De beste stedene for å finne Crypto- og Blockchain-jobber

Blockchain-industrien blomstrer – og det er også blockchain- og crypto-jobbmarkedet. Det globale blockchain-markedet er for tiden verdsatt til over $ 3 milliarder dollar, og forventes å stige til 39,7 milliarder dollar innen 2025. 

Faktorer som risikovillig kapitalinvestering, institusjonelle streifbånd i fremvoksende markeder som desentralisert finansiering, og den økende populariteten til blockchain-teknologi i flere bransjer har skapt et markedsøkosystem der blockchain-spesialister er i høy etterspørsel.. 

Data publisert av LinkedIn avslører at blockchain-spesialisering er den mest etterspurte ferdigheten i 2020, og tilbyr talentfulle personer et bredt spekter av roller som tilbyr svært attraktive lønninger. 

Å finne en blockchain-jobb kan imidlertid være en komplisert prosess. Den raskt bevegelige digitale naturen til blockchain-bransjen betyr at tradisjonelle tilnærminger til HR og sysselsetting ennå ikke har tilpasset seg måtene virksomhetsorganisasjoner og blockchain-virksomheter engasjerer og fanger opp nye talenter.. 

I stedet for å få tilgang til talentbassenger gjennom tradisjonelle byråer, søker blockchain-orienterte selskaper ofte blockchain-spesialister gjennom et nettverk av forskjellige jobbmarkeder og portaler. Denne artikkelen diskuterer de mest brukte blockchain-jobbmarkedene online i dag, sammen med detaljer om hvor mye blockchain-spesialister tjener og hvilke blockchain-ferdigheter som er etterspurt.. 

Hvor mye tjener Blockchain-eksperter?

Gjennomsnittlig lønn som tilbys i blockchain-jobbmarkedet er betydelig høyere enn lønnene som tilbys i tilsvarende roller for andre sektorer. Blockchain-utviklerlønn i Europa varierer for eksempel mellom € 55.000 og € 91.000, sammenlignet med den gjennomsnittlige europeiske utviklerlønnen på € 26.000.

Inntektsforskjellen mellom blockchain-spesialister og andre bransjer i USA er enda høyere – USA-baserte blockchain-utviklere tjen mellom $ 70.000 og $ 200.000, med en gjennomsnittlig lønn på $ 136.000. Sammenlignet med gjennomsnitt USA-basert utviklerlønn på $ 103 000, det er klart at blockchain-spesialisering er i høy etterspørsel. 

Hvilke ferdigheter kreves for Blockchain- og Cryptocurrency-jobber?

Blockchain-ferdighetene som kreves for å sikre ansettelse i blockchain- eller kryptovalutaindustrien, varierer avhengig av kravene til spesifikke roller, men det er en rekke vanlige ferdigheter som er i høy etterspørsel.

Blockchain-utviklere, arkitekter og ingeniører må ha en solid forståelse av datastrukturer i en applikativ forstand. Blockchain-utviklere er for eksempel pålagt å stadig innovere med hensyn til datastrukturer som merkle-trær for å møte kravene til de spesifikke blockchain-prosjektene de jobber med..

På samme måte må en blockchain-spesialist ha en sterk arbeidsforståelse for blockchain- og blockchain-arkitekturen. Smart kontraktutvikling er en annen viktig ferdighet som er i høy etterspørsel i hele blockchain-industrien på grunn av den raske økningen av desentralisert finansiering, eller DeFi. Andre høyt etterspurte blockchain-ferdigheter inkluderer webutvikling, kryptografi, penetrasjonstesting, produktadministrasjon og blockchain-spesifikke markedsføringsferdigheter.

Hva er de beste nettstedene for Blockchain og Crypto?

Blockchain- og kryptovaluta-jobbmarkedet er drevet av en rekke online jobbkort og plattformer. Vi tar en titt på de beste nettstedene nedenfor.

