KeepKey Hardware Wallet Review (2020): Er det fortsatt verdt å kjøpe?

KeepKey-lommeboken ble utgitt i 2015. Detaljhandel for USD $ 49, det er en maskinvarepungebok som innehavere av digitale eiendeler kan bruke til å lagre sine kryptovalutaer trygt. Dette er en relativt rimelig prislapp sammenlignet med konkurrentene. Men de manglende funksjonene og sikkerhetsproblemene gjør at det henger etter i konkurransen om maskinvarelommeboken for kryptovaluta.

KeepKey maskinvare lommebokKeepKey maskinvare lommebok

Lommeboken støtter godt over 40 forskjellige typer kryptovalutaer. Lommeboken har imidlertid ikke omdømmet til konkurrentene: Ledger Nano S, Ledger Nano X og Trezor Model T. Uansett har lommeboken fortsatt visse strukturelle og estetiske funksjoner som kan gjøre det til et anstendig alternativ..

KeepKey ble grunnlagt av Darin Stanchfield i 2014 og har hovedkontor i USA. Selskapet ble den aller første maskinvarepungeboken som integreres med en børs med sin samarbeid med Shapeshift i 2016. For øyeblikket har Shapeshift Company anskaffet prosjektet, men Darin beholder fortsatt konsernsjefrollen.

Nøkkelfunksjoner i KeepKey:

  • Større skjerm– Viser fulle kryptovaluta-adresser uten å bla
  • Vektig luksusfølelse– Glatt overflate og føles ikke som om den ville knekke lett.

Denne lommeboken med flere valutaer kan gi deg et billigere alternativ med mange funksjoner i premium hardware lommebøker. Til tross for mangelen på omdømme fra sine kolleger, gjør den vakre designen og brukervennligheten den fortsatt til en konkurrent i markedet for lommebok for kryptovaluta..

Emballasje

KeepKey kommer med en unik produktdesign og emballasje. Boksen har allerede sikkerhetstetninger på to sider for å bekrefte at den ikke er blitt manipulert. Inne i esken finner du KeepKey-lommeboken, en USB-kabel for å koble den til datamaskinen og et kort å skrive gjenopprettingssetningen på. En lærveske er også inkludert for å lagre kortet ditt trygt.

Lommeboken har også en andre skjermbeskyttelse som Trezor som beskytter mot spionering av tastetrykk.

På lanseringstidspunktet i 2015 detaljhandlet KeepKey en høy pris. Med mer etablerte konkurrenter er prisen nå betydelig lavere til USD 79.

Dette er rimeligere enn Ledger Nano X til US $ 119 og Trezor Model T til US $ 173, om enn de er nyere.

Sikkerhetsegenskaper

KeepKey lagrer dine private nøkler i et eget frakoblet miljø. Dette betyr at det ikke blir berørt hvis datamaskinen din er infisert med virus.

I tillegg kan KeepKey beskyttes med PIN-kode og sikkerhetskopieres med 18 til 24 ords gjenopprettingsfrø. Disse funksjonene forventes imidlertid i utgangspunktet i maskinvarelommebøker i dag med både Ledger og Trezor som har det samme.

Spesielt har KeepKey nummer randomisering for å forhindre at hackere stjeler kryptovalutaene dine med skadelig programvare. Det er her plasseringen av PIN-numrene blir randomisert hver gang.

KeepKey har PIN-nummer randomiseringKeepKey har PIN-nummer randomisering

KeepKey går imidlertid ikke nærmere inn på sikkerhetsfunksjonene deres.

Oppdatering: KeepKey PIN-sårbarhet oppdaget av Ledger-teamet

Ledger (ja de som ligger bak Ledger Nano X) har tidligere oppdaget en fysisk sårbarhet i Trezor og KeepKey hardware lommebøker som gir hackere tilgang til gjenopprettingsfrasen på mindre enn 5 minutter hvis de fysisk har enheten din. Dessverre ser det ut til at dette sikkerhetsproblemet er fullstendig ufiksbart fordi det er relatert til hvordan enhetene er produsert. Her diskuterer vi denne sårbarheten litt mer detaljert i forhold til Trezor.

