Topp 8 Bitcoin og Cryptocurrency Podcasts

Podcasts med Bitcoin og Cryptocurrency er et verdifullt utløp for entusiaster og investorer som ønsker å få primær informasjon fra bransjeledere. Enten du er i bilen for en lang kjøretur eller bare ønsker å øke din kunnskap og kjennskap til kryptoindustrien, er det en podcast for deg! La oss dykke inn i de åtte beste kryptovaluta-podcastene du bør sjekke ut i 2020. 

Pomp podcast

1. Pomp Podcast

Anthony Pompliano, verten for Pomp Podcast, er medstifter av Morgan Creek Digital. Dette er også vår favorittpodcast på listen. Pomp er vittig og informativ. Podcasten hans er ikke bare for Bitcoinere, men for alle som er interessert i økonomi og økonomi. Anthony har hatt nesten alle de ledende bedriftsledere fra kryptovalutaindustrien på showet sitt. Gjester som spenner fra CZ (Administrerende direktør i Binance), til David Kemmerer (Administrerende direktør i CryptoTrader.Tax) til Jameson Lopp, en cypherpunk. Med over 300 episoder å velge mellom, er du sikker på å holde deg opptatt og få mye innsikt i verden av blockchain og kryptovaluta.

Pomps podcast er sannsynligvis den mest innflytelsesrike på listen, med de beste kryptolederne som viser seg til showet. Hvis du vil lytte til Cryptocurrency CEO, vil denne podcasten være den beste til å begynne med.

Flippening Podcast

2. Vipp

Clay Collins er programleder for Flippende, som er en kryptovaluta-podcast for investorer. Dette er nok en av teamets personlige favoritter. Clay er ekstremt intelligent, og showet hans er godt produsert. Her vil du lære om de forskjellige prosjektene på blockchain som forstyrrer tradisjonell økonomi. Hvis du er interessert i den spekulative prisen på en kryptovaluta, vil denne podcasten sikkert holde oppmerksomheten din.

Flippening er ikke en ny podcast og sitter for tiden på over 110 episoder på apple podcasts. Hvis du har tid til overs, kan du sitte på de timelange podcastene eller lytte til de daglige kryptoklippene for å få en oversikt over nyhetene.

Ubekreftet podcast

3. Ubekreftet

Ubekreftet av Laura Shin er en ukentlig podcast som har som mål å oppsummere viktige nyhetsoverskrifter og forklare deres betydning innen kryptobransjen. Hun er en av de ledende journalistene innen kryptorommet. Gjennomsnittlig podcast er en halvtime, som lar deg lytte etter en lang mandag. Laura har produsert 130 podcaster, som viser seg å være rundt 65 timer med innsiktsfullt kryptoinnhold rundt bransjen.

Podcasten inneholder mange nyhetshendelser som skjer i kryptoverdenen. Hvis kryptovalutaens viktigste begivenheter er avgjørende for deg, vil du ønsker å stille inn Laura.

Hva bitcoin gjorde podcast

4. Hva Bitcoin gjorde

Peter Mccormack er vert Hva Bitcoin gjorde med en knusende 235 episoder. Podcasten tar sikte på å diskutere tidligere hendelser som Bitcoin har gått gjennom. Eksperter innen blockchain og Bitcoin blir rutinemessig hentet inn for å diskutere de kritiske emnene, slik at du ikke går glipp av noe i det raske blockchain-miljøet.

Hva Bitcoin gjorde anbefales for alle som har en spesiell interesse for Bitcoin, og som ønsker å lære mer om de forskjellige kreftene som spiller en rolle i suksessen.

Fortellinger fra kryptopodcasten

5. Tales From The Crypt

Fortellinger fra krypten er en Bitcoin podcast vert av Marty Bent. Marty bringer topp påvirkere i rommet og diskuterer en rekke forskjellige emner knyttet til Bitcoin. Hvis du blir en fan, har du over 260 episoder å ta igjen og nyte. Denne podcast-stilen har en tendens til å løpe lenger enn de fleste show, med noen episoder som går over to timer. Hvis du pendler mye, kan podcasten hans være en du prøver.

Hva Bitcoin gjorde er det motsatte av Tales fra krypten da dette showet takler alt relatert til kryptovaluta, enten det er Litecoin eller Etheruem.

Epicenter podcast

6. Epicenter

Epicenter er mer et blockchain-show, for det er mange verter, inkludert Sebastien Couture, Brian Fabian Crain, Meher Roy, Sunny Aggarwal og Friederike Ernst. Epicenter diskuterer unikt forskjellige implikasjoner av kryptovaluta som andre show ikke dekker, som sosiale effekter. Podcasten kjøres hver uke og har 300 episoder for å holde deg opptatt en stund. Hvis du er på gjerdet om desentralisert økonomi, er dette showet perfekt for deg!

Epicenter vil takle globaliseringen av Bitcoin, og det er brukervennlig ettersom det er forskjellig fra land til land.

a16z podcast

7. A16z Podcast

A16z-podcasten er produsert av et risikokapitalfirma Andreessen Horowitz. Denne podcasten vil være for deg hvis du er interessert i hedgefond og deres rolle i kryptovalutaindustrien. Med over 250 show er du sikker på å finne noe du liker. I vår åtte podcastliste vil a16z være det beste stedet å lære om institusjonell investering når de utfører sine tanker om kryptovaluta-spekulasjon.

Podcasten fokuserer ikke bare på Bitcoin, men takler økonomiske problemer og ideer i verden.

Dårlig kryptopodcast

8. The Bad Crypto Podcast

The Bad Crypto Podcast er et show som prøver å hjelpe nye kryptovaluta-brukere med å navigere i rommet. Joel Comm og Travis Wright er programleder for showet og diskuterer spørsmål om hurtigknapper rundt kryptovalutaområdet. Showet har et lett og komisk inntrykk på bransjen som gjør det enkelt å lytte i. De har en forbløffende tre hundre episodepodcast som svinger rundt en time lang. Denne podcasten er nyttig å starte i begynnelsen i stedet for på den nyeste episoden, i motsetning til de andre du har sett på denne listen.

Vertduoen kan være det beste stedet for deg å starte og lære kryptotauene hvis du ikke har noe med cryptocurrency.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax Software

Kommer du akkurat i gang med kryptoinvestering? Enten du er nybegynner eller veteran i lang tid, er det viktig å ha de riktige verktøyene for å muliggjøre din suksess som investor. Automatisert programvare for skatteregistrering for alle dine kryptoinvesteringer er et must.

CryptoTrader.Tax er en kryptoskattkalkulator og programvareplattform som håndterer kryptoskattrapportering på dine vegne. I dag bruker mer enn 30 000 kryptoinvestorer over hele verden programvareplattformen, og det er helt gratis å komme i gang!

Ved å integrere med store børser og plattformer, tillater CryptoTrader.Tax brukere å importere sine historiske transaksjoner direkte til kontoen sin. Når disse dataene er importert, kan brukere generere gevinst- og taprapporter, samt et automatisk utfylt skjema 8949 med et klikk på en knapp.

Disse skatterapportene som CryptoTrader.Tax genererer basert på dine historiske data, kan tas med til skatteprofesjonen eller importeres direkte til den foretrukne programvaren for skatteregistrering som TurboTax eller TaxAct.

For mer informasjon om hvordan IRS behandler kryptovalutaer for skattemessige formål, sjekk ut vår komplette guide: 2020 Cryptocurrency Tax Guide.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me