Een ultieme gids voor het kopen van Ripple (XRP) in 2021

De hele wereld staat versteld van de dramatische veranderingen in de waarden van cryptocurrencies. In 2017 hebben we gezien dat veel cryptocurrencies de hoogste waarden ooit hebben bereikt. Bitcoin bovenaan de lijst met Ethereum en XRP als de volgers. De totale marktkapitalisatie van alle valuta’s heeft de $ 700 miljard overschreden. Dit alles gebeurt vanwege het nut van blockchain-technologie in deze valuta. De algemene focus van al deze platforms is om de grensoverschrijdende transacties te versnellen. Rimpeling heeft in dit geval een speciale eer verdiend omdat de blockchain de grensoverschrijdende transacties binnen drie seconden verwerkt.

Wat is Ripple XRP?

wat is rimpel

XRP is een cryptocurrency. Ripple is een betalingsplatform gebaseerd op een open-sourceprotocol. Net als alle andere virtuele valuta maakt het gebruik van blockchain-technologie voor snellere grensoverschrijdende transacties. In de afgelopen maanden hebben de betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid van dit platform het tot een van de beste betalingsplatforms en cryptocurrency ter wereld gemaakt. Het betalingsprotocol van Ripple verwerkt de grensoverschrijdende transactie in slechts drie seconden. Het professionele team erachter Rimpeling heeft veel op blockchain gebaseerde oplossingen bedacht. Deze omvatten cryptocurrency XRP, xCurrent applicatie voor banken, xRapid voor betalingsverwerkers, en xVia voor bedrijven.

XRP had in de laatste week van december 2017 vele recordhoogtes ooit gebroken. De valuta bereikte zelfs het hoogste punt ooit van $ 3,80. Dit maakte het ook de op een na grootste cryptocurrency ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan $ 140 miljard. Deze stijging van de waarde van Ripple (XRP) was te wijten aan de toetreding van grote banken en betalingsplatforms. Het op een na grootste geldtransferbedrijf MoneyGram heeft ook aangekondigd het betalingsprotocol van Ripple te gaan gebruiken voor het overboeken van grensoverschrijdende betalingen. De toetreding van American Express, Santandar en velen grote Japanse banken en creditcardmaatschappijen heeft een cruciale rol gespeeld bij het verhogen van de prijs van deze digitale valuta.

Hieronder volgen enkele van de verschillen tussen XRP en andere cryptocurrencies die het tot een van de beste betalingsplatforms ter wereld hebben gemaakt.

1-transactiesnelheid

rimpel xrp snelheid

Het allereerste verschil tussen XRP en andere cryptocurrencies is de snelheid van transacties. XRP verslaat alle andere cryptocurrencies bij het verwerken van grensoverschrijdende transacties. Vanwege het mijnproces in andere cryptocurrencies, duren de transacties langer om te voltooien. In Ripple is een grensoverschrijdende transactie in slechts drie tot vier seconden voltooid.

2-mijnbouwproces

XRP is ook superieur aan andere cryptocurrencies omdat het niet door de gebruikers wordt gemaakt tijdens het mijnbouwproces. In plaats daarvan heeft het bedrijf zelf 100 miljard XRP-munten gemaakt. Hier is het ook belangrijk om te vermelden dat 55 miljard hiervan worden bespaard als escrow-betaling om de betrouwbaarheid van dit betalingsplatform te vergroten..

3-Decentralisatie

Investeren in XRP is ook gunstig omdat het werkt aan een gedecentraliseerd blockchain-netwerk. Dit betekent dat de investeerders dat kunnen Ripple (XRP) kopen of verkopen via het beveiligde systeem van het bedrijf. Aan de andere kant worden andere cryptocurrencies gekocht of verkocht via centrale beurzen die op elk moment kunnen crashen en de gebruikers een groot verlies kunnen opleveren.

4-Transactiekosten

xrp laagste kosten

Zoals Rimpeling werkt als een betalingsprotocol, er zijn kleine transactiekosten voor nodig. Deze vergoedingen worden echter geleidelijk geminimaliseerd. De andere cryptocurrencies vragen meer transactiekosten dan Ripple. Dus, XRP is hier duidelijk ook de winnaar.

5-informatie bijhouden

Ripple biedt meer beveiliging omdat het bedrijf alle soorten informatie in zijn netwerk kan volgen. De andere cryptocurrencies bieden deze informatietracking niet aan. Deze kunnen alleen de in- of uitstroom van munten volgen, terwijl Ripple zelfs het rekeningsaldo van de gebruikers kan volgen.

