcoin).

 1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
 2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
 3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?

Zmogljivost baterije:

Ledger Nano X ima baterijo s kapaciteto 100 mAh. Življenjska doba baterije je velika. Ko se aktivira, traja dolgo ure. Ko se naprava ne uporablja, lahko traja nekaj mesecev.

Pomanjkljivost je, da baterije ni mogoče zamenjati, če je poškodovana. Napolnite ga lahko samo s kablom USB C, ko ga izpraznite. Prav tako ni nobenega indikatorja baterije, ki bi lahko povzročil nenaden izklop naprave, če ne boste obveščeni o porabi energije.

Aplikacija Ledger Live:

aplikacija v živo

Ledger Live je popoln spremljevalec strojnih naprav glavne knjige. Ta aplikacija vam omogoča varno upravljanje kripto sredstev. Omogoča enostavno vkrcanje, torej lahko svoj Ledger Nano X konfigurirate s postopnim vstopanjem, ki ga zagotavlja Ledger Live.

Ima funkcije, kot je uvoz računov iz Ledger Live Desktop v pametni telefon. Omogoča tudi neposredno namestitev ali odstranitev aplikacij iz Ledger Nano X. Uporabnik lahko doda novo valuto ali odstrani obstoječo.

S to aplikacijo je mogoče dostopati do neomejenih računov za vsako podprto sredstvo. Ponuja tudi popolno zgodovino transakcij in podrobne informacije. Globalna vrednost števca na armaturni plošči omogoča uporabniku, da v realnem času preveri skupno vrednost svojih sredstev, ne glede na to, kje se nahaja.

Uporabnik si lahko zagotovi dostop z zaklepanjem z geslom ali biometrično avtentikacijo, kot je skeniranje prstnih odtisov.

Varnostno kopiranje podatkov:

Če napravo izgubite, lahko uporabnik obnovi svoje podatke z uporabo 24-besedne besedne zveze za obnovitev, ki je bila zagotovljena med inicializacijo vaše naprave, da obnovi vaše račune v kateri koli napravi Ledger.

Cena:

Ledger Nano X stane 119 dolarjev. To vključuje brezplačno poštnino v skoraj vse države. Visoka cena se zahteva zaradi podpore Bluetooth in dodatnega shranjevanja sredstev. Njegove edinstvene lastnosti zagotavljajo pravičnost glede cene. Če je cena Nano X draga za vas, lahko Ledger Nano S še vedno kupite za 59 USD

Več o Ledger Nano X

 • 1 Denarnica za strojno opremo (Ledger Nano X)
 • 1 kabel USB
 • 1 Obesek za ključe za napravo
 • 3 listi za izterjavo
 • 1 navodilo za začetek
 • Nalepke iz knjige

Ledger Nano so naši bralci leta 2021 izbrali 1. najboljšo denarnico za XRP

4- Toast denarnica:

toast denarnica xrp

Toast Wallet je brezplačna odprtokodna Ripple (XRP) denarnica, ki jo lahko uporablja vsak.

Toast Wallet je ena najprimernejših denarnic, za katere se uporablja shranjevanje vašega Ripple XRP. Postopek shranjevanja Ripple je v tej denarnici precej preprost, tako da ga lahko vsakdo enostavno uporabi. Ponuja veliko varnosti za prenesena sredstva. Sledijo glavne značilnosti te denarnice.

1-Multi platforma

Prva značilnost te denarnice je, da je na voljo za skoraj vse platforme. Uporabniki ga lahko uporabljajo, ne glede na to, ali ga uporabljajo Windows, Android in celo iOS. Za vsako platformo so na voljo ločeni programi te denarnice.

2-Enostaven za uporabo

Naslednja prednost uporabe denarnice Toast je ta, da je zelo enostavna za uporabo. Uporabnikom ni treba iti skozi različne korake za shranjevanje  Ripple XRP kot v drugih denarnicah.

3-ničelne pristojbine

Druga prednost uporabe Toast Wallet je ta, da ne zahteva provizije in je popolnoma brezplačna za vse uporabnike. Imate samo 20 XRP rezerve za obdelavo vaših transakcij.

5- Plačila:

denarnica za plačilo kovancev

CoinPayments je plačilo s kriptovalutami spletno mesto, ki omogoča shranjevanje digitalne valute v spletu v njihovi denarnici. Deluje na enak način kot fizična banka. Sprejemajo več kot 1300 različnih vrst altcoinov, kjer znaša njihova transakcijska provizija samo 0,5%. Ta provizija je enaka za vse vrste vlagateljev. Podjetje je registrirano in ima sedež v Kanadi in je znano kot eno najbolj verodostojnih in zakonitih platforme za plačevanje s kriptovalutami.

