5 neustavljivih kriptoslov, ki jih lahko še vedno kupite

Področje kriptovalut se širi, vlagatelji pa so v zadnjih nekaj letih opazno povečali svoje naložbe. Z razvojem tehnologije veriženja blokov in širitvijo žetonov in platform za kriptovalute več vlagateljev v sanjah načrtuje vlaganje v kriptos, da bi zagotovili milijonsko prihodnost..

Kriptos so nagnjeni k nenadnim zamenjavam in se lahko čez noč drastično spremenijo. Tu pa je 5 najboljših kriptovalut za nakup, ki bodo v bližnji prihodnosti še naprej visoko naraščale.

Top 5 neustavljivih kriptovalut za nakup

Kriptovalute so resnično nestanovitne in v svetu verig blokov nič ni gotovo. Oglejmo si pet neustavljivih kriptoskupin, ki so dosegle vrhunec vseh časov in so lahko najboljša možnost za nakup vlagateljev.

# 1Bitcoin (BTC)

Bitcoin nikoli ne izgine iz mode. Je največja in najbolj priljubljena kriptovaluta in bo vedno na vrhu seznama priljubljenih seznamov vlagateljev. Leto 2021 je res odlično leto za začetek vašega investicijskega potovanja z Bitcoini. 11. februarja 2021 je Bitcoin dosegel najvišjo stopnjo 48.050,98 ameriških dolarjev in bo še naprej naraščal skozi vse leto.

Z uporabo mreže Lightning se v ekosistemu Bitcoin dogajajo različne spremembe. Na primer, izvajanje Bitcoina v decentraliziranih aplikacijah in platformah za e-poslovanje je postalo hitro in brezhibno. Poleg tega se Bitcoin po vsem svetu vedno bolj uporablja tudi kot sredstvo izmenjave. Več kot 5000 bankomatov za Bitcoin in več kot 15.100 podjetij zdaj Bitcoin sprejema kot način plačila.

Bitcoin bo najverjetneje indeks prevlade pripeljal do 65-70% v primerjavi z drugimi altcoin-i. Z največjo tržno kapitalizacijo v kripto svetu je Bitcoin uvrščen na 1. mesto med petimi najboljšimi kriptovalutami za nakup leta 2021.

# 2 Ethereum (ETH)

Ethereum, alternativa Bitcoinu, več kot le hranilec vrednosti, kripto uporabniki vidijo kot sredstvo izmenjave. Kovanec Ethereum, Ether, ima tržno kapitalizacijo okoli 199.826.863.309 ameriških dolarjev in je eden izmed najboljših kriptoskupnic, ki jih je mogoče kupiti leta 2021. 10. februarja 2021 je ETC dosegel rekordnih 1826,70 ameriških dolarjev in skušal vse več vlagateljev vlagati vanj.

Danes ima Ethereum tržno kapitalizacijo približno 19% velikosti Bitcoina in po pričakovanjih se bo povzpel višje, ko bo spremenil svoj algoritem soglasja iz Proof-of-Work v Proof-of-Stake. To bo omogočilo hitrejšo hitrost transakcije z ničelnimi vilicami, kar bo sčasoma Ethereumu omogočilo, da si bo zagotovil ime v 5 najboljših kriptovalutah za nakup.

Z najnovejšimi posodobitvami in spremembami je med vlagatelji dovolj prostora za rast in zdravo povpraševanje po Ethereumu. Mreža Ethereum bo skupaj s spremembo konsenznega mehanizma sprejela večje število transakcij, zaradi česar bo ETC najboljši kripto za nakup v tem letu in naslednjih nekaj letih naprej.

Preberite več: Ali je Ethereum dobra naložba in ali lahko zaslužite na ETH leta 2021??

# 3: Verižna povezava (POVEZAVA)

Chainlink, kriptovaluta in omrežje blockchain, ki ga uporablja DeFi, ki zapolnjuje vrzel med pametnimi pogodbami, ki povezujejo vire podatkov, API-je in plačilne sisteme, je v letu 2020 beležila močno rast. Je decentralizirano omrežje Oracle, ki pametnim pogodbam omogoča komunikacijo z zunanjimi podatki . Na ta način se lahko stik izvede na podlagi podatkov, s katerimi se Ethereum sam ne more povezati. Chainlink je 10. februarja 2021 dosegel rekordnih 28,60 ameriških dolarjev in se uspešno uvrstil med 5 najboljših kriptovalut..

