Kako kupiti NEO – Priročnik za začetnike 2021

Bi radi skočili naravnost na odgovor? NEO lahko kupite naprej eToro.

Bi radi sodelovali v tem pojavu digitalne valute in se naučili, kako kupiti NEO? V tem primeru ste pristali na pravi strani.

V tem priročniku, vam pokažemo, kako kupiti NEO prek spleta. Sprehodili vas bomo skozi korake izbire posrednika, razumevanja potencialnih tveganj in koristi ter dokončanja vaše naložbe NEO na najvarnejši možni način.

Poleg tega vas popeljemo skozi možnosti shranjevanja NEO kovancev in kako najti verodostojnega ponudnika NEO za varen nakup kripto-sredstev.

Kako kupiti NEO v 5 korakih

Spodaj boste našli pet korakov, ki vam bodo pokazali, kako zdaj kupiti NEO!

Korak 1: Pridružite se reguliranemu in licenciranemu spletnemu posredniku, ki zagotavlja dostop do NEO

2. korak: Financirajte svoj novi račun

3. korak: Nakup NEO

4. korak: Vnesite znesek NEO, ki ga želite kupiti

5. korak: Potrdite, da so vneseni podatki pravilni

Kako kupiti NEO danes

če iščete korak za korakom, si oglejte spodnje. Predstavljamo vam, kako danes kupiti NEO z eToro brez provizije v manj kot 10 minutah!

1. korak: Izberite spletnega posrednika NEO ali borzo

Kot je razvidno iz zgoraj opisanih 5 korakov, je za nakup NEO priporočljivo uporabiti spletnega posrednika.

Če se odločite za prijavo na priljubljeni kripto platformi eToro, lahko NEO kovance kupite neposredno in na varen način.

Nobenega dvoma ni, kako varen je ta spletni posrednik, saj je platforma urejena v več jurisdikcijah. Pomen ureditve podrobneje pokrivamo v kratkem.

Kljub temu pri nakupu NEO niste vezani le na en način – saj lahko svoje digitalne kovance kupite tudi prek borze kriptovalut. Tu lahko v zameno za NEO zamenjate drugo kripto-sredstvo, kot sta Litecoin ali Bitcoin Cash.

V vsakem primeru obstaja verjetnost, da bi bila zgoraj omenjena kripto borza brez budnega očesa regulatornih organov. To je slaba novica, ali boste svoj denar zaupali platformi, ki nikomur ne odgovori.

Newbie najljubši eToro zasveti, ko gre za varnost. Spletnega posrednika odobri peščica dobro spoštovanih finančnih organov, med njimi tudi FINRA v ZDA. Ima tudi licence FCA, ASIC in CySEC.

Ta varnostna mreža je neprecenljiva za vlagatelje NEO, ker ti regulatorji posrednike držijo strogih pravil, kar zadeva skrb za stranke, ločevanje skladov strank in KYC.

1. Uredba

Pri razmišljanju o tem, kako kupiti NEO prek spleta, bi morala biti ureditev prednostna naloga.

Kot smo že povedali, uredba ponuja varen in zaupanja vreden prostor za nakup NEO – v sicer dvomljivem prostranstvu neutemeljenih kripto platform.

Čeprav ni dano, je zelo malo verjetno, da bo tuja kripto izmenjava urejena. Zaradi tega ste ranljivi za hekerje, saj iz leta v leto izhaja več zgodb o kripto-borzah, ki so jih kriminalci oropali.

V nasprotju s tem obstaja možnost shranjevanja lastnih NEO kovancev po nakupu. To pomeni umik NEO iz borze in v svojo kripto denarnico. Čeprav se to verjetno sliši dovolj preprosto, lahko to štejemo tudi za slabost.

Ne samo, da to pomeni, da morate po dolgem zasebnem ključu – odgovorni ste tudi za varovanje svojih kripto-sredstev pred hekerji. To ni enostaven podvig – če pozabite zasebni ključ ali pride v napačne roke, ste na žalost nemočni.

Presenetljiva razlika med borzo in posrednikom, kot je eToro, je ta, da bo slednji shranil vaš NEO in ga varoval. Ta shramba je na voljo brez doplačila in z različnimi oblikami varnosti, ki jih zagotavlja zakonodaja – lahko se sprostite, saj veste, da so vaša kripto-sredstva varna.

