Trezor Model T Review: Er det verdt å kjøpe?

Trezor Model TTrezor Model T

Trezor Model T er en annen generasjons kryptovaluta maskinvareboklate produsert av Satoshi Labs. Bitcoin- og Altcoin-lommebøkene bruker en ny firmware kalt TREZOR Core, som muliggjør raskere utvikling av nye funksjoner.

I denne gjennomgangen vil vi se på funksjonene til maskinvareboksen, kryptovalutaene den støtter, og om det er verdt å kjøpe eller ikke.

Hvis du vil lære å sette opp og installere Trezor Model T, kan du sjekke ut vår komplette installasjonsveiledning her.

Eller sjekk ut videoanmeldelsen min nedenfor.

Nøkkelfunksjoner i Trezor Model T

  1. Skjerm: Lys fargeskjerm – 240 × 240 piksler;
  2. Tilkobling: USB-C-kontakt for tilkobling til datamaskinen eller mobiltelefonen;
  3. Mobilsupport: Android-støtte via Trezor Manager; og
  4. Kompatibilitet med ekstern lommebok: støtter MyEtherWallet og noen få andre.

Trezor Model T inne i boksenInne i esken

Sikkerhetsegenskaper

Passord på enheten låses individuelt med Trezor Password Manager ved hjelp av brukerens digitale nøkler. Enheten kan også fungere som et U2F-maskinvaretoken, som gjør det mulig for Trezor å bruke skjermen og informere en bruker om enhver godkjenningsforespørsel før de godkjenner den..

Trezor opprettet standard gjenopprettingsfrø (BIP32 / 39/44), som gjør det mulig for brukere å gjenopprette hele lommeboken deres ved hjelp av deres 12-ords gjenopprettingsfrø.

I likhet med Trezor One, har Model T en passfrase-funksjon, slik at brukerne kan generere en ny lommebok. For å få tilgang til låsebeskyttede lommebøker, må brukerne oppgi passordfrasen i tillegg til sikkerhets-PIN-koden din.

Så si en tyv krever at du gir dem tilgang til enheten din. Du kan gi dem PIN-koden din for å få tilgang til en lommebok med færre midler. I mellomtiden er hovedtyngden av krypto-eiendelene dine lagret trygt bak passordfrie lommebøker.

Kan Trezor hackes?

Kraken Security Labs kunngjort de utviklet en ny måte å hacke seg inn på Trezor-enheter innen 15 minutter etter at de fysisk hadde enheten. De gjorde dette gjennom spenningsfeil ved hjelp av en enhet og sprekk PIN-koden ved hjelp av et tilpasset Python-skript, som vil avsløre gjenopprettingsfrøet. I følge Kraken Security Labs bruker angrepet iboende feil i Trezors mikrokontroller. Så det vil være vanskelig for Trezor å fikse dette sikkerhetsproblemet uten å redesigne maskinvaren og legge ut en ny enhet.

I svare, Trezor bemerket at angrepet ikke kan fungere eksternt, og hvis brukere slår på passordfrasfunksjonen på enheten. Trezor beroliget også brukere om at fysisk tilgang bare er en trussel for 6-9% av kryptokurrencybrukerne.

Trezor Model T 2.3.0 firmwareoppdatering – fikser det Kraken Security Labs hack?

I midten av april 2020 kunngjorde Trezor Model T det siste fastvareoppdatering å ver. 2.3.0 som inneholder noen oppdateringer om deres sikkerhetstiltak. Før vi svarer på om det kan løse det 15-minutters hacket som Kraken Security Labs utviklet tidligere i år (se avsnittet ovenfor), la oss ta en titt på hva disse funksjonene er.

De nye oppdateringene inkluderer 2 oppdateringer for passordfraser som for det første tillater midlertidig cache fra passordet, slik at du kan bytte mellom de forskjellige lommebokbeskyttede lommebøkene dine når du bruker enheten. Passordfrembufferen er bare midlertidig, så når du kobler fra enheten, blir ingenting lagret. For det andre vil brukerne nå bli bedt om å velge hvordan de skal skrive inn passordfrasen på selve enheten, i stedet for på datamaskinen eller telefonen..

En bemerkelsesverdig nye funksjoner er tørk koden som fungerer som en “selvdestruerende PIN-kode”. Når du skriver inn enten på selve enheten eller datamaskinen eller telefonen, sletter tørkekoden alle private data fra Trezor og tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillingene. Trezor foreslår at brukere kan skrive tørkekoden et sted i nærheten av enheten din som en PIN-kode, så hvis en tyv prøver å låse opp enheten din, vil de få Trezor til å slette seg selv.

