Cardano Price Napoved

Napoved cen Cardano za leta 2021, 2022, 2023, 2024 in 2025

V tem članku vam bomo zagotovili popolne podrobnosti o prihodnji napovedi cen Cardano (ADA).

Prostor kriptovalut hitro narašča, več kriptovalut pa beleži trajno rast. Nekatere kriptovalute in njihove platforme delujejo bolje kot druge, nenehno se razvijajo in izboljšujejo osnovno tehnologijo ter lovijo poglede vlagateljev in trgovcev.

Cardano je ena takih kriptovalut in podrobneje si bomo ogledali napovedi cen Cardano za leta 2021, 2022, 2023 in 2025.

Kaj je Cardano?

Cardano je kriptovaluta in pametna pogodbena platforma. Ustanovila sta ga soustanovitelj Ethereuma in nekdanji direktor Ethereuma Charles Hoskinson in Jeremy Wood. Tri organizacije zagotavljajo nemoteno delovanje Cardano. To so:

  • Fundacija Cardano
  • IOHK
  • Emurgo

Za razvoj verige blokov skrbi The Cardano Foundation. IOHK je organizacija, ki je zgradila Cardano in zasnovala mehanizem Proof-of-Stake Ouroboros. Emurgo je tretja organizacija med triom, ki Cardano in njegovo tehnologijo promovira v velika podjetja in ustanove.

Cardano je opisan kot kriptovaluta tretje generacije. Trdi, da rešuje vprašanje razširljivosti, s katero se soočajo kriptovalute prve in druge generacije, kot sta Bitcoin in Ethereum. Cardanova večplastna arhitektura ponuja boljšo razširljivost kot druge kriptovalute.

ADA, domača valuta Cardano, lahko izvaja transakcije in pošilja / prejema sredstva; transakcije na Cardanu so zavarovane s kriptografijo. Blockchain je prvi strokovno ocenjen blockchain na svetu. Vsak protokol pregledajo akademiki in znanstveniki z Univerze v Edinburghu in Tokijskega tehnološkega inštituta. Oglejmo si napoved cen Cardano za leto 2021 in pozneje.

Analiza cen Cardano

Cardano je začel leta 2020 po ceni približno 0,03 USD. Do februarja se je povzpel na 0,07 USD. Vendar ADA ni mogel preseči te točke in je padel na najnižjih 0,01 USD. Ta padec cen je bil pripisan vplivu pandemije COVID-19 in prodaji, ki jo je sprožila.

Cardano je avgusta pokazal nekaj gibanja in dosegel ceno 0,14 USD, preden je še enkrat padel. Cardano se je oktobra ponovno zvišal, decembra pa je valuta dosegla vrh pri 0,17 USD.

Leta 2021 je Cardano pritegnil pozornost vlagateljev, potem ko je dosegel 0,25 dolarja. Cardano je presegel Bitcoin Cash in po tržni kapitalizaciji postal sedma največja kriptovaluta.

Zgodovina cen Cardano

Vstop družbe Cardano na trg je bil razmeroma uspešen, ekipa, ki stoji za podjetjem Cardano, je z ICO zbrala 63 milijonov dolarjev. V tednu lansiranja je Cardano občutno zrasel in do 1. oktobra 2017 je imel tržno kapitalizacijo 600 milijonov dolarjev. Cardano je kotiral na več borzah, do konca novembra pa se je tržna kapitalizacija povečala na 3,5 milijarde dolarjev. Cardano je januarja 2018 dosegel rekordnih 1,16 ameriških dolarjev.

Cardano je dober začetek leta 2019 dosegel 0,05 USD. Vrednost je padla na 0,035 USD, preden se je aprila zvišala na 0,10 USD. Valuta se je znižala na 0,057 ameriških dolarjev in ni mogla prebiti 0,10 ameriških dolarjev. Junija je Cardano dosegel 0,11 USD, preden je znova izgubil vrednost.

grafikon cen kardano

Cardano je leta 2020 naletel na medvedji trg, vendar se je hitro zbral. Zvišanje vrednosti kriptovalut je preseglo 0,07 USD. Do marca se je trgovalo okoli 0,06 ameriškega dolarja. Cardano je še naprej priča stalnemu dvigu vrednosti, cena pa je dosegla 0,09 USD. Trenutno Cardano trguje pri približno 0,42 USD. Oglejmo si napoved cen Cardano za leto 2021 in pozneje.

Cardano Price Napoved 2021

Cardanova napoved cen za leto 2021 navaja, da je kriptovaluta letos nastavljena za bikovski tek. Povišanje cene je pričakovano zaradi večjega razvoja projektov in zaradi množičnega sprejemanja. Ker posvojitev Cardano pripelje do vedno več uporabnikov, institucionalni denar v projekt Cardano prinaša višjo ceno.

Cardano Price Napoved 2022

Strokovnjaki napovedujejo, da bo Cardano v prvih mesecih leta 2022 trgoval po približno 0,72 dolarja. Cena valute bi se lahko avgusta zvišala na 1,72 dolarja, pri čemer se večina strokovnjakov strinja, da bo kriptovaluta konec leta 2022 trgovala pri približno 1,40 dolarja..