2. Načini plačila

Razmislek o tem, katere vrste plačil bodo na voljo pri razmišljanju o tem, kako kupiti NEO, ni nič težav. Čeprav je treba povedati, je pri sodobnih spletnih posrednikih kripto ponavadi veliko možnosti plačila.

V ne tako davnih časih je skoraj gotovo, da ne bi imeli druge možnosti, kot da plačate z bančnim nakazilom. Še danes je to eden najbolj počasnih načinov plačevanja za obdelavo platform.

V eToro je sprejeta vrsta plačil. To vključuje kreditne in debetne kartice, kot so Mastercard, Maestro in Visa / Visa Electron.

Poleg tega lahko NEO kovance kupite tudi s pomočjo Netellerja, PayPala, Klarne, Skrilla in drugih.

3. Pristojbine in provizije

Pomembno je, da se pri vsakem novem podvigu, ki vključuje finance, natančno seznanite z morebitnimi provizijami.

Za spletne posrednike je ključnega pomena, da zaračunajo te provizije, tako da bodo lahko še naprej valovile žogo in še naprej zagotavljale shrambo ter dostop do trgov kriptovalut. Če pravilno določite čas za trge, je to korist za vse.

Ko raziskujete, kako kupiti NEO, boste nedvomno ugotovili, da velika večina ponudnikov kripto storitev zaračuna provizijo. Ugotovili smo, da je to navadno spremenljiva stopnja glede na velikost vašega položaja.

Tako kot vsako drugo podjetje boste tudi pri spletnih posrednikih med seboj razlikovali, zlasti kar zadeva provizije in provizije.

Za ponazoritev, kako to deluje pri izbiri nakupa NEO, glejte spodaj:

 • Na primer, priljubljeni kripto ponudnik Coinbase strankam zaračuna 1,49% provizije ob vstopu in izstopu s trga
 • Če vnesete svojo NEO pozicijo v višini 1000 USD, Coinbase zahteva 14,90 USD provizije
 • Ergo, če vstopite na trg s 500 USD, morate plačati 7,45 USD – in tako naprej

V imenu jasnosti si oglejmo primer, kako lahko ta provizija vpliva na vaš potencialni NEO dobiček:

 • Na NEO ustvarite naročilo za nakup v vrednosti 2.000 USD
 • Plačati morate 29,80 USD provizije (1,49% od 2000 USD)
 • V času izplačila je vaša pozicija ocenjena na 2.800 USD
 • Spet ste odgovorni za 1,49% provizije, kar znaša 41,72 USD
 • Samo pri Coinbase ste samo za provizijo plačali 71,52 USD

Kot lahko jasno vidite, 1,49% ne zveni prav veliko. Toda s plačilom te provizije za vsako trgovanje boste kmalu opazili, da se vaš dobiček v kratkem požre.

Če bi se odločili za nakup NEO prek regulirane platforme eToro, bi prihranili 71,52 USD. Zakaj? Ker je ta spletni posrednik brez provizije!

Kar zadeva provizije za polog, je med kripto platformami precej različnih. Na primer, stranke pri Coinbase plačajo 3,99% za vsako transakcijo z debetno kartico. To pomeni, da bi v našem zgornjem primeru plačali 79,80 USD za vstop na NEO položaj – če bi uporabili debetno kartico. Potem, ko ste zapustili svoj položaj, bi začela standardna 1,49% provizija.

Pri eToro lahko deponirate z različnimi plačilnimi sredstvi in ​​boste plačali 0,5% provizije, če ne plačate v USD.

4. Drugi pomembni dejavniki

Do tega trenutka smo zajeli golo kost, kako kupiti NEO – vključno z regulacijo, načini plačila in pristojbinami.

Preden preidemo na naslednji korak vodnika za začetnike, vas bomo seznanili z nekaj drugimi pomembnimi dejavniki.

