Katere so najboljše kriptovalute za trgovanje v letu 2021?

Najboljše kriptovalute za trgovanje v letu 2021

Ali želite preskočiti branje in priti do naših najboljših izbir? Najboljša kriptovaluta za trgovanje je Bitcoin ali Ethereum.

Načrtujete trgovanje s kriptovalutami v letu 2021? Z več kot 6000 kriptovalutnimi sredstvi izbira najboljših kriptovalut za trgovanje v letu 2021 ni lahka naloga. Ne bojte se, pri podjetju Trading Education smo sestavili seznam najboljših 10 kriptovalut za trgovanje v letu 2021

Če nameravate leta 2021 začeti trgovati s kripto trgom, imamo za vas dobre novice! Po mnenju mnogih kripto analitikov bo leto 2021 najboljše leto za trgovanje s kriptovalutami.

Trg kriptovalut je že nekaj časa predmet zanimanja s hitrim razvojem digitalnih platform. Trgovanje s kriptovalutami je bilo v primerjavi s trgovanjem s tradicionalnimi sredstvi, kot so blago in delnice, zanimivo plodno.

Zato smo za vas sestavili seznam najboljših kriptos za trgovanje leta 2021.

Torej brez nadaljnjega …

10 najboljših kriptovalut za trgovanje v letu 2021:

1.. Bitcoin

2.. Ethereum

3.. Valovanje

4.. Litecoin

5.. IOTA

6.. Črtica

7.. Cardano

8.. Ethereum Classic

9.. Zvezdnik

10.. Neo

Katere so najboljše kriptovalute za trgovanje v letu 2021?

V primeru, da se nekdo načrtuje v trgovanje, so kriptovalute vsekakor najboljša jajca v košarici. Ker je na trgu veliko okoli 1000 različnih vrst kovancev, se lahko amaterji nekoliko zmedejo pri izbiri pravih valut, ki bodo porabile njihove vrednosti.

Oglejte si 10 najboljših kriptovalut, ki jih je treba razmisliti o trgovanju v letu 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin je bil upravičen kot zlato kripto kovancev, čeprav je marca 2020 zaradi izbruha pandemije, ki je povzročil izgubo 4000 USD na kovanec, šel skozi glavno pasti. Kot ponavadi je Bitcoin pokazal hitro stopnjo izterjave, cena kovanca pa je znašala do 16000 USD, tržna kapitalizacija pa je bila označena kot 199,62 milijarde dolarjev, kar naj bi tudi raslo.

Napovedi o hitrem porastu na trgih Bitcoin napovedujejo, da lahko preobrat v cenah do konca leta 2021 doseže tudi 100,00 USD. Citibank je navedla, da lahko tržne vrednosti grafov dosežejo celo 300.000 USD, kar je 15-krat več od trenutnih vrednosti.

Kaj vpliva na ceno Bitcoina?

Faktor 1: ponudba in povpraševanje

Faktor 2: Tržna konkurenca

Faktor 3: Urejanje in sprejemanje Bitcoinov

Preberite več: Kaj bo vplivalo na ceno Bitcoinov v letu 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum je drugi na seznamu kriptovalut s trdnimi tržnimi razlogi. V zadnjem času stroški Ethereuma nihajo, cena pa znaša 579 USD glede na zadnje četrtletje 2020.

Nadgraditev na Ethereum 2.0 z bolj decentraliziranimi okviri je najbolj prepričljiv razlog za trgovanje z Ethereumom. Ključni prednosti trgovanja z Ethereumom so druga najbolj tekoča in dinamična valuta, ki podpira pametno in pametno pogodbo ter upošteva decentralizirane prenosne aplikacije, dApps.

Kaj vpliva na ceno Ethereuma?

Faktor 1: Zahteve razvijalcev

Faktor 2: Trikotna arbitraža Ethereum, Bitcoin in Ethereum Classic

Faktor 3: Dobičkonosnost rudarjenja

Preberite več: Kaj bo vodilo v ceno Ethereuma leta 2021?

