Kaj bo spodbudilo Ripple XRP ceno leta 2021?

Analitični vodnik za naložbe v Ripple v letu 2021

Kam bo šla cena Ripple leta 2021?

Kaj se bo zgodilo s ceno Ripple XRP leta 2021? Ker so kriptovalute decentralizirane, so se kripto vlagatelji vedno spraševali: kaj vpliva na ceno Rpple XRP?

Ripple XRP je trenutno ena najbolj priljubljenih kriptovalut – in tista, ki je pri tem fascinantna. Ločuje se od velikih mačjih kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum, ker ni bil zgrajen na zamisli o decentralizaciji. Zaželeno je, da je XRP močno povezan s peščico podjetij, investicijskih družb in bank po vsem svetu.

Čeprav se lahko Ripple zdi neugoden, če veliko trgovcev meni, da je odkupna kakovost kriptovalute količina svobode, ki jo lahko ima od zunanjih podjetij. Potem pa navdušenci nad kriptovalutami vse bolj trdijo, da je to lahko skrivnost neizmernega uspeha Ripple XRP.

Čeprav je nekoliko težko napovedati, kako bo kriptovaluta v prihodnosti naraščala ali upadala, nekateri kripto strokovnjaki menijo, da značilna tržna postavitev Ripple XRP pomeni, da lahko preživi nekatere vzpone in padce na trgu, ki bi lahko vznemirjali temelj industrije kriptovalut v prihodnosti.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali vlagati v Ripple XRP, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Toda kaj v resnici vodi Ripple ceno?

Na ceno valovanja najbolj vplivajo štirje glavni dejavniki:

 • Predpisi o kriptovalutah
 • Povpraševanje in ponudba
 • Kitovi boti
 • Digitalizacija v finančni industriji

Kaj je Ripple XRP?

Preden razumemo, kako je mogoče znižati ceno Ripple XRP, je nujno vedeti, kaj je sama kriptovaluta in kakšna je njena edinstvenost v svetu kriptovalut.

Ripple XRP je na sceno stopil nekje leta 2012 in podobno kot Ethereum se pogosto uporablja za razlago domače valute in plačilne platforme. Platforma, ki gosti Ripple XRP kot kripto valuto, je znana kot RippleNet. Ripple XRP je trenutno četrta največja kriptovaluta na svetu in ima tržno kapitalizacijo približno 11.602.352.381 USD z vrednostjo približno 0,256052 USD.

Cena Bitcoina se je v manj kot sedmih dneh z 9.000 dolarjev znižala na približno 4.000 dolarjev, medtem ko je vrednost XRP 14. februarja z 0,336300 dolarja (najvišja doslej dosežena za leto 2020) padla na 0,138500 dolarjev 12. marca. Toda medtem ko se je veliko kriptos v zadnjih sedmih mesecih vrnilo s povračilom, vrednosti pa so si opomogle (in v nekaterih primerih presegajo) ravni pred COVID19, je Ripple od takrat ostal razmeroma vesoljski.

Ogromen dobiček Ripple XRP – povečal je neverjetnih 36.000% – je prišel predvsem jeseni 2017. Spodnji grafikon prikazuje ceno Ripple XRP v primerjavi z drugimi kriptovalutami v letu 2017:

Največji kripto dobiček leta 2017 v primerjavi z drugimi altcoin-i. Vir: Coinmarketcap

Za reševanje nekaterih temeljnih vprašanj je bilo zgrajenih več altcoinov (kriptovalut, razen Bitcoinov), ki so se znašli na trgu. Njihovi proizvajalci so mislili, da ta vprašanja na koncu ovirajo uspeh Bitcoinov, ki veljajo za vodje vseh kriptovalut. Kripto, kot so Bitcoin Cash je bil zasnovan tako, da konkurira Bitcoinu glede na njihovo relativno razširljivost. Ripple pa se je osredotočil na še en prepoznavni element kriptovalut: svoj decentralizacija.

Ripple XRP poveča dnevni obseg trgovanja

Po navedbah Crypto Compare Top Tier je Ripple XRP v prvem četrtletju leta 2020 svoj dnevni obseg trgovanja povečal za neverjetnih 72,23% v primerjavi s četrtim četrtletjem prejšnjega leta in ocenil 322,66 milijona dolarjev za prvo četrtletje proti 187,34 milijona dolarjev za četrto četrtletje . Spodnji grafikon to bolje ponazarja:

Cena in prostornina Ripple XRP. Vir: Zycrypto.com

Namesto da bi vlagateljem in trgovcem ponudil način izvrševanja spletnih poslov brez pomoči centralizirane finančne institucije (ki je večinoma draga, potencialno negotova in počasna), je bila zasnovana tako, da je tem finančnim institucijam manj stresno pri izvajanju svojih plačilni postopki. Nadnacionalna plačila so lahko celo dražja, počasnejša od plačil znotraj države – in podjetja po vsem svetu lahko dnevno izvedejo tone teh finančnih poslov.

