VeChain ToolChain: Blockchain je zaščitil ponarejanje za vse

VeChain ToolChain bi lahko množici prinesel tehnologijo veriženja blokov. Toolchain vsakomur omogoča uporabo moči blockchaina brez zapletenega programiranja ali inženiringa. Vedno veliko slišimo o blockchain projektih, vključno z VeChainom, ki sodeluje z velikimi imeni. Primeri so DNVGL, BMW, PwC in drugi (kliknite tukaj, če želite izvedeti več o podjetju Vechain in njegovih partnerstvih).

Po statističnih podatkih Združeni narodi, več kot 90% podjetij po vsem svetu so mikro, mala in srednje velika podjetja (MMSP).

Zdi se, da orodje VeChain’s ToolChain prepozna njihov pomen in jim prinaša svojo tehnologijo veriženja blokov.

Kaj je VeChain?

VeChain je blockchain platforma, ki podpira ustvarjanje pametnih pogodb. Gre za samoizvajajoče se stike, ki imajo zajamčen izid brez zaupanja tretjih oseb. To omogoča ustvarjanje decentraliziranih aplikacij, ki naj bi rešile podjetniške probleme, kot sta ponarejanje in logistika hladne verige. Če želite izvedeti več, si oglejte naš članek VeChain Explained ali naš VeChain v kratkem videu spodaj.

VeChain na kratko

Za več kratkih videoposnetkov, zakaj ne bi videli našega Kriptovaluta na seznamu predvajanja Nutshell če želite izvedeti več o drugih projektih?

Kaj je ToolChain?

ToolChain je najnovejši izdelek podjetja VeChain. Napovedano je bilo na vrhu VeChain 2019 (kliknite tukaj za povzetek).

Komplet strojne opreme ToolChain, prikazan na srečanju VeChain Summit 2019

ToolChain je komplet, ki vsebuje vso potrebno strojno opremo, programsko opremo in servisne protokole za vkrcanje podjetja na verigo verig VeChainThor..

Obstajajo 3 različice kompleta ToolChain: Standard, Developer in Channel Partner. To je zato, da lahko podjetja s kakršnimi koli tehničnimi sposobnostmi uporabljajo tehnologijo VeChain.

Standardna različica

Standardna različica ponuja standardizirane aplikacijske module, orodja in naprave interneta stvari (IoT). Zasnovan je bil za MSME brez možnosti razvoja lastne rešitve za upravljanje življenjskega cikla, ki temelji na verigi blokov. Podjetja se lahko vključijo v verigo VeChainThor v 30 minutah.

Razvojna različica

Razvojna različica je namenjena poslovnim strankam z močnejšimi tehničnimi zmožnostmi. Podjetjem bo omogočila razvoj različnih aplikacij, ki temeljijo na verižni verigi VeChainThor, prilagojeni njihovim potrebam.

Različica partnerskega kanala

Channel Partners bodo lahko neodvisno uvedli in večdimenzionalno prilagajanje orodja ToolChain.

Na prvi pogled VeChain ToolChain

Komplet strojne opreme ToolChain vsebuje:

  • Tiskalnik QR kode in programska oprema za tiskanje QR kod.
  • NFC zapisovalnik in programska oprema za ustvarjanje digitalnih nalepk na oznakah NFC.
  • IoT naprave, RFID čipi in senzorske naprave
  • Ročne terminalne naprave, ki bodo omogočale aplikacijam ToolChain povezavo in aktiviranje NFC čipov ter prenos podatkov na njih.

Glede programske opreme:

  • ToolChain Admin Center: ta aplikacija je ukazni center. Ena od njegovih lastnosti je, da lahko lastniki podjetij s to programsko opremo konfigurirajo čipe NFC in / ali RFID. Podjetje lahko te čipe NFC in / ali RFID pošlje neposredno podjetjem.
  • VeChain Work App: ta aplikacija lastnikom podjetij ali proizvajalcem tretjih oseb omogoča, da fizični izdelek “vežejo” na čip NFC / RFID. Če želite izvedeti več o tej aplikaciji, si oglejte članek podjetja Bsc44 tukaj.
  • Aplikacija VeChain Pro: ta aplikacija je že na voljo za prenos. Prednaložen bo na optični bralnik NFC. Omogoča vsakomur, da si ogleda celotno zgodbo izdelka, vključno z dokazili o pristnosti in poreklu.

Opis komponent kompleta ToolChain

Primeri orodja VeChain ToolChain v uporabi

Eden pomembnejših uporabnikov ToolChaina je SBTG Surplus & Co., umetnik superg po meri. SBTG uporablja čipe NFC, vdelane v omejene superge. Kupci lahko preverijo pristnost, poreklo in druge podatke superg s skeniranjem z aplikacijo VeChain Pro.