3. valovanje (XRP)

Pomembne prednosti tega kovanca vključujejo neverjetno nizko lestvico pretvorbe in takojšen sistem obvestil za vaše borze zaradi postopka potrjevanja, ki zaobide nacionalno banko. Podobno Ripple uporablja svoje uprave za pomoč bankam in drugim denarnim fundacijam, kar posledično povečuje njegovo zanesljivost.

Trenutno je najboljša in idealna priložnost za nakup Ripple, medtem ko so stroški še vedno zelo nizki in razumni, zlasti v nasprotju z različnimi kovanci, ki so danes na voljo: 0,637 USD. V primeru, da upoštevate nakup v osnovi in ​​prodajo po najvišjem standardu, je takrat izbira zelo enostavna.

Kaj spodbuja Ripple ceno?

Faktor 1: tehnologija

Faktor 2: Hyper Drift

Faktor 3: Imetniki valovanja

Preberite več: Kaj bo spodbudilo Ripple XRP ceno leta 2021?

4. Litecoin (LTC)

Prišlo je do povečanja cene Litecoin in v zadnjem času se obeta izboljšanje. Skupni vrh Litecoina se je zdaj zvišal na 8.710.194.389 USD s 66.245.618 LTC. Razvoj dogodkov v zadnjih 24 urah kaže, da je bilo zamenjanih LTC za 17.177.612.073 USD. Stroški LTC se potencialno povečujejo in po ocenah dosežejo do konca leta 230 USD.

Od Litecoina se pričakuje toliko, saj je zdaj sedmi največji digitalni denar na svetu. To se zgodi zaradi razloga, ker so spremenili svojo tehnologijo.

Litecoin se je sam opredelil zaradi obveščanja o zaupnih transakcijah, ki se nanašajo na zamenljivost. To je bil velik preskok v tem, da je Litecoin imel svojo osebnost. Ta vrsta zaupne transakcije bo rešila težavo, kaj je velik ali izdelek uporabljen, kar je značilno za odprte verige blokov.

V izjavi Oracletime, profesionalci Litecoina v primerjavi z Bitcoinom bodo pritegnili pozornost mnogih gledalcev. Njihova napoved do konca leta 2021 za Litecoin znaša 1000 dolarjev, lahko pa bo tudi do 2000 dolarjev.

Obstaja še ena napoved podjetja Investingpr, da bi lahko več trgovcev trgovalo z Litecoini samo zato, ker želijo raziskati druge možnosti in ne Bitcoin, da bi lahko zmanjšali tveganje.

Kaj poganja ceno Litecoin?

Faktor 1: Konkurenčni kovanci

Faktor 2: povečanje posvojitve

Faktor 3: kriza Post Covid – 19

Faktor 4: Apetit za tveganje

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno Litecoina v letu 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Ob upoštevanju preteklosti tržne kapitalizacije IOTA se je njegova tržna vrednost do leta 2020 vedno zniževala; ta kriptovaluta se je začela izboljševati in povečevati bogastvo do konca leta 2020. IOTA je v leto 2020 vstopila s tržno kapitalizacijo 446 milijonov dolarjev, konec leta 2020 pa je ta kovanec že 19. decembra 2020 presegel 900 milijonov dolarjev in pridobil več kot 100%, čeprav je je bil skalnat in napolnjen s težavami.

Razlog, da se ta kovanec razlikuje od drugih, je njihova tehnologija, ki uporablja IoT. IOTA, tako kot vse druge kriptovalute, bi si zdaj lahko prizadevala za izdelavo velike glave & Rame trojno dno, z desno ramo, ki daje vse za naslednji dve leti. Ta kovanec bi se lahko še enkrat dvignil in pridobil tržno mejo, toda trenutno bi se lahko cena IOTA zadržala pod 37 centov, po potrditvi njegovega vzorca pa bi se lahko vrnila, kot v kripto razcvetu leta 2017.

