9 najboljših združevalcev novic za kripto in bitkoine v letu 2021

Medtem ko na desetine spletnih mest s kriptovalutami analizirajo digitalne valute. Tukaj smo, da vam ponudimo obsežen, a podroben pregled najboljših agregatov kripto novic, ki so trenutno na voljo na trgu. Krigatorji novic za kripto agregat spletne vsebine, povezane s kripto, tvorijo različne platforme, kot so blogi, spletni časopisi in priljubljena kripto nova spletna mesta za lažji ogled.

V tem članku bomo govorili o nekaterih najboljših agregatih bitcoinov leta 2021. Seznam je sestavljen na podlagi splošne hitrosti, uporabnosti, zanesljivosti in predvsem pristnosti novic. Poglobite se v zadevo, da raziščete vsebino.

Seznam združevanja spletnih mest Crypto News

1.. Coinddit

Coinddit je še en priljubljen agregator. Platforma je zaradi uporabniku prijaznega vmesnika precej impresivna in enostavna za uporabo. Spletno mesto je temno črno, zaradi česar je privlačnejše za obiskovalce.

Na domači strani boste videli tabelo, ki prikazuje najnovejše grafe cen za različne kriptovalute. Grafi prikazujejo podroben pregled vsake kripto na način, ki je sposoben in eleganten. Digitalne valute samodejno spremenijo svoj položaj na mizi glede na spremembe njihove količine in cene vsakih 24 ur.

Na domači strani je ločen odsek, ki prikazuje najbolj priljubljene novice iz kripto sveta. Tam se ta funkcija imenuje Viri novic, ki omenjajo spletna mesta, ki jih pogosto uporabljate. Združevalec samodejno povleče novice s tega spletnega mesta in vam prikaže na podlagi vašega zanimanja.

Želite rudariti bitcoin z uporabo spletnih mest za rudarstvo v oblaku? tukaj je naš vodnik za najboljša mesta za rudarstvo v oblaku leta 2021.

Z dnevnimi preprostimi opravili lahko zaslužite tudi brezplačne kriptovalute. Za sodelovanje jim morate slediti na različnih platformah socialnih medijev.

2.. Coinspectator

Coinspectator je trenutno eden najboljših agregatorjev novic za kriptovalute, ki jih lahko najdete v spletu. Platforma na svojem viru skorajda pokriva vse, kar je povezano s kripto.

Najdete lahko karkoli, od najnovejših novic ali trenutnega dogajanja v kripto svetu do člankov o vsem, kar je na daljavo povezano s kripto. Informacije pridobiva z drugih vrhunskih spletnih mest s kriptovalutami.

Spletno mesto ima ločen odsek, kjer Coinspectator prikazuje samo sezname najvišjih sedemnajstih kovancev, ki so odvisni od tržne kapitalizacije in od tega, koliko so trenutno priljubljeni na kripto trgu. Spletno mesto vam daje tudi vpogled v prihajajoče projekte, ki se začenjajo v prihodnosti.

Vsi vlagatelji in trgovci, ki se želijo posodobiti, se lahko naročijo na glasila, kjer lahko vsak dan neposredno v mapo »Prejeto« prejmete posodobljen seznam dogajanja na trgu.

3.. CryptoPanic

Če govorimo o najboljših kriptoagregatorjih, bo CryptoPanic nedvomno prišel na seznam. Njihov glavni poudarek je priprava različnih medijskih virov in virov novic.

Novice so razvrščene tudi po minuti objave, čeprav njihov oddelek v družabnih omrežjih prikazuje videoposnetke vplivnih avtorjev iz YouTuba.

Takšne funkcije sicer ponujajo zelo gnečo izkušenj, toda več ljudi, ki si ogledujejo novice in izrazijo svoj občutek, več novic bo postalo verodostojnih. Prav tako lahko ustvarite svoj portfelj, da razvrstite novice in prilagodite vir glede na svoje všečke in nevolje.

4.. CoinLib

Popolna izbira je, če ste veliko bolj predan vlagatelj v kripto trgovanje in želite izpostavljenost orodjem za analizo, vključno z diagrami in grafi.

Poleg poročanja platforma ponuja odlične ilustracije in diagrame za tiste, ki ne želijo brati daljših člankov. Spremembe cen vseh digitalnih valut si lahko ogledate tudi sproti.

Spletno mesto je zelo uporabniku prijazno, uporabniški vmesnik pa je zelo preprost za uporabo in prijeten za ogled. Čeprav je vmesnik preprost, je CoinLib bolj priljubljen s svojimi orodji za upravljanje portfelja. Svoj portfelj lahko sestavite na podlagi zanimanja za kovance in povežete vsaj 8 borz v živo, da sledite. Združevalec ima tudi različico aplikacije, ki je na voljo uporabnikom v trgovini za predvajanje.

5.. CryptoControl.io

Videz in vmesnik tega agregatorja sta zelo podobna CryptoPanicu. To je zbiralnik novic dva v enem, ki združuje družbena omrežja in novice.

Platforma svojim uporabnikom ponuja neverjetno funkcijo. Omogoča vam, da izberete kovanec, ki vas bolj zanima, ostalo zbiranje del pa je v rokah teh agregatorjev.

