Bi bil Bitcoin Cash lahko ustvarjalec milijonarjev?

Bitcoin Cash je razmeroma nova kriptovaluta, vendar se je v svojem kratkem obstoju izkazala kot odlična naložba za vlagatelje in trgovce.

Bitcoin Cash je po tržni kapitalizaciji že med prvih deset kriptovalut in vsi znaki kažejo, da še bolj raste. Kriptovaluta ima ogromen potencial za rast in bi lahko ustvarila milijonarje za vlagatelje.

Od začetka leta je Bitcoin Cash pritegnil veliko zanimanje vlagateljev, zahvaljujoč trajnemu rallyu, ki je dosegel raven cen, ki je nihče ni pričakoval.

Torej, ali je Bitcoin Cash dobra naložba? Je to lahko naložba milijonarjev v vaš portfelj? Oglejmo si zgodovino cen kriptovalute in dejavnike, zaradi katerih bi bila vredna naložba. Najprej pa raje razumimo Bitcoin Cash.

Kaj je torej Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash, ustvarjen leta 2016, je kriptovaluta z lastno verigo blokov. Kriptovaluto je ustvarila skupina rudarjev, ki jih skrbi Bitcoin in težave, s katerimi se je soočala. Prav tako so dvomili o zmožnosti Bitcoina za obsežno spreminjanje in bili zaskrbljeni zaradi počasne hitrosti transakcij v Bitcoin omrežju.

S povečevanjem števila uporabnikov v Bitcoin omrežju so se hitrosti transakcij počasi počasi povečevale, čas čakanja na preverjanje transakcij v omrežju pa se je povečeval. Bitcoin je lahko obdelal le približno deset transakcij na sekundo, pri čemer je vsaka transakcija trajala približno deset minut, da je dosegla dokončnost.

S povečevanjem števila uporabnikov in transakcij v Bitcoin omrežju so v omrežju naraščala ozka grla, ker je bila osnovna tehnologija enaka. Sposobnost obdelave transakcij je ostala enaka kot prej.

Rudarji so ugotovili, da obstajata dva načina za reševanje težav, s katerimi se sooča Bitcoin. Velikost podatkovnih blokov bi lahko povečali, kar bi povečalo količino podatkov, ki bi jih bilo mogoče obdelati.

Druga metoda je bila ta, da so lahko zmanjšali podatke v vsakem bloku. Tako bi bile transakcije hitrejše in cenejše. Vendar se razvijalci niso mogli dogovoriti in nekateri razvijalci in rudarji so sprožili trdo fork, kar je privedlo do ustvarjanja Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash ima lastno verigo blokov in velikost bloka 8 MB, kar zmanjšuje čas transakcij in omogoča obdelavo več podatkov.

Je Bitcoin Cash naložba milijonarjev?

Da bi to razumeli, moramo analizirati ceno Bitcoin Casha in njegovo obnašanje od začetka leta. Začnimo s preučevanjem cene konec leta 2020. Bitcoin Cash je začel svojo potiskanje navzgor nekje sredi decembra. Sredstvo, ki ga je spodbudila nora hitenja vlaganja v kriptovalute, je zaradi podobnosti z Bitcoinom pritegnilo veliko pozornosti vlagateljev.

Cena Bitcoin Casha se je v času, ko se je končal prvi teden leta 2021, na božični dan leta 2020 z 297,58 dolarja zvišala na 419,50 dolarja. Konec januarja 2021 je cena padla na 377,46 dolarja, nato pa znova zrasla in 20. februarja dosegla najvišjo vrednost 724 dolarjev.

Čeprav se je cena zmanjšala in je pri Bitcoin Cashu nekaj nestanovitnosti, je ta rally vlagatelje spomnil na legendarni rally cen kovancev pred tremi leti, ko se je kriptovaluta konec oktobra z 448 dolarjev zvišala na rekordno visoko 20. decembra 2017 3785 dolarjev.

Od takrat BCH ni dosegel teh najvišjih vrednosti. Kljub temu vlagatelji verjamejo, da bi lahko Bitcoin Cash, če kriptovaluta pripravi še en rally, podoben tistemu iz leta 2017, naložba milijonarjev.

K temu dodajte še glasno podporo, ki jo je Bitcoin Cash prejel od velikih imen, kot je Roger Ver, tehnološki podjetnik in vlagatelj, ki verjame, da bi bila Bitcoin Cash do leta 2030 229-krat večja od trenutne cene. Ver verjame, da več sredstev kot ima sredstvo, več bo k njemu pritegnilo uporabnike in podjetja. Prepričan je, da ima BTC več koristnosti kot druge kriptovalute, zato bi lahko videl precejšnjo apreciacijo cen.