 • Prijaznost do uporabnika: Pomembno je, da se počutite prijetno v prostoru, od koder kupujete kriptovalute, kar pomeni, da je spletno mesto uporabniku prijazno. Zaradi tega bo oddajanje naročil NEO brez stresa in zapletenih zadev.
 • Minimalna naložba: Preden se posvetujete s spletnim posrednikom, je ključnega pomena, da preverite, kakšna je najmanjša naložba za nakup NEO. Razlog je v tem, da če platforma zahteva velik minimum za vsak nakup, to verjetno ne bo izvedljiv projekt za vas. Na eToro lahko kovance NEO kupite že od 25 USD!
 • Skladiščenje: Dotaknili smo se shranjevanja in kako zaupanje neregulirane borze ali posrednika v vaše NEO kovance je tvegano poslovanje. Če se odločite za nakup NEO pri eToro, lahko svoje nakupe shranjujete na platformi pod strogimi predpisi zelo spoštovanih finančnih organov.

2. korak: pripravite naložbeni načrt

vlagati v neo

Ko razmišljate, kako kupiti NEO, je dobro pripraviti načrt naložb. Samo pomislite na 6 P – “Pravilno načrtovanje in praksa preprečujeta slabo izvedbo”.

Pri nakupu digitalnih valut v tako nestanovitnem okolju je to še toliko bolj smiselno. Kot taki vlagatelji vseh ravni spretnosti oblikujejo naložbeni načrt, s katerim se trudijo, da ostanejo ravne in ozke, pri čemer ohranjajo trgovalna čustva.

Če ne veste, kje začeti, si oglejte spodnji seznam namenskih strategij:

1. Dolgoročno ali kratkoročno

Ko razmišljate o tem, kako kupiti NEO – ali vidite, kako vlagate dolgoročno ali kratkoročno??

Tisti, ki se ukvarjajo s kratkoročnimi naložbami, želijo izkoristiti kratkoročne konice cene kripto-sredstev.

Skromne, a redne dobičke dosežemo z nakupom NEO in nato z izplačilom v nekaj minutah, dneh ali tednih – odvisno od razpoloženja na trgu in izbrane strategije.

Kriptovalute so znane po tem, da v enem dnevu nihajo celo za dvomestne številke. Prav ta nestanovitnost je tisto, kar privlači številne vlagatelje v kovance NEO. Z drugimi besedami, načelo “kompromis donosnost” je v tej igri močno.

Na kratko – večje je tveganje – večja je potencialna nagrada.

Ravno nasprotno, dolgoročna strategija „kupi in zadrži“ – kot navaja njen soimenjak – vključuje zadrževanje NEO.

Glede na splošni občutek na trgu – boste kripto-sredstva zadržali mesece ali leta. To odpravlja potrebo po spremljanju kratkoročnih skokov cen na zelo nestanovitnem trgu – izdelava je idealna za začetnike.

2. Ciljna cena NEO

Pogovarjali smo se, da je naložbeni načrt pametna ideja, zato je smiselno, da je dodajanje ciljne cene NEO smiselna strategija.

Za nadaljnjo razlago bi morali digitalno valuto, če ste NEO kupili po ceni 15,15 dolarja z vizijo dvakratnega povečanja naložbe, dvigniti na 30,30 dolarja. Če bi želeli isto naložbo povečati za štirikrat, bi moral NEO narasti na ceno 60,60 USD.

Čeprav se to morda sliši nekoliko neverjetno – vrednost te digitalne valute se je z 0,18 USD v letu 2016 presegla na 191,00 USD v letu 2018. To kaže, da je četrtletno povečanje vaše naložbe navsezadnje povsem mogoče.

3. Razmislite o rednih naložbah

Kot je zdaj kristalno jasno, se lahko kriptovalute cenovno zelo močno spremenijo.

S tem v mislih razmislite o vključitvi rednih naložb v svoj načrt, ko razmišljate o nakupu NEO.

Namesto da prihranite svoje življenjske prihranke pri nakupu kriptovalut – priporočamo, da redno vlagate majhne zneske. Tako gradite svoj portfelj na način, ki preprečuje tveganje.

Nekateri se odločijo za nakup NEO mesečno ali tedensko. To vam omogoča, da povečate svojo zbirko kriptovalut, ne da bi vsakič tvegali preveč denarja.

