Hvordan kjøpe Ripple XRP Coin i 2021

Ripple mynt krever ingen introduksjon lenger. Dag for dag blir investorer nå kjent med dette på grunn av vekstraten digital valuta som ble oppfunnet i 2004, men offisielt lansert i 2012. En av grunnene til at Ripple mynt populære er investorene. Det er en risikokapital der mange formelle selskaper, inkludert Google, har investert i millioner.

Året 2017 er virkelig året med digitale valutaer som Bitcoin og Ripple mynt. De siste månedene har verdien av disse to digitale myntene blitt økt med ekstra ordinær vekstrate. Mens den gjennomsnittlige vekstraten for Ripple-mynten er mer enn 75% per dag, men den opprinnelige veksten i prisen mot dollar er mer enn 3800% siden lanseringen. På grunn av dette velger investorer nå XRP for investeringsformålet. Faktisk er Bitcoins der ute hvor investorer kan investere, men prisen på Bitcoin nå nås til veldig høy, noe som gjør det veldig vanskelig for små og mellomstore investorer å investere. Derfor er deres andre valg Ripple mynt og dette er grunnen til at Ripple er rangert som den tredje mest populære digitale valutaen.

Les artikkelen vår før du begynner å lese denne veiledningen: Er Ripple Coin verdt å kjøpe i 2021?

Du kan kjøpe så mange som Ring mynter du vil mot EUR, USD, INR og BTC osv. Som Bitcoin er det ingen minimumsbeløp på XRP er nødvendig for å kjøpe og investere for investeringsformålet. De fleste av disse nettstedene som har å gjøre med BTC, tilbyr også en løsning for sine investorer å kjøpe XRP. For nye investorer som ble tiltrukket av veksten av Ripple-mynten, kan det være vanskelig for dem å vite at hvordan de kan investere i Ripple-mynten og hvor de kan kjøp Ripple-mynt. Derfor har jeg bestemt meg for å skrive denne artikkelen og hjelpe de som ikke vet hvordan de skal kjøpe Ripple og hvordan de skal investere i å tjene penger?

Hvordan kjøpe XRP?

Den offisielle nettsiden har nevnt listen over godkjente selskaper hvor du kan kjøp Ripple-mynt ved å opprette en konto på nettstedene. Hvert nettsted har sine egne krav og behandler forskjellige valutaer. XRP kan byttes med alle de populære valutaene i verden, inkludert USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH og mye mer. For å hjelpe investorene har den offisielle nettsiden også delt den detaljerte skriftlige opplæringen til hvert nettsted. De har også nevnt listen over banker som håndterer Ripple-mynter. Så det er ikke veldig vanskelig i det hele tatt å finne et pålitelig selskap for å kjøpe Ripple for investeringsformål. Det samme nettstedet som lar deg kjøpe Ripple-mynt, lar deg også selge dem tilbake.

De fleste av disse nettstedene som lar deg kjøpe XRP, deler også sanntidskursen for Ripple og andre valutaer. Denne statistikken lar deg lage en strategi og bestemme at på hvilket tidspunkt du skal kjøpe og selge Ripple for å generere inntekter.

Les også: Hvordan kjøpe ripple xrp-mynt med kreditt- / debetkort

Å kjøpe XRP fungerer på samme måte som kjøp av annen valuta online. Mens det er mange nettsteder og selskaper hvor du kan kjøp XRP men mest populære og pålitelige er Bitstempel, GateHub, og Kraken.

Hvordan kjøpe Ripple på Bitstamp?

bitstempel hjem

Å kjøpe XRP fra Bitstamp er helt gratis. Du vil bare belaste når du foretar en transaksjon. Registrering på nettstedet koster ikke mer. Annet enn bare XRP, nettstedet tar også for seg BTC, USD og EUR. Så du må ha en av disse valutaene til kjøp XRP.

Trinn 1: Registrer deg på nettstedet ved å bruke denne lenken: https://www.bitstamp.net/account/register/. Dette krevde at du la til veldig grunnleggende informasjon som navn og e-postadresse.

Steg 2: Etter at første trinn er fullført, vil du motta en e-post med brukernavn og passord. Bruk lenken (https://www.bitstamp.net/account/login/) og informasjon for å logge inn på nettstedet.

Trinn 3: Før du setter inn penger, må du bekrefte Bitstamp-kontoen din. Dette kan gjøres ved å bruke denne lenken: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Alt du trenger å gjøre er å sende inn nødvendig informasjon.

