De 5 beste kryptoporteføljesporerne

I løpet av de siste årene har et stort antall nye kryptoplattformer som tilbyr forskjellige tjenester eksplodert på scenen. Med alle disse nye børsene, DeFi verktøy, lommebøker, og tjenester, porteføljesporere som kan holde oversikt over eiendelene dine på tvers av alle dine forskjellige plattformer, har blitt mer og mer etterspurt. I denne guiden vil vi gå gjennom de beste kryptoporteføljesporerne og appene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Hva er en Crypto Portfolio Tracking App?

Apper for sporing av kryptoportefølje kobles til en rekke børser, lommebøker og kryptotjenester der du lagrer eller beholder kryptoen din. Du kan integrere alle plattformene dine med porteføljesporeren for å få en enkelt visning av hele kryptobeholdningen din til en skjerm. 

Når alle porteføljedataene dine er på ett sted, kan du ta utdannede beslutninger om hvordan eller når du skal balansere, når du skal ta fortjeneste, eller når du skal hodl. 

De beste kryptoporteføljesporerne pålyder dine beholdninger i din lokale fiat-valuta. Dette er en attraktiv funksjon, da børser ikke alltid har denne muligheten. For eksempel, hvis du er basert i USA, vil porteføljeappen din vise den totale verdien og fortjenesten og tapene i amerikanske dollar.

Ikke alle kryptoporteføljesporere er like. Vi analyserer noen av de beste alternativene nedenfor. 

delta kryptoportefølje app

1. Delta

Delta.app er en av de mest populære porteføljesporerne i dag. Startet i oktober 2017, Nicolas Van Hoorde, grunnleggeren og konsernsjefen, lanserte selskapet med oppdraget om å bygge den beste, mest intuitive og vakreste sporing-appen for kryptovalutaportefølje..

I dag har Delta hundretusener av brukere over hele verden, og blir ofte sett på som den beste porteføljesporeren for krypto.

Deltas funksjoner inkluderer:

Komplett porteføljeforvalter

Få en oversikt over hele kryptobeholdningen din – inkludert total porteføljesaldo og total fortjeneste / tap siden du begynte å investere. Se verdier i BTC, ETH eller hvilken som helst lokal fiat-valuta.

Støtter 300+ børser og lommebøker

Uansett hvilken bytte eller lommebok du bruker, er det sannsynlig at Delta har en integrasjon for det. Disse integrasjonene lar deg sømløst koble sentrene direkte til Delta.

Markedsoversikt og overvåkningslister

Sjekk gjeldende pris, teaminformasjon, kommunikasjon, siste trenddiagram, dine beholdninger og fortjeneste / tap for hver eiendel du har i porteføljen din. Du kan også bare legge til mynter i overvåkningslisten din hvis du bare vil holde rede på visse kryptovalutaer.

Detaljert handelsanalyse

Få detaljert informasjon om eiendelsdelinger, eiendelsplasser, aktivakilder, samt de mest brukte børsene og tjenestene dine.

Du kan laste ned Delta for iOS eller Android helt gratis og begynne å spore kryptoporteføljen din. Delta tilbyr også en pro-versjon av appen for $ 60-80, som gir deg tilgang til enda flere funksjoner, for eksempel sporing av flere porteføljer på flere enheter. 

Cryptocompare portfolio tracker

2. CryptoCompare

CryptoCompare er ikke bare en porteføljesporer, men egentlig mer av et helt økosystem for kryptovaluta. Selskapet tilbyr data som en tjeneste, innhold og pedagogiske guider, samt en prisaggregator for topp kryptovalutaer og toppbørser.

En stor fordel med CryptoCompare porteføljesporeren er at den er fullstendig skybasert. Hvis du foretrekker å handle krypto fra en stasjonær datamaskin, kan dette være porteføljesporeren for deg. Det er helt gratis å registrere seg, og det har også en iOS- og Android-versjon.

Funksjonene til CryptoCompare inkluderer:

5000+ myntsporing

Spor mer enn 5000 altcoins rett fra ditt nettbaserte dashbord.

Market Insight

Motta detaljert markedsinnsikt om favorittbørser og kryptovalutaer direkte fra appen.

Blockfolio crypto portfolio tracker

3. Blockfolio

Denne kryptoporteføljesporeren er en av de lengste stående, da selskapet startet før den enorme oksekjøringen i 2017. Blockfolio var en av de eneste porteføljeappene som var tilgjengelige på markedet i 2017, og kunne samle enorme mengder brukere på grunn av denne fordelen. I dag hevder selskapet å ha over 5 millioner nedlastinger.

Funksjonene til Blockfolio inkluderer:

Signaler

Lar kryptokurrencyledere kommunisere direkte i app med Blockfolio-fellesskapet (betalt funksjon).

