De 6 tingene du trenger å vite før du går til en CPA for dine kryptoskatter

Kryptoskatter er det ultimate ville vesten akkurat nå. De Skattemyndighetene slår ned på mangel på kapitalgevinstskatter som betales av handelsmenn, men de forstår ikke helt hvor vanskelig det er for handelsmenn med høyt volum å nøyaktig rapportere gevinster og være kompatible selv om de vil. Dette åpner døren for skatteproffene for å prøve å dra nytte av handelsmennene som er bekymret for onkel Sam og en potensiell revisjon. La oss være klare, skattefagfolk er helt nødvendige for noen handelsmenn og i visse situasjoner. Skatterett er komplisert, og fagfolk studerte det i årevis av en grunn. Her er imidlertid seks ting du bør være oppmerksom på før du går til en CPA for å gjøre kryptoskatten din.

1. Kryptoavgifter er ikke så kompliserte

Når det kommer til stykket, blir krypto rett og slett behandlet som en form for eiendom i lovens øyne. Dette betyr at du beregner skatten din for kryptovaluta-transaksjoner på samme måte som for andre eiendeler, det vil si aksjer, eiendom, gull eller bilen din. Når det gjelder hvordan du rapporterer kryptovaluta om skatter, du må liste opp alle handlerne dine på IRS skjema 8949, og overfør deretter den totale gevinsten til 1040 Tidsplan D. Dette er den samme prosessen du tar for å handle aksjer.

2. De er i mørket akkurat som deg

Skattemyndighetene har gitt minimal veiledning når det gjelder kryptoskatt og hvordan man skal behandle alt. Dette lar deg ikke bare være i mørket og lurer på nøyaktig hvordan du skal gjøre ting, men det har også mange CPA-er som er usikre på hvordan de skal håndtere situasjonen. Dette gjelder spesielt CPA-er som ikke har erfaring med krypto.

3. Du kan beregne kryptoskattene selv

Hvis du er ny i verden med kryptoskatt, vil du kanskje starte med en grunnlag om temaet. Men hvis du er kjent med det grunnleggende, vet du at alt som trengs for å beregne kapitalgevinsten din er å kjenne til kostnadsgrunnlaget ditt og markedsverdien til kryptoen på tidspunktet for handelen. Når du har denne informasjonen, trekker du bare kostnadsgrunnlaget fra virkelig markedsverdi for å komme til gevinst (eller kapitaltap). Hvis du er en handelsmann med relativt lavt volum, kan du sannsynligvis gjøre disse beregningene for hånd. Hvis du derimot er en storhandler med høyt volum, eller hvis du ikke har holdt oversikt over disse dataene for hver handel, anbefaler vi at du bruker kryptoskattprogramvare for å gjøre grunt av kapitalgevinstberegningene for deg.

4. Mange er ikke eksperter

Kryptovaluta eksploderte i mainstream akkurat det siste året (2017). Denne veksten sprutet inn i rampelyset, overrasket ikke bare regjeringen, men også de fleste CPA-er. De fleste CPA-er der ute vet ikke hva en digital eiendel er eller hvorfor den har verdi. Imidlertid, nå som aktivaklassen vokser, spiller mange CPAer etterhånd og tilbyr tjenester som er rettet mot kryptorommet. Vær forsiktig med hvilken CPA du går med, og sørg for at de er kunnskapsrike om teknologien før du gir dem pengene dine. Hvis du leter, har vi en katalog av skatteproffs som er kjent med kryptovaluta.

5. Blir jeg revidert?

De aller fleste handelsmenn der ute vil ikke bli revidert. Realiteten er at de fleste enkeltpersoner aldri blir revidert av IRS i løpet av livet. Dette gir deg imidlertid ikke en unnskyldning for ikke å rapportere om kryptoaktiviteten din. Å ignorere å sende inn kapitalgevinster fra handelsaktiviteten din er en ekstremt risikabel ting å gjøre, og vi fraråder det på det sterkeste. Hvis du ikke betaler skatt, kan du komme i en veldig dårlig situasjon til tross for at du blir revidert eller ikke.

6. Det er Crypto Tax Software der ute

Vær oppmerksom på alternativene dine. Det er viktig å merke seg at det er programvare for kryptoskatt der ute som kan hjelpe deg med prosessen med å innlevere årlige avgifter, og det er mye billigere enn tradisjonelle CPA-tjenester. Vår plattform her på CryptoTrader.Tax kan automatisere hele prosessen og deretter eksportere avgiftsskjemaene dine direkte inn i TurboTax eller TaxAct.

Vi anbefaler å bruke en hybrid av CPA-veiledning og kryptoskattprogramvare for skatten din. Det er ikke dårlig å få CPA-hjelp, men hold deg i det minste orientert om alternativene, og gjør det du kan på egen hånd.

Til syvende og sist er hele kryptovalutaområdet friskt og spennende, og når nye markeder dukker opp, kommer mange spillere ut og ser på å utnytte den nye muligheten. Det er viktig at du holder deg utdannet og oppdatert med IRS-veiledning og annen relevant informasjon når det gjelder skatt. Og før du betaler noen penger, må du sørge for at de virkelig gir deg verdi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me