Bityard Review: Najboljša platforma za trgovanje z novimi pogodbami?

Trgovanje s kriptovalutami obstaja že nekaj časa in sredi svetovne pandemije COVID-19 jo je veliko ljudi začelo raziskovati kot način, kako zaslužiti nekaj dodatnega denarja od doma. Toda trgovanje s kripto žetoni ni edina vrsta trgovanja, ki jo lahko opravite. Odkar so pametne pogodbe debitirale na blokovni verigi Ethereum, obstaja tudi možnost pogodbenega trgovanja. Strani, kot sta BitMex in Bybit, ponujajo odlične platforme, kjer se lahko izkušeni trgovci ukvarjajo s pogodbenim trgovanjem. Toda te platforme imajo funkcije in vmesnike, ki lahko prevzamejo trgovce začetnike. Vstopite v Bityard; storitev, namenjena zagotavljanju preproste, začetnikom prijazne platforme za trgovanje s pogodbami. Preberite nadaljevanje Bityard pregled njegovih ključnih lastnosti.

Kaj je Bityard?

Podjetje Bityard je bilo ustanovljeno leta 2019 v Singapurju s posebnim ciljem zagotoviti platformo za trgovanje z možnostmi kriptovalut, ki je enostavna za uporabo in se odraža v njihovem geslu “Kompleksne pogodbe – preprosta trgovina”. Druge platforme, kot sta BitMex ali Bybit, imajo morda bolj napredne funkcije, vendar so namenjene izkušenim trgovcem.

V čem je Bityard drugačen?

Ključna razlika med Bityardom in drugimi pogodbenimi platformami za trgovanje je preprostost. Ker je Bityard posebej namenjen trgovcem začetnikom, so naredili veliko, da so zagotovili čist in enostaven za uporabo vmesnik, ki uporabnika ne bo prevzel z veliko funkcijami in možnostmi.

Oglejmo si samo vmesnike za trgovanje za BitMex in Bityard …

         

BitMexov vmesnik je poln možnosti. Čeprav so te možnosti enostavne za razumevanje in zelo koristne za strokovnjake, se prvi uporabnik v tem uporabniškem vmesniku zagotovo izgubi. In resnica je, da večina teh možnosti za novega trgovca z opcijami ni potrebna. Bityardov vmesnik pa je veliko enostavnejši, čistejši in lažje razumljiv. Zdaj me ne razumite narobe. Tako BitMex kot Bybit sta izvrstni platformi za trgovanje … namenjeni so samo različnim trgovcem.

Katere druge prednosti ponuja Bityard?

Preprostost in enostavnost uporabe sta lahko velik del Bityardove privlačnosti, vendar še zdaleč ni edina prednost. Je tudi:

  • Uredba: to je velika razlika pri drugih platformah za trgovanje s pogodbami. Podjetje Bityard je skladno z več sklopi predpisov in je pod nadzorom singapurskega ACRA, avstralskega AUSTRAC-a, estonskega MTR in ameriškega MSB iz oddelka zakladniške mreže za izvrševanje finančnih zločinov.

  • Vloge Fiata: Že v pisni obliki je Bityard ena redkih platform za trgovanje s pogodbami, ki sprejema vloge v fiat valuti.

  • Več možnosti za depozite v kriptovalutah: Trenutno Bityard sprejema depozite v sedmih različnih kripto žetonih: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS in BYD (Bityardov domači žeton). To je več kot katera koli druga večja platforma za trgovanje s pogodbami.

  • Imajo svoj kovanec za platformo: Bityard je napovedal, da bodo kmalu uvedli rudarsko dejavnost, ki bo nagrajena z lastnim žetonom BYD. Ta kovanec gre proti ICO in bo uvrščen na več glavnih borz. Potencial za BYD bi se lahko ujemal z Binanceovim žetonom BNB.

  • Znamka ambasador: To je nekaj, s čimer se druge platforme za izmenjavo niti ne obremenjujejo. Toda Bityard je vložil v to, da bi imel ambasadorja blagovne znamke v prvaku tajskega boksa Buakawu Banchameku. Lahko greš tukaj prebrati njegovo objavo o sodelovanju z Bityardom.

  • Način predstavitvenega trgovanja: To je dobrodošel dodatek k kateremu koli spletnemu mestu za trgovanje: način, da se uporabniki prilagodijo funkcijam platforme, preden vložijo kakršna koli sredstva.

  • Pristojbine: Bityard zaračuna standardno provizijo za trgovanje v višini 0,05% tako za uporabnike kot za izdelovalce; nižje od ostalih konkurenčnih platform.

  • Podpora: Pri trgovanju boste občasno imeli nekaj vprašanj ali dvomov ali kakšno tehnično težavo. Takrat boste želeli stopiti v stik s podporo strankam in želite čim več možnosti, da bo težavo mogoče hitro urediti. Bityard ponuja več možnosti podpore kot druge platforme; pomoč lahko dobite po e-pošti, spletni podpori strankam ali njihovi uradni skupini Telegram.

Spodnja tabela prikazuje podrobnejšo primerjavo med Bityardom in drugimi trgovalnimi platformami:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Sedež Sejšeli Singapur Panama Singapur
Licenca Licenca trgovca z vrednostnimi papirji Komisija za finančne storitve MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Provizija za transakcijo 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (Nagrado za rudarstvo lahko odštejete še za 10%)
Fiat polog? Ne Ne Ne Da
Podprta valuta za polog Samo 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, POVEZAVA)
Najnižja marža 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Št. Možnosti premoženja 8. 4. 2. 10.
Predstavitveni način Da Da Da Da
Prisilna likvidacija? Da Ne Ne Ne
Maks. umik Nobenega 10 BTC Nobena s KYC 100.000 USDT
KYC? Ne Ne Umiki > 1BTC Ne
Vzvod 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Pomoč strankam E-pošta, Telegram E-pošta, spletna stranka E-naslov E-pošta, Telegram, spletna stranka
Ambasadorji blagovnih znamk Nobenega Nobenega Nobenega Buakaw Banchamek

Sklep o pregledu Bityard…

Če ste sezonski strokovnjak, ki išče napredne funkcije za trgovanje s pogodbami, lahko izbirate med več odličnimi platformami. Če pa ste trgovec z novimi pogodbami ali če preprosto želite čist in enostaven za uporabo vmesnik, boste ugotovili, da je Bityard po preprostosti neprekosljiv. In če ta preprostost prihaja tudi z nižjimi provizijami za trgovanje, več možnosti tako v fiat kot v depozitih kriptovalut in več možnosti za podporo strankam, toliko bolje. Izbira Bityarda kot preproste platforme za trgovanje s pogodbami je preprosto nepomembna. Torej, če razmišljate o svojih prvih korakih pri trgovanju z možnostmi kriptovalut, preverite Bityard.

Srečno trgovanje, vsi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me