Čeprav je več kripto platform omogočilo ponudnikom podatkov, kot je Oracle, pridobivanje podatkov za njihovo omrežje, Chainlink izstopa iz množice zaradi svojega cenjenega sistema, ki zagotavlja popolno natančnost podatkov in zagotavlja veljavnost pametnih pogodb. Ta decentralizirani projekt Oracle je bil eden največjih zmagovalcev kripto ekonomije 2020 v smislu partnerstev, cenovnih ukrepov in sprejetja omrežja.

Po mnenju analitikov Crypto naj bi cena Chainlink-a doživela bikovski trend, ki bo leta 2021 presegel 23 dolarjev in v prihodnjih petih letih narasel do 60 dolarjev. Tržna kapitalizacija družbe Chainlink od januarja 2021 znaša 8,6 milijarde USD, ena povezava pa je ocenjena na 21,53 USD, kar je resnično izjemna stopnja za vlagatelje po vsem svetu..

# 4: Polkadot (DOT)

Polkadot je edinstvena kriptovaluta z dokazili o deležu, katere končni cilj je postati novi internet verig blokov in zagotoviti nemoteno komunikacijo. Njegov namen je zagotoviti interoperabilnost med drugimi verigami blokov. DOT se uvršča na 4. mesto med petimi najboljšimi kriptovalutami za nakup, z najvišjo vrednostjo 25,58 USD 11. februarja 2021.

Polkadot je nova generacija blockchain protokola, namenjena povezovanju dovoljenj in blockchains brez dovoljenj in Oracles, da sistemom omogoča skupno delovanje v enem samem omrežju. Poleg tega Polkadot z omogočanjem skupnega nabora validatorjev za zaščito več blokovnih verig svojim uporabnikom zagotavlja brezhibno ekonomsko stabilnost.

Polkadot je kriptovaluta, ki jo čaka svetla prihodnost. Ta kovanec se lahko nadgradi brez trdih vilic, hkrati pa integrira nove funkcije ali odpravi napake. Zaradi teh funkcij je DOT enostavno prilagodljiva kriptovaluta za prihajajoče spremembe in se nadgradi s prihodom tehnologij. S tržno kapitalizacijo 11,2 milijarde dolarjev in 12,54 dolarja za en DOT od januarja 2021 bo Polkadot letos in v bližnji prihodnosti resnično najljubši vlagatelj.

# 5: Binance Coin (BNB)

Sprva je žeton ERC-20, ki je deloval na blokovni verigi Ethereum Binance Coin, sčasoma začel svoj mainnet. 10. februarja 2021 je BNB dosegel najvišjo vrednost v višini 148,07 USD in naj bi nadaljeval z relijem skozi vse leto in v naslednjih nekaj desetletjih.

Omrežje uporablja model soglasja o dokazilih o deležu in tako omogoča hitrejšo hitrost transakcije. Glede na obseg trgovanja je borza Binance ena najpogosteje uporabljenih borz po vsem svetu. Binance coin je pripomoček za kriptovalute, ki deluje kot varno plačilno sredstvo za provizije, povezane s trgovanjem na borzi Binance.

Ena najzanimivejših prednosti vlaganja v BNB je, da trgovci, ki na borzi Binance sklepajo posle s kovancem za komunalne storitve, dobijo 25% popust, kar je kar dober dobiček. S tržno kapitalizacijo v višini 6,8 milijarde ameriških dolarjev in vrednostjo žetona 44,26 ameriškega dolarja se en BNB-ov kovanec dejansko utrjuje kot pet najboljših kriptovalut, ki jih lahko danes kupite.

Preberite več: Ali je Binance Coin dobra naložba?

Top 5 kriptovalut za nakup: Za zaključek

Z razširjenim sprejemanjem kriptovalut in širitvijo platform za izmenjavo kripto, bo leto 2021 resnično neustavljivo leto za kripto trg.

Če je naložba v kriptovalute vaša moč, da si zagotovite milijonsko prihodnost, je to 5 najboljših kriptovalut, ki jih boste letos kupili, ki bodo v naslednjih nekaj desetletjih še naprej nenehno naraščale vseskozi..

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

Kripto napovedi za leto 2021: kam vlagati

Najboljših 10 altcoinov, ki bodo eksplodirali leta 2021

7 najboljših kriptovalut, zaradi katerih bi lahko leta 2021 postali milijonar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me