Hoe Ripple XRP werkt?

rimpel werkt

De meeste mensen denken dat XRP werkt zoals iedereen cryptocurrencies. Ze beschouwen het ook als een munt die met het verstrijken van de tijd in waarde toeneemt. Maar de realiteit is niet zo. Ten eerste is Ripple geen munt, maar het is een betalingsplatform dat helpt bij het snel verwerken van grensoverschrijdende betalingen. Ripple neemt bij dit soort overboekingen de plaats in van banken. Het werkt precies zoals banken bij het overboeken van geld van de ene plaats naar de andere. Het kiest zijn knooppunten zorgvuldig voor het verwerken van transacties.

Een ding dat erg indrukwekkend is in zijn werking, is dat het niet toelaat dat een derde partij zich bemoeit met de transacties. Dit betekent dat het de transacties via zijn eigen beheert blockchain-netwerk. Dit verkort de doorlooptijd van transacties. Dit verhoogt de veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de transacties. Het maakt de overdracht van munten van de ene rekening naar de andere mogelijk via unieke en geverifieerde knooppunten. De verwerking van transacties vindt plaats op twee manieren.

Alle transacties worden opgeslagen in een online grootboek dat continu wordt bijgewerkt door Ripple. Alle informatie over de transacties wordt door het bedrijf opgeslagen en er wordt geen informatie gelekt. In tegenstelling tot alle andere cryptocurrencies, weet Ripple alles over accounts, hun saldi, verschillende transacties en nog veel meer.

Is XRP waard om te kopen in 2021?

Ripple XRP liet een stijging zien van ongeveer 35000% in 2017. De valuta begon zijn reis vanaf $ 0,006 in januari 2017 en bereikte eind december bijna $ 2,80. Niet alleen dit, XRP heeft in de eerste week van 2018 een recordhoogte van $ 3,80 bereikt. Deze hele hausse was te danken aan de adoptie van De blockchain-technologie van Ripple door veel grote banken en betaalbedrijven. Het nieuws van toetreding tot veel Japanse banken en betalingsbedrijven heeft het vertrouwen van beleggers in de valuta vergroot.

Dat zijn de crypto-experts XRP is de cryptocurrency die in 2020 veel bullish signalen zullen laten zien. Dit komt door de toetreding van veel grote banken, financiële instellingen en creditcardmaatschappijen. Het ecosysteem van Ripple breidt zich snel uit en steeds meer bedrijven sluiten zich erbij aan. Vooral de aansluiting van American Express en Santandar heeft er veel profijt van gehad. Ripple XRP is de enige cryptocurrency dat heeft de overdracht van geld tussen Amerika en Europa vergemakkelijkt. De bedrijven tussen deze twee landen breiden zich uit.

Veel Japanse banken hebben aangekondigd Ripple te gaan gebruiken als betaalmiddel. Ook hebben veel Japanse creditcardmaatschappijen zich bij Ripple aangesloten om hun klanten te betalen. De goedkeuring van Ripple door SBI Japan en Azië is daarbij erg belangrijk.

Ook hebben drie grote bedrijven aangekondigd zich aan te sluiten bij het betalingsprotocol van Ripple voor grensoverschrijdende geldovermakingen. De op een na grootste geldoverboeking ter wereld firma MoneyGram is begonnen met de testlancering. Zowel Ripple als MoneyGram hebben hun samenwerking aangekondigd. Dit heeft een cruciale rol gespeeld bij het opdrijven van de prijs van Ripple XRP.

Hier is het belangrijk om dat te vermelden XRP-prijs en alle cryptocurrencies hebben een tijdelijke daling laten zien in 2018 en daarom kan het nog steeds erg verstandig zijn om te investeren terwijl de prijzen laag zijn.

Hoe kun je Ripple XRP kopen?

Zoals Ripple zal zijn waard om cryptocurrency te kopen in 2020, het is noodzakelijk om hier de manieren te vermelden waarop u deze valuta kunt kopen. XRP kan worden gekocht via USD door een debet- / creditcard te gebruiken of door te ruilen met andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin Laten we beide aankoopmethoden in detail uitleggen.