Spletno mesto zbira vse ugotovitve, članke in najnovejše novice z različnih platform in spletnih mest družabnih medijev, nato pa za vas pripravi prilagojen vir glede na vaše izbrano zanimanje. Ali ni neverjetno? Trenutno so Google, Twitter in Reddit glavne platforme socialnih medijev, ki so na voljo za to neverjetno funkcijo.

Prizadevajo si za izdelavo sistemov za upravljanje portfelja, tako kot CoinLib, da bi uporabnikom omogočili povezavo z več borzami in uporabljenimi orodji za trgovanje. Spletno mesto ponuja tudi mobilno aplikacijo s plačljivim načrtom za premium različico.

6.. CoinNA

Če govorimo o CoinNA, je to eden najboljših agregatorjev v letu 2020. Je še en pogost, a priljubljen agregator, ki podatke razvršča med najboljše novice in zgodbe.

Imajo ločen namenski poučevalni del, zaradi česar je ta platforma tudi zelo izobraževalni forum. Kakšne novice iščete lahko preverite s pomočjo orodja iskalnika. Ponujajo tudi podroben pregled stvari, povezanih s kripto, in izdajajo poročila po državah o različnih kripto.

Redno posodabljajo svoj vir novic. Ko pride nova objava, samodejno zavzame položaj starih novic tako, da stare novice povleče na dno vira. Spletno mesto vsebuje tudi filtre, ki lahko bralcu pomagajo brati glede na njegove všečke in zanimanja..

Spletno mesto ima tudi poseben odsek za vodilno kripto izmenjavo in denarnico Coinbase. Nenazadnje spletno mesto ponuja širši nabor začetnih ponudb kovancev in zagonskih podjetij, ki uvajajo svoje storitve ali so.

7.. CryptoGoat

Mnogi navdušenci nad kripto valuto CryptoGoat uvrščajo med odlične vire za številne novice in članke, povezane s kriptovaluto..

Čeprav sta celoten videz in vmesnik spletnega mesta zelo preprosta in nekje navdihujoča, je vsebina, ki jo platforma ponuja svojim uporabnikom, zelo ustvarjalna in hkrati informativna.

Zaradi česar CryptoGoat stoji v vseh drugih agregatorjih je količina funkcij, povezanih z novicami, ki jih ponuja platforma, in zaradi tega je agregator privlačen. Eden ključnih vidikov CryptoGoat je, da filtrira vse lažne novice in odmerke, ne prikaže tistih objav v vašem viru, ki so z visoko stopnjo učinkovitosti označeni kot sponzorirani..

Pristnost novic je resnična, ker jih zbiralci zbirajo iz ene izmed priljubljenih verig novic v kripto industriji, tj. Coindesk, Cointelegram itd..

8.. Ccowl

Ccowl lahko okrajšamo kot Crypto Coin Owl je še ena dobro zasnovana spletna stran za zbiranje kriptoskupin, ki je trenutno na voljo na trgu..

Priročna je možnost, da uporabnika brez kakršnega koli vrveža enostavno pripeljete od vira novic o kripti do oddelka s cenami. Platforma pridobiva svoje novice z enega najboljših spletnih mest z novicami, kot so Coindesk, NewsBTC in Bitcoin.com.

Glavni poudarek te platforme je zajeti vedenje različnih in širokega spektra kriptovalut. Čeprav agregator na svoji domači strani prikaže le top 3 bikovske in medvedje kripto. Vmesnik platforme je zelo uporabniku prijazen in velik plus za trgovce, ki jih zanimajo portfeljske naložbe.

Ima tudi funkcijo, imenovano opozorilo o rangu, ki vam samodejno pošlje opozorilo, kadar kripto spremeni svoj rang. Kriptoagregatorji za pridobivanje zalog in trenutnih stopenj vseh kovancev uporabljajo najbolj verodostojno CoinMarketCap.

9.. Kriptopi

Cryptopys je izjemen vir za zbiranje kripto povezanih novic v realnem času iz več kot 100 zanesljivih industrijskih virov. Po čem se ti združevalci izstopajo od vseh drugih, je podpora, ki jo ta aplikacija ponuja v več kot 18 tujih gradnjah v jezikih.

Platforma deluje na konceptu priporočil javnosti za predstavitev vsebine, ki temelji na javnem interesu. Izdeluje tudi agregator zaradi vse večjega orodja za vire. Celotna zasnova spletnega mesta je zelo preprosta, a zelo elegantna in enostavna za dostop. Uporabniki lahko z enim gumbom enostavno spremljajo svoja kripto sredstva.

Z enim samim gumbom to pomeni, da je vsebina I zelo enostavna za dostop in ni zapleten postopek za dostop do njene vsebine. Dolgoročni člani tega agregatorja imajo dostop do označevanja novic kot bikovske, medvedje ali FUD.

Zaključek

Kripto trg zagotovo podeljuje svoj most. Danes je trg poln neverjetnih agregatov kripto-novic, ki našega bralca spodbujajo, da se odloči za boljše naložbe, ki jim bodo lahko koristile v prihodnosti. Poleg tega vsi agregatorji uporabniku pomagajo prepoznati in analizirati kripto trg na učinkovitejši in racionaliziran način. Prepričani smo, da vam bo ta seznam zagotovo pomagal, da začnete od nekje.

Želite dodati nekaj tej objavi. Katere kriptoagregatorje ste že poskusili? Kakšne so vaše izkušnje Veseli bi bili zgodbe z vaše strani. Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me