Crypto Jobs første gang

1. CryptoJobsList

CryptoJobsList er en av de lengstlevende dedikerte krypto- og blockchain-jobbplattformene på nettet, og ble lansert i september 2017. CryptoJobsList-plattformen fokuserer på å gi blockchain og crypto-arbeidssøkere et enkelt nettsted som presenterer alle jobbene som for tiden er tilgjengelige i markedet, som I tillegg til å tilby bedrifter og blockchain-bedrifter en enkel, enkel måte å få tilgang til et bredt talentprogram for blockchain.

CryptoJobsList er et av de mest populære nettstedene for kryptojobber, og oppdateres vanligvis med flere nye stillinger og stillingsoppføringer hver dag. Brukere er i stand til å filtrere krypto- og blockchain-jobber etter fjern-, utvikler-, markedsførings-, praktikant-, trader-, community-, design-, salgs- eller analytikerstillinger, eller fokusere på spesifikke ferdigheter som soliditetsekspertise. 

Noen av selskapene som viser jobber på CryptoJobsList inkluderer Circle, OKEX, Huobi, ShapeShift og ByBit. CryptoJobsList-brukergrensesnittet er enkelt og strømlinjeformet, og tvinger ikke brukere til å registrere seg for å søke om kryptojobber – applikasjoner lages gjennom et enkelt webskjema som inkluderer kontaktdetaljer, spørsmålsspesifikke spørsmål, følgebrev og CV-felt. 

Det er viktigere at CryptoJobsList presenterer krypto- og blockchainjobber i kronologisk rekkefølge, med de nyeste stillingene som vises først, samt utvalgte jobber publisert av ansettelsesorganisasjoner som søker talent raskt. Søknadsantall informerer brukere om hvor mange andre søkere som har sendt inn sine detaljer til en gitt stillingsannonse, noe som gjør det enkelt å måle nivået på konkurranse om en rolle. 

Crypto Jobs

2. Crypto.Jobs

Crypto.Jobs er en annen svært aktiv kryptokurrencyfokusert jobbplattform som presenterer et bredt spekter av krypto- og blockchain-stillingsoppføringer. I motsetning til CryptoJobsList krever Crypto.Jobs at arbeidssøkere oppretter profiler og logger på plattformen før de søker på jobber, noe som kan redusere søknadsprosessen. En fordel med dette systemet er imidlertid at Crypto.Jobs er i stand til å lagre søknadsdetaljer og CV for søkere som ikke endrer CV ofte.

I likhet med CryptoJobsList, tillater Crypto.Jobs brukere å lage ubegrensede applikasjoner og bla gratis i blockchain- eller kryptojobber, selv om det er et oppgraderingsgebyr som belastes bedrifter eller organisasjoner som ønsker å skjerme høyere antall søkere eller har deres oppføring.

Crypto.Jobs oppdateres regelmessig og publiseres detaljert informasjon om utførelsen av stillingsannonser, slik at søkerne kan bestemme hvor lenge en oppføring har vært aktiv og den geografiske plasseringen av en rolle. Crypto.Jobs-plattformen publiserer imidlertid ikke antall søkere til stillingsannonser.

Cryptocurrency-jobber

3. CryptocurrencyJobs.co

CryptocurrencyJobs.co er en blockchain-jobbplattform som først og fremst fokuserer på tekniske blockchain-ferdigheter, og som vanligvis viser stillinger publisert av bedriftsorganisasjoner eller store blockchain-prosjekter. Jobbene som er oppført på CryptocurrencyJobs.co krever vanligvis smarte kontraktsingeniører, arkitekter, tekniske kundeemner, UX-design eller roller på C-nivå i forretningsutvikling, markedsføring og salg.

CryptocurrencyJobs.co-plattformen beveger seg ikke like raskt som svært aktive plattformer som CryptoJobsList, men stillingene som er oppført er svært konkurransedyktige og høye. Brukere er i stand til å filtrere oppføringer etter design, prosjektering, økonomi, markedsføring, ikke-teknisk, drift, produkt, salg og kundesupport, eller identifisere oppføringer gjennom et tag-system.

