2000 dolarjev za vlaganje? 5 rastnih kriptos za nakup in zadrževanje leta 2021

Ali želite preskočiti branje in priti do naših najboljših izbir? Kriptovalute z največjo rastjo za nakup in zadrževanje v letu 2021 so Bitcoin, Ethereum in Ripple.

Leto 2021 naj bi postalo eno največjih let za kriptovalute. Leto 2020 je bilo eno najzahtevnejših let, s katerimi smo se kdaj srečali. Pandemija COVID-19 ni uničila le več družin, temveč je opustošila tudi svetovno gospodarstvo. Vendar pa proti koncu leta 2019 vlagatelji običajno uporabljajo kriptovalute kot zaščito pred pomembnimi gospodarskimi tveganji.

Kaj to pomeni za kriptovalute leta 2021?

To ima dve veliki posledici za digitalna sredstva v letu 2021:

  • Prvič, ko bi se kriptovalute konec leta 2020 izkazale za prijazne vlagateljem, bi lahko pričakovali večji priliv. Številne finančne institucije so začele prepoznavati potencial kriptografskih sprememb, medtem ko so nekatere, kot je MicroStrategy, začele veliko vlagati. To ima pozitivne posledice za splošno rast omrežja.
  • Drugič, ko bi digitalna plačila postala nova norma, bi to lahko imelo izjemne posledice za množično sprejemanje. Poleg tega bi DeFi lahko postajal še bolj pozitiven, kar bi lahko imelo še bolj pozitivne dolgoročne posledice.

Torej, kako lahko dobite svoj del kripto pita? No, recimo, da imate 2000 dolarjev, tukaj morate narediti nekaj.

Iščem rastoče kriptovalute v letu 2021?

Top 5 rastočih kriptos, ki jih je treba razmisliti o nakupu in zadrževanju leta 2021

1.. Bitcoin

2.. Ethereum

3.. Valovanje

4.. Litecoin

5.. Tezos

Sestavili smo seznam najbolje rastočih kriptoskupin v letu 2021.

Torej brez nadaljnjega …

1.. Bitcoin – ne gre nikamor in bo še naprej rasla

V tem letu je Bitcoin zrasel za 158% in trenutno trguje za 18.400 USD. Mnogi bi morda menili, da je BTC nekoliko preveč predrag. Številni analitiki pa verjamejo, da smo na robu pomembnega bika.

Prvič, kot smo že omenili, je vse več institucionalnih interesov. MicroStrategy je že kupil nekaj več kot 40.000 BTC. Drugič, več cenovnih modelov napoveduje BTC pošastno leto 2021.

Načrt B, ustvarjalec kontroverznega cenovnega modela delnic do pretoka bitcoinov (S2F), napoveduje, da bo BTC do avgusta 2021 dosegel 100.000 USD. Vendar upoštevajte, da je model napovedal, da bo cena do konca leta 2020 dosegla 30.000 USD, kar je videti precej daleč -prejeto.

Napoved cene bitcoinov PlanB

2.. Ethereum – ETH bo še naprej vladal DeFi

Velikan pametnih pogodb je že od leta dobesedno dosegel dobiček v višini 350% pri približno 125 USD. Vendar je to lahko le začetek. Leto 2021 bo za Ethereum ogromno, saj utrjuje nadgradnjo Ethereum 2.0 in si prizadeva, da postane čisti protokol PoS. Vendar ob tehničnih spremembah bo največji dejavnik vrednotenja Ethereuma največji sektor DeFi.

Skupna zaklenjena vrednost (TVL) v DeFi je leta 2019 znašala približno 3 milijarde dolarjev. Vendar je letos ta znesek presegel 13 milijard dolarjev. Hitrost, s katero se TVL v DeFi-ju povečuje, daleč presega hitrost, s katero narašča zgornja meja kripto trga. DeFi je najbolj praktičen primer uporabe tehnologije veriženja blokov in nekaj, kar lahko pomaga uvesti kup novih vlagateljev v ethereumov ekosistem.

3.. Valovanje – XRP za ljubezen institucionalnih vlagateljev

Kot smo že omenili, je Ripple pripravljen na institucionalno sprejetje leta 2021, FRMO Corp pa ga je izpostavil kot eno najbolj zanimivih kriptovalut leta 2020. Ripple se je razširil na več kot 300 ponudb v 40 državah, vključno z Banco Santander (SAN) in American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB) in Bank of America (BAC) /

V skladu z OMFIF (uradni forum denarnih in finančnih institucij) bi se lahko Ripple “postavil kot alternativa SWIFT-u” in rešil pet glavnih vprašanj čezmejnega financiranja – varnost, hitrost, sledljivost, stroški, preglednost in obvladovanje tveganj.

Z vse večjim sprejemanjem bi Ripple lahko videl, da vlada leta 2021.

4.. Litecoin – Hitreje kot Bitcoin

Litecoin se je v letu 2021 skoraj podvojil, s 40 na 76 dolarjev. Čeprav rast LTC po razpolovitvi morda ni bila tako velika, kot se je pričakovalo, ima še vedno nekaj potenciala za rast. Kljub temu ostaja dejstvo, da Litecoin še nikoli ni zapustil mesta med top 10 in tudi v letu 2021 ni videti, da bo šel dol.

Uvedba LiteBringerja – fantazijske igre RPG, ki temelji na Litecoinu, kjer je vsaka poteza transakcija – je v protokol prinesla veliko koristnosti. Takoj po uvedbi igre so se transakcije Litecoin močno povečale in presegle 130.000.

Po navedbah Cryptoground.com bo Litecoin v enem letu trgoval pri 88 USD, nato pa se bo do konca leta 2024 povzpel na 347 USD po naslednjem prepolovitvi.

5.. Tezos – XTZ kot alternativo DeFi

Od začetka leta 2020 se je Tezos z 1,34 dolarja povzpel na 2,13 dolarja. Tezos je pametna pogodbena platforma, kot je Ethereum, vendar uporablja delegirani algoritem dokazov o vložku (DPoS), ki omogoča veliko večjo prilagodljivost in prilagodljivost. To tudi pomeni, da predstavlja izvedljivo alternativo platformi DeFi za razvijalce, ki morda niso zadovoljni z Ethereumom.

Skupaj s hitrostjo je Tezos bistveno cenejši od Ethereuma. V novembrski nadgradnji Delphi je Tezos uspel znižati pristojbine za pametni pogodbeni plin za 75%, da bi pritegnil razvijalce. Nadgradnja je “ključnega pomena za omogočanje novih aplikacij na Tezosu, ki ciljajo na področja, kot so DeFi, zbirateljski predmeti in igre na srečo.”

Po pravilni izvedbi lahko Tezos izkoristi DeFi, da znatno poveča njegovo vrednotenje.

Verjamemo, da ima teh pet kovancev izjemno prednost do leta 2021. Preden se pogumno odločite in naložite, vas prosimo, da opravite svoje raziskave.

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

Katerih je 5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA?

5 poceni kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj

Katerih 10 kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021?

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me