Katere je največ 10 podcenjenih kriptovalut za nakup?

Podcenjene kriptovalute & Kako jih kupiti

Iščete najbolj podcenjene kriptovalute, ki jih želite dodati v svoj portfelj leta 2021? V nadaljevanju si preberite naš vodnik po najbolj 10 podcenjenih kripto-datotekah, ki jih lahko kupite leta 2021.

Torej brez nadaljnjega …

Najbolj 10 podcenjenih kriptovalut, ki jih je mogoče kupiti v letu 2021:

1.. Ethereum

2.. Binance Coin

3.. Cardano

4.. Bitcoin

5.. Bitcoin Cash

6.. EOS

7.. IOTA

8.. Tezos

9.. Zcash

10.. Črtica

Kaj so podcenjene kriptovalute?

Podcenjene kriptovalute so tiste, ki ne ponujajo nič novega ali jih preprosto ni mogoče tržiti kot prave menjalnike iger. Nekateri nikoli ne rečejo boo in v kripto skupnosti ostanejo nejasni.

Zakaj pa je toliko kriptovalut podcenjeno? Zakaj trgovci raje kupujejo dobro delujoče in priljubljene kovance?

No, poenostavljeno rečeno, cenjeni kovanci so tisti, ki imajo ustrezen razvoj, močno skupnost in pozitivno tržno naravnanost. Da bi kriptovaluta postala priljubljena, mora temeljiti na inovativni platformi z rednimi posodobitvami in obetavno implementacijo izdelka. Podprta mora biti tudi s pozitivno tržno podobo in močno skupnostjo, ki ji bo pomagala osvojiti trg.

Industrija kriptovalut se hitro razvija, saj obstaja več kot 7000 kripto valut. Od trgovcev s kripto do razvijalcev verig blokov, kriptovalute privabljajo vse več ljudi z vsega sveta.

Blockchain tehnologija pa lahko ustvari nov gospodarski svet. Tu moramo opozoriti, da ima tehnologija veriženja blokov aplikacije daleč zunaj finančnega sektorja in se lahko uporablja za izboljšanje področij, kot so medicina, igre na srečo in glasovanje.

Hkrati je vlaganje v kriptovalute še vedno zakrito v mite in napačne predstave, zaradi česar je podcenjeno. Tudi leta 2021 mnogi ne razumejo potenciala decentraliziranih finančnih sistemov pri zagotavljanju varnejših, cenejših in hitrejših plačil; nekateri jih celo hitro označijo kot moderno muho.

Naraščajoče število digitalnih sredstev dodaja več olja na ogenj, zaradi česar je veliko kriptofonov slabše. In ko upoštevamo visoko volatilnost trga, ne bi smeli biti presenečeni, da se nekateri vlagatelji izogibajo trgovanju s kriptovalutami in njegovi nepredvidljivi naravi.

Kljub temu obstajajo nekateri priljubljeni kripto, ki kljub potencialu in rasti cen ostajajo podcenjeni. Mvsi analitiki menijo, da so nekatera kripto sredstva na tem seznamu veliko močnejša od drugih naložb.

10 podcenjenih kriptovalut za nakup leta 2021

Tukaj je pogled na 10 najbolj podcenjenih kriptovalut, ki jih je treba upoštevati leta 2021:

1. Ethereum – ETH

grafikon cen ethereum

Čeprav je Ethereum (ETH) drugi največji kovanec po tržni kapitalizaciji in sprejetju, boste morda presenečeni, da je ETH močno podcenjen.

Ethereum je decentralizirana odprtokodna platforma, ki temelji na verigi verig in se uporablja ne le za čezmejna plačila, temveč tudi za razvoj pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij (dApps). Pravzaprav, Ethereum se pogosto imenuje kralj pametnih pogodb.

Ethereum je prav tako okrepil začetni razvoj številnih žetonov ERC-20, vključno z Binance Coin in BAT, ter blockchain igrami, kot so CryptoKitties.

Poleg tega ima ekipa, ki stoji za Ethereumom, z vodjo vizionarja Vitalika Buterina, impresivno podporo v celotni kripto skupnosti, kar je dejavnik, ki še naprej spodbuja razpoloženje na trgu..

