Beste crypto-uitleenplatforms om te gebruiken in 2020

Er zijn evenveel meningen in crypto als er veel mensen bij betrokken zijn.

Sommigen zeggen dat cryptocurrencies zoals Bitcoin en anderen alleen geschikt zijn als waardeopslag, terwijl anderen ze alleen als ruilmiddel zien.

Maar niets wordt zomaar een opslag van waarde !!

Het kost tijd, en het duurt lang.

Maar in de hyperverbonden wereld van vandaag kun je gerust aannemen dat 10 jaar meer voldoende zou moeten zijn om cryptocurrencies zoals Bitcoin te beschouwen als een opslagplaats van waarde..

10 jaar is nog steeds lang voor sommigen van ons, maar het goede is dat sommige gebruiksmogelijkheden, zoals het ruilmiddel, lenen, lenen, herfinanciering, cashbacks, verzekeringen nu meteen kunnen worden gedaan !!

Deze tak van gedecentraliseerde cryptocurrencies wordt gedecentraliseerde financiering (DeFi) genoemd

Hiervan is cryptolening het meest opwindend. Als je wilt weten wat ze zijn en hoe ze werken, ga dan rechtstreeks naar deze sectie??

Bekijk anders gewoon deze lijst met populaire cryptoleningprogramma’s:

Topplatforms voor het uitlenen van cryptocurrency & Sites van 2020

Beste Crypto-kredietverstrekkers
YouHodler [Aanbevolen, niet-VS] Krijg nu een lening
Celsius [Voor Amerikaanse klanten] Krijg nu een lening
BlockFi Krijg nu een lening
Zoutleningen Krijg nu een lening

  # 1. YouHodler

YouHodler, lid van de Crypto Valley Switzerland, revolutioneert voor altijd door cryptocurrency gedekte leningen.

Het heeft onlangs veel grip gekregen van landen over de hele wereld en heeft sindsdien meer dan $ 10 miljoen aan leningen verwerkt.

Het wordt beter als je weet dat YouHodler nu populaire 12 cryptocurrencies ondersteunt, waaronder Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, enz. Die kunnen worden bewaard als onderpand om contante leningen en cryptocurrency-leningen in EUR te krijgen, USD, USDT of in BTC

En het product is echt voor de mensen die geen bank hebben en gaat door met het verstrekken van leningen vanaf $ 100 voor een periode van maximaal 120 dagen, wat veel is in bepaalde landen.

Ook is hun Loan-To-Value (LTV) de hoogste in de branche en met YouHodler kunt u leningen krijgen tot 90% LTV.

Bij YouHodler kunt u een lening krijgen voor een bedrag zo laag als $ 100 en hoger met behulp van deze promolink. Notitie: ONS & Gebruikers in China nog niet toegestaan ​​!! Gebruik in plaats daarvan BlockFi voor Amerikaanse klanten.

Bekijk YouHodler

# 3. Celsius-netwerk

Het krijgen van cryptocurrency-leningen wordt de nieuwe norm en leidend daarin zijn bedrijven als Celsius Network. Het is een platform voor het uitlenen van digitale activa dat al cryptocurrency-leningen ter waarde van $ 100 miljoen heeft verstrekt.

Het doel is natuurlijk om bank- en financieringsfaciliteiten te bieden via blockchain die anders op traditionele wijze dergelijke diensten worden geweigerd.

U krijgt contante leningen voor het onderpand van uw cryptocurrencies en degenen met extra contanten / crypto’s krijgen hoge rentetarieven tot 10% voor het storten van hetzelfde bij Celsius.

Het is een win-win situatie voor zowel leners als geldschieters, aangezien leners het geld krijgen dat ze willen zonder uit hun cryptocurrencies te feesten en geldschieters rente op hun munten verdienen.

Bij Celsius kunt u jaarlijkse rentetarieven verwachten van 5% tot 10%, afhankelijk van uw onderpand, en kunt u leningen krijgen met een looptijd van 1 jaar tegen een LTV van maximaal 50%.

Probeer Celsius Network nu

# 4. BlockFi

BlockFi is een ander in de VS gevestigd pioniersbedrijf dat crypto-leningen tegen onderpand verstrekt aan zijn gebruikers in de VS. De activiteiten zijn voornamelijk in de VS gecentreerd en het bedrijf krijgt sinds 2018 goede grip.

Gebruikers kunnen zo laag als $ 5000 lenen met een LTV tot 50%.

BlockFi heeft onlangs zijn opstart- en opnamekosten beëindigd, waardoor het de moeite waard is voor veel crypto-gebruikers met kleine bedrijven. Ze bieden ook een BlockFi-spaarrekening aan en je kunt er een rente van tot 8,6% mee verwachten.

Om BlockFi te kunnen gebruiken, moet je minimaal $ 5000 of meer aan crypto hebben, en momenteel is BlockFi beschikbaar in de hele VS behalve (NV, SD, VT of HI).

Probeer BlockFi nu

# 6. Zoutleningen

Salt Lending is een ander baanbrekend bedrijf op het gebied van cryptolening en gelooft in het aansporen van zijn gebruikers tot HODL-crypto en in plaats daarvan leningen te nemen..