De SD-kortbeskyttelse funksjonen er ment å tjene som en ekstra beskyttelse mot fysiske angrep på Trezor Model T. Når denne funksjonen er aktivert, lagres en tilfeldig generert “hemmelighet” på microSD som settes inn i Trezor. Denne “hemmeligheten” inneholder ingen informasjon om Trezors frø eller passordfrase og er en helt tilfeldig verdi. Med funksjonen må du sette SD-kortet inn i Trezor for å kombinere “hemmeligheten” med PIN-koden og dekryptere dataene som er lagret på Trezor. Derfor vil du kreve både SD-kortet og Trezor for å låse opp det og få tilgang til kryptovalutaene dine. Så du kan aktivere denne funksjonen og holde SD-kortet og Trezor på separate steder hvis du er bekymret for fysiske angrep.

Fra vår undersøkelse har Trezor ikke direkte svart på om deres siste sikkerhetsfastvareoppdatering fikser hacket som ble utviklet av Kraken Security Labs. Som nevnt tidligere kan ikke sårbarheten identifisert av Kraken løses med mindre maskinvaren er redesignet. Så de siste firmwareoppdateringene kan bare indirekte gi hackere vanskeligere tilgang til enheten din, men ikke løse kjernsårbarheten. Det faktum at det bare tok Kraken 15 minutter med fysisk tilgang til enheten for å hacke den, og deres forslag om at glitching-verktøyet kunne masseproduseres for salg på rundt USD $ 75, fortsetter å være ekstremt bekymringsfullt. Selv om vi setter pris på Satoshi Labs innsats for å fortsette å forbedre enheten, kan vi ikke gjenopprette sikkerhetspoengene som ble gitt Trezor før Kraken-hacket ble oppdaget..

Sikkerhet 3/5

Støtte for flere valutaer

Trezor Model T er designet for å håndtere over tusen kryptovalutaer, inkludert populære som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold og mer. Regelmessige oppdateringer forbedrer funksjonene og gir mulighet for enda mer støttede kryptovalutaer. En fordel med Trezor fremfor andre lommebøker er at alle valutaer er tilgjengelige uten behov for å “installere” individuelle applikasjoner – dette forenkler den generelle bruken av enheten

For å sjekke ut en sammenligningsliste mellom mynter støttet av Trezor og Ledger, sjekk ut vår ultimate liste over støttede mynttabeller.

Trezor Model T støtter tusenvis av kryptovalutaer

Foreløpig støttes ikke Trezor av desentraliserte børser som Binance DEX, IDEX eller Switcheo utveksling.

Støtte for flere valutaer 3/5

Tredjeparts lommebokstøtte

Exodus Wallet tilbyr Trezor-støtte, noe som gir mulighet for Exchange-funksjoner

Tredjeparts lommebøker som Exodus Wallet tilbyr støtte fra Trezor og gir tilgang til maskinvarelommeboken inne i Exodus. Dette betyr at brukere vil kunne velge mellom forskjellige lommebokgrensesnitt og nyte unike funksjoner som kun tilbys av Exodus, for eksempel direkte utveksling av valutaer..

Maskinvare Design

Enheten er relativt kompakt på 2,52 tommer x 1,54 tommer x 0,39 tommer (64 mm x 39 mm x 10 mm) og veier 16 gram.

Den har også en LCD-størrelse på 240 x 240 piksler.

Med LCD-skjermen kan brukere redigere og konfigurere lommeboken i henhold til deres smak.

Den slanke designen gjør det til en oppgradering til forrige Model One. I stedet for knapper har enheten en berøringsskjerm tilgjengelig for enkel bruk.

Imidlertid synes jeg berøringsskjermen er fortsatt liten og kan være vanskelig å bruke. Jeg slo meg til slutt med å trykke på skjermen med min rosa finger.

Trezor Model T tommel for skalaTommel for skala

Enheten fungerer med et bredt spekter av operativsystemer. Dermed vil ikke brukerne ha problemet med å koble den til Windows, Linux, MacOS. De har også Chrome-utvidelser tilgjengelig for de som ønsker å bruke den. Brukergrensesnittet gir brukerne muligheten til å endre språk og se transaksjoner via berøringsskjermen.