Lees dit artikel voordat we beginnen:  Hoe Bitcoin (BTC) naar XRP te converteren

1- XRP kopen via Coinmama

coinmama rimpel xrp

Coinmama is een van de grootste crypto-uitwisselingen die aanbieden om in verschillende cryptocurrencies over de hele wereld te handelen. Deze beurs heeft zijn hoofdkantoor in Israël en opereert over de hele wereld. De beurs heeft meer dan 1.0 00.000 klanten over de hele wereld. De uitwisseling heeft onlangs kondigde de ondersteuning aan voor Ripple XRP. De investeerders verwelkomden deze beslissing van harte omdat de beurs ook biedt om cryptocurrency te kopen via creditcards / betaalpassen. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze uitwisseling is dat het hogere limieten biedt voor het kopen van XRP-tokens dan alle andere crypto-uitwisselingen die over de hele wereld actief zijn. De gebruikers kunnen XRP kopen tokens ter waarde van $ 5000 per keer. Ook de klanten kunnen XRP kopen tokens ter waarde van $ 20.000 in een maand. Het is ook een van die beurzen die ook een groot aantal fiat-valuta’s accepteren.

De uitwisseling brengt 6% transactiekosten in rekening voor bijna alle transacties. Dit betekent dat de uitwisseling een iets hogere vergoeding vraagt ​​dan andere uitwisselingen. Dit komt doordat de groeiende database van de beurs de liquiditeit van de beurs vergroot. Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze crypto-uitwisseling.

PROS

  • Het heeft bredere operaties over de hele wereld.
  • De centrale heeft een erg mooie en aantrekkelijke gebruikersinterface.
  • Het biedt aan om in veel cryptocurrencies te handelen.
  • Accepteert ook betalingen in veel lokale valuta.
  • Het biedt hogere kooplimieten dan andere beurzen.
  • Meer liquiditeit.
  • Het biedt tal van beveiligingsfuncties.
  • Accepteert betalingen met creditcards.

Nadelen

  • Het biedt geen mogelijkheid om cryptocurrency te verkopen, maar biedt alleen een handelsfaciliteit.
  • Niet verkrijgbaar in enkele Staten van de VS..

Hoe u Ripple XRP kunt kopen via deze Exchange?

Het kopen van Ripple XRP via deze uitwisseling is als het kopen van andere munten. De gebruikers kunnen elk van de beschikbare tokens kopen door te handelen of te betalen via hun creditcards / betaalpassen. 

De allereerste stap voor Ripple XRP kopen via deze uitwisseling is het registreren bij de uitwisseling. Hier is het vermeldenswaard dat deze uitwisseling via een website werkt en geen mobiele applicatie heeft. De gebruikers kunnen zich aanmelden bij de uitwisseling door het bezoeken van de website van de beurs. Er is een tabblad Aanmelden in de rechterbovenhoek van de webpagina. Als u op het tabblad Aanmelden klikt, wordt een formulier geopend om in te vullen. De gebruikers moeten hun voornaam, middelste naam, achternaam, e-mail-ID invullen en vervolgens het land van verblijf selecteren met een pijl omlaag. Door de algemene voorwaarden van de uitwisseling te accepteren, wordt het gebruikersaccount aangemaakt.

De uitwisseling biedt aan om XRP-tokens ter waarde van $ 150 te kopen zonder enige verificatie. Maar om een ​​grote hoeveelheid cryptocurrency te kopen, moeten de gebruikers KYC- en AML-verificatieprocessen doorlopen. Voor deze processen is mogelijk een paspoort, rijbewijs of de identiteitskaart van de gebruikers vereist. Op de verstrekte documenten moeten uw naam, leeftijd, geslacht, adres, geboortedatum duidelijk zichtbaar zijn. Het registratieproces is in slechts 10 minuten voltooid. Nadat het proces is voltooid, kunnen de gebruikers Ripple XRP-munten ter waarde van $ 500 per keer kopen.

De gebruikers moeten de valuta selecteren die ze willen betalen en het aantal XRP-tokens dat ze willen kopen en op de koopknop klikken. 

  ga aan de slag met crypto

2- XRP kopen via creditcards / betaalpassen met Changelly

changelly review cryptocurrency

Een van de grootste problemen waarmee de investeerders te maken hebben bij het kopen van Ripple is Ripple XRP kopen bij een bank, pinpas en creditcard. Dit komt omdat er maar een paar uitwisselingen geven u de mogelijkheid om rechtstreeks koop XRP via uw creditcards / betaalpassen. Meestal moet u Bitcoin of een andere cryptocurrency kopen en deze vervolgens uitwisselen met Ripple XRP.