Nekatera podjetja in banke, ki trenutno uporabljajo Ripple XRP, vključujejo:

 • Axis Bank
 • Santander
 • UBS
 • Crédit Agricole
 • Westpac
 • Royal Bank of Canada
 • Mednarodna tuja menjava
 • American Express

Napovedovanje cen za leto 2021 za Ripple XRP

Kakšen je vpliv napovedovalcev kriptovalut na ceno Ripple XRP za leto 2021?

Nekateri navdušenci nad Ripple XRP ne mislijo, da je medvedje gibanje nekaj, kar bi vas moralo skrbeti. Znani kriptoanalitik verjame, da se trend Ripple XRP trenutno giblje v valovni obliki, kar pomeni, da se bo takoj, ko se cena dotakne meje 0,21 dolarja, spet začel vzpenjati. Spodnji graf bolje ponazarja to misel:

Napovedovanje navzgornjega trenda XRP za leto 2021. Vir: Yahoo

Obstajajo dodatni dokazi, da se lahko cena Ripple XRP poviša leta 2021. Jeseni avgusta 2021 je Flare Network, partner Ripple, razkrito da je nameraval ustvariti dvostransko in nezanesljivo povezavo z Ethereumom. Rezultat tega je, da imajo aplikacije, ki temeljijo na Ethereumu, dostop do knjige XRP in tudi obratno. Z vključitvijo pametnih pogodb Ethereuma z Ripple XRP lahko Flare Network poveča funkcionalnost kriptovalute – kar lahko poveča povpraševanje po Ripple XRP.

Robert Art, drugi analitik, je bil tudi bolj samozavesten glede kratkoročni položaj od Ripple. Nekateri vlagatelji menijo, da je Artova napoved nekoliko bolj bikovska kot sprejemljiva glede na pozne dokaze. Toda nekateri drugi vlagatelji verjamejo, da je dolgoročno zadrževanje Ripplea res najbolj smiselno storiti – navsezadnje, če bi Bitcoinovi začetni vlagatelji vztrajali pri nasvetih pesimistov, bi bili priča velikemu donosu . Ali Ripple XRP vleče isto pot?

Predvidljivo je, da Brad Garlinghouse, predsednik uprave podjetja Ripple, res verjame. Že leta 2018 je vlagateljem v kriptovaluto Ripple svetoval, naj upoštevajo prihodnja leta in ne dni ali tedne prej, ko gre za pričakovanje donosa njihovih naložb..

Enodnevna napoved cene Ripple podjetja Cryptopolitan kaže, da bo kriptovaluta priča indikaciji prodaje in da bo njena cena padla na 0,244 USD. Alcoin je 9. novembra presegel mejo 0,255 dolarja.

Grafikon napovedi prikazuje enodnevno analizo cene Ripplea. Vir: Kriptopolit

Če so zgornja pričakovanja ustrezna, bi lahko vlagatelji Ripple v prihodnjih letih videli močan donos. Če pa bo gospodarstvo močno prizadeto, bo morda vplivala cena valovanja!

Kaj vpliva na ceno Ripple XRP?

Bistveno je vedeti, da so poleg ocene preteklih cen Ripple tudi glavni dejavniki, ki bi lahko vplivali na njegovo vrednost v prihodnjem času. Stvari vam bodo olajšale izvajanje lastnih napovedi tržnega pogoja glede nedavnega razvoja kriptovalut in končno iskanje izobraženega odgovora na poizvedbo, “naj se vključim v Ripple XRP?

Torej, poglejmo, kaj v resnici vpliva na ceno Ripplea? Ali tisto, kar spodbuja valovite cene XRP?

Štirje dejavniki bodo leta 2021 vplivali na Rippleovo ceno

Faktor 1: Predpisi o kriptovalutah

Pojav nove zakonodaje o kriptovalutah naj bi vplival na vrednost skoraj vseh kovancev v tem sektorju. Toda več analitikov domneva, kot smo že razpravljali v tej objavi, da je Ripple v najboljšem položaju, da preživi izziv tesnega vmešavanja vlade. Posledica tega je, da medtem ko nove zakonodaje lahko povzročijo zaskrbljenost vlagateljev in lahko znižajo ceno tradicionalnih kriptografskih datotek cena Ripple lahko povečala.

Faktor 2: Povpraševanje in ponudba

Močnejše kot je povpraševanje po kriptoslikah in manjša je razpoložljivost, večja bo cena v skladu s temeljnim ekonomskim zakonom. Ceno Ripple v nasprotju s kriptovalutami, kot je Bitcoin, strogo ureja Ripple Lab, njegovo matično podjetje. Da bi ohranil vrednost kriptovalute, ima podjetje dejansko v lasti več kot petdeset odstotkov vseh razpoložljivih sredstev Ripple.