Najboljša uporaba blockchaina je uporaba v resničnem življenju &# 129321; – s @vechainofficialNa pomoč, te superge je nemogoče ponarediti. Oznaka NFC je v čevelj všita z zasebnim ključem, ki je posnet na Vechain’s Blockchain. $ VET Zdaj, če ga imajo le v moji velikosti ….&# 128561;&# 128561;&# 128561;&# 128561; pic.twitter.com/NgFuZrsq5c

– Boxmining (@boxmining) 3. decembra 2018

SBTG sta nedavno sodelovala z Adidasom in HBO Asia pri izdelavi omejenih serij superg Game of Thrones. Te superge poganja tehnologija VeChain.

Ko igrate #Igra prestolov s temi je samo zmaga. &# 128293; @OfficialSbtg pic.twitter.com/ud73tXHa93

– HBO Asia (@HBOAsia) 11. april 2019 Superge SBTG x Game of Thrones z čipi VeChain RFID

Težave z verodostojnostjo in zagotavljanjem kakovosti

MMSP običajno nimajo tehničnih ali finančnih virov. Zato imajo težave pri zagotavljanju pristnosti in kakovosti svojih izdelkov. Občutljivi so tudi na ponarejevalce in slabe akterje v dobavni verigi. To pa bi lahko resno škodovalo njihovemu ugledu.

Tudi za izdelke večjih korporacij avtentičnost in zagotavljanje kakovosti izdelkov nista pregledna. Kot potrošniki nimamo enostavnega dostopa do informacij o dobavni verigi naših izdelkov.

Potrošniki se še vedno zanašajo na zastarele metode preverjanja pristnosti. To velja tudi za drage luksuzne predmete. Kot primer bi za luksuzne ure primerjali videz predmeta ali preverili njegovo serijsko številko. Medtem obstajajo uradne zbirke podatkov o serijskih številkah. Številke so vtisnjene samo na uro in ponarejevalci to zlahka kopirajo.

Tako pristnost luksuzne ure zahteva veliko strokovnega znanja in izkušenj. Medtem ko ponarejevalci vedno poskušajo svoje ure videti bolj verodostojno.

Ali lahko VeChain ToolChain prinese množično posvojitev prek MSME?

ToolChain je lahko enostavna in stroškovno učinkovita rešitev za upravljanje dobavne verige za MSME. ToolChain bi lahko MMSP končno omogočil enako sposobnost kot velike korporacije za zagotavljanje kakovosti izdelkov.

Kot smo že omenili, je večina svetovnih podjetij MSME. ToolChain bi končno lahko blockchain pripeljal do pomembne, a spregledane skupine

Poleg tega bodo lahko stranke optično prebrale vgrajeni čip NFC / RFID in si ogledale informacije, ki se nanašajo na njihov natančen izdelek.

Če želite izvedeti več o podjetju VeChain, si oglejte naš vodnik, je pojasnil VeChain.

Bi radi izvedeli več zanimivega dogajanja na vrhu VeChain? Oglejte si te videoposnetke spodaj!

Oglejte si naš prenos v živo z VeChain’s z Sunny Lu (CEO) in Kevinom (COO) ter Patrickom iz Plairja.!

Množično posvojitev se začne z … mlekom?

18. maja 2019, VeChain napovedal da je njegov poslovni partner, Bright Food (Group) Co., Ltd („Bright Food“) svoje mleko „Cupids Farm“ postavil na njihovo platformo BrightCode Commodity Configuration Index („BrightCode Platform“).

Kupids mleko na kmetiji

Platforma BrightCode je komercialni ekosistem, ki temelji na verigi blokov, zgrajen na partnerski različici VeChain ToolChain. Če želite izvedeti več o platformi, si oglejte Oliverjev članek tukaj.

Podjetje Bright Food je bilo ustanovljeno leta 2006 in v glavnem proizvaja mlečne izdelke, sladkor, vino, prigrizke in konzerve. Izdelke podjetja Bright Food lahko najdete v več kot 4000 spletnih trgovinah na Kitajskem. Podjetje je bilo leta 2015 uvrščeno med deset kitajskih podjetij, ki so jih gledali na mednarodnem prizorišču.

Ko bodo stranke lahko skenirale kodo QR na steklenicah mleka “Cupids Farm”, bodo usmerjene na platformo BrightCode. Tam bodo na voljo ključne informacije o življenjskem ciklu steklenice mleka. Na primer informacije o tem, kje je bilo proizvedeno, video posnetki farme mlekarnic, proizvodne tehnike itd.

Drugi partner podjetja VeChain, DNVGL, bo odgovoren za preverjanje izvornih podatkov in tehnologijo za zaščito pred nedovoljenimi posegi. Tako lahko kupcem zagotovimo, da so predstavljeni podatki verodostojni.

Podatki, prikazani strankam, ko skenirajo kodo QR

Na voljo je BREZPLAČNA preizkusna različica!

Zdaj se lahko prijavite za BREZPLAČEN preskusni račun ToolChain, tako da se prijavite pri njih! Povezava Tukaj!

Tweet Kevina Fenga, direktorja podjetja VeChain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me