U hoeft zich nu geen zorgen te maken, want Changelly heeft dit probleem opgelost door Ripple XRP aan te bieden via creditcards / betaalpassen. Hier is het ook belangrijk om dat te vermelden Changelly is erg populair geworden door het rechtstreeks aanbieden van cryptocurrencies via creditcards / betaalpassen. Je hebt alleen een geldig Ripple wallet adres om munten van deze beurs te kopen. Hieronder volgen de stappen bij het kopen van Ripple XRP via deze uitwisseling.

1-Registreer bij Changelly

Changelly zingen

Registratie bij deze website is vrij eenvoudig en gratis. U kunt zich registreren via een aanmeldknop rechtsboven op de pagina. De registratie vereist alleen een geldige e-mail-ID, zodat de website u de gebruikersnaam, het wachtwoord en andere noodzakelijke informatie met betrekking tot de registratie kan sturen. Hierbij is het ook belangrijk om te vermelden dat deze website geen kosten in rekening brengt. U hoeft alleen te betalen als u een transactie uitvoert.

2-Selecteer de digitale valuta

Nadat je een profiel op Changelly hebt aangemaakt, moet je naar de startpagina gaan voor een selectie van de cryptocurrency die je wilt kopen. U kunt ook de valuta selecteren waarin u voor Ripple-munten wilt betalen. Nadat u de juiste keuzes heeft gemaakt met de pijltjestoetsen, kunt u op de volgende knop op de pagina drukken. Als u niet bent ingelogd, gaat u naar het inlogscherm. Als u echter al bent ingelogd, klikt u op Volgende om naar de bevestigingspagina van de bestelling te gaan. Hier is het ook belangrijk om u te vertellen dat Changelly u ook de wisselkoersen voor verschillende valuta’s op deze pagina geeft en dat u de valuta van uw keuze kunt selecteren door deze wisselkoersen te bekijken..

Bevestiging van 3 bestellingen

Changelly rimpel

Hier wordt u gevraagd om alle details van uw bestelling te controleren en op volgende te drukken. Op deze pagina staat ook de geschatte tijd van bereiken van XRP in uw portemonnee.

4-Voer het adres van de portemonnee in

Coinpayment XRP beste portemonnee

Zoals eerder vermeld, moet u een geldig portemonnee-adres hebben om uw munten op te slaan. Er zijn veel online wallets beschikbaar, maar Ledger Nano S is het beste van allemaal. Hier is het relevant om te vermelden dat sommige portefeuilles adrestags aan de gebruikers aanbieden. Na het invoeren van het portemonnee adres en adreslabel, indien aanwezig, kunt u doorgaan door op de knop Volgende te drukken. Hier zal Changelly opnieuw om bevestiging vragen.

Lees ons artikel over: 7 Beste Ripple XRP-portemonnee voor 2021

5-Credit- / debetkaartgegevens

changelly visum

Zoals je gaat koop Ripple XRP via creditcard / betaalpas, op het scherm wordt betalen met Visa / Master Card weergegeven. Als u op dit tabblad klikt, gaat u naar de nieuwe pagina waar u uw creditcardgegevens moet invoeren. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op de betaalknop. Hier wordt nogmaals het bedrag weergegeven dat u gaat betalen.

6-SMS-bevestiging

changelly telefoon

Changelly zal je om bevestiging vragen door een sms te sturen naar je geregistreerde mobiele nummer. Als u deze code op de pagina invoert, bevestigt u uw betaling en bestelling. U kunt ook op andere manieren bevestigen, behalve via sms-bevestiging. Dit kan via een code op een e-mailadres of je foto met je ID-kaart of paspoort in de handen. In dat geval ontvang je binnen 15 minuten een unieke code. Door deze code in te voeren, wordt uw betaling en bestelling bevestigd.

7-ontvangende Ripple XRP-munten

Nadat u de bevestigingscode heeft ingevoerd, wordt uw transactie voltooid en ontvangt u uw munten binnen 5-30 minuten. De ontvangsttijd van de munten is ook afhankelijk van de portemonnee adres. Ledger Nano S, neemt hier opnieuw het voortouw aangezien de overdracht van munten in deze portemonnee snel plaatsvindt. Een ding dat het vermelden waard is, is dat de eerste transactie veel tijd in beslag neemt, omdat er veel bevestiging nodig is van het bedrijf. De overdrachtssnelheid van de munten hangt ook af van het beleid van de wallets.

changelly munt kopen

Tegenwoordig is er een groot aantal andere betrouwbare bronnen en beurzen waar XRP kan worden gekocht. We zullen ze in de nabije toekomst behandelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me