Kot druge platforme za kriptovalute tudi CoinPayments vam ne omejuje le izmenjave in investiranja altcoinov prek njihovega omrežja, vendar vam omogočajo, da svoj denar porabite tudi za namene spletnega nakupovanja. Danes obstaja na tisoče spletnih trgovin, ki sprejemajo CoinPayments kot način plačila.

Provizija za CoinPayments:

Sprva je CoinPayments brezplačen za vse uporabnike. Vsakdo z veljavnim ID-jem e-pošte se lahko prijavi za Denarnica CoinPayments. Provizija se zaračuna samo, ko uporabnik opravi transakcijo. Pristojbina se zaračuna za različne vrste transakcij, ki vključujejo:

 • Komercialni depozit
 • Dohodna plačila

Splošna provizija CoinPayments znaša le 0,5% vseh vrst transakcij. Velikost transakcije ne vpliva na to stopnjo. To velja za vse vrste vlagateljev.

Dvigi kovancev:

Storitev denarnice ima nekaj provizij, vendar osebnih vlog na njej ni. Je 100% brezplačen. Dvig denarnice je prav tako 100% brezplačen, dokler ga ne uporabljate za komercialne izdelke ali ga uporabljate kot način plačila med spletnim nakupovanjem.

Največje plačilno omrežje:

CoinPayments je eno najhitrejših in največjih plačilnih omrežij. V 182 državah je več kot 300.000 prodajalcev, ki zdaj sprejemajo CoinPayments kot način sprejemanja plačil od svojih strank. S tem velikim dosežkom, CoinPayments je uporabnikom, ki imajo digitalne valute, olajšal njegovo uporabo kot papirnati denar. Kupite lahko karkoli od kjer koli ali celo umaknite svoj Ripple XRP v svoji banki s pomočjo CoinPayments.

Denarnica z več kovanci:

Najboljša denarnica za plačilo XRP

Druga podobna spletna mesta vam omogočajo, da kovance v denarnici uporabljate samo za namen naložbe. To vam omejuje uporabo lastnega denarja. Coinpayments deluje s številnimi spletnimi trgovinami in programsko opremo za e-poslovanje, ki omogočajo nakup prek spleta. Lahko uporabite svoj Denarnica Ripple (XRP) kot svojo osebno denarnico za plačilo na različnih platformah,

BitGo:

CoinPayments podpira priljubljeno spletno mesto za varnost altcoin, imenovano BitGo. BitGo je običajno znan samo po plačilih BTC, vendar na CoinPayments lahko to storitev uporabite za katero koli vrsto digitalne valute, vključno z Ripple Coin “XRP”. Zaradi tega je postopek transakcije in plačila zelo hiter. Ko je hitro, to pomeni, da lahko svoj denar takoj vložite ali kovanec prodate, če opazite povišanje cene.

Popolna varnost:

Zaradi varnosti uporabnikovega denarja CoinPayments uporablja orodje, kot je BitGo. To je tehnologija multi-sig, ki zagotavlja popolno zaščito vaših sredstev. Nobene transakcije ni mogoče izvesti brez odobritve lastnika računa.

Povezano z bančnimi računi:

Na začetku je bila funkcija ravnih naselij na voljo samo kanadskim uporabnikom. Zdaj pa lahko uporabniki iz ZDA in trgovci z evri uživajo v možnostih poravnave. To jim omogoča, da denar dobijo na svojih bančnih računih. Deluje enako kot plačilo. Kliknete na dvig in denar dobite v svoji banki.

Podjetje ima sedež v Kanadi, zdaj pa ga je sprejelo več kot 296.000 spletnih prodajalcev v različnih državah. To daje uporabnikom garancijo, da je podjetje ne prevara ali ponaredek. Njihove storitve lahko uporabite za Namen denarnice za valovanje. Njihova denarnica ima napredne funkcije. Ripple ne morete uporabljati samo za nakup in prodajo, temveč tudi kot način plačila v različnih spletnih trgovinah.

Napredne varnostne funkcije, možnosti trezorja in BitGo omogočajo vsestransko platformo za plačila. Torej, če iščete varna denarnica za kriptovalute za svoje kovance, potem bi se morali registrirati pri CoinPayments zdaj, ne da bi se zaskrbeli glede njegovega zakonitega statusa. Registracija je 100% brezplačna in njihova provizija za transakcije in denarnico je prav tako manjša v primerjavi s konkurenčnimi podjetji.

6.- IZKUŠNJA:

pregled denarnice exarpay

Exarpy je vmesnik, ki uporabnikom omogoča interakcijo z omrežjem Ripple. Z Rippleom ni povezan, ampak uporabnikom olajša samo uporabo njegovega omrežja. Ta denarnica je zanesljiva, hitra, varna in zelo preprosta za uporabo. Ena najprivlačnejših lastnosti tega vmesnika je, da ga uporabniki lahko uporabljajo na skoraj vseh napravah. Uporaba tega vmesnika zahteva 0,025 XRP provizije za vsako transakcijo. Uporabniki ga lahko uporabljajo brez strahu, ker ne hrani nobenih informacij o uporabniku. Za prijavo in uporabo te denarnice je uporabniku dodeljena kriptografsko generirana koda PIN. Preko te denarnice lahko uporabniki shranijo, pošljejo in prejmejo poljuben znesek Ripple.

