Naš seznam najboljših kriptovalut za nakup v letu 2021

V zadnjih nekaj letih so se kriptovalute nedvomno izkazale za eno najbolj donosnih in uspešnih naložbenih priložnosti. Bitcoin, ki je dejanski standard za kriptovalute, je v letu 2009 postavil temelje cvetočemu trgu digitalnih valut..

Uvedel je val več drugih kriptovalut, zgrajenih na decentraliziranem omrežju peer-to-peer. Ta vedno večja legija privržencev je vlagatelje postavila v negotovost pri odločanju o najboljših kripto napravah za nakup v letošnjem letu.

Zato smo za vas sestavili seznam najboljših kriptovalut leta 2021.

Torej brez nadaljnjega …

Seznam najboljših kriptovalut za nakup v letu 2021:

1.. Bitcoin (BTC)

2.. Ethereum (ETH)

3.. Binance Coin

4.. Litecoin

5.. Tron

6.. Cardano (ADA)

Funkcije, ki jih je treba upoštevati pri izbiri najboljših kriptos, ki jih lahko kupite zdaj

Leto 2020 je bilo res zgodovinsko leto in dokazalo je, da imajo kriptovalute veliko bolj trajno moč. Tu je nekaj pomembnih lastnosti, na katere se je treba osredotočiti pri izbiri najboljših kriptos, ki so danes na voljo na trgu.

1. Stopnja posvojitve

Sledenje stopnji sprejemanja in osredotočanje na naložbe v kriptovalute, ki se trenutno uporabljajo v transakcijah iz resničnega sveta, je odličen način, da ustvarite seznam najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj.

2. Visoka varnost

S funkcijami, kot so pametne pogodbe, ki omogočajo nabor pravil za vsako transakcijo, lahko transakcije s kriptovalutami naredite bolj varne.

3. Tržna kapitalizacija

Poznavanje tržne kapitalizacije kriptovalute, v katero nameravate vlagati, je odličen način za zagotovitev njene likvidnosti in uspeha.

Najboljše kriptovalute za nