5 kriptovalut za nakup in zadrževanje v letu 2021 – IOT, XLM, BNB, ZEC in BTC

Tu je pet kriptovalut, za katere verjamemo, da bi lahko vlagateljem v letu 2021 ustvarili velik donos naložb – Iota, Stellar, Binance Coin, Zcash in Bitcoin. Ti kovanci so podprti s trdnimi osnovami in lahko leta 2021 zrastejo veliko več.

5 kriptovalut za nakup in zadrževanje leta 2021

1.. Iota

2.. Zvezdnik

3.. Binance Coin

4.. Zcash

5.. Bitcoin

Najboljših 5 kriptos za nakup in hrambo v letu 2021

1.. Iota – Underdog, ki bi lahko prevladoval leta 2021

Iota (IOT) je v letošnjem letu narasel z 0,166 na 0,30 dolarja. Čeprav se to morda ne zdi tako impresivno kot nekateri njegovi vrstniki, menimo, da so njegove osnove odlične. Pred kratkim je ekipa IOTA napovedala uspešno uvedbo testne mreže Chrysalis Phase 2. To je ključni korak pred uvedbo težko pričakovanega IOTA 2.0.

Najnovejši testnet ima več komponent:

  • Nova denarnica za vmesnik ukazne vrstice (CLI)
  • Nova pipa za zahtevanje testnih žetonov
  • Eksperimentalna knjižnica JS, ki je priložena Chrysalis API-jem
  • Nova knjižnica wallet.rs na osnovi Rusta z vezmi JS prek Neona
  • Zainteresirani za nastavitev svojih vozlišč lahko to storijo prek veje chrysalis-pt2, ki je na voljo v uradnem repoto Hornet.

Leta 2021 lahko pričakujemo, da bo IOT dvignil paro, ko bo prestopil v nadgradnjo IOTA 2.0 in privabil številne razvijalce in uporabnike.

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno IOTA leta 2021?

2.. Zvezdnik – Podcenjena pošast?

Stellar se je od začetka leta do konca novembra povzpel z 0,045 na 0,203 dolarja. Kaže pa, da bodo leto zaključili s kislo noto. Kot morda že veste, bo ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) tožila družbo Ripple zaradi prodaje žetonov XRP kot neregistriranih vrednostnih papirjev.

Zdi se, da XLM neposredno ujame vlagatelje in negativne občutke vlagateljev kot neposreden rezultat te tožbe. To sredo je cena padla z 0,164 na 0,126 dolarja, preden se je ta četrtek vrnila na 0,158 dolarja.

Ne glede na to je XLM trenutno vsekakor podcenjen in bi lahko predstavljal zelo privlačno naložbeno priložnost. Stellar je leta 2020 sklenil več dragocenih partnerstev – glavno med njimi je Bankhaus von der Heydt (BVDH), ena najstarejših bank v Nemčiji. BVDH je napovedal, da bodo na blokovni verigi Stellar izdali stabilcoin, ki ga podpira evro.

3.. Binance Coin – Token Fueling A Superstar Exchange

Od začetka leta 2021 se je vrednost Binance Coin več kot podvojila, in sicer s 13,60 na 32,75 USD. BNB ima tri osnovne funkcije, ki si jih morate zapomniti:

  • Uporablja se za nakup sredstev in plačilo menjalnih provizij v Binanceu. Binance dnevno ustvari ~ 16 milijard ameriških dolarjev obsega trgovanja, zaradi česar je BNB eden najzasedenejših žetonov v celotnem kripto ekosistemu
  • To je domači kovanec Binance Chain.
  • To je krožna oskrba, ki se redno zmanjšuje s postopkom četrtletnega žganja žetonov.

Zdi se, da bo Binance Chain skupaj s to naraščajočo uporabnostjo in krčenjem ponudbe zaslužil tudi revolucijo DeFi. S povečano uporabo in Binance Chain, ki privablja nekatere najbolj vznemirljive projekte, bi lahko bila BNB na poti do pošastnega leta 2021.

Preberite več: Koliko bo BNB vreden leta 2021 in pozneje?

4.. Zcash – Eden največjih kovancev za zasebnost na svetu

Zcash se je do leta 2020 več kot podvojil, s 27,24 na 63 dolarjev. CoinSwitch pričakuje, da bo ZEC leta 2021 dosegel 200 USD in še naprej naraščal na ~ 1.250 USD do leta 2025. Ob tako množičnih napovedih lahko pričakujemo, da bo ZEC leta 2021 med vlagatelji zelo priljubljen.

V letu 2020 je Zcash z uporabo metode “zavijanje” ustvaril sintetično različico kovanca za zasebnost na verigi Ethereum. Ta oviti ZEC je zdaj združljiv z vsemi pomembnimi denarnicami in aplikacijami. Ta preprosta novost bo ZEC odprla za številne nove vlagatelje.

Chris Burniske, partner podjetja tveganega kapitala Placeholder VC, najbolje povzame:

»Zcash je najboljši kripto denar v zasebnosti z ekipo institucionalnega razreda … Ko pomislite na takšen kripto denar z logaritemsko krivuljo ponudbe, ki se približuje 21 milijonom enot, vemo, kolikšna bo ponudba čas. Spremenljivka je samo tisto, kar bo povpraševanje. Zavijanje Zcash-a na ta način odpira več možnosti za uporabo in zahtevanje ljudi. Predvidevamo, da bo Zcash osnovno hranilno sredstvo zasebnosti. ”

5.. Bitcoin – Vodja trga koraka naprej in naprej

Bitcoin se je uveljavil kot vodja trga kriptovalut, tako da je leta 2020 skočil za 300%, s 7.130 na 29.000 dolarjev. Trenutno je referenčna kriptovaluta v neizkoriščenih vodah. Številni raziskovalci verjamejo, da bo BTC leta 2021 dosegel vsaj 50.000 ameriških dolarjev. Glavni razlog za spodbudo je institucionalna naložba. Grayscale Investments in MicroStrategy sta dve družbi, ki sta v zadnjih nekaj letih izvedli pomembne naložbe v Bitcoin.

  • Bitcoin Trust Grayscale ima za 14,1 milijarde dolarjev BTC.
  • MicroStrategy je leta 2021 precej popljuval in kupil približno 1,1 milijarde ameriških dolarjev vrhunske kriptovalute.

Z institucijami, ki odkupujejo velike koščke Bitcoina, in z njegovo fiksno zgornjo mejo 21 milijonov, lahko pričakujemo, da se bosta vse manjša ponudba in naraščajoče povpraševanje potencialno sprostilo ceno BTC skozi streho..

Bolj zanimiv članek za preverjanje:

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Kako zaslužiti s kriptovaluto – dokončen vodnik

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me