Trinn 4: Når du er ferdig med bekreftelsesprosessen. Det neste trinnet er å sette inn pengene. Dette kan gjøres ved å klikke på innskuddsalternativet fra hovedmenyen eller følge denne lenken: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Det er forskjellige alternativer å velge mellom. Velg riktig og send inn informasjonen.

Trinn 5: Innskuddsprosessen kan ta noen sekunder til to dager (avhenger av alternativet du har valgt). Du kan bekrefte saldoen fra denne lenken: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Besøk nå kjøp og selg seksjon eller bruk denne lenken: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ for å konvertere saldoen din til XRP.

Trinn 6: Selg og kjøp-delen viser deg sanntidsraten på XRP. Så det er nå opp til deg når du skal kjøpe Ripple-mynten. Du kan vente i noen sekunder til få minutter med å kjøpe til lave priser og bruke den samme strategien på salgstidspunktet.

Hvordan kjøpe Ripple på Kraken?

kraken krusning

Prosessen på dette nettstedet er den samme som nevnt ovenfor, bortsett fra at du trenger å kjøpe XBT først ved å sette inn penger til kjøp XRP.

Trinn 1: Registrer deg på nettstedet ved å bruke denne lenken: https://www.kraken.com/signup.  Du må fylle ut skjemaet med brukernavn, passord og e-postadresse.

Steg 2: Når du har mottatt en aktiverings-e-post. Bare klikk på lenken nevnt i e-postmeldingen for aktiveringsprosessen.

Trinn 3: Som Bitstamp, må du bekrefte kontoen din på Kraken-nettstedet. De tilbyr forskjellige nivåalternativer for dette formålet. Så følg alle instruksjonene som er nevnt på hver Tier-side. Dette vil også kreve at du laster opp den skannede kopien av din foto-ID.

Trinn 4: Du vil motta en e-post om bekreftelse av identiteten din før du ser innskuddsmuligheten. Klikk på Innskuddsalternativ som er under Konto > Finansiering > Innskudd i hovedmenyen. Du må legge inn en bestilling for å kjøpe XBT først. På bestillingssiden vil du se mange alternativer, velg hvilke som passer deg best.

Trinn 5: Når du har gjort bestillingen, vil du kunne se muligheten til å bytte XBT mot XRP. Klikk en gang til på den nye bestillingen og velg alternativet Enkelt. Nå kan du bruke XBT til å kjøpe XRP. Bare skriv inn beløpet og klikk på kjøp XRP-knappen.

Hvordan kjøpe Ripple på GateHub?

gatehub krusning

GateHub avtaler med mange valutaer inkludert JPY, BTC, ETH, USD, CNY og EUR osv. Så, du har mange alternativer på denne plattformen for å kjøpe XRP.

Trinn 1: Registrer deg på nettstedet ved å bruke denne lenken: https://signin.gatehub.net/signup. Send inn grunnleggende informasjon som e-post-ID og passord. Du kan laste ned gjenopprettingsnøkkel på denne siden som du kan bruke i fremtiden hvis du glemmer passordet ditt.

Steg 2: Aktiver kontoen din ganske enkelt ved å klikke på lenken du vil motta via e-post.

Trinn 3: Registrer deg nå på nettstedet og bekreft identiteten din. For dette formålet må du ha et mobilnummer der selskapet vil sende deg en 4-sifret bekreftelseskode.

Trinn 4: Før du setter inn pengene, må du opprette en gateway. For dette formålet må du klikke på alternativet kalt connect a gateway på hjemmesiden. Herfra vil du velge valuta som EUR (eller hvilken som helst annen) og klikke på bekreft alternativet.

Trinn 5: Gatewayen lar deg deponere pengene. Klikk på Innskudd og velg alternativet for å sette inn pengene. Du kan bruke en bankkonto for dette formålet.

Trinn 6: Når du har satt inn pengene dine GateHub-konto, du vil se beløpet i lommeboken din. Dette beløpet kan brukes til kjøp XRP. Klikk på alternativet Exchange EUR to XRP og skriv inn beløpet. Du vil se sanntidsraten på XRP på denne siden. Klikk på den grønne knappen for å kjøp XRP.

Les også: Hvordan kjøpe ripple xrp-mynt med kreditt- / debetkort

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me