Nå har Ledger-teamet oppdaget en annen sårbarhet, denne gangen i forhold til PIN-bekreftelse. Denne hackingen innebærer å opprette en database med de forskjellige spenningsutgangene sammenlignet med de hemmelige verdiene blandet med PIN-koden som er lagret i KeepKey-minnet. Denne databasen kan deretter brukes til å gjenopprette de hemmelige verdiene i en hvilken som helst KeepKey-enhet. Så hvis en hacker har fysisk tilgang til KeepKey, kan de koble enheten din til å lese brikkens spenningsutgang og sammenligne den med databasen. Derfra kan hackeren gjenopprette PIN-koden din.

ShapeShift, produsentene av KeepKey, har patchet PIN-verifiseringsproblemet i firmwareversjonen 6.4.1. Til tross for dette har vi fortsatt måttet revidere sikkerhetsvurderingen vår fra 3,5 til 3 av 5 for KeepKey, ettersom den fysiske sårbarheten forblir urettbar.

3/5 Sikkerhetsvurdering

Støtte for flere valutaer

Keepkey støtter 7 av de vanligste kryptovalutaene: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum og Litecoin. Inkludert ERC-20-tokens støtter den over 40 mynter.

Siste liste over KeepKeys støttede kryptovalutaer.Liste over KeepKeys støttede kryptovalutaer.

Dette er langt mindre enn de over 1000+ kryptovalutaene som støttes av KeepKeys konkurrenter.

Ved utgivelsen av videoen min i august 2018 som sammenligner Trezor Model T, Ledger Nano S og KeepKey, støttet sistnevnte ikke ERC-20-tokens.

KeepKey jobber imidlertid kontinuerlig med å utvikle firmware, og ERC-20-tokens støttes nå.

Det er også klager på at KeepKey sakte oppdaterer på kryptovalutaer som støttes. For eksempel ble Bitcoin Satoshis Vision (SV) opprettet av Bitcoin Cash (BCH) hardgaffel 15. november 2018. Men hittil, dvs. 6 måneder senere, er det fortsatt ikke støtte for det av KeepKey.

2,5 / 5 støtte for flere valutaer

Maskinvaredesign

Størrelse sammenligning: KeepKey vs Trezor vs LedgerStørrelse sammenligning: KeepKey vs Trezor vs Ledger

KeepKey er en av de største kryptovaluta-maskinvarepungene på 38 x 93,5 x 12,2 mm. Det har også en betydelig følelse som gjør det mer luksuriøst enn andre lommebøker. Noen mennesker, inkludert meg selv, foretrekker imidlertid lommebøker med mindre størrelse.

KeepKey har også en enkel design ved bare å ha 1 knapp.

Man kan være bekymret for at det å ha bare én knapp vil bety at det vil ta aldre å sette opp gjenopprettingsfrøet og angi PIN-nummer. KeepKey gjør det imidlertid enklere ved å ha de fleste prosessene gjort via appen. Knappen brukes vanligvis bare til på / av og som en bekreftelsesknapp.

KeepKey har også den største skjermen med en 256 × 64mm 3,12 ″ OLED-skjerm. Skjermen er beskyttet av et polykarbonathus, men det er fortsatt lett å skrape. Riper er imidlertid bare kosmetiske og påvirker ikke bruken av enheten.

Fordelen med denne store skjermen betyr at den kan vise kryptovaluta-adresser og til og med gjenopprettingsfrasen i sin helhet. Dette sparer brukere fra å bla frem og tilbake, noe som er et stort pluss.

KeepKey bruker USB-A-grensesnitt for lading og tilkobling til PCen. Windows-brukere foretrekker sikkert dette. Et problem med Ledger Nano S-enheter er at USB-A-tilkoblingen blir ustabil etter langvarig bruk. Det er imidlertid ukjent om dette også er et problem i KeepKey-lommeboken, for ærlig talt bruker vi den ikke ofte.

Installasjon

Prosessen er lik og enklere enn andre hardware lommebøker.

Du laster bare ned KeepKey Google Chrome-utvidelse fra Google Playstore og koble til enheten.

Instruksjonene på skjermen er ganske grunnleggende, og det tar mindre enn 5 minutter. Forsikre deg om at du er ferdig med oppsettet med en pin og gjenopprettingsfrase.