Prehod na Ethereum 2.0 s svojim mehanizmom dokazovanja vlog (objavljeno 1. decembra 2020) je navdušil tudi navdušence nad kriptovalutami in vlagatelje ter morda nekako poslal cene ETH.

Hkrati nekateri strokovnjaki menijo, da je širša privlačnost DeFi-ja pri tradicionalnih plačilnih in finančnih institucijah še vedno omejena; drugi trdijo, da imajo nekateri konkurenti Ethereuma boljše možnosti.

EOS na primer ponuja preprostejši programski jezik, kar je pomemben vidik, ki lahko pritegne vlagatelje.

Ali bo Ethereum leta 2021 podcenjen? Resnica je, da naj bi se ETH kljub izzivom povečal in dosegel Do konca tega leta 872 ameriških dolarjev, kot je poročal Wallet Investor.

2. Binance Coin – BNB

grafikon kovancev binance

Binance Coin – domači žeton v ekosistemu Binance – je še en podcenjen kovanec, ki ga je vredno razmisliti leta 2021.

Binance Coin (BNB) je bil sprva predstavljen na verigi Ethereum, vendar se je preselil v svojo verigo blokov Binance Chain. Čeprav Binance Chain ne podpira pametnih pogodb, je resnica, da je Binance Coin eden najboljših uporabnih kovancev leta 2021.

Binanceova edinstvena politika zažiganja – da se vrnete in zažgete žetone BNB, da zmanjšate skupno ponudbo BNB, dokler ne ostane 100 milijonov kovancev – zagotavlja njegovo stalno rast.

Poleg tega je priljubljena borza Binance ena izmed kripto borz z največjim obsegom trgovanja po vsem svetu, kar še bolj spodbuja uporabo BNB.

In ugani kaj? Binance je veliko več: imamo Binance Academy, Binance Cloud, Binance Research in veliko več oddelkov, ki želijo podpirati uporabnike in njihove finančne odločitve.

Kljub temu nekateri menijo, da je Binance Coin DeFi underdog v kripto sektorju, saj je njegova podoba nekako omejena na Binance in ne more samostojno leteti.

Bo Binance Coin leta 2021 ostal podcenjen kovanec? Po podatkih se lahko cena BNB do konca tega leta povzpne na več kot 100 USD.

3. Cardano – ADA

grafikon cen kardano

Cardano, ki je eden glavnih konkurentov Ethereuma, ki je postal vodja pametnih pogodb, je inovativna platforma blockchain.

Natančneje, Cardano uporablja a dvoslojna veriga blokov in algoritem dokazov o deležu za izboljšanje razširljivosti in energetske učinkovitosti. Poleg tega Cardano podpira načela demokratičnega upravljanja, da sčasoma olajša posodobitve.

Cardanoov žeton ADA je bil dejansko zasnovan tako, da zagotavlja, da lahko uporabniki sodelujejo v operaciji Cardano in glasujejo. Ni presenečenje, da se je Cardano leta 2017 močno povečal za skoraj 450%.

Čeprav lahko Cardano med drugim uporabljajo trgovci, kmetijska podjetja in izobraževalne platforme, mnogi trdijo, da je Cardano še vedno zelo podcenjen.

Po navedbah Weiss Crypto Ratings je Cardano eden najbolj podcenjenih kovancev leta 2021 – trenutne cene so še vedno nižje za več kot 60% od najvišje vrednosti vseh časov.

Toda nekateri strokovnjaki, kot je Adam Web, trdijo, da je prihodnost Cardano svetla in da bo ADA letos dosegla 2,5 USD in v prihodnjih letih dosegla 10 USD na kovanec.

4. Bitcoin – BTC

Počakaj! Kaj?! Bitcoin? Da, vemo. Kljub svoji priljubljenosti, Bitcoin – najstarejši in največji kovanec glede na tržno omejitev in obseg trgovanja – je ena najbolj podcenjenih kriptoskupin v svetu trgovanja s kriptovalutami.