Preverite razdelek s pogostimi vprašanji tukaj preden začnete.

7.- Edge denarnica:

rob xrp

Edge Wallet je programska denarnica z bogato funkcijo, ki je bila preimenovana v Airbitz in je bila predstavljena februarja 2018. Najbolj občudovane lastnosti te denarnice so preprost uporabniški vmesnik in edinstven pristop k varnosti vaših sredstev. Njegov vmesnik se zdi zelo enostaven za uporabnike bančnih aplikacij. Denarnica ponuja možnosti pošiljanja, sprejemanja, shranjevanja in izmenjave kovancev. Prej so bile skoraj vse denarnice zaradi varnosti strežnika odvisne od tretje osebe. Edge pa vam ponuja enostaven za uporabo varnostni sloj in uporabniki lahko nadzorujejo njegovo delovanje. Ta najnovejša denarnica za kriptovalute ima takšno arhitekturo, ki deluje s katerim koli blockchainom. Tako bo ponudil podporo za skoraj vse kriptovalute, s katerimi se trguje po vsem svetu.

Podprl bo celo vsak nov kovanec, pod pogojem, da razvijalci kovanca svojo podporo razširijo s preprostim vtičnikom. Edge denarnica je opremljena tudi s tehnologijo Spaceshift, ki uporabnikom omogoča enostavno preklapljanje med kriptovalutami, ne da bi bilo treba zamenjati kripto valuto. Tu velja omeniti, da denarnica podpira prikazovanje zneska sredstev v manjših apoenih. Sledijo prednosti in slabosti te denarnice:

PREDNOSTI

 • Preprost uporabniški vmesnik, idealen tudi za začetnike.
 • Ponuja močne varnostne funkcije, kot sta 2FA in obnovitev varnostnih vprašanj.
 • Podpira številne priljubljene kriptovalute in namerava v prihodnosti ponuditi podporo vsem.
 • Ima odprtokodno kodo.
 • Na voljo za Windows, Android in iOS.
 • Podpira kripto trgovanje znotraj denarnice.

SLABOSTI

 • Manjka spletni vmesnik.

8- GateHub:

mreženje gatehub-a

Trenutno se GateHub ukvarja z več priljubljenimi digitalnimi valutami, vključno z njimi XRP in BTC. Postopek polaganja denarja in nakupa Ripple (XRP) na GateHub je zelo enostavno in hitro. Uporabnikom omogočajo nakup Ripple kovanca s plačilom denarja neposredno prek banke, žal pa morate najprej kupiti BTC in ga nato pretvoriti v druge digitalne valute, vključno z Ripple XRP coin.

Gatehub je ena od tistih XRP denarnic, ki so bile omenjene na uradna spletna stran Ripple (Laboratorij za valovanje). Že kar nekaj časa je bilo, odkar Gatehub ponuja storitve denarnica za XRP. Vlagatelji v GateHub najbolj zaupajo, ker ga je Ripple coin omenil na seznamu svoje denarnice, kjer na svoji spletni strani ponujajo tudi nekaj zanimivih funkcij.

Glavne značilnosti, ki GateHub ponuja svojim vlagateljem, so zanimive in vlagateljem olajšajo upravljanje z naložbami.

Enostaven za uporabo:

Prvič, postavitev denarnice je preprosta in enostavna za uporabo. Denarnica prikazuje celotno zgodovino plačil in natančen znesek, ki ste ga bili navajeni nakup Ripple (XRP). Po elektronski pošti pošljejo obvestilo v zvezi s finančnimi transakcijami, da uporabnike sproti obveščajo o finančni vrednosti njihovih denarnic.

Sprejemajo spletne trgovine:

Od takrat je preteklo že nekaj časa Gatehub ponuja svoje denarnice. Številne spletne trgovine jih zdaj sprejemajo kot plačilno sredstvo. Torej, svoj XRP lahko uporabite za namene spletnega nakupovanja, ni omejen samo na namene trgovanja.

Napredna analitika:

V analitičnem oddelku GateHub je prikazana stopnja v realnem času XRP, USD, in druge valute. Tako je zelo enostavno, da uporabniki vlagajo svoj denar ob pravem času. Statistika analitike prikazuje tudi statistiko po grafikah. Tako uporabniki lažje razumejo in upravljajo svoj račun denarnice.

Želite kupiti XRP? Preberite naš novi vodnik: Končni vodnik za nakup valovanja (XRP) leta 2021

Preberite tudi: 5 nasvetov za zaščito svojih kriptovalut

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me