Kaj je Binance Coin in ali je Binance Coin dobra naložba?

Ali je vredno vlagati v Binance Coin (BNB) leta 2021?

Kaj je Binance Coin & Je Binance Coin dobra naložba? | Uvod

Kaj je Binance Coin?

Kako deluje Binance Coin?

Ali je vredno vlagati v BNB leta 2021??

Kako dobro se je izkazal Binance Coin?

Binance Coin ima še vedno velik potencial za rast

Bi moral vlagati v BNB?

Kako lahko vlagam v BNB?

Kje lahko trgujem s kovancem Binance?

Kaj je Binance Coin & Je Binance Coin dobra naložba? | Ključne točke

Pogosta vprašanja

Kaj je Binance Coin & Je Binance Coin dobra naložba? | Uvod

Binance Coin (BNB) je pritegnil vašo pozornost? Želite vedeti, kaj je Binance Coin? Se sprašujete, ali je Binance Coin dobra naložba? Brez skrbi! Mi v podjetju Trading Education smo tu, da vas vodimo na poti do uspeha pri trgovanju s kriptovalutami.

V tem članku si bomo ogledali, kaj Binance Coin pravzaprav je, podrobnosti vlaganja Binance Coin, kako deluje BNB in ​​kako lahko potencialno zaslužite s trgovanjem ali uporabo BNB.

Če želite hitro in enostavno vlagati v BNB, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je Binance Coin?

Binance Coin (BNB) je zelo priljubljena kriptovaluta ustvarila znana borza Binance. Žetone BNB lahko uporabimo za plačilo provizij na borzi in tudi za trgovanje s kripto.

Ne pozabimo, da je Binance mimo daleč največja borza kriptovalut na svetu, ustvaril Changpeng Zhao. Kripto parom ponujajo tudi največ kripto parov in imajo dnevni obseg trgovanja 1,5 milijarde dolarjev.

Zgodovina BNB je več kot radovedna. Binance Coin je bil prvič na voljo javnosti 25. julija 2017 in ima Simbol oznake BNB. Zanimivo je, da je bil BNB na bloku Ethereum uveden kot žeton ERC-20.

V prvi začetni ponudbi kovancev (ICO) podjetja Binance Coin so v treh tednih zbrali 15 milijonov. Od takrat se je BNB iz blokovne verige Ethereum preselil v svojo lastno verigo blokov Binance.

Upoštevati moramo tudi, da ima Binance Coin 200 milijonov omejitev. To pomeni, da bo Binance Coin sčasoma po količini presegel Bitcoin, kar bo olajšalo trgovanje.

V času pisanja je po navedbah CoinMarketCap v krožni ponudbi 144 406 561 in tržna kapitalizacija 51,08 milijarde USD, kar pomeni, da je 9. največja kriptovaluta.

Zakaj se je cena BNB v letu 2021 zvišala za 300%?

Zakaj je BNB v prvih dveh mesecih leta 2021 pridobila toliko vrednosti? Preprosto zato, ker je Binance ena najbolj priljubljenih kripto borz na svetu. Ko se je obseg kripto trgovanja na splošno povečal, je Binanceu uspelo zaslužiti. veliko denarja od te akcije.

Strokovnjaki za Crypto menijo, da se lahko vrednost Binance Coin še naprej povečuje, kar bi lahko preseglo ceno Bitcoin. Vendar Binance Coin ne bo nadomestil Bitcoina kot vodje svetovne digitalne valute. BNB bo verjetno eden največjih zmagovalcev v letu 2021, še posebej, če bo kripto trg še naprej naraščal.

Preberite več: Koliko bo vredna BNB v letu 2021 in pozneje?

Binance Coin: Top Utility Token iz leta 2021?

Čeprav mnogi verjamejo, da je Binance Coin dobra naložba in ena najvarnejših kriptovalut (predvsem zaradi njene relativne stabilnosti), tega nihče ne more trditi z gotovostjo. Tako se sami odločite, ali se naložba v BNB leta 2021 splača.

Kot rečeno, je BNB eden najboljših uporabniških žetonov leta 2021. Uporablja se predvsem za plačilo pristojbin na borzi kriptovalut Binance, s provizijami, plačanimi v Binance Coin na borzi, ki prejme popust.

Zanimivo je, da različne vrste menjalnih provizij, ki jih je mogoče plačati z BNB, vključujejo provizije za transakcije, provizije za glasovanje za nove žetone, provizije in tudi provizije za zagon novih instrumentov.