Bitcoin pa ne potrebuje uvoda! Bitcoin, ki ga je leta 2009 sprožil skrivnostni lik Satoshi Nakamoto, že več kot desetletje vlada svetu kriptovalut.

Razvijalci, trgovci in finančni strokovnjaki Bitcoin pogosto imenujejo zlati standard v svetu kripto naložb. BTC olajša čezmejne transakcije in zagotavlja preglednost in dostopnost.

Za razliko od fiat valut in tradicionalnih načinov plačevanja je Bitcoin decentraliziran in odpravlja potrebo po tretjih osebah in drage pristojbine.

Poleg tega je Bitcoin privedel do ustvarjanja tisočev altcoinov in popolne preobrazbe finančnega sektorja.

Kljub temu ima Bitcoin nekaj pomanjkljivosti. Bitcoin je postal naložba namesto vsakodnevne valute.

Nekateri trdijo, da je Težave z razširljivostjo Bitcoin in neučinkovita poraba energije, zaradi česar je leta 2021 podcenjen kovanec. Verjemi ali ne, podatkov kažejo, da Bitcoin porabi več energije kot celotna Švica.

Ampak hej! Bitcoin je tu, da ostane, in še vedno obstaja prostor za naložbe. Bitcoin je dosegel najvišjo vrednost v višini več kot 40.000 USD, cene pa naj bi se še povečale.

5. Bitcoin Cash – BCH

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Bitcoin Cash, ustvarjen leta 2017 kot trda vilica Bitcoina, je pridobil veliko popularnost. Bitcoin Cash je povečal velikost blokov z 1 MB na 8 MB in še na 32 MB, da bi izboljšal razširljivost in čas obdelave.

Podaljšani časi obdelave lahko kriptos in Bitcoin Cashu omogočijo predvsem, da tekmujejo s tradicionalnimi plačilnimi sredstvi, kot je Visa, in se začnejo uporabljati za vsakdanje transakcije in spletne nakupe.

Zaradi potenciala in vidnih zagovornikov, kot je Roger Ver – pogosto imenovan tudi Jezus Bitcoin – Bitcoin Cash je dobil vsesplošno oprijem, kar je privedlo tudi do zvišanja cen.

Kljub temu je Bitcoin Cash pogosto podcenjen. Na nek način Bitcoin pogosto meče senco na Bitcoin Cash in mnogi zunaj skupnosti kriptovalut ne poznajo vilic Bitcoin.

Upoštevajte, da je Bitcoin Cash sam prešel različne vilice, kot sta Bitcoin Cash ABC in Bitcoin Cash SV.

Kljub temu, da ima Bitcoin Cash težave z blagovno znamko, mnogi pričakujejo, da se bo ta podcenjeni kovanec leta 2021 povečal, internetni podjetnik Dotcom pa je objavil: “Bitcoin > odličen za shranjevanje sredstev. Bitcoin Cash > super za plačila. Bitcoin Cash danes 310 USD. Prihodnje leto pričakujem 3000 USD +. Zakaj? Vse več ponudnikov sprejema kripto. Prodajalci si želijo nizke provizije in hitre transakcije. Sem naklonjen [Bitcoin Bash]. “

6. EOS

grafikon cen eos

Še en podcenjen kovanec za nakup leta 2021 je EOS.

Čeprav je bil začetek EOS impresiven, z množično oglaševalsko kampanjo, ki je privedla do zbiranja izjemnih 185 milijonov dolarjev ETH v prvih petih dneh njihove prodaje žetonov Initial Coin Offering (ICO), EOS je podcenjen.

EOS je decentralizirana platforma za pametne pogodbe in dApps, ki jo pogosto imenujejo morilec Ethereuma.

Ekipa EOS ima velike načrte in trdi, da je EOS prilagodljiv, prilagodljiv in uporaben. Ena najpomembnejših lastnosti je EOS horizontalna razširljivost, ki omogoča vzporedno izvajanje transakcij in pogodb.

Ustanovitelj Dan Larimer je vključil tudi inovativni delegirani protokol soglasja o dokazovanju deleža, da bi zagotovil, da bi sistem porabil manj energije in bi bil manj centraliziran.