Myntstøtte 

Støtter over 8000 mynter på over 300 børser. Du kan få de nyeste prisene, markedsdataene, teamoppdateringer.

Integrasjoner

Integrer Blockfolio-appen din med den populære meldingsappen Slack.

Crypto Pro Portfolio Tracker

4. Crypto Pro

Crypto Pro lansert tilbake i 2015 som en Bitcoin-ticker for den første Apple Watch. Brukere vil kunne se Bitcoins pris på farten, i form av komplikasjoner på forskjellige urskiver.

I dag sporer appen over 5000 kryptovalutaer og er tilgjengelig på hele Apple-økosystemet. Brukere kan også spore porteføljene sine, lese nyheter og sette prisvarsler.

Funksjonene til Crypto Pro inkluderer:

Porteføljesporing:

Manuell oppføring eller automatisk synkronisering for 90+ børser og 180+ kryptovaluta lommebøker.

Apple økosystemstøtte

Støtte for iPhone, iPad, Mac og Apple Watch, med sømløs iCloud-synkronisering

Live prisoppdateringer

Øyeblikkelige prisoppdateringer for appen, inkludert en Mac-menylinjeprogramvare.

Fullstendig personvern

All brukerdata blir kryptert og lagret lokalt på hver enhet. Ingen brukeranalyser eller sporingsløsninger brukes.

Kryptographe porteføljesporing

5. KryptoGraphe

KryptoGraphe er en av de nyere porteføljesporerne som er tilgjengelige for å samle innsikt om din spesifikke portefølje og eiendeler. 

En av de interessante vendinger på KryptoGraphe er det faktum at det gir deg informasjon om hvordan du stabler opp til andre kryptoinvestorer som har lignende porteføljer og eiendeler som deg. I tillegg tilbyr den innsikt og kuratert innhold basert på investeringene dine.

KryptoGraphes funksjoner inkluderer:

Integrasjoner med børser og lommebøker

Synkroniser automatisk beholdningene dine fra de mest brukte kryptoplattformene, børsene og lommebøkene dine. KryptoGraphe støtter ikke så mange plattformer som andre nevnt på denne listen.

Sanntids fortjeneste og tap

Spor fortjeneste og tap på investeringene i din lokale fiat-valuta. 

Nyheter Aggregation

Kuratert innhold og nyheter med relevans for din spesifikke portefølje og investeringstildelingene dine. 

Ulemper: Flertallet av de beste funksjonene med CryptoGraphe kommer bare med det betalte nivået.

Komme i gang og grunnplanen for tjenesten er gratis. Premium- og gullnivåene koster $ 4,99 og $ 6,99 hver måned. Forskjellene mellom nivåene er i synkroniseringsutvekslinger, porteføljegrenser, myntovervåkningsliste og varsler.

Skattesporing og rapportering

Separat fra verden av porteføljesporing er skatterapporteringens verden. Aktive kryptohandlere trenger riktig verktøysett for å muliggjøre suksess i de ustabile kryptomarkedene. Plattformene som er oppført ovenfor gjør en god jobb med å gi deg innsikt i verdien av kryptoporteføljen din; plattformsporingsplattformer for kryptoportefølje gir imidlertid ofte ikke tjenester for kryptoskattrapportering til brukerne. 

Apper for beregning av skatteregler for kryptovaluta skiller seg fra porteføljesporere i denne forstand, og de gir fullstendig kapitalgevinst og kapitaltap skatterapportering for kryptohandlere, investorer og brukere.

I likhet med porteføljesporere, kan du synkronisere børsene og lommebøkene dine med et programvareverktøy for kryptoskatt og importere alle dine historiske handler og transaksjoner med et klikk på en knapp. Når transaksjonene dine er importert, kan du generere de nødvendige krypto skatt rapporter og dokumenter ved å klikke på en knapp.

For mer detaljering om hvordan kryptovalutaer som bitcoin behandles fra et skatteperspektiv, sjekk ut denne guiden: Den komplette 2020-veiledningen for kryptovalutaavgifter.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax Software

CryptoTrader.Tax er en skattekalkulator og en programvareplattform for kryptokurrency som automatiserer hele prosessen for skatterapportering. 

I dag bruker over 30 000 kryptovalutahandlere og investorer CryptoTrader.Tax for automatisk å håndtere kryptoskattrapporteringen. Rapportene som CryptoTrader.Tax oppretter, kan importeres direkte til din foretrukne programvare for skatteregistrering som TurboTax eller TaxAct.

Lær nøyaktig hvordan CryptoTrader.Tax kan automatisere skatterapporteringen her.

Konklusjon

Sørg for å undersøke noe før du bestemmer deg for hvilken sporing-app for kryptovalutaportefølje du skal bruke for å holde oversikt over investeringene dine. Denne guiden skal være et flott utgangspunkt for forskningen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me