Leta 2017 je takrat IOTA od vseh altcoinov zbrala ogromno tržne kapitalizacije in količine, ki je kovanu pomagala dvigniti svoj trg in svojo vrednost dvigniti do najvišje vrednosti nad 5 USD na žeton MIOTA.

Kaj spodbuja ceno IOTA?

Faktor 1: Pozor medijev

Faktor 2: Korporativna partnerstva

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno IOTA leta 2021?

6. pomišljaj (pomišljaj)

Razlaga, zakaj številni ljubitelji tehnologije v kovanec vložijo sredstva, je ta, da razlikuje njihove portfelje in je lahko obravnavan kot podporna naprava proti Bitcoinu, ki vzpostavlja kripto.

Leto 2021 je lahko za trgovce z Dashom zelo produktivno, saj vlagatelji vzpostavljajo okrepljena partnerstva s ponudniki plačilnih sistemov. Dash je bolj izvedljiva in praktična valuta, ponuja več funkcionalnosti in jo je zato enostavno porabiti.

Vključujejo funkcije, s katerimi izstopajo pomišljaji

 • Spork
 • Verižna ključavnica
 • PrivateSend Protocol
 • InstSend Protocol

Ti poudarki lahko pomagajo premešanemu kovancu pridobiti veliko večje stroške v višini 2.000 USD na kovanec. V primeru, da se pogon za praktično kripto nadaljuje v leto 2021, se lahko stroški celo kažejo kot ponazoritev.

Kaj poganja ceno Dash?

Faktor 1: Konkurenčni rob

Faktor 2: Stopnje posvojitve

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno DASH leta 2021?

7. Cardano (ADA)

Kovanec Cardano ADA ima številne lastnosti, zaradi katerih je lahko v prihodnjih letih velik trgovalni posel. Kriptovaluta ima ločen oris funkcionalnosti, kot so načini plačila in orodja za glasovanje za imetnike ADA. Cardano svojim uporabnikom olajša vzdrževanje varnosti z ustvarjanjem preverjanja transakcij na verigi blokov. Cardano je mogoče shraniti in zamenjati v številnih denarnicah z valutami in ima precej decentraliziran pristop. Cardano ima domačo denarnico, imenovano Daedalus, ki uporabnikom pomaga pri naložbah in je orodje za trgovanje. Uporabnikom koristi tudi tako, da jim podeli nagrade, imetniki pa lahko zaslužijo kovance.

Ključne lastnosti, zaradi katerih Cardano izstopa v ligi kriptovalut, so:

 • Progresivna ekipa za razvoj in nadgradnje
 • Možnost zagotavljanja neomejene razširljivosti
 • Hitri in poceni transakcijski sistemi
 • Decentralizirane aplikacije

Kaj poganja ceno Cardano?

Faktor: 1 Decentralizacija

Faktor: 2 Število DApps

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno Cardano leta 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Trgovanje z Ethereum Classic je lahko precej nerazumljivo, saj je spletna storitev za napovedovanje imenovana "Dolga napoved “napoveduje, da bi se Ethereum Classic lahko še naprej spopadal v letu 2020 in naj bi bil ocenjen na 8,44 USD.

To bi bilo za 30% večje od prejšnjih vrednosti cen. Vendar ocene kažejo, da bi končna vrednost ETC lahko znašala približno 5,62 USD.

Kaj poganja ceno Ethereum Classic

Faktor 1: Sprejetje Ethereum Classic

Faktor 2: Napad omrežij

Preberite več: Kaj bo spodbudilo ceno Ethereum Classic leta 2021?

