Je Ethereum dobra naložba in ali naj vlagam v ETH?

Naložbe v Ethereum: Začetek

Če ste nov v svetu vlaganja Ethereuma, se morda sprašujete, ali je Ethereum dobra naložba ali naj vlagam v ETH ?. No, razmislimo o vseh mitih, povezanih z Ethereumom, ki krožijo po spletu, preden razmislite o naložbi v Ethereum.

Torej, kaj je Ethereum?

Ethereum je ena izmed najbolj priljubljenih odprtokodnih platform, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov.

Pravzaprav je Ethereum za Bitcoinom druga največja kripto platforma po tržni kapitalizaciji. Ethereum se uporablja za eter, lastno kriptovaluto, kar je dobra naložbena možnost. Ethereum ne podpira samo svoje valute, temveč tudi različne žetone, na primer ERC-20.

Kljub temu Ethereum ima številne aplikacije, ki presegajo kriptovalute. Ethereum ni le decentralizirana platforma, temveč tudi programski jezik. Ustvari lahko decentralizirane aplikacije ali dApps, ki lahko uporabnikom pomagajo pri medsebojnih dogovorih in plačilih brez tretje osebe. Pravzaprav je Ethereum kralj pametnih pogodb.

Uvod v naložbe v Ethereum

Najprej morate začeti vlagati v Ethereum registrirajte se na spletu z borzo, ki vam bo omogočila nakup in naložbe v Ethereum. Borzni posrednik je spletna platforma, ki vam omogoča nakup in prodajo Ethereuma ter katere koli druge kriptovalute, ki so jo uvrstili na seznam.

Če želite hitro in enostavno kupiti in investirati v Ethereum. s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Ali je Ethereum dobra naložba?

Ker je Ethereum druga največja blockchain platforma, mnogi kripto strokovnjaki menijo, da je Ethereum dobra naložba v primerjavi z drugimi kripto. Kljub vsem vzponom in padcem v zgodovini Ethereuma analitiki menijo, da bi lahko cena Ethereuma dolgoročno še rasla.

Eden od dejavnikov, ki bo vplival na vlaganje v ETH, je Ethereum 2.0, druga ponovitev Ethereuma.

Ethereum 2.0 se bo namesto rudarjenja osredotočil na energetsko učinkovitost in vložke. Upoštevajte, da dokazilo o vložku vključuje aktivno preverjanje transakcij in mrežno podporo z držanjem sredstev v kripto denarnici, da se zagotovi varnost.

Drug razlog za razmislek o vlaganju v Ethereum je vse večja uporaba tehnologije veriženja blokov, ki privablja vedno več uspešnih kripto trgovcev. Takšna tehnologija lahko olajša spletna plačila, razdeljevanje posojil in trgovanje z blagom.

Naj vlagam v Ethereum?

je ethereum dobra naložba

Zakaj bi moral razmisliti o vlaganju v Ethereum? no. Ethereum je inovativna tehnologija, ki lahko spremeni ves svet. Natančneje, Ethereum je predstavil dApps in pametne pogodbe, ki uporabnikom omogočajo transakcije brez posrednika. Zahvaljujoč uvedbi pametnih pogodb lahko Ethereum revolucionira računalniško programiranje in digitalno lastništvo kot celoto.

Ljudje bodo lahko kupovali različna sredstva s celega sveta, ne da bi se ukvarjali z bankami in birokracijo. Ethereum lahko ljudem omogoči tokenizacijo umetniških del, patentov, hipotek, medosebnih transakcij in celo glasovanja.

Ni presenetljivo, da po podatkih Svetovnega gospodarskega foruma, do 10% svetovnega bruto domačega proizvoda po vsem svetu bo olajšano s tehnologijo veriženja blokov do leta 2025–2027.

Ethereum lahko z izboljšano medsebojno povezanostjo podpira ne samo posameznike, temveč podjetja po vsem svetu. Ta tehnologija lahko spodbuja inovacije, kot so kripto zbirateljski predmeti, evidence o zdravstvenem varstvu na osnovi verige blokov, trajnostna izmenjava energije itd..