Morda je najbolj privlačen vidik vlaganja v BNB dejstvo, da trgovci, ki sklepajo transakcije z Binance Coin na borzi Binance, dobijo popust 25%. Leta 2017 je bil ta popust še večji, 50%.

Strinjati se moramo, da je ta pristop zelo pameten način, da se trgovci v določenem smislu vrnejo na platformo, Binance Coin je kot kupon za popust.

Vprašati pa se je treba, kako dolgo bo še vedno na voljo ta popust. V prihodnosti se lahko še naprej zmanjšuje ali celo ustavi.

Pravzaprav po njihovem bel papir, leta 2019 Binance naj bi ta popust spet prepolovil na 12,5%, vendar se to doslej še ni zgodilo.

Menijo, da Binance ni znižal 25-odstotnega popusta, ker želijo ostati priljubljeni in v dobri veri pri svojih trgovcih. Za zdaj pa je na to treba paziti v prihodnosti.

Omeniti velja tudi, da tudi njihova bela knjiga poudarja, da v 4. letniku, to bi bilo leta 2021, popust se bo še znižal na 6,75%.

Če se to zgodi, se lahko zanimanje za Binance Coin ustavi – razen če razvijalci, ki stojijo za Binanceom, ponudijo drug razlog za trgovanje ali držanje BNB.

Ali je Binance Coin najboljši primer uporabe??

Ko govorimo o BNB kot žetonu koristnosti, moramo poudariti tudi, da so nekateri strokovnjaki komentirali, kako ima Binance Coin morda enega najboljših uporabniških primerov v svetu kriptovalut..

V primerjavi z drugimi kovanci obstaja resničen razlog za uporabo BNB; lahko spodbuja tudi skupnost okoli sebe. Ne pozabimo tega Vrednost Binance Coin je podprta z borzo, ki ima javni naslov.

Veliko kriptovalut tega nima. Pravzaprav mnogi obljubljajo, da bodo sčasoma nekaj storili ali da bodo ljudje lahko uporabljali pametne pogodbe. Redko ponujajo oprijemljive funkcije, ki jih lahko uporabljajo danes. Zaradi tega lahko uporabni kovanci postanejo resnično priljubljeni.

Kot že omenjeno, BNB ima več primerov uporabe, vključno z omogočanjem transakcij, plačevanjem provizij za transakcije na borzi, plačevanjem, plačevanjem gostinskih storitev itd..

Kako deluje Binance Coin?

binance coin pred prenosnikom z grafikonom

S tehničnega vidika pri Binance Coinu ni nič posebnega. Kljub temu je treba o Binance Coinu vedeti nekaj pomembnih stvari.

Kot smo že omenili, je bil BNB ustvarjen na verigi blokov Ethereum, vendar se je preselil v svojo verigo blokov Binance..

Zanimivo je, da ta blockchain uporablja mehanizem za soglasje do bizantinskih napak Tendermint in ima tri različne vrste vozlišč:

  1. Vozliščna vozlišča, ki potrjujejo transakcije
  2. Pričevalna vozlišča, ki spremljajo postopek in oddajajo transakcije
  3. Vozlišča pospeševalnika v lasti organizacij, ki pospešijo postopek

Upoštevajte, da so pristojbine porazdeljene med vse potrjevalce.

Kakor je bila BNB zgrajen na verigi Ethereum, lahko domnevamo, da je večina tehnologije, ki stoji za tem, zelo podobna. Potem ko je Binance prešel na lastno verigo blokov, lahko pride do pomembnejših razlik.

Ena ključnih razlik pri Ethereumu je ta Binance Coin ne more podpirati pametne pogodbe, čeprav se BNB lahko uporablja kot “plin” na bloku Binance, kar je podobnost.

Omeniti je treba tudi, da Omrežje Binance Coin je centralizirano, kar bo za nekatere navdušence nad kriptovalutami vedno neugodno. Preprosto zato, ker je decentralizacija ena glavnih prednosti kriptovalut pred fiat denarjem!

Kljub temu ima Binance Coin v primerjavi z drugimi centraliziranimi kovanci veliko boljšo podobo. Borza ima veliko finančne podpore, kar lahko izboljša uporabo BNB.

Nekatere prednosti BNB so hitre transakcije, brezhibne izkušnje in visoka varnost.

