Pregled izmenjave PIT: skrivno orožje Blockchain.com

PIT je visoko zmogljiva borza kriptovalut, ki podpira izjemno visoko zmogljivost, varnost in dostop do mreže bank za fiat posle. PIT opravi Blockchain.com, veteran industrije kriptovalut, ki je raziskovalec blokov in denarnica, uporabljajo milijoni. Za izgradnjo borze je Blockchain.com najel veterane trgovanja iz NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS in TD Ameritrade. Ključna prodajna točka za PIT je učinkovitost in poštenost trgovskega mehanizma po meri “Mercury”, skupaj z veliko 40-milijonsko publiko, ki jo Blockchain.com že ima..

V tem pregledu se bomo poglobili v trgovalne značilnosti PIT, provizije za trgovanje in dvig, varščino in oceno likvidnosti.

 “Odločili smo se, da vzamemo stvari v svoje roke, in zgradili borzo, ki daje uporabnikom prednost, vključno z denarnicami 40 milijonov na naši platformi.”

Peter Smith, izvršni direktor Blockchain.com

Kripto kupujte neposredno v USD ali EUR

Ena največjih prodajnih točk PIT je zmožnost nakupa kriptovalut s USD ali EUR. Kot regulirana borza ima PIT dobre bančne račune tako v ZDA kot v Evropski uniji. Te stranke lahko kupijo Bitcoin brez plačila dragih provizij za kreditne kartice (izdajatelj kreditnih kartic Binance’s za nakup kriptovalut zaračuna 5%). Ureditev pomeni tudi, da je PIT že pridobil potrebne revizije in dovoljenja, potrebna za delovanje borze.

Dnevno obračunavanje do Fiata

Velika prodajna lastnost PIT je vsakodnevno obračunavanje fiatov v mrežo najboljših bank v Evropi in ZDA. To drastično preprečuje likvidnostna vprašanja, ko gre za fiat, na primer neuspeh pri umiku Fiata. Ta lastnost bo najbolj privlačna za institucionalne vlagatelje (Podpira PIT Pro), ki potrebujejo neposreden dostop do velikih količin fiat-a.

O Blockchain.com

Blockchain.com omogoča uporabnikom dostop do izmenjave PIT neposredno v njihovi denarnici.

PIT je ustvaril Blockchain.com, prvo podjetje vzpostaviti raziskovalec verig blokov za Bitcoin. Blockchain.com je bil ustanovljen leta 2011 s spletno stranjo blockchain.info in blockchain.com. Leta 2013 so lansirali Bitcoin denarnico za iOS in Android. Leta 2014 je Blockchain.com zaprl drugo največje financiranje v digitalni valuti približno 30,5 milijona dolarjev za zbiranje sredstev od Lightspeed Venture Partners in Moasiac Ventures.

Preprost vmesnik za trgovanje

Vmesnik za trgovanje s PIT

PIT ponuja preprost in lahko berljiv vmesnik za trgovanje. Zgodovina trgovanja, knjiga naročil in zgodovina cen je na trgovskem vmesniku zelo jasno predstavljena. Front-end podpira tudi veliko stopnjo prilagajanja, ki uporabnikom omogoča uporabo TradingView za risanje vzorcev in trendov.

Pristojbine za menjavo PIT

PIT zaračunava provizije za trgovanje po stopenjskem sistemu, ki temelji na znesku USD, s katerim se trguje. Na začetnem nivoju se pristojbine začnejo pri 0,14% za izdelovalce in 0,24% za prevzemnike. Provizije za ustvarjalce se znatno povečajo, ko se obseg trgovine poveča, pri čemer je najnižja provizija za proizvajalca 0,02% za obseg trgovine nad 1 milijardo USD.

Stopnja Obseg v 30 dneh Ustvarjalec Taker
1. 0,00–99.999,99 USD 0,14% 0,24%
5. 2.500.000,00 USD – 4.999.999,99 USD

0,04%

0,18%
10. 20.000.000,00 USD – 24.999.999,99 USD 0,03% 0,14%
15. 1.000.000.000,00 USD+ 0,02% 0,05%

Ali je PIT varna

Čeprav je PIT nova borza kriptovalut, je Blockchain.com v kriptovalutni industriji že od začetka. Blockchain.com zagotavlja denarnice milijonom uporabnikom kriptovalut z odličnimi varnostnimi podatki. To daje Blockchain.com velik ugled in prisotnost v industriji. S tem je Blockchain na vrhu seznama zaradi varnosti (vendar uporabnikom vedno priporočamo, da sredstva vzamejo z borz za dolgoročno shranjevanje in v svojo denarnico, na primer Ledger Nano X).

Kot dodaten varnostni ukrep obstaja neobvezna funkcija za vezavo računa PIT z mobilno denarnico Blockchain. To bo zagotovilo dodatno varnost računa.

S katerimi kovanci lahko trgujete na The PIT

Trenutno PIT podpira trgovanje z Bitcoin (BTC), Ethereumom (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) in USDT.

Pregled borze PIT

Ocena: 4,5 / 5

PIT ima tri glavne prednosti – obilico uporabnikov, dostop do mreže bančnih računov v ZDA & EU in dolgoročni ugled v kripto prostoru. Medtem ko je bil v letu 2019 nenaden pritok menjalnic, večina nima dovoljenj za sodelovanje z bankami ali opravljenih revizij. Z enostavnim za uporabo, vendar zelo prilagodljiv vmesnik, je PIT enostaven za nove trgovce in bogat s funkcijami za strokovnjake.

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Izdelka", "blagovno znamko": "Blockchain", "ime": "Zamenjava PIT", "slike": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "opis": "PIT je visokozmogljiva borza kriptovalut, ki podpira izjemno visoko zmogljivost, varnost in dostop do mreže bank za fiat posle.", "pregled": { "@type": "Pregled", "naslov": "The Pit Exchange Review: skrivno orožje Blockchain.com", "ime": "Zamenjava PIT", "opis":"PIT je visoko zmogljiva borza kriptovalut, ki podpira izjemno visoko zmogljivost, varnost in dostop do mreže bank za fiat posle.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT je visokozmogljiva borza kriptovalut, ki podpira izjemno visoko zmogljivost, varnost in dostop do mreže bank za fiat posle. PIT opravi Blockchain.com, veteran industrije kriptovalut, ki raziskovalca in denarnico blockchain uporablja milijone. Za izgradnjo borze je Blockchain.com najel veterane trgovanja iz NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS in TD Ameritrade. PIT ima tri glavne prednosti – obilico uporabnikov, dostop do mreže bančnih računov v ZDA & EU in dolgoročni ugled v kripto prostoru. Medtem ko je bil v letu 2019 nenaden priliv borz, večina nima dovoljenj za sodelovanje z bankami ali opravljenih revizij. Z enostavnim za uporabo, vendar zelo prilagodljiv vmesnik, je PIT enostaven za nove trgovce in bogat s funkcijami za strokovnjake. ", "datumObjavljeno": "2019-11-1", "reviewRating": { "@type": "Ocena", "ratingValue": "4.5", "najslabša ocena":"0", "bestRating": "5." }, "avtor": { "@type": "Oseba", "ime": "Michael Gu" }, "založnik": { "@type": "Organizacija", "ime": "Boxmining", "logotip": { "tip": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ponudbe": { "@type": "Ponudba", "priceCurrency": "ameriški dolar", "cena": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me