Kot je razloženo v njihovi knjigi: »Programska oprema EOS.IO je zasnovana na podlagi izkušenj s preizkušenimi koncepti in najboljšimi praksami ter predstavlja temeljni napredek v tehnologiji veriženja blokov. Programska oprema je del celostnega načrta za globalno razširljivo blockchain družbo, v kateri je mogoče decentralizirane aplikacije enostavno uvesti in upravljati."

Kljub svojim zmožnostim in potencialu za izvajanje decentraliziranih aplikacij na ravni podjetja in industrije ostaja EOS podcenjen in še vedno trguje po nižjih cenah v primerjavi s svojim glavnim konkurentom Ethereumom.

vlagajte v eos

7. IOTA – MIOTA

grafikon cen iote

IOTA je še eno sredstvo, ki si ga je treba ogledati leta 2021. IOTA je decentralizirana knjiga, ki izvaja transakcije med napravami v ekosistemu interneta stvari (IoT).

To je revolucionarno, ker po podatkih, milijarde naprav so bile do leta 2020 povezane z internetom in so si lahko izmenjevale podatke in plačila ter interoperabilnost dvignile na povsem novo raven.

Transakcije se potrdijo prek decentraliziranega acikličnega grafa (DAG), sistema vozlišč, imenovanega Tangle, v katerem vsaka nova transakcija potrdi dve predhodni.

IOTA je partner z različnimi avtomobilskimi podjetji, oskrbovalnimi verigami in projekti e-zdravja.

Kot je dejal Tobias Schmailzl, tehnični direktor pri podjetju Blackpin: „IOTA je kot tehnološki partner za nas popolnoma smiselna. S svojim decentraliziranim plačilnim sistemom in drugimi funkcijami, ki temeljijo na tehnologiji porazdeljene knjige (podobno kot Blockchain), ima ta tehnologija najboljše pogoje za dolgoročno strateško partnerstvo. Navsezadnje je IOTA optimalna rešitev za varno komunikacijo in plačevanje med ljudmi in stroji v okviru (i) vprašanj IoT. “

Kljub potencialu ima IOTA svoje pomanjkljivosti. Postal je celo tarča phishing napada, ki je povzročil krajo 3,94 milijona dolarjev kovancev MIOTA.

Kljub temu, ta podcenjeni kovanec počasi kaže znake izboljšanja. Leta 2020 je MIOTA začela s tržno kapitalizacijo 446 milijonov dolarjev, decembra 2020 pa je dosegla 900 milijonov dolarjev (več kot 100-odstotni dobiček).

8. Tezos – XTZ

graf tezos

Tezos je še eno obetavno omrežje, vendar podcenjeno kripto, povezano z žetonom, imenovanim tez. Tezos je mreža verig blokov, ki uporablja inovativni mehanizem dokazovanja vložka, samo-spreminjajoči se protokol in demokratično upravljanje.

Dejansko je demokratična narava XTZ (omogočanje udeležencem, da glasujejo in odločajo o njenem razvoju) ena najbolj privlačnih lastnosti.

Tu moramo opozoriti, da je peka pomemben postopek v ekosistemu Tezos. Peka je postopek potrjevanja transakcij Tezos, kar je ključnega pomena pri mehanizmu dokazovanja vlog.

Ni presenetljivo, da je imel Tezos po uvedbi leta 2017 uspešen ICO. Zaslužil je približno 232 milijonov dolarjev. Vendar so njegovemu uspešnemu začetku sledile številne zamude, lastna drama in pravne težave.

To je privedlo do podcenjevanja cen XTZ.

Dobra novica je, da se je cena XTZ med oktobrom 2019 in februarjem 2020 potrojila in spet začela vzbujati pozornost. Če ste torej pripravljeni staviti na Tezos leta 2021, preberite več o njegovem naložbenem potencialu tukaj.

vlagajte v tezos

9. Zcash – ZEC

graf cen zcash

Čeprav je Zcash priljubljeno kripto omrežje, katerega namen je ponuditi več zasebnosti, je Zcash še vedno podcenjen. Pravzaprav je Tyler Winklevoss nekoč dejal, da je Zcash ena najbolj podcenjenih kriptoslov (potem ko je Bittrex objavil načrte za odstranitev Zcash, Monero in Dash).