Kot smo se dotaknili, vam eToro omogoča udobje nakupa NEO in katere koli druge digitalne valute že od 25 USD. Zaradi tega je dodajanje rednih zneskov v vaš naložbeni načrt enostavno.

3. korak: Odprite račun NEO Broker

Tisti, ki trgujete z blagom, delnicami ali forexom, boste opazili, da je odpiranje NEO posredniškega računa enaka rutina. Pojdite na spletno mesto izbranega ponudnika kripto in poiščite gumb ‘prijava’ ali ‘pridružitev zdaj’.

Zdaj morate spletnemu posredniku povedati, kdo ste. V ustrezna polja vnesite zahtevane podrobnosti. Običajno so to vaše polno ime, naslov, telefonska številka, e-pošta in datum rojstva.

Nato boste morali predložiti dokazilo o tem, kdo ste, zato preprosto naložite jasno kopijo potnega lista ali vozniškega dovoljenja. Prav tako boste morali poslati dokazilo o svojem naslovu, ki je običajno uradno pismo države, izpisek bančnega računa ali račun za komunalne storitve iz zadnjih 3 mesecev..

Vse zgoraj navedeno je standardno za katerega koli reguliranega kripto posrednika v skladu s pravili KYC (z namenom preprečevanja finančnega kriminala).

V nevarnosti ponovitve priporočamo, da se kadar koli prijavite pri licenciranem posredniku, ne pa da tvegate svoj kapital na neurejeni borzi. To je zato, ker na stotine senčnih spletnih ponudnikov čaka na prevaro nič hudega slutečih vlagateljev.

Če še vedno niste prepričani, kako varno kupiti NEO – to storite prek užiteka za množico eToro. Spletni posrednik je reguliran in oskrbuje več kot 13 milijonov strank.

Ne samo to, ampak tam, kjer nekatere platforme potrebujejo dneve za obdelavo osebnih dokumentov – eToro uporablja sodobno avtomatizirano tehnologijo, kar pomeni, da lahko NEO običajno kupite v nekaj minutah po deponiranju.

4. korak: položite nekaj sredstev

Ko ste se že prepričali, da je vaš izbrani način plačila združljiv s kripto platformo, ki ste jo izbrali – ste pripravljeni.

Kot svojo pot lahko začnete tako, da na svoj račun položite nekaj denarja za nakup NEO. Nedvomno je y najbolj priročen in hiter način to storiti s kreditno / debetno kartico ali e-denarnico.

Depozit je sprehod po parku na eToro. Na tej platformi lahko NEO kupite na različne načine, kot so Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill in še več.

eToro sprejema tudi bančno nakazilo, če pa se sprašujete, kako takoj kupiti NEO – to ni način za to. Navsezadnje se bančne žice očistijo več dni.

Skoraj vsi spletni posredniki bodo določili minimalni znesek pologa. V tem priročniku Kako kupiti NEO je bilo ugotovljeno, da najnižji znesek, potreben od posrednikov, znaša od nič do stotine dolarjev.

Spet regulirani posrednik eToro zahteva le minimalno kavcijo v višini 200 USD, NEO pa lahko kupite od 25 USD navzgor!

5. korak: Nastavite trgovalni nalog

Zdaj, ko ste zaključili korake od 1 do 4, lahko nadaljujete in nastavite trgovalni nalog za nakup NEO.

To naročilo obvešča ponudnika kripto, kje stojiš pri NEO, in kako naj posrednik deluje.

Oglejte si seznam najpogosteje uporabljenih naročil pri nakupu digitalnih valut.

1. Kupite naročilo

Začenši z naročilom ‘kupi’ – to je naročilo, ki ga najpogosteje uporabljate pri razmišljanju o nakupu NEO.

Če imate občutek, da se bo cena kovancev NEO zvišala – to predstavlja naročilo za nakup.

Če platforma ponuja možnost, da “gre kratko”, lahko NEO izgubi vrednost s preprostim ustvarjanjem prodajnega naloga.

2. Omejitev ali tržno naročilo

Kot veste, mnogi vlagatelji izkoristijo kratkoročne premike cen kriptovalut. Poglejmo si tako ‘limit’ in ‘market’ naročila.

