Ali naj bi Ripple (XRP) v naslednjih 5 letih dosegel 100 USD ali več?

Slava kripto sveta se je z leti podvojila in zdaj vsi vlagatelji na kripto področje gledajo kot na potencialno mesto za prihodnje shranjevanje denarja. To bo kripto trgu omogočilo širitev in kripto trgovanje postalo nova norma. Finančna sredstva so še vedno fizično shranjena, transakcije pa se na podoben način izvajajo po vsem planetu, vendar bo prihodnost gotovo skoraj popolnoma digitalna.

To bo marsikomu omogočilo drugačen pogled na trg in v novi luči. Takšne napovedi le povečujejo vrednost kripto sredstev in povsem logično je, da lahko v bližnji prihodnosti dosežejo nove višine vrednosti.

Tukaj je vključen Ripple, sistem za banke in omrežja, ki deluje pri menjavi valut. Ali bo Ripple v naslednjih petih letih dosegel 100 dolarjev, je vprašljivo, odvisno od številnih dejavnikov.

Po mnenju an Anketa XRP_Cro, 72,4% vlagateljev v Ripple verjame, da lahko kripto sredstvo v naslednjih petih letih doseže vrednost 100 dolarjev.

Lahko Ripple doseže 1000 USD

Strokovnjaki ocenjujejo, da Ripple v bližnji prihodnosti morda ne bo mogel doseči 1000 dolarjev. To je razlog, ker bi morala njegova tržna kapitalizacija doseči kapital 100 bilijonov dolarjev, da bi se to zgodilo, kar je precej nemogoče.

Zdaj so takšne napovedi lahko nenavadne, ker se izkažejo za neresnične, saj lahko trg doseže nepopisne vrednosti, ki jih morda ne pričakujemo. Vendar pa so za zdaj takšne ocene pravilne in se bodo spremenile šele, ko se bo spremenil tržni kapital. Potem bo prostora za kriptokovance, ki bodo hkrati rasle v izobilju in vrednosti.

Sodna tožba, ki jo je proti Rippleu konec lanskega leta sprožil varnostni oddelek ZDA, je povzročila veliko izgubo tržnega deleža, ki ga je videla. Tožba je skoraj prepolovila dobiček podjetja in mu povzročila velike neuspehe na trgu. Po takem dogodku bo potreben čas, da se podjetje vrne na oblast.

Po poročanju Ripple Coin News predlaga, da se lahko Rippleova cena dvigne na približno 10 dolarjev. To strokovnjakom omogoča hkratno napovedovanje drugih kriptokovancev.

Ko je Bitcoin letos dosegel vrednost skoraj 50 tisoč dolarjev, je bilo zagotovljeno, da bodo drugi kripto kovanci delovali na enak način in dosegli enako količino angažiranosti na spletnem področju. Kripto svet cveti z novicami in občinstvo, ki se ukvarja z njim, uspeva na konstantni krivulji, ki gre le navzgor od vzpona Bitcoina v zadnjem desetletju.

Lahko Ripple doseže 10000 USD

Z zgoraj omenjeno oceno je bilo ugotovljeno, da bo Ripple v prihodnosti skoraj nemogoče doseči vrednost 1000 USD. Zato je za ceno 10.000 ameriških dolarjev še bolj malo verjetno, da bi takšno vrednost sploh dosegli ali iskali.

Cena Ripple naj bi do konca leta 2021 dosegla največ 1-2 dolarja, vendar obstaja verjetnost, da se bo zvišala in ne bo presegla vsote 10 dolarjev. To napoved podpirajo analitiki kripto sveta in je usklajena s pričakovanji drugih kriptovalut, ki so trenutno močne, na primer Bitcoin in Ethereum..

Me bo Ripple naredil milijonarja?

To je zapleteno igro, ker je kripto trg eden najbolj nepredvidljivih trgov na svetu. Za trenutek lahko doseže nepredstavljive višine, se dvigne visoko v nebo, nato pa se lahko drugi sesuje v gnezdo uničenja. Tako ni varno reči, ali vas bo Ripple naredil milijonarja ali ne. Takšne trditve so podane osebno in temu primerno je treba opraviti izračune.

Najbolje je, da vaša naložba ne presega vsote denarja, ki si je ne morete privoščiti, najbolje je imeti varen pristanek. Premislite, ali je v te trenutke v vašem življenju vredno vlagati v kripto kovance, in če je tako, nadaljujte z njim. Kolikor je kripto trg nepredvidljiv, je lahko tudi zelo donosen. Številni so kripto naložbo izbrali za življenjsko naložbo in zanje se je izkazalo več kot dobro.

Bo Ripple zmagal proti SEC?

Komisija za vrednostne papirje (SEC) obtožuje Ripple, da je svoje žetone XRP prodala kot neregistriran vrednostni papir, s čimer krši zakon. Ripple še naprej zanika to trditev in trdi, da Ripple ni varnost. Možnosti, da Ripple zmaga v bitki s SEC, so dobre iz dveh razlogov:

Prvič, Ripple je bil kaznovan leta 2015 s strani mreže za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) in je bil kvalificiran kot "navidezna valuta" ni vrednostni papir. Dejstvo, da je regulator, kot je FinCEN, Ripple uvrstil med virtualne valute, lahko na nek način razveljavi obtožbe SEC.

Drugič, Ripple bi lahko bil v dobrem položaju za zmago proti SEC, saj je na čelu SEC zdaj Gary Gensler, nekdanji predsednik komisije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami (CFTC). Gensler je znan kot zagovornik kriptovalut in je Bitcoin opisal kot "katalizator sprememb".

eToro – Najboljša platforma za nakup Valovanje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Slava kripto sveta se je z leti podvojila in zdaj vsi vlagatelji v kripto kraljestvo gledajo kot na potencialno mesto za prihodnje shranjevanje denarja.
  • Strokovnjaki ocenjujejo, da Ripple zdaj ali v bližnji prihodnosti morda ne bo mogel doseči 1000 USD.
  • Najbolje je, da vaša naložba v kripto ne presega vsote denarja, ki si je ne morete privoščiti, najbolje je, da varno pristanete. Ripple je leta 2015 kaznovala mreža za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) in je bila kvalificirana kot "navidezna valuta" ni vrednostni papir.
  • Dejstvo, da je regulator, kot je FinCEN, Ripple uvrstil med virtualne valute, lahko na nek način razveljavi obtožbe SEC.

Ne zamudite:

Kaj je Ripple? Začetniški vodnik za valovanje in nasveti za vlaganje v XRP

Napoved cene valovanja

Kaj bo spodbudilo Ripple XRP ceno leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me