Če govorimo o varnosti, moramo opozoriti, da je treba BNB večinoma uporabljati v ekosistemu Binance, zato potrebujemo preverjen račun. Zato BNB – v primerjavi z zasebnimi kovanci, kot je Monero – omejuje anonimnost in pušča digitalni odtis.

Ste razmišljali o nakupu BNB?

Gorenje kovancev

Če govorimo o tehničnih značilnostih, je morda žganje kovancev najbolj izjemen vidik Binance Coin.

Zaradi umetnega pomanjkanja kriptovalut so prodajalci BNB našli način, kako zagotoviti, da vrednost sredstva nenehno narašča: Žetoni BNB se odstranijo s postopkom, imenovanim zapisovanje.

Z drugimi besedami, Binance uniči kovance v tako imenovanem “opeklina”. To je omenjeno v belem dokumentu Binance.

Gorenje je nasprotje kovanja. Vsako četrtletje (3 mesece) Binance načrtuje uničenje Binance Coin v skladu z obsegom trgovanja na trgovalni platformi Binance.

Vse transakcije bodo zabeležene v blokovni verigi Binance. Binance to opekline izvede s pametno pogodbo. Ko so kovanci nemogoče vrniti, ko so uničeni.

Na koncu nameravajo uničiti 100 milijonov kovancev, zaradi česar bo 100 milijonov kovancev ostalo ko bo dosežena meja 200 milijonov. Ko bo ostalo 100 milijonov, se bodo ustavili.

Da Binance izvede opekline, za odkup BNB morajo porabiti 20% dobička.

Ekipa zadaj Binance je lastnik približno 40% celotne ponudbe, opeklina pa je nagrada ekipe Binance za njihovo delo.

Zanimivo je, da približno 9 od 10 zaposlenih v Binanceu prejema del plače v BNB.

Iz tega izhaja, da ponudba se namesto napihovanja deflacionira. Premik krivulje ponudbe in povpraševanja lahko sčasoma dvigne ceno kovanca.

To je podobno kot delnice, ko podjetja odkupijo svoje delnice od začetnih vlagateljev. To je enakovredno izplačilu dividende.

Več o Binanceovem postopku opeklin in o tem, kdaj so se te opekline zgodile na Spletno mesto Binance.

S tem, ko vemo, kdaj bo zgorevanje kovancev, trgovci lahko vedo, kdaj prodati kovanec, ker bo zmanjšanje števila kovancev povečalo vrednost BNB, kar jim prinaša dobiček.

Ali je vredno vlagati v BNB leta 2021??

S tržno kapitalizacijo nad 51,08 milijarde USD in različnimi ugodnostmi se naložba v BNB leta 2021 vsekakor splača.

Ne pozabimo, da je BNB eden najboljših uporabniških žetonov in ima številne prednosti pred drugimi digitalnimi kovanci.

Hkrati si to zapomnite BNB je sredstvo z visokim tveganjem in visokim razmerjem naložbenih naložb.

Če se torej odločite za naložbo v BNB, vedno raziščite in Nadaljuj previdno.

Binance Coin ni zelo hlapljiv

Če se odločite tvegati in vlagati v BNB, tega ne pozabite, kot smo že omenili, Binance Coin je razmeroma varen kovanec. Nima volatilnosti, kot jo imajo druge kriptovalute.

Vendar, Binance Coin tehnično ni stablecoin, čeprav je dokaj stabilna. Binance Coin bi lahko natančneje imenovali a uporabniški žeton.

Zaradi tega je morda težje najti ključne vstopne in izstopne točke in izkoristiti nestanovitnost.

Vendar je lahko še vedno koristno držati BNB kot trgovec kot nekje, kjer lahko postavite svojo vrednost, ko kripto trg upada.

Omeniti velja, da trgovci pogosto izplačajo kripto, ko končajo trgovanje ali ko je trg preveč nestabilen. Vendar pa je težava pri izplačilu fiat-a ta, da je lahko drago in zahteva čas. Z uporabo Binance Coin lahko trgovci tam začasno shranijo svoja sredstva, dokler ni varno ponovno trgovati.

Če želite dolgoročno trgovati z Binance Coin, borza Binance mora uspevati, da boste ustvarili dobiček. Če se ne, lahko negativno vpliva na valuto.

V idealnem primeru želite, da BNB ostane stabilen in se ne premika preveč, če ga želite uporabiti kot popust na borzi Binance ali kot stabilno mesto za shranjevanje vaše kripto v nestanovitnih časih.