Cardano Price Napoved 2023

Cardanova napoved cen za leto 2023 napoveduje, da bo ADA tudi v letu 2023 še naprej naraščal, cena kriptovalut pa bo dosegla 2,5 USD. Cardano naj bi sredi leta priča rahlemu padcu vrednosti, vendar bi se moral močno okrevati.

Cardano Price Napoved 2024

Večina strokovnjakov verjame, da bo imelo Cardano leta 2024 razmeroma stabilno leto. Valuta naj bi se proti koncu leta povečala in trgovala na približno 2,8 USD..

Cardano Price Napoved 2025

Napovedovanje cen Cardano za leto 2025 napoveduje, da bodo partnerstva in integracije družbe Cardano z velikimi podjetji dolgoročno pozitivno vplivale na ceno Cardano. Posledično bi lahko Cardano postal ena izmed desetih najboljših kriptovalut na svetu. Večina strokovnjakov napoveduje, da bi Cardano lahko do konca leta 2025 dosegel mejo 3 dolarje.

Najboljše napovedi cen Cardano od trgovcev s kripto.

CryptoGround je napovedal, da bi lahko Cardano do konca leta 2021 dosegel 0,76 dolarja, do konca 2024 pa 03,30 dolarja.

TradingBeasts je bil nekoliko naporen pri napovedovanju cen Cardano. Glede na platformo bo Cardanova cena leta 2021 približno 0,68 USD.

DigitalCoinPrice je napovedal, da bo Cardano pričakal rally, ki bo svojo ceno do leta 2025 zvišal na 4,20 USD in več.

LongForecast je napovedal, da bo Cardano leta 2021 določil ceno približno 0,75 USD. Cena bi se lahko zvišala na 0,90 USD, odvisno od Cardanovega partnerstva in integracije z velikimi podjetji.

CoinFan je napovedal, da bo Cardanova cena leta 2021 ostala okoli 0,79 dolarja, do konca leta 2025 pa lahko narasla na 4,30 dolarja.

Zaključek

Večina napovedi cen Cardano navaja, da bo Cardano kmalu vstopil v bikovsko fazo leta 2021 in pozneje. Cardano’s Shelly fork, Ouroboros, človeku prijazni naslovi in ​​multisig transakcije igrajo pomembno vlogo pri narekovanju vrednosti kriptovalute v naslednjih nekaj letih.

Cardano lahko pomembno vpliva na prostor kriptovalut in zdaj je pravi trenutek, da razmislite o Cardanu, če želite vlagati v kriptovalute.

eToro – najboljši posrednik za nakup Cardano ADA

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberite več o Cardanu:

3 razlogi, zakaj bi lahko Cardano leta 2021 podvojil vaš denar

Kako kupiti Cardano – Priročnik za začetnike 2021

Prednosti in slabosti naložbe v Cardano, ali bo to ustvarjalec milijonarjev?

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen Cardano

Kaj je Cardano?

Cardano je pametna pogodbena platforma in kriptovaluta. Ekipa za Cardano jo pogosto imenuje kriptovaluta tretje generacije, ki rešuje težave z razširljivostjo, s katerimi se soočajo kriptos prve in druge generacije, kot sta Bitcoin in Ethereum. Ustanovila sta ga soustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson in izvršni direktor Ethereuma Jeremy Wood. Cardano vodijo The Cardano Foundation, IOHK in Emurgo, ki zagotavljajo nemoteno delovanje platforme.

Kaj je Ouroboros?

Ouroboros je mehanizem soglasja Proof-of-Stake, ki ga uporablja Cardano. Ouroboros provincira varnost mehanizma soglasja Proof-of-Work pri delčku potrebne energije. Z kombinatoriko, kriptografijo in matematično teorijo iger zagotavlja zmogljivost, celovitost in dolgoživost protokola.

Je Cardano dobra naložba?

Cardano spada med deset najboljših kriptovalut na svetu in je tudi najbolj dostopna kriptovaluta za tiste, ki želijo vlagati v kriptoprostor. Strokovnjaki napovedujejo, da bo Cardano v naslednjih nekaj letih dosegel stalno rast zaradi sprejetja velikih podjetij. Zaradi teh dejavnikov je Cardano dobra naložba.

Kakšna je najvišja cena, ki bi jo lahko dosegel Cardano?

Nekatere napovedi cen Cardano navajajo, da bi lahko v bližnji prihodnosti dosegla 10 USD. Cardano ima izredno podroben načrt in če kriptovaluta izpolni cilje, ki jih je postavil v načrtu, lahko doseže 10 USD.

Kakšna je prihodnost Cardano?

Cardano spada med najboljše kriptovalute na svetu. Platforma je načrtovala več nadgradenj osnovne tehnologije. Ob upoštevanju teh dejavnikov je jasno, da je prihodnost Cardano zelo obetavna.

Kdo je ustanovil Cardano?

Cardano sta ustanovila soustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson in nekdanji izvršni direktor Ethereuma Jeremy Wood. Cardano deluje prek fundacije Cardano, IOHK in Emurgo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me