Novejši dogodki tudi utrjujejo dejstvo, da je Bitcoin Cash bikovski. Kriptovaluta se je v 24 urah zvišala za 22%, potem ko je Kim Dotcom napovedal svojo podporo in podporo Bitcoin Cashu.

Dejavniki, ki bi lahko Bitcoin Cash naredili milijonarja

Zaradi več dejavnikov Bitcoin Cash postane naložbena priložnost, ki je vlagatelji ne morejo prezreti. Ti dejavniki lahko pomembno vplivajo na ceno kriptovalute, zato si oglejmo nekatere dejavnike, zaradi katerih bi lahko Bitcoin Cash postal idealna naložba.

Bitcoin Cash je izjemno prilagodljiv

Razširljivost je velika prednost, ki jo ima Bitcoin Cash v primerjavi z drugimi kriptovalutami, kot je Bitcoin. Ekipa, ki stoji za Bitcoin Cashom, hitro izvede vse spremembe, potrebne za izboljšanje razširljivosti. Boljša razširljivost omogoča več uporabnikom izvajanje transakcij in izvrševanje plačil.

Velikost blokov Bitcoin Casha je novembra 2020 32 MB. Boljša razširljivost tudi zagotavlja, da je potencial Bitcoin Casha za množično sprejemanje zelo visok.

Bitcoin Cash je decentraliziran

Tako kot druge kriptovalute je tudi Bitcoin Cash popolnoma decentraliziran.

Decentralizacija daje valuti vrednost, saj odpravlja potrebo po vpletenosti tretjih oseb v transakcije. Uporabnikom omogoča nadzor nad svojim denarjem in premoženjem. Bitcoin Cash ima vozlišča razširjena po vsem svetu, tako da tudi če nekatera vozlišča ne delujejo, lahko še vedno pride do transakcij.

Nizki stroški transakcij

Ker je Bitcoin Cash izjemno prilagodljiv, skrajša čas za potrditev transakcij, kar povzroči znižanje provizij za transakcije. Provizije za transakcije v omrežju Bitcoin Cash so zanemarljive.

Bitcoin Cash ima visoko učinkovitost

Ima visoko stopnjo učinkovitosti. V vsakem bloku lahko zabeleži večje število transakcij, s čimer pospeši plačila in zniža transakcijske stroške vsake transakcije. Bitcoin Cash načrtuje povečanje velikosti blokov, da bi v prihodnosti preprečil kakršne koli težave z razširljivostjo.

Trenutno lahko Bitcoin Cash obdeluje 116 transakcij na sekundo, vendar si ekipa nenehno prizadeva povečati razširljivost in povečati število transakcij na sekundo.

Bitcoin Cash je zelo priljubljen

Ker se je Bitcoin Cash ločil od Bitcoina, je v skupnosti vlagateljev pridobil veliko priljubljenost. Prejel je priporočila težkašev kriptovalut, kot je Robert Ver. Veliko vlagateljev verjame, da bi Bitcoin Cash lahko nadomestil Bitcoin, če se bo še naprej spopadal s težavami glede razširljivosti.

Oglejte si: Kaj bo spodbudilo ceno Bitcoin Cash leta 2021?

Torej lahko Bitcoin Cash postane ustvarjalec milijonarjev?

Bitcoin Cash je med desetimi kriptovalutami, ko gre za tržno kapitalizacijo. Tržna vrednost je skoraj 10 milijard dolarjev, in ko kriptovaluta vstopa v bikovsko fazo, ni mogoče povedati, kako visoka bi lahko bila cena. Vlagatelji se še vedno spominjajo zvezdnega rallya Bitcoin Casha iz leta 2017, nekateri pa menijo, da bi ta trenutni rally lahko zrcalil to izjemno dogajanje.

Bitcoin Cash je tudi glasno podprl stalwarts prostora kriptovalut, kar mu daje več legitimnosti. Cena kriptovalut se postopoma povečuje. Če se postopno povišanje cen spremeni v bik, podoben letu 2017, potem je Bitcoin Cash zagotovo naložba, ki bi jo morali narediti.

Končne misli

Po mnenju večine analitikov je Bitcoin Cash naložba, ki jo je vredno narediti. Čeprav se je cena te valute močno podražila, analitiki menijo, da bi se lahko še povečala. Če bo sedanji rally nadaljeval zrcalo leta 2017, bi lahko Bitcoin Cash postal naložba milijonarjev..

Vlagatelji se morajo zavedati, da so kriptovalute znano nestanovitne in je težko natančno napovedati njihove cene.

Cena je odvisna od razpoloženja na trgu, ki se lahko v trenutku spremeni in negativno ali pozitivno vpliva na vašo naložbo. Pomembno je, da ste temeljito raziskani, preden naložite v Bitcoin Cash ali katero koli drugo kriptovaluto.

eToro – Najboljši posrednik za nakup Bitcoin Cash BCH

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me