Het bedrijf is actief sinds 2016, maar pas in de bearmarkt van 2018 begon het echt veel grip te krijgen. Vanaf nu kunt u via het Salt Crypto Lending-platform een ​​krediet krijgen van 30-70% LTV tot een periode van 12 maanden.

Maar het minimale geleende bedrag is $ 5000 zonder initiële of vooruitbetalingskosten en wanneer u leent, kunt u verwachten dat de rentetarieven tot 5,95% oplopen..

Zoutleningen

Wat zijn door cryptovaluta gedekte leningen & Hoe cryptocurrency-lening werkt?

Cryptocurrency-leningen, zoals de naam aangeeft, zijn de leningen die men kan aangaan tegen de cryptocurrencies die men bezit. Bij dit type lening fungeert de crypto die u bezit als onderpand, en u kunt dan geld lenen in USD, EUR of een stablecoin in een bepaalde verhouding van de waarde van uw onderpand..

Het beste van cryptocurrency-leningen is dat u geen kredietgeschiedenis, bankrekening of FICO-score nodig heeft om uw leningen te krijgen.

Veel papierwerk en operationeel werk wordt ook verdisconteerd in cryptocurrency-leningen. Dat is de reden waarom cryptocurrency-leningen heel gemakkelijk en bijna onmiddellijk te krijgen zijn.

Dus eigenlijk hier hoe ze werken:

De cryptocurrencies (zoals BTC, ETH of XRP) die u bezit, moeten worden onderpand met zoveel mogelijk persoonlijke informatie die u aan een cryptoleningplatform kunt verstrekken..

Zodra u dat doet, hebben al deze crypto-uitleenplatforms verschillende LTV-ratio’s ingesteld om u een lening te verstrekken. Dus als de LTV bijvoorbeeld 50% is en je hebt 20.000 USD aan crypto onderpand, dan heb je het recht om tot USD 10.000 te lenen..

Plus voor de geleende $ 10.000 moet je de rente betalen die je met het platform of de geldschieter hebt afgesproken. Als u bijvoorbeeld een jaarlijkse rente van 5% bent overeengekomen, moet u jaarlijks $ 500 betalen voor het lenen van $ 10.000 tegen uw oorspronkelijke onderpand van $ 20.000.

Laten we nu zeggen dat na zes maanden lenen, de totale waarde van uw cryptocurrencies is gestegen tot $ 40.000 en hierdoor komt u nu in aanmerking voor meer $ 10.000.

Dit gebeurt omdat de totale waarde van uw kredietlijn is gestegen door de waarde van uw onderpand te verhogen. Maar houd er rekening mee dat het omgekeerde ook waar is !!

Dit wordt ook wel de instant crypto-kredietlijn genoemd.

Waarom zou iemand crypto willen lenen als ze cryptocurrencies hebben?

Dit was de eerste vraag die bij me opkwam toen ik voor het eerst luisterde naar het concept van door cryptovaluta gedekte leningen.

Dit zou natuurlijk ook jouw vraag moeten zijn, want het is duidelijk dat mensen die crypto bezitten, simpelweg hun crypto kunnen verkopen om het geld te krijgen dat ze willen in plaats van er een lening op te nemen..

Bij verder graven kon ik erachter komen dat deze mensen die ondanks HODLing-crypto leningen nodig hebben, die mensen zijn die liquiditeit nodig hebben zonder hun cryptocurrencies te verkopen.

Ze willen het extra geld om hun rekeningen of een andere investering te betalen zonder hun voordeel van het aanhouden van cryptocurrencies op te geven.

En het concept van cryptoleningen (of bitcoinleningen) maakt dat mogelijk, en daarom zul je cryptoleningprogramma’s die ik hierboven heb genoemd ook goed vinden in de bearmarkt..

Enkele veelgestelde vragen over rente en leningen …

Wat is Crypto Lending & Uitleenplatforms?

  • Het uitlenen van cryptocurrency om rente te verdienen in uw ideale leugenachtige cryptocurrencies wordt Crypto-lending genoemd. Men kan activa zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, enz. Gemakkelijk uitlenen om via rente extra geld te verdienen. De plaatsen waar men kan lenen of lenen, worden cryptoleningplatforms genoemd.

Kunt u Crypto lenen?

  • Ja, iedereen kan ook cryptovaluta lenen, maar de rentetarieven zijn meestal hoog. Dit wordt meestal gedaan door ervaren spelers om invloed te krijgen op hun transacties.

Wat is Crypto Credit?

  • Wanneer men crypto-activa zoals Bitcoin, Ether, Ripple bewaart als onderpand voor leningen, is wat men effectief doet het openen van een cryptokredietlijn die wordt onderpand tegen de waarde van uw cryptocurrencies..

Dus dat is allemaal van mij in deze inleidende gids over cryptoleningen en cryptoleningplatforms.

Ik hoop snel van je te horen, als je deze platforms eenmaal hebt geprobeerd. Persoonlijk probeer ik Nexo en een ander in India gebaseerd kredietplatform.

Ik zal binnenkort mijn ervaring met jullie delen !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me