Maskinvareutforming 5/5

Brukervennlighet 4/5

Mobilitet

Enheten støtter Android mobile og bærbare enheter. Det er for øyeblikket ingen støtte for iOS.

Brukere må laste ned Trezor Manager fra Google Play Store, som gjør det mulig for dem å administrere lommeboken fra mobiltelefonene sine. Mobilappen kan brukes til å sende kryptovalutaer, generere adresser og vise detaljene til en brukerkonto.

Med enheten kan brukerne også koble til andre lommebokapper, inkludert Mycelium, MyEtherWallet, GreenAddress, og Electrum.

Det støtter også integrering med Bitstempel og Bitex utveksling. Så brukere kan logge på og sende kryptovalutaer til disse børsene direkte ved hjelp av Trezor-enheten.

Er Trezor Model T verdt det i 2020?

Til den offisielle prisen på 149 EUR, er det en utmerket maskinvarepung for kryptovaluta.

Noen mennesker kan imidlertid vurdere prisen for høy til tross for funksjonene og det høye sikkerhetsnivået. Det er ganske en investering hvis du er ny i kryptovalutaer eller bare handler kryptovalutaer tilfeldig.

Berøringsskjermen, støtten til over tusen kryptovalutaer og dens høysikkerhetsfunksjoner er noen av grunnene som kan overbevise folk om å kjøpe denne kryptomaskinvareboksen.

Kjennelse

Trezor Model T-domTrezor Model T

Å avgjøre om du skal kjøpe Trezor Model T over andre tilgjengelige lommebøker for kryptovaluta-maskinvare, har mye å gjøre med hvilke funksjoner du leter etter..

Lommeboken støtter over tusen kryptovalutaer. Dermed kan nesten halvparten av kryptoene som er tilgjengelige i markedet lagres på enheten.

Integrasjonen med børser som Bitstamp, Coinmap og Bitex gjør det også til et godt valg.

En viktig ulempe er imidlertid at enheten ikke støtter IDEX eller Switcheo utveksling. De siste funnene fra Kraken Security Labs om fysiske hack på enheten er også svært bekymringsfulle.

Sikkerhetsvurdering: 3/5

Støtte for flere valutaer: 4/5

Maskinvare design: 5/5

Brukervennlighet: 4/5

Sluttresultat: 4/5

Klikk på for å kjøpe Trezor Model T her.

Trezor Model T produktspesifikasjoner (tekniske spesifikasjoner)

Prosessorer ARM Cortex-M4 prosessor @ 168 MHz innebygd på STM32 F2 mikrokontroller
Kompatibilitet 64-bits stasjonær datamaskin (Windows 7+, macOS 10.8+, Linux). Kompatibel med Android-smarttelefoner.

Kontakt

USB type C
Sertifisering Ingen
Størrelse Størrelse: 64mm x 39mm x 10mm

Vekt: 22g

Støttede eiendeler 1050+ støttede eiendeler

Gjennomgå oppdateringer

Oppdatert 30. juni 2019: Støttet myntliste

Oppdatert 2. oktober 2019: Oppdatert informasjon Desentralisert Exchange-støtte

Oppdatert 10. mars 2020: Oppdatert informasjon om fysiske hack på enheten.

Oppdatert 14. mai 2020: Oppdatert informasjon om siste firmwareoppdatering ver. 2.3.0 og om den kan løse sårbarhetene som Kraken Security Labs tidligere har identifisert.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Trezor", "Navn": "Trezor Model T", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/trezor_review.original.jpg", "beskrivelse": "Trezor Model T er en andre generasjon kryptovaluta maskinvareboklate produsert Satoshi Labs med en stor berøringsskjerm.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Trezor Model T Review: Er det verdt å kjøpe?", "Navn": "Trezor Model T", "beskrivelse":"Trezor Model T er en andre generasjon kryptovaluta maskinvareboklate produsert Satoshi Labs med en stor berøringsskjerm.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/trezor-model-t-review-worth-buying/", "reviewBody": "Trezor Model T er designet for å håndtere over tusen kryptovalutaer, inkludert populære som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold med mer. mye å gjøre med hvilke funksjoner du leter etter. ", "dato Publisert": "2019-10-02", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.25", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Michael Gu" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "159,99", "url":"https://shop.trezor.io/product/trezor-model-t?offer_id=15&aff_id = 1023" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me