Če ste zadovoljni s ponudbo za NEO – oddajte “tržno naročilo” pri svojem spletnem posredniku. Platforma bo takoj izvedla to naročilo, kar pomeni, da lahko NEO kupite po tej ceni.

Zaradi narave ponudbe in povpraševanja bo skoraj vedno prišlo do neskladja med ceno, ki jo opazimo ob oddaji naročila, in ceno, ki jo dobite. To je ponavadi nepomembno, na primer premik s 15,00 na 14,99 ali 15,01 dolarja.

Ko gre za „limit“ naročilo, lahko natančneje določite ceno, po kateri želite vstopiti na trg NEO.

Spodaj si oglejte primer, kako lahko uporabite omejeno naročilo:

 • Cena NEO je 15,50 USD, vendar vas ne zanima, dokler ne doseže 16,00 USD
 • Kot tak oddate naročilo z omejitvijo 16,00 USD
 • Če se NEO dvigne na 16,00 USD – bo spletni posrednik izvršil vaše naročilo
 • V nasprotnem primeru bo vaša pozicija ostala v čakalni vrsti, dokler a) ne prekličete ali b) ne dosežete ciljne cene

Kot je jasno, je tržno naročilo hitro naročilo brez napak, zato je za novince preprosto. Omejena naročila vam omogočajo nakup NEO po ceni, ki ste jo izbrali sami.

3. Vložek

Vsakič, ko oddate naročilo za nakup NEO, mora vaš posrednik vedeti, koliko želite vložiti, preden bo vaše naročilo mogoče ukrepati. Z drugimi besedami, koliko NEO bi radi kupili / prodali?

Kot smo že omenili, je vlaganje malo in pogosto smiselno za začetnike in odličen način za izgradnjo portfelja kriptovalut.

V eToro vam pri nakupu NEO ni treba vreči denarja, saj lahko vsakič vložite od samo 25 dolarjev. To omogoča redno naložbeno strategijo ob hkratnem učenju vrvi.

4. Potrdite naročilo

Ko ste zadovoljni, da so podatki, vneseni v prejšnjih korakih, pravilni, lahko svojo odločitev potrdite s platformo.

Zdaj bo posrednik izvedel vaša naročila, kot so nakup / prodaja, omejitev / trženje – seveda ob izbranem znesku vložka.

Ko bo vaše naročilo izvršeno, bodo novo kupljeni NEO kovanci dodani v portfelj eToro.

6. korak: Shranjevanje NEO

Na tej strani smo se nekajkrat dotaknili prostora za shranjevanje, predvsem zato, ker je pomemben dejavnik pri razmišljanju o tem, kako kupiti NEO.

Za razliko od fiatnih valut, s katerimi plačujemo račune, se digitalne valute vodijo v decentralizirani knjigi. Kot smo že povedali, ko gre za shranjevanje svojih NEO kovancev na spletu, lahko to storite prek borze kriptovalut ali posrednika.

Če ponovim, čeprav ni vedno tako – večina prostorov za kripto izmenjavo ni pod nadzorom nobenega regulativnega organa.

Ne samo, da to pomeni, da denar predajate potencialno senčnemu podjetju, ampak tudi pomeni, da boste svoje digitalne kovance verjetno morali prisiliti v osebno kripto denarnico..

To lahko vlagatelje pusti precej občutljive za krajo. EToro bo z veseljem shranil vaše NEO kovance na varen in varen način, brez dodatnih stroškov.

Priljubljenega spletnega posrednika urejajo ASIC (Avstralija), FCA (Velika Britanija) in CySEC (Ciper). Ne samo to, tudi eToro je registriran pri FINRI (ZDA).

7. korak: Prodaja svojega NEO

Očitni cilj pri izbiri nakupa NEO je, da ga boste pozneje prodali za več, kot ste sprva plačali – torej ustvarili dobiček.

Omenili smo, da je veliko bolj priročno kupovati NEO prek reguliranega posrednika, vendar je to tudi najlažja in najvarnejša pot pri prodaji digitalnih valut.

Navsezadnje morajo stranke pogosto skočiti skozi nekaj obročev, da kripto-sredstva prodajo prek borz. Verjetno bi morali NEO zamenjati za kripto sredstvo, kot je Bitcoin, s plačilom za storitev. Nato morate vložiti zahtevo za umik in slediti navodilom od tam.