Tyler je tvitnil: »Zcash je trenutno zlahka najbolj podcenjen kripto. V denar prinaša zasebnost, ki je temeljni gradnik svobodne in odprte družbe. Ponosni smo, da Gemini podpira ta novi projekt z odobritvijo NYDFS (New York Department of Financial Services). “

Kaj pa je Zcash? Zcash je decentralizirana veriga blokov, ki je podobna Bitcoinu: vključuje odprtokodno kodo, vendar doda več zasebnosti in zamenljivosti. Upoštevajte, da je zamenljivost izraz, ki se nanaša na enostavnost zamenjave enega sredstva z drugim.

Zcash ponuja dve vrsti transakcij: pregledne transakcije, ki podatke naredijo javne, in zasebne transakcije, ki ne razkrijejo nobenih informacij.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi nekdo iskal anonimnost, razlogi, ki sploh niso povezani s temnim spletom: podjetje lahko poskuša zaščititi svojo poslovno skrivnost pred konkurenti ali par lahko kupi igrače za odrasle.

Zaradi pomembnosti, a kontroverzne podobe, ostaja Zcash podcenjen kovanec za nakup.

Po napovedih cen pa ima Zcash svetlo prihodnost. Strokovnjaki pri Trgovske zveri trdijo, da se bo ZEC povečal s 70 dolarjev v letu 2021 na 100 dolarjev v letu 2023. Druge bolj bikovske napovedi, na primer napovedi Coin Liker, razkrivajo, da bi lahko Zcash leta 2025 dosegel 1.444 dolarjev.

10. Črtica

Nenazadnje se pogovorimo še o Dashu – še enem podcenjenem žetonu na našem seznamu. Dash je odprtokodna veriga verig, ki ponuja hitra čezmejna plačila.

Dash, čigar ime izvira iz izraza “Digitalna gotovina”, je bil predstavljen leta 2014 kot vilica Litecoin. Dash je zagon pridobil z različnimi novostmi, kot je dvotirno omrežje z spodbudenimi vozlišči in neobvezna zasebnost za transakcije.

Po navedbah na svoji spletni strani želi Dash “biti najbolj uporabniku prijazna in razširljiva kriptovaluta, usmerjena v plačila”, zasnovana za posameznike, trgovce in institucije hkrati..

Čeprav ima Dash različne funkcije, na primer ChainLock za zagotavljanje varnosti, InstantSend za izboljšanje takojšnjih transakcij in CoinJoin za dodajanje zasebnosti, ta kovanec je že dolgo pod radarjem vlagateljev.

Vendar pa lahko omejena ponudba 18 milijonov kovancev in stalne posodobitve spodbujajo pomanjkanje in črpajo Dash. Več o tem lahko preberete tukaj!

Zakaj naj kupujem podcenjene kriptovalute leta 2021?

Naložba v kriptovalute je finančni podvig, o katerem je vredno razmisliti. Navsezadnje je cilj kripto in tehnologije veriženja blokov izboljšati in nadomestiti tradicionalne finančne transakcije.

Kako? Kot je navedeno zgoraj, so kriptocentrali decentralizirani. Za plačilo ali shranjevanje denarja vam banke ali tretje osebe ne zaračunavajo dodatno. Priznajmo: to je dovolj, da se v kripto – tudi tiste, ki so podcenjene – splača vlagati.

Ko je podcenjen kovanec z velikim potencialom in impresivno osnovno tehnologijo podcenjen, je to lahko tudi prava kupčija. Ko podcenjen kovanec dobi zagon in apreciacijo cen, lahko trgovci začnejo prodajati in lahko ustvarijo dobiček daleč po letu 2021.

Nenazadnje mnogi kripto vlagatelji iščejo podcenjene kriptovalute samo zato, ker vedo, da je kripto trgovanje odličen način za diverzifikacijo njihovih portfeljev in zmanjšanje tveganj.