Če bi Rippleova matična družba želela, da bi jih takoj prodala na dražbi, bi kripto trg založila z novimi kovanci, ki bodo imeli velik vpliv na vrednost Ripple XRP.

Faktor 3: Kitovi boti

Obstoj kitovskih botov bo dramatično nadzoroval vrednost žetonov kriptovalut na kripto borzi. Jasno rečeno, Whale roboti so ogromni operaterji programske opreme, ki takoj ustvarja transakcije, včasih hkrati na ogromnem številu sredstev in platform. To vodi do umetnega ustvarjanja nestanovitnosti, ki nato potisne vrednost kripto trga navzgor ali navzdol.

Faktor 4: Digitalizacija v finančni industriji

Ena izmed vitalnih sodobnih besed v finančni industriji je digitalna preobrazba. V resnici je tretjina vseh britanskih finančnih institucij po najnovejših statističnih podatkih digitalizacijo navedla kot ključni cilj svojega podjetja v bližnji prihodnosti..

Zaradi uveljavljenih struktur in povišanih menjalnih tečajev, zaradi katerih je podjetje težje izvajati spletne transakcije, je verjetneje, da jih je treba obravnavati, kot je tehnologija Ripple. Dejstvo, da bo Ripple XRP sčasoma lahko prodal pametne pogodbe, je še bolj verjetno in ker ga bo več institucij še naprej sprejelo, se bo trg Ripple XRP povečal in učinkovito dvignil vrednost.

Naučite se, kako vlagati v Ripple XRP

Trading Education je sestavil vrhunske tečaje trgovanja, ki vam bodo pomagali biti na tekočem z nihanji cen Ripple XRP, da boste vedeli, kdaj vstopiti na trg in vlagati v Ripple XRP. Danes si oglejte naše tečaje trgovanja, da začnete svojo pot do donosnega trgovanja s kriptovalutami!

V podjetju Trading Education smo zelo natančni glede uspeha našega bralca in zato delimo nekaj najbolj smiselnih pristopov k vlaganju.

Kupite Ripple XRP na borzi eToro

Recimo, da ste nestrpni, da začnete svojo pot do trgovanje Ripple, ali pa je ta analiza dala nekaj dodatnega vpogleda v vaše trenutne informacije o trgovanju. V tem primeru boste morda z veseljem to vedeli eToro vam ponuja priložnost za trgovanje s sredstvi Crypto, vključno z Ripple, in CFD-ji na do 90+ kriptovalute.

eToro: Kupite Ripple z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Ključne točke

 • Ripple XRP je z vrednostjo 0,2560522 USD in tržno kapitalizacijo 11 602 352 381 USD četrti največji kripto na svetu.
 • Ripple XRP je sodeloval z vrsto glavnih fiskalnih bank, da bi omogočil lažje nadnacionalno lažje, v nasprotju z drugimi kripto.
 • Na Rippleovo ceno najbolj vplivajo štirje glavni dejavniki: predpisi, ponudba in povpraševanje, kitovi in ​​digitalizacija v finančnem sektorju.
 • Ripple XRP je bil predstavljen leta 2012 in je bil avgusta 2013 na kripto borzi prvotno ocenjen na 0,011 USD.
 • Ob dogodkih, ki so sledili pandemiji koronavirusa, je Ripple XRP 14. februarja 12. marca z 0,336300 USD (njegova najvišja vrednost za leto 2020) padel na 0,138500 USD..
 • Namestitev Ripplea v industriji lahko pomeni, da je verjetneje, da bo vzdržal nove kripto zakone.
 • Najbolj pozitivne napovedi Ripple XRP kažejo, da bi lahko v bližnji prihodnosti presegel tržne cene približno 200 USD.
 • Konservativnejše napovedi običajno ocenjujejo, da bo vrednost leta 2025 presegla dva dolarja.
 • Najbolj spektakularno leto za Ripple XRP je bilo leto 2017, leto, ko se je njegova vrednost povzpela za 36.000 odstotkov.

Glede teh dejavnikov, ki vplivajo na ceno Ripple XRP in napovedi, pa tudi na priporočilo Brada Garlinghousea, samega direktorja podjetja Ripple Lab, se zdi, da če boste lahko dolgo pogledali, bo smiselno, da nekaj naložite v Ripple XRP. Možno je, da morda ne bomo opazili drastičnega skoka cen, vendar statistika kaže, da je to za mnoge, ki so pripravljeni sprejeti dolgoročne možnosti, pametna poteza.

Preberite več: Ali je valovanje dobra naložba in ali naj vanjo vlagam??

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me