Kako prenesti Bitcoin iz Coinbase v Kraken

Mislite, da ste pripravljeni svojo kripto izkušnjo narediti še korak dlje? Z veseljem vas obveščamo, da danes preučujemo 5 preprostih korakov, kako prenesti Bitcoin iz Coinbase v Kraken (najboljši in najlažji način).

Kraken je ena izmed “največjih in najslabših” med borzami kriptovalut in je verjetno najprimernejša izbira za tiste, ki želijo trgovati z bitcoini in etri za nakup drugih altcoinov, kot so Ripple, EOS itd. Je tudi ena najbolj varnih in najvarnejših borz za nakup in trgovanje z digitalno valuto. 

Coinbase je med najbolj priljubljenimi kripto borzami in platformo za začetnike. Začeti z Bitcoini je lahko drzna naloga, vendar se je Coinbase vedno znova izkazal kot zanesljiva platforma za začetnike.

S tem v mislih lahko, ko je precej nov uporabnik pripravljen preizkusiti druge platforme, naleti na težave pri prenosu iz vmesnika Coinbase na različne borze ali denarnice. Vsaka trgovalna platforma se zelo razlikuje in prenos s Coinbase – ki je precej preprosta platforma – na Kraken je lahko zastrašujoč. Tu smo, da vam pomagamo na poti, potopimo se naravnost!

Izziv: Krakenov vmesnik

Začnimo z obravnavo očitnega: Krakenov vmesnik. To je vedno “vroča tema”, saj je vmesnik Kraken priljubljen zato, ker NI tako uporabniku prijazen, kot bi potrošniki želeli, da bi bil.

Kraken je znan po tem, da ni drag in ima veliko aktivnih uporabnikov. Krakenove transferne pristojbine so med najboljšimi v panogi v primerjavi z drugimi borzami. Kljub temu bi vam Kraken lahko dal slab dan, ko gre za kripto trgovanje. Ko boste pripravljeni prvotno položiti kriptovalute iz denarnice na Coinbase ali celo na druge borze, se lahko soočite s težavami. 

Po branju tega priročnika boste lahko Bitcoin iz Coinbase na preprost način poslali v Kraken.

Kako prenesti Bitcoin iz Coinbase v Kraken (Iz računa Coinbase)

Imate nekaj Bitcoinov, ki samo sedijo v vaši denarnici Coinbase? Naslednje korake je zelo enostavno izvesti in upamo, da vam bo to pomagalo, da boste mojster prenosa, ko gre za pošiljanje Bitcoina iz Coinbase na platformo Kraken..

 1. Prijavite se v Coinbase in na vrstici nadzorne plošče kliknite »Računi«.

  Kako prenesti Bitcoin iz Coinbase v Kraken

OPOMBA: Pri mobilnih računih se to prikaže v spodnji vrstici, tik ob »Domov meniju«.

coinbase do kraken

      2) Izberite kriptovaluto, ki jo želite poslati iz svojih denarnic.

pošlji Bitcoin iz Coinbase v Kraken

      3) Ta korak je nekoliko zahtevnejši. Za najboljše smernice si oglejmo naslednje točke:

 • Vnesite naslov, ki ga najdete v vašem računu Kraken. 

       OPOMBA: Če ne veste, kje je ta naslov, pojdite v svoj račun Kraken in tapnite »Financiranje«, ki je v zgornjem desnem kotu poleg možnosti »Trgovina«.

Krakenove pristojbine za prenos

 • Upoštevajte, da boste morali v mobilnem pogledu tapniti ikono letala s papirjem v zgornjem desnem kotu zaslona in nato dodati znesek, ki ga želite poslati. Ne boste poslali ničesar, dokler ne vnesete svojega Kraken naslova za polog. Za potrditev znova tapnite.

Potem boste morali navesti naslov za polog Kraken.

 • Prvi odsek, ki vam bo padel v oči, ko začnete izpolnjevati zahtevo za prenos na Coinbase, je polje prejemnik / cilj. Ko pridete sem, vedite, da je to kraj, ki ga morate vnesti, in vnesite naslov denarnice, kjer boste Bitcoin prejemali od Coinbase. 
 • Nato v stranskem meniju, ki ga najdete na levi strani zaslona, ​​izberite kriptovaluto, ki jo želite položiti.

  coinbase do kraken

 • Ko je to izbrano, kliknite ali tapnite »Ustvari nov naslov«, da dobite »Naslov za polog«.

  kako financirati račun Kraken

    Ni preveč zapleteno, kajne? Nadaljujmo!

     4) Super! Za naslednjo stopnjo vtipkamo ali vnesemo pravkar ustvarjeni naslov. Poiščite ta razdelek tik pod »Prejemnik« v meniju Coinbase. Nato bi izbrali znesek, ki ga želite nakazati.

OPOMBA: Če ste v mobilni napravi, dodajte naslov in tapnite Pošlji. To bi bilo to za vas na mobilnem telefonu!

    5) In nenazadnje kliknite »Nadaljuj«

      Prepričajte se, da ste še enkrat preverili vse podrobnosti transakcije in če vse te podrobnosti izgledajo dobro, potrdite prenos.

Dodatne opombe

Upamo, da vam bo to pomagalo, da pri izvajanju tega postopka ne boste imeli težav, tako da boste lahko našli preprost, koristen in hiter! 

Na tej točki se bo vaša kriptovaluta običajno prenesla z vaše Coinbase na vaš račun Kraken, vendar najprej upoštevajte ta dejstva:

Bodi potrpežljiv! Počakajte 30–45 minut ali morda malo več, da se transakcija zaključi. O količini kriptovalut je treba razmisliti.

Na svojih računih Kraken in Coinbase lahko preverite, ali so transakcije uspešno opravljene. 

Torej, takole je, kako prenesti Bitcoin iz Coinbase v Kraken brez toliko težav!

Kako dolgo traja pošiljanje Bitcoina iz Coinbase?

Vemo, da bi raje izvedli tovrstne transakcije v najkrajšem možnem času.

Za nas je pomembno tudi, da vas obvestimo, kaj morate pričakovati vsakič, ko boste morali poslati ali nakazati denar med borznimi platformami.

Najprej je prenos običajno postopek dveh, treh minut in ga je zelo enostavno izvesti. V večini primerov lahko pričakujete in si lahko ogledate sredstva v denarnici le nekaj minut po tem, ko jih pošljete, ali nekaj ur po nakazilu, čeprav je to običajno zelo hiter postopek.

Hitrost postopka se razlikuje glede na omrežja. Upoštevajte tudi, da te transakcije preverjajo rudarji. Hitrost, s katero se vse to izvaja, je zelo odvisna od omrežja. 

Zaključek

Ste lahko delili in prenesli v skladu z navedenimi koraki? Po branju te smernice se veselimo vaših odzivov in izkušenj. Upoštevajte zgornje opombe in priporočila, pri čemer bodite posebej pozorni na ciljni naslov in kje ga najdete. Vedno znova preverite uspešen prenos na svoj račun Kraken.

Za vse, ki se sprašujete, kako financirati račun Kraken, je to en zanesljiv način za to!

Se vam je to zdelo koristno? Sporočite nam v komentarjih!

Se vidiva kmalu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me