9. Zvezdnik (XLM)

Povezava podjetja Stellar z IBM-om in njegova široka uporaba v južnem Tihem oceanu, kjer je zdaj odgovoren za 60% obročnih obrokov v trgovini na drobno, pomeni, da je XLM vreden tega. V krajšem časovnem obdobju se je vrednost Stellar Lumens v ponedeljek, 27. oktobra, spustila v padajočo vrednost krivulje, ki je padla za 2,28 odstotka. XLM se je spustil pod primarno pomembno stopnjo opozicije na 0,0815 dolarja do najnižje najnižje dnevne stopnje 0,0798 dolarja. Potem se je Stellar vrnil skozi 0,0815 do 0,8226 dolarja. Naslednja pomembna stopnja ovir za gledanje je 0,083 USD.

Kaj vpliva na ceno Zvezde?

Faktor 1: Vpliv družbe

Faktor 2: Tržna konkurenca

Faktor 3: Stopnje posvojitve

Preberite več: Kaj bo spodbudilo zvezdniško ceno leta 2021?

10. Neo (NEO)

Zmogljivosti NEO so precej impresivne, saj zaradi svojih značilnosti na trgu izstopa v primerjavi z drugimi kriptovalutami. Platforma svojim uporabnikom omogoča snemanje, porabo, prodajo, prenos in izmenjavo številnih kripto sredstev. NEO naredi izključno to, da svojim uporabnikom omogoča, da svoja fizična sredstva povežejo z digitalnimi avatarji v omrežju. Vendar je vrednostno stališče za NEO nekoliko vprašljivo.

Za zdaj bi morali upati na nepredvidljivost, saj ranljivost zajema prihodnost kriptovalut. Srednje- do dolgoročno so razmere lahko precej pravoslavne, ker bo kitajska vlada začela popolno zatiranje digitalnih oblik denarja, v tem primeru bi morali upati, da vrednost NEO preživlja veliko krizo..

Kaj poganja ceno NEO?

Faktor 1: Tekmovalci

Faktor 2: Pozornost medijev

Preberite več: Kaj bo vodilo v ceno NEO leta 2021?

Začnite trgovati z 10 najboljšimi kriptovalutami

eToro ponuja mešanico kriptovalut za trgovanje. Trgovci lahko ustvarijo raznolik portfelj s 14 najbolj priljubljenimi kovanci. Nekateri med njimi so Bitcoin, Ripple in Ethereum, poleg tega pa še EOS, Iota, Tron in Tezos. Spletna stran eToro in vsestranska aplikacija se skoraj ne razlikujeta, privlačno razprta in enostavna za raziskovanje. Trgovci lahko zaznajo, kaj počnejo drugi na odru, in upoštevajo predloge posameznikov, ki vam omogočajo, da podvojite njihove izmenjave.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

 • Temeljne kriptovalute za trgovanje v letu 2021 trenutno cvetijo.
 • Najboljše kriptovalute za trgovanje v letu 2021 so Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar in NEO.
 • Bitcoin na trgu izstopa kot glavna kriptovaluta.
 • Ethereum vzpostavlja trdne okvire za trgovanje.
 • Idealna priložnost za nakup in trgovanje je Ripple XRP.
 • Litecoin se je vrnil v zdravo konkurenco z bitcoini.
 • IOTA pripravlja tudi tehnološki napredek.
 • Zaradi ekskluzivnih lastnosti sistema DASH je dobra izbira.
 • Cardano ADA je tudi dokazano produktivno sredstvo trgovanja.
 • Ethereum Classic je še naprej izvedljiva možnost trgovanja.
 • Stellar se prav tako drži kot izvedljiva možnost trgovanja.
 • NEO je naslednja sodobna kriptovaluta za trgovanje.

Med vsemi valutami, s katerimi se trguje, je Bitcoin seveda očitno vladal na trgih kot ugleden kovanec, vsekakor ni edina valuta z efektivno donosnostjo. V napovedih napovedi cen XRP za leto 2021 so poročali, da kriptovalute postajajo zanimiv predmet zanimanja za trgovce in tako načrtujejo nove grafe kot rezultat teh zanimivih naložb..

Druge vodilne kriptovalute za trgovanje leta 2021 vključujejo Ripple, Ethereum, Litecoin in IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me