I likhet med CryptoJobsList tillater CryptocurrencyJobs.co brukere å søke uten å opprette en konto. De fleste stillinger oppført på CryptocurrencyJobs.co lenker brukere til tredjeparts applikasjonsplattformer, LinkedIn, eller bare oppgir en e-postadresse for en applikasjon.

En interessant funksjon som tilbys av CryptocurrencyJobs.co er en oppstartsportal som gjør det mulig for arbeidssøkere å identifisere stillinger som er tilgjengelige med oppstart. CryptocurrencyJobs.co publiserer også kuraterte jobbsamlinger fordelt på blockchain-nettverk, praksisplasser og jobber som betaler i kryptovaluta.

Crypto-karrierer

4. Crypto-Careers.com

Kryptokarrierer er en annen teknologifokusert blockchain- og crypto-jobbplattform som, i likhet med CryptocurrencyJobs.co, fokuserer på tekniske blockchain-stillingsannonser publisert av store bedriftsorganisasjoner. 

Jobber publisert på Crypto-Careers er noen av de mest konkurransedyktige rollene i blockchain-sektoren, og inkluderer oppføringer publisert av Facebooks Libra Blockchain-prosjekt og store risikokapitalfirmaer. Mens Crypto-Careers tilbyr jobber på høyt nivå i blockchain-bransjen, viser Crypto-Careers UI bare fem jobber per side på hovedlistesiden, noe som kan gjøre surfing gjennom stillingsannonser tidkrevende.

Filtreringsverktøyene presentert av Crypto-Careers kompenserer for mangelen på hovedsidefunksjonalitet, men ved å la søkere sortere oppføringer etter finansieringsnivå for selskaper, bedriftsstørrelse, scene og bransje, samt geografisk beliggenhet eller ekstern tilgjengelighet. 

Blocktribe

5. BlockTribe

Blocktribe viser ikke så mange jobber som store jobbsider for kryptovaluta og blockchain som CryptoJobsList eller Crypto.Jobs, men oppføringene den publiserer er svært profesjonelle og svært konkurransedyktige. I likhet med Crypto.Jobs bruker BlockTribe et påloggings- og kontosystem som lagrer CV og kontaktinformasjon til søkere. 

En stor fordel som tilbys av BlockTribe er søkerens søkefunksjonalitet den gir blockchain-bedrifter som søker talent. Når søkere registrerer seg med BlockTribe, blir deres CV og detaljer lagt til i en database som kan søkes av ansettelsesorganisasjoner, noe som effektiviserer ansettelsesprosessen..

BlockTribe brukes hovedsakelig av store blockchain-bedrifter som Coinbase, IOHK, Circle og ConsenSys, noe som gjør den til en av de mest konkurransedyktige nettstedene for blockchain-jobber. Til tross for den høye kvaliteten på jobbene som er oppført på BlockTribe, beveger BlockTribe-plattformen seg imidlertid relativt sakte og publiserer vanligvis bare 2-4 nye oppføringer daglig. 

Søkere som bruker BlockTribe for å jakte på blockchain-jobber, kan sette opp jobbvarsler for bestemte kategorier, nøkkelord, lokasjoner eller jobbtyper, eller avgrense jobber etter land. 

Blockew

6. Blockew

Blockew er et relativt nytt tillegg til utvalget av jobbsider for blockchain og cryptocurrency, og selv om det har en rekke problemer med brukergrensesnittet, fungerer det som en sterk sikkerhetskopi til kryptojobbsidene som er oppført ovenfor. 

Blockew, på samme måte som BlockTribe, fokuserer på interne roller på heltid, med sporadiske eksterne jobboppføringer. Bedrifter og organisasjoner som er oppført på Blockew inkluderer børser som Binance og Kraken, samt ConsenSys, AVA Labs og Gemini.

Stillingene som er oppført på Blockew er primært langsiktige roller som frontingeniør, blockchain-utvikler, strategisk driftsassistent, regionsjef og markedssjefstillinger. Blockew gir omfattende detaljer om oppførte stillinger, men det kan være veldig vanskelig å fastslå nøyaktig når en rolle først ble oppført, og om oppføringen fortsatt er aktiv eller ansetter. 