Det sier seg selv at når du skriver ned gjenopprettingsfrasen; Forsikre deg om at det ikke er noen kameraer som tar opp og ikke lagre en kopi av den på datamaskinen din. Dette er fordi alle med gjenopprettingsfrasen kan bruke den til å gjenopprette enheten din og potensielt stjele eiendelene dine.

4/5 for maskinvaredesign

4/5 av brukervennlighet

Shapeshift-integrasjon

Det viktigste salgsargumentet til KeepKey er integrasjonen med Shapeshift. Dette betyr at lommeboken allerede har en utveksling i krypto til krypto inne. Dette gjør handel mellom kryptovaluta enkel og praktisk.

Denne funksjonen holdes tilbake av begrenset kryptokurrency-støtte. Det bør imidlertid ikke være et problem for brukere som ikke har tenkt å handle med andre kryptovalutaer enn de store som støttes av Shapeshift.

KeepKey klientgrensesnittKeepKey klientgrensesnitt

Bedømmelse: Er KeepKey fortsatt verdt å kjøpe i 2020?

KeepKey henger etter i konkurransen om luksuriøs hardware-lommebok sammenlignet med Trezor Model T og Ledger Nano X. De har en robust fysisk design og enkel installasjonsprosess, men mangler sterkt myntstøtte. Sikkerhetsmessig er ShapeShift rett og slett ikke så åpen eller detaljert som andre produsenter for å forklare hvordan enheten deres kan holde kryptovalutaene dine trygge – noe som kan være litt av et advarselstegn. Selv om deres nyeste firmwareoppdatering har løst den nylig oppdagede PIN-kode-sårbarheten, er det andre sårbarheter som direkte er relatert til KeepKey-maskinvaren og ikke kan løses.

For tilfeldige handelsmenn eller nykommere til krypto, vil de kanskje ikke bruke så mye på en maskinvarebok. Og mens KeepKey er den rimeligste lommeboken til USD $ 49, er sikkerhetsproblemene nok til at forbrukerne seriøst vurderer å bruke ekstra USD $ 10 for en Ledger Nano S som er mer sikker og kompakt..

Så er KeepKey fortsatt verdt å kjøpe i 2020? Svaret er dessverre, nei.

Vurdert 30. mai 2019 av Angela Wang

Oppdatert 25. mai 2020 i forhold til de siste sikkerhetsproblemene.

Sikkerhetsvurdering: 3/5

Støtte for flere valutaer: 2,5 / 5

Maskinvare design: 4/5

Brukervennlighet: 4/5

Sluttresultat: 3.38 / 5

KeepKey produktspesifikasjoner (tekniske spesifikasjoner)

Prosessorer ARM Cortex-M3-prosessor
Kompatibilitet 64-bits stasjonær datamaskin (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux). Også kompatibel med Android-smarttelefoner.

Kontakt

USB mikro-B
Sikkerhetssertifisering Ingen
Størrelse Størrelse: 38 x 93,5 x 12,2 mm

Vekt: 54g

Støttede eiendeler 40+ støttede eiendeler

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Shapeshift", "Navn": "KeepKey", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/Keepkey.jpg", "beskrivelse": "KeepKey-lommeboken ble utgitt i 2015. Det er en hardware-lommebok som innehavere av digitale eiendeler kan bruke til å lagre sine kryptovalutaer trygt.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "KeepKey Hardware Wallet Review: Er det fortsatt verdt å kjøpe?", "Navn": "KeepKey", "beskrivelse":"KeepKey-lommeboken ble utgitt i 2015. Det er en hardware-lommebok som innehavere av digitale eiendeler kan bruke til å lagre sine kryptovalutaer trygt. Imidlertid henger den etter i luksuslommebok-konkurransen. Likevel er det andre rimeligere alternativer hvis du er ny i krypto eller en tilfeldig handelsmann.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/keepkey-review-still-worth-buying/", "reviewBody": "KeepKey-lommeboken ble utgitt i 2015. Det er en hardware-lommebok som innehavere av digitale eiendeler kan bruke til å lagre kryptovalutaene sine trygt. Imidlertid henger den etter i luksuslommebok-konkurransen. Mens de har en robust fysisk design og enkel installasjonsprosess, mangler lommeboken sterkt myntstøtte og har ufiksbare sikkerhetsproblemer. ", "dato Publisert": "2019-10-10", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "3.38", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Angela Wang" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "49", "url":"https://shapeshift.io/keepkey/" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me