De beste selskapene for krypto- og bitcoin-lån

Bitcoin-lån blir populære blant kryptoinvestorer som leter etter likviditet uten å måtte selge kryptoen sin.

Å bruke krypto som sikkerhet er en fin måte å gjøre ting som å kjøpe et hus, finansiere en bedrift eller betale høy gjeld. I tillegg kan det være skattefordeler ved å låne krypto. I motsetning til å selge kryptoen din, utløser ikke et krypto- eller bitcoin-støttet lån en kapitalgevinstskatt, noe som sparer hodepine når du gjør kryptoskatt. Bedrifter som tilbyr krypto- og bitcoin-lån har dukket opp overalt for å tilby denne typen tjenester til investorer. Denne artikkelen bryter ned det beste av disse kryptolångivere.

Bitcoin lån

BlockFi

Basert i New Jersey, BlockFi tilbyr finansielle produkter for kryptovalutaholdere å gjøre mer med sine digitale eiendeler. Selskapet betjener kunder over hele verden, inkludert 47 amerikanske stater, med rentetjente kontoer og rimelige USD-lån støttet av krypto. BlockFi har en imponerende liste over investorer, inkludert Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures og Morgan Creek Digital.

For å få et lån, setter du enten Bitcoin, Litecoin eller Ethereum som sikkerhet. Selskapet tilbyr for øyeblikket opptil 50% lån til verdi (LTV) på din krypto.

Dette betyr å ta opp et lån på $ 25 000, du må sette opp ca 10,06 BTC i sikkerhet (for tiden verdt ca $ 50 000 når dette skrives). Rentene starter på 4,5% med 12 måneders lånetid.

bitcoin-lån

Ukjedet kapital

Basert på Austin, TX, Ukjedet kapital er en annen leverandør av krypto- og bitcoin-lån. Selskapet følger en rask 3-trinns prosess for å få et lån. Med den enkle prosessen kan de godkjenne opptil $ 1 000 000 i kryptolån på en enkelt dag.

Unchained tar en unik tilnærming til forvaring og sikring av lånet ditt. Ved å utvikle en lagringsmodell med flere signaturer, eliminerer de den eneste punktet for feilmodellen for kryptovaretagelse.

Tre uavhengige nøkkelinnehavere samarbeider for å beskytte sikkerhet som deretter lagres i flersignaturadresser som krever 2-av-3-nøkler å bruke. Disse nøklene oppbevares av deg (låntakeren), Unchained og en tredjeparts nøkkelagent. Ingen personer eller organisasjoner er et eneste feilpunkt. Dette smarte sikkerhetselementet er en stor verdi for Unchained.

I slekt: Lær om skatteimplikasjonene til Crypto Loans, DeFi og Margin Trading

bitcoin-lån

Saltutlån

Basert på Denver, CO, Saltutlån er en annen populær plattform for opprinnelse til krypto- og bitcoinlån. Salt hevder å være det opprinnelige blockchain-støttede lånet, og tilbyr også lån i Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et LTV-forhold på 50%.

Selskapet utvider sine utlånbare områder over hele USA og til land som Bermuda, Brasil, Hong Kong, Sveits, De forente arabiske emirater og Vietnam for å gi folk og bedrifter tilgang til økonomisk frihet gitt av tilgjengelighet til fiat-valuta gjennom blockchain-eiendeler.

Salt gir også nesten sanntidsovervåking av din unike konto og gir visse garantier for at eiendelene dine er der for deg når du trenger tilgang til dem.

SpectroCoin kryptolån

SpectroCoin

Basert i Litauen, SpectroCoin har vært et toppvalg blant europeiske kryptomeglere siden 2013. Selskapet har nylig lansert en kryptostøttet lånetjeneste og tilbyr et av de laveste minimumene på markedet til bare 25 EUR, men kan utstede lån så høyt som 1 million EUR. Videre har SpectroCoin en opsjon på å utstede et lån med et markedsledende 75% LTV-forhold.

Selskapet støtter BTC, ETH, XEM og DASH som sikkerhetsvalutaer. Kunder kan ta ut og betale tilbake lån i større kryptovalutaer og euro.

I tillegg til krypto-støttede lån tilbyr selskapet også en lommebok, en crypto-fiat-byttetjeneste, debetkort og dedikerte IBAN-er for sine kunder.

kryptolån

Nexo

Hovedkontor i Sveits, Nexo er en av de globale lederne innen kryptolån. Nexo gir brukerne tilgang til en øyeblikkelig kredittlinje når de setter inn bitcoin og krypto i Nexo-lommeboken.

Selskapet tilbyr lån i et mangfold eller kryptovaluta, inkludert Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB og Litecoin.

De firetrinns prosess for å få et lån fra Nexo inkluderer å deponere kryptovaluta i en sikker Nexo-lommebok og deretter umiddelbart ha tilgang til et lån, det kreves ingen kredittkontroller. Lommeboken er fullstendig forsikret og lar deg låne i over 45 forskjellige FIAT-valutaer over hele verden.

I tillegg til lån tilbyr Nexo rentebærende kontoer og andre finansielle tjenester som bruker kryptovalutaen din. Selskapet har allerede utstedt over en milliard dollar i kryptolån i dag.

bitcoin-lån

Crypto Tax Software

Bruker du krypto- og bitcoinlån for å spare penger? Lån mot kryptovaluta utløser ikke a skattepliktig begivenhet. Det er imidlertid en utfordring å motta rentebetalinger, og det kan være en utfordring å gjøre skatterapporteringen for alle dine kryptovaluta-transaksjoner. Du kan automatisk beregne og rapporter kryptoskattet ditt ved hjelp av kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax.

kryptolån

CryptoTrader.Tax er den ledende plattformen for skatteforberedelse av kryptovaluta som brukes av titusenvis av kryptoentusiaster for å håndtere kryptoskatten. Bare last opp kryptotransaksjonshistorikken din til plattformen og generer automatisk de nødvendige krypto skatt rapporter. Du kan gi disse rapportene til din skattefagmann eller laste dem opp i programvare for skatteregistrering som TurboTax eller TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me