I likhet med BlockTribe tillater Blockew søkere å laste opp CV-en for å gjøre den tilgjengelig for en rekrutteringsfunksjon. Dette gjør BlockTribe til et flott alternativ for arbeidssøkere som leter etter et passivt nettsted for jobboppføringer som kan brukes i kombinasjon med noen av de største blockchain-jobbplattformene som er oppført i denne artikkelen, for eksempel CryptoJobsList.. 

Angellistiske kryptojobber

7. AngelList

AngelList er ikke en blockchain- eller kryptodesignert jobbplattform, men lister ofte opp blockchain-oppstartsjobber som ellers ikke er tilgjengelige andre steder. AngelList er et USA-basert nettsted som fokuserer på oppstartsøkosystemet, og lar brukerne enten investere i eller jobbe med oppstart i praktisk talt alle bransjer. 

Startups som søker blockchain-talent bruker ofte AngelList til å annonsere blockchain-spesialiststillinger som presenterer unik godtgjørelse – i stedet for å tilby som lønn, tilbyr mange av blockchain-startups som viser stillinger på AngelList egenkapitalandel i sin virksomhet i stedet for fiat-valuta, eller en kombinasjon av begge.

AngelList tillater arbeidssøkere å avgrense jobbsøk etter bransje, nøkkelord og sted. Mens store blockchain-selskaper eller selskaper ikke viser blockchain-posisjoner på AngelList, er det mulig å finne blockchain-utviklerposisjoner eller andre cryptocurrency-relaterte roller, for eksempel rådgivende roller, som tilbyr betydelig aksjeandel i oppstart som allerede har fanget imponerende seed-finansiering.. 

Oppdrevne blockchain-jobber

8. UpWork

UpWork er det største frilansende jobbmarkedet på nettet i dag, og selv om det ikke er spesielt fokusert på noen bransje, viser det en enorm mengde blockchain- og kryptovalutajobber som oppdateres daglig.

I motsetning til de andre krypto- og blockchain-jobbsidene som er oppført i denne artikkelen, er UpWork ikke et tradisjonelt jobbkort – arbeid utført gjennom UpWork blir søkt, sporet, utført og betalt helt innen UpWork-økosystemet. UpWork-systemet er ikke egnet for blockchain-fagpersoner som søker heltidsroller, men gir blockchain-frilansere muligheten til å jobbe med kortsiktige ad hoc blockchain-prosjekter..

En stor ulempe ved UpWork er gebyrene plattformen tar fra frilansere, som i noen tilfeller kan nå opptil 20 prosent av jobbavgiften. Det kan også være vanskelig å identifisere pålitelige arbeidsgivere eller engasjementer via UpWork, da svindel er et kontinuerlig problem med UpWork-plattformen. 

UpWork brukes best til kortsiktige blockchain-frilanseprosjekter for frilansere med fokus på å bygge en portefølje eller erfaring i blockchain-bransjen. 

Viktige takeaways

Jobbmarkedet for blockchain og kryptovaluta er ulikt noe tradisjonelt arbeidsmarked. Hvis du er på jakt etter en blockchain-jobb, er plattformer som CryptoJobsList den beste kilden til nye stillingsannonser hver dag.

Det er viktig å merke seg at mange jobber i blockchain- og kryptovalutamarkedet tilbyr betaling via kryptokurrency. Å motta betaling via krypto kan redusere tiden det tar å bli betalt dramatisk, men det er viktig å beholde din kryptoavgiftsforpliktelser i tankene.

CryptoTrader.Tax

Skattprogramvare for kryptovaluta

Hvis du disponerer kryptovaluta du tjener gjennom en kryptovalutautveksling, er det viktig å spore de forskjellige handler du gjør for å sikre at du er fullstendig skattepliktig og minimere skatteplikten. Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax automatiserer prosessen for innsamling av kryptoskattedata, og genererer enkle rapporter som du kan bruke som en del av skattestrategien.. 

Du kan lære mer om hvordan CryptoTrader.Tax fungerer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me