Kako dobro se je izkazal Binance Coin?

grafikon kovancev binance

Binance Coin je od svojega odprtja deloval zelo dobro: na začetku večinoma počasi, pozneje pa v letih 2019-2020.

Po razočaranem koncu leta 2018, Binance Coin se je konec februarja podražil za 15% 2020.

V Februarja 2020 se je Binance Coin podražil za 57% in še naprej naraščala marca, kjer se je povečala za 55%. To so zagotovo zelo velika gibanja!

Do drugega četrtletja leta 2020 so bile cene bolj statične, tako da so se cene pocenile, pa tudi izjemno zvišale.

Aprila se je Binance Coin nekaj časa gibal, vendar je do 17. cene spet narasla in nadaljevala z naraščanjem in mesec končali na 25% višje.

V februarju 2021 se je cena BNB zvišala za 200% in dosegla rekordnih 336 USD na kovanec.

Zaenkrat se zdi, da lahko Binance Coin nadaljuje s tem naraščajočim trendom. Seveda pa tega nihče ne more zagotoviti in nekateri verjamejo lahko pride do večjega popravka cene.

Dogodki, ki so vplivali na ceno Binance Coin

“Kaj je potem vplivalo na cene BNB?”, Se lahko vprašate. Na splošno gledano, ko večina kriptovalut pade, Binance Coin naraste, čeprav je to preprosto posploševanje in se ne bo vedno zgodilo.

Spomnimo vas, da je maja 2019 Izmenjava Binance je postala žrtev obsežne varnostne kršitve in izgubljena 40 milijonov dolarjev v bitcoinih.

Seveda je domnevati, da je kramp negativno vplival na Binance Coin, v resnici pa je imel le majhen učinek.

Binance je zatrdil, da bodo vsa sredstva uporabnikov vrnjena; vendar pa postavlja pod vprašaj; kako varna je menjalnica Binance in kako varna je Binance Coin pred krajo?

No, zdi se, da je uspešnost borze Binance preprosto predobra, da bi nanjo vplival negativni tisk, kot je kramp.

Pravzaprav, junija 2020 je imel Binance obseg trgovanja več kot 60 milijard dolarjev.

Vendar pa vse novice v zvezi z Binance Coin niso rožnate. V delih se dogaja razvoj, ki bo verjetno negativno vplival na kovanec.

Kot primer lahko navedemo, da več kot 15% prometa na spletnem mestu prihaja iz ZDA, veliko bolj kot kateri koli drug narod. Ameriški promet je štirikrat večji kot na drugem mestu v Indiji.

Kljub temu naj bi Binance ustvarjal novo ameriško platformo, skladno z zakonodajo, za ameriške trgovce. V tem trenutku pa nihče ne ve, kako bo to videti in ali bo to vključevalo Binance Coin ali ne.

Povsem mogoče je, da zaradi ameriške zakonodaje ob uvedbi nove ameriške različice borze Binance, BNB morda ni na voljo za trgovanje, ker bo nanj gledal kot na vrednostni papir.

Poleg tega, če obstajajo novice v zvezi z borzo Binance ali Changpeng Zhao, lahko to vpliva na vrednost Binance Coin.

Upoštevajte, da je znano, da je Changpeng Zhao zelo vpliven v svetu kriptovalut. Pred Binanceom je delal tudi Zhao OKCoin. Po Binance ICO pa je nadzor nad kovancem odstopil novemu izvršnemu direktorju.

Binance Coin ima še vedno velik potencial za rast

Ker se trg kriptovalut še naprej razvija, lahko vodilne kripto borze, kot je Binance, rastejo. Če bodo, kot je bilo napovedano, institucionalni vlagatelji in velike banke v prihodnjih letih vstopili na trg kriptovalut, bi ta vstop povzročil večje povpraševanje na strani nakupa Binance Coin.

Dodaten dejavnik je tudi to, da je Binance obljubil, da bo približno 20% dobička uporabil za odkup približno 50% enot Binance Coin. To bi moralo tudi v prihodnje močno spodbuditi cene, če Binance izpolni svojo obljubo!

Na koncu ne pozabimo, da digitalne valute ponavadi sledijo ciklom bikov in medvedov, zato je treba vedno paziti na tehnične kazalnike, osnove, kripto novice in tržne občutke..