Ker je Ethereum decentraliziran, verjamejo, da lahko Ethereum ljudem pomaga tudi pri ciljanju in zagonu necenzuriranih aplikacij za obveščanje družb..

Za povrh je etr kriptovalut Ethereum ena izmed kriptovalut, ki naraščajo. Odlična novica je, da za razliko od Bitcoina Ethereum ni omejen. V obtoku je približno 107.715.579 eterjev in to število narašča.

Tu moramo opozoriti, da programerji dobijo tudi nadomestilo v eterskih kovancih, da zaženejo protokol na svojih računalnikih in pomagajo omrežju ostati varno in učinkovito.

Nenazadnje, diverzifikacija je pomembna v svetu trgovanja, kar je zadosten razlog za naložbe v Ethereum. Navsezadnje Ethereum ni le kriptovaluta, temveč inovativna platforma za pametne pogodbe, žetone in decentralizirane aplikacije.

Naj vlagam v Bitcoin ali Ethereum?

Ethereum je druga največja valuta za Bitcoinom, in kot je razloženo zgoraj, obstaja veliko razlogov za vlaganje v Ethereum namesto v Bitcoin. Čeprav Ethereum in Bitcoin uporabljata porazdeljene knjige in žetone, ima Ethereum nekaj prednosti pred Bitcoinom, ki privablja trgovce z vsega sveta.

Kot smo že omenili, je v obtoku več žetonov kot bitcoinov, eter pa je lažje dobiti v krajšem blokovskem času. Če smo natančnejši, traja do 15 sekund, da dobimo eter, v primerjavi z bitcoin transakcijami, ki trajajo od 10 minut do enega dne.

Ker ima Ethereum lasten programski jezik, se ne uporablja samo kot valuta in transakcije, temveč kot način za zagon decentraliziranih aplikacij, monetizacijo dela in zagotavljanje lastništva. Njegova edinstvena struktura za vodenje pametnih pogodb je pravzaprav eden najpomembnejših vidikov, zaradi katerih je Ethereum dobra naložbena možnost.

Jasen primer pomembnosti Ethereuma je inovativni Ethereum Blockchain kot storitev, ki sta jo predstavila Microsoft Azure in ConsenSys. Strankam in razvijalcem finančnih storitev omogoča prilagodljivo in varno okolje veriženja blokov v oblaku.

Zanimivo je, da številne kripto igre temeljijo tudi na Ethereumu, zaradi česar so privlačna naložbena možnost. Ena izmed najbolj priljubljenih iger je CryptoKitties, ki igralcem omogoča vzrejo in trgovanje z digitalnimi mačkami.

Ne zamudite: Bitcoin v primerjavi z Ethereum: Katerega bi morali kupiti?

Koliko bi lahko bil vreden Ethereum?

Glede na to, da glavni namen družbe Ethere ni postati alternativa svetovnim valutam, temveč olajšati pametne pogodbe in aplikacije, mnogi strokovnjaki vidijo ogromen potencial v Ethereumu. Nekateri strokovnjaki napovedujejo, da lahko žeton ETH doseže 10.000 dolarjev in več kot bilijon dolarjev.

Čeprav je težko pričakovati kripto napovedi, povpraševanje po decentraliziranih financah verjame, da bi Ethereum lahko spet narasel. Na podlagi napovedi cen in razširitev Fibonaccija strokovnjaki Ethereuma trdijo, da bi lahko v naslednjih petih letih dosegel skrajne najvišje vrednosti.

Nekatere napovedi na primer kažejo, da bi lahko med letoma 2023 in 2025 potencialna najvišja vrednost Ethereuma znašala 50.000 USD, medtem ko bi bila potencialno najnižja 3.500 USD. Posledično lahko mnogi kripto trgovci izkoristijo takšna nihanja cen.

Kdo naj vključi Ethereum v svoje portfelje?