Ko je čas za izplačilo na eToro, se preprosto morate prijaviti in se odločiti za prodajo svojih NEO kovancev. Gotovina bo poslana na vaš začetni način plačila v skladu s KYC.

Drugi načini za nakup NEO leta 2021

Spodaj boste našli seznam alternativnih načinov nakupa NEO.

1. Kupite NEO debetno kartico

Debitne kartice so znane po tem, da so hitre in varne in se pogosto uporabljajo za spletno nakupovanje. NEO lahko kupite tudi z debetno kartico.

Vse, kar morate storiti, je, da pri spletnem posredniku vnesete podatke o svoji debetni kartici s količino NEO kovancev, ki jih želite kupiti. Ko želite v gotovini eToro izplačati, pritisnite prodati in izkupiček lahko pošljete nazaj na isto debetno kartico.

2. Kupite kreditno kartico NEO

Kot eToro, po želji lahko NEO kupite tudi s kreditno kartico.

Pomembno je vedeti, da mnogi ponudniki kreditnih kartic pri uporabi vaše kartice na spletni platformi za posredovanje zaračunajo “provizijo v gotovini”. To velja tudi, kadar s kreditno kartico dvigujete gotovino z bankomata ali na spletnem mestu za igre na srečo.

Ugotavljamo, da je ta provizija običajno med 3% in 5%, zato se pred nakupom vedno pozanimajte.

3. Kupite NEO Paypal

Čeprav vam številni spletni posredniki ne omogočajo nakupa NEO s Paypalom, eToro to omogoča. Ne samo to, ampak platforma sprejema tudi druge druge e-denarnice, kot sta Neteller in Skrill.

PayPal je po vsem svetu znan po svoji hitrosti in udobju, da o varnosti niti ne govorimo.

4. NEO ATM

Po vsem svetu so razpršeni bankomati za kriptovalute, ki vam omogočajo vnos fiat gotovine v avtomat v zameno za digitalne valute.

Naš vodič je ugotovil, da NEO še ni na voljo na kripto bankomatih. Glede na to lahko ti stroji v nekaterih primerih napolnijo več kot 20% – zato se nam zdi, da eToro vsakič zmaga zaradi udobja in stroškov..

Kako kupiti NEO 2021 – razsodba

vlaganje v NEO

V tem priročniku za začetnike o tem, kako kupiti NEO, smo opisali podrobnosti tega, kar morate vedeti. Od golih osnov do honorarjev, strategij in kako najti zaupanja vrednega posrednika.

Menimo, da ne glede na to, ali ste izkušeni ali popolni novinec v svetu digitalnih valut, je najpomembnejše sodelovanje z reguliranim ponudnikom..

eToro ponuja zaščito predpisov, spletno mesto, ki je enostavno za navigacijo, NEO pa lahko kupite brez provizije. Sprejetih je ogromno plačilnih sredstev in v manj kot 10 minutah se lahko prijavite, položite sredstva in kupite NEO.

eToro – najboljši posrednik za nakup NEO

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kako enostavno je kupiti NEO?

Super enostavno. Prijavite se pri posredniku, kot je eToro. Položite 200 USD, oddajte naročilo in kupite NEO od najmanj 25 USD navzgor.

Kako najvarneje kupiti NEO?

Najvarnejši način nakupa NEO je prek reguliranega posrednika, kot je eToro. Platformo urejajo spoštovane organizacije, kot so FCA, ASIC in CySEC. Registriran je tudi pri FINRI v ZDA.

Ali lahko kupim 100 USD NEO?

Ja lahko. Če ste začetnik, priporočamo, da vlagate majhne zneske. Na eToro lahko začnete že od 25 USD

Ali lahko izgubite denar na NEO?

Da, tako kot lahko pri katerem koli finančnem sredstvu. Če pravilno predvidete prihodnjo ceno NEO, boste ustvarili dobiček. Če tega ne storite, boste izgubili denar. Nikoli ne vložite več, kot si realno lahko privoščite.

Kaj je največ vredno NEO?

Največ NEO, ki je bil kdaj vreden, je 191 dolarjev, ki jih je dosegel januarja 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me