Ne pozabite pa, da vlagate samo denar, ki ga lahko izgubite. Vedno raziskujte in upoštevajte razmerje med nagrado in tveganjem sredstva, v katero ste pripravljeni vlagati.

Kako lahko kupim podcenjene kripto?

trgovanje s podcenjenimi kriptovalutami

Čeprav je nakup podcenjenih kriptovalut sčasoma lahko donosen finančni podvig, je iskanje podcenjenih kovancev, o katerih bi bilo vredno razmisliti, težko, zlasti med trenutno pandemijo koronavirusa..

Iskreno, zahteva veliko znanja in izkušenj, da bi leta 2021 našli podcenjeni in podcenjeni kripto z veliko potenciala!

Ker kripto cene temeljijo predvsem na tehnoloških inovacijah, ponudbi in povpraševanju ter razpoloženju na trgu, morajo trgovci veliko vlagati v izobraževanje o trgovanju. Preučevanje kazalnikov in spremljanje novic je lahko tudi ključnega pomena za pomoč vlagateljem pri iskanju uspešnih poslov.

In še nekaj! Tudi če vas hipe v kripto sektorju zanesejo, se morate vedno zavedati prevar in prevar s kriptovalutami, še posebej, ko gre za nove žetone in mikrokapital..

“Kaj pa praktična plat kripto trgovanja?”, Se lahko vprašate zdaj. No, imate različne možnosti za vlaganje v podcenjene kripto. Najprej lahko kripto kupite in shranite v kripto denarnico, pri čemer ohranite lastništvo. Kripto borze, kot je eToro, so lahko odličen kraj za nakup in prodajo digitalnih sredstev.

Preden pa začnete kupovati podcenjene kripto, ne pozabite, da kripto po vsem svetu urejajo drugače. Zato se prepričajte, da ste seznanjeni s predpisi in obdavčenjem v državi, v kateri imate sedež.

Na koncu, ne glede na to, ali se odločite za naložbo v podcenjeno ali dobro znano kriptovaluto, je pomembno vzpostaviti zdrave trgovske navade in disciplino. Kot primer je nadzor nad vašimi čustvi med trgovanjem ključni dejavnik, ki vam lahko pomaga do uspeha in odprave strah, pohlep, evforija ali pretirano samozavest.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Svet tehnologije kriptovalut in veriženja blokov se hitro razvija, vsak dan se pojavlja vedno več altcoinov.
  • Čeprav se kriptovalut še vedno napačno razume, je nakup kripto valut odličen način za diverzifikacijo portfelja, potencialno ustvarjanje dobička in pridružitev nov gospodarski svet, ki ga bo tehnologija blockchain kmalu ustvarila.
  • Medtem ko mnogi vlagatelji raje kupujejo znane kripto, je vredno razmisliti tudi o podcenjenih kovancih. Dejansko nekatera podcenjena in podcenjena sredstva ponujajo impresivne novosti, vendar jih preprosto ne tržijo dobro.
  • Nekateri podcenjeni kovanci, ki bi jih morali upoštevati leta 2021, so Ethereum, Binance Coin, Bitcoin, Bitcoin Cash, Tezos, EOS, MIOTA, Zcash, DASH in Cardano..
  • Ko gre za nove kovance, se vedno zavedajte kripto prevar in se prepričajte, da upoštevate kripto predpise države, v kateri imate sedež..
  • Če želite najti podcenjeno kripto, o kateri bi bilo vredno razmisliti leta 2021, je treba najprej investirati v pravilno trgovalno izobrazbo, prakso in čustveni samokontrolo.

Če vam je všeč naš članek Najbolj 10 podcenjenih kriptovalut za nakup, Nato ga delite z drugimi, ki jih zanima naložba v kriptovalute.

Nadaljnje branje:

Najboljše kriptovalute in njihovi izzivi

Kako trgovati s kriptovaluto s 100 dolarji

10 najpomembnejših kriptovalut razen Bitcoinov

5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA

Katerih je 9 najboljših Altcoinov za vlaganje v letu 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me