  1. Dnevni trgovci: Znano je, da Ethereum v enem dnevu niha več odstotkov, zato je dobra izbira za dnevne trgovce, ki verjamejo, da vedo, kakšna bodo njegova kratkoročna gibanja.
  2. Trgovci s kriptovalutami: Ethereum je druga znana kriptovaluta, zato jo mnogi trgovci s kriptovalutami kupujejo kot del svojega portfelja kriptovalut..
  3. Blockchain navdušenci: Ker je Ethereum druga glavna aplikacija blockchain tehnologije, lahko tisti, ki verjamejo v tehnologijo in njen potencialni vpliv na tehnološko in finančno industrijo, razmislijo o nakupu ethereuma..
  4. Forex trgovci: Trg kriptovalut nekateri dojemajo kot varno zatočišče, ko tradicionalne valute postanejo preveč nestanovitne. Ker je Ethererum bolj ločen od glavnih trgov kot drugi kripto, bi lahko za nekatere trgovce postal novo zlato varno zavetje.

Ali vlaganje v Ethereum tvega?

vlaganje v ethereum

Kljub obljubam, ki jih Ethereum kaže, in podpori sveta kripto razvoja, ni skrivnost, da regulatorji in banke izvajajo velik pritisk glede kripto trgovanja. Pravzaprav gre za regulativni pritisk okoli tako imenovanih začetnih ponudb kovancev, zaradi katerega lahko katera koli kriptovaluta bistveno pade.

Druga ovira je dejstvo, da je tehnologija blockchain težko razumljiva za ljudi, ki niso trgovci ali razvijalci. Nekateri lahko postanejo žrtev tudi kripto prevar.

Zato je pravilno izobraževanje o kripto trgovanju bistvenega pomena, da boste lažje razumeli, kaj je Ethereum in kako uspešno vlagati v Ethereum. Spletni tečaj je čudovita priložnost za razumevanje osnov kripto trgovanja in iskanje uglednega posrednik, in vzpostavijo uspešno strategijo trgovanja.

Zaključek: Ali je Ethereum dobra naložba?

O naložbi v Ethereum je vredno razmisliti.

Za mnoge se je naložba Ethereuma izkazala za odlično odločitev. Leta 2017 je cena enega Ethereuma znašala 25 dolarjev. Cena od februarja 2021 je 1.820 USD. V štirih letih se je vrednost ETH povečala za 72-krat. Torej, če bi že leta 2017 v Ethereum vložili 1000 dolarjev, bi zdaj imeli približno 72.000 dolarjev v Ethereumu.

Je torej Ethereum dobra naložba? Takoj zdaj, Ethereum velja za dobro naložbo. Če želite vanj vlagati, bi bil zdaj pravi čas, da to storite.

Čeprav nobena naložba ni varna, je naložba v Ethereum v zadnjih treh letih ustvarila več kot 7000-odstotni donos. Ne glede na to, ali ste nov v naložbah v Ethereum ali vas zanima samo, kako kar najbolje izkoristiti svojo naložbo, je razumevanje, kaj morate vedeti, preden vlagate v Ethereum, ključnega pomena..

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved cen Ethereuma v letih 2021, 2022, 2023, 2024 in 2025, ki jih ponujajo tehnični analitiki in strokovnjaki iz industrije.

Leto Visoko Nizko
2021 2.400 USD 1100 dolarjev
2022 3.300 USD 1.455 dolarjev
2023 6.200 USD 2200 dolarjev
2024 5.150 USD 2.865 dolarjev
2025 9.500 USD 3.560 USD

Na koncu se končna odločitev odloči samo vi. Kakšen vlagatelj želite biti? Ugotovite odgovor na to vprašanje, zagotovo boste vedeli, ali je Ethereum dobra naložba!

Če ste navdihnjeni, da začnete vlagati vanje Ethereum, morda boste to veseli etoro ponuja možnost trgovanja s Crypto sredstvi in ​​CFD-ji na več kot 90+ kriptovalutah.

eToro – najboljša platforma za nakup Ethereuma

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Nadaljnje branje:

Ethereum Vs. Bitcoin: Ali je Ethereum boljša naložba kot Bitcoin?

Prednosti in slabosti naložbe v Ethereum

Ethereum prevladuje nad kripto z žetoni ERC-20: Evo, kako

Priročnik za začetnike za stabilne kovance

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

10 najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Če vam je bil naš članek všeč Je Ethereum dobra naložba in ali naj vlagam v ETH?, prosim, delite ga z vsemi, ki bi vas Ethereum zanimal.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me