Koliko bo vredna BNB?

Čeprav nihče ne more natančno napovedovati cen, boste morda želeli vedeti, koliko bo BNB vredna leta 2021.

Z močno skupnostjo privržencev in pozitivno tržno podobo lahko BNB naraste.

Wallet Investor na primer trdi, da bo BNB v letu 2021 zrasel za 77,31%.

Gov Capital do konca leta 2021 napoveduje ceno 727,53 USD, kar pomeni, da če nekdo vloži 100 USD, bo decembra 2021 pridobil 141,34 USD.

Digital Coin Price tudi napoveduje, da bo BNB leta 2022 dosegel nov vrh in dosegel več kot 600 USD na kovanec.

Bi moral vlagati v BNB?

Glede na pozitivno prihodnost in prednosti pred drugimi kriptovalutami BNB ponuja nekaj odličnih priložnosti za vlagatelje.

Toda samo zato, ker lahko, to še ne pomeni, da bi morali vlagati v Binance Coin. Ne pozabite, da ni 100% donosne naložbe.

Preden odprete račun in naložite v katero koli sredstvo, razmislite o njegovem kompromisu med tveganjem in donosom in se odločite za strategijo upravljanja tveganj do uspeha.

Kako lahko vlagam v BNB?

Če se odločite za naložbo v BNB, je iskanje mesta za nakup Binance Coin enostavno.

Obstajajo različni načini za vlaganje v BNB bodisi kratkoročno bodisi dolgoročno, s platformami za izmenjavo kriptovalut, kot je eToro najvarnejša mesta za vlaganje v kripto.

Trgovci z Binance Coin bodo seveda kupili BNB kot naložbeno možnost, če menijo, da se bo cena verjetno zvišala glede na trenutni tečaj.

Kje lahko trgujem z Binance Coin?

Zdaj veste več o Binance Coin in vseh vidikih naložbe v Binance Coin. Torej, če razmišljate o trgovanju z Binance Coin, mi pri Trading Education priporočamo uporabo reguliranih borz, kot je npr eToro.

eToro – najboljši posrednik za nakup Binance Coin BNB

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Naučite se trgovati z binance kovanci z eToro

Bi se radi poglobili v svet Binance Coin in se naučili trgovati s kriptovalutami? Nato se prijavite z eToro.

Binance Coin je potencialno močan kandidat za vaš naložbeni portfelj, ne glede na to, ali ste izkušen kripto vlagatelj ali sprejemate prve korake v tem sektorju.. Vlagatelji BNB lahko ustvarijo tudi raznolik portfelj z najbolj priljubljenimi kovanci.

Upamo, da vam je ta vodnik pomagal demistificirati ta glavni kripto kovanec za vas. Če ste navdihnjeni, da začnete vlagati vanje BNB, ali pa je ta članek podal nekaj dodatnega vpogleda v vaše obstoječe znanje o vlaganju, boste to morda z veseljem vedeli eToro ponuja možnost vlaganja v kripto sredstva in CFD-je do 90+ kriptovalute.

Kaj je Binance Coin & Je Binance Coin dobra naložba | Ključne točke

  • Binance Coin je eden najboljših uporabniških žetonov, ki ga je ustvarila znana borza Binance.
  • Binance Coin je bil prvotno ustvarjen na verigi Ethereum, kasneje pa se je preselil v svoj blockchain, Binance Chain.
  • BNB Coin je simbol oznake Binance Coin.
  • Žetoni BNB se redno uničujejo ali spalijo, da se zagotovi, da vrednost BNB enakomerno narašča.
  • BNB je bila priča izjemni rasti in ima po nekaterih napovedih cen nekaj izjemnega potenciala v prihodnosti.
  • Če se odločite za naložbo v BNB, vas bomo pri podjetju Trading Education vodili na poti in vam pomagali pri prijavi pri uglednem posredniku, kot je eToro.

Bi vlagali v BNB leta 2021?

Če ste uživali v branju "Kaj je Binance Coin in ali je Binance Coin dobra naložba? Ali je vredno vlagati v Binance Coin (BNB) leta 2021?" prosim, delite ga s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Pogosta vprašanja

Je Binance ugleden?

Da, Binance je ena najbolj uglednih in hitro rastočih kripto borz. Binance, ustanovljen leta 2017, je zrasel v kripto velikan, ki ponuja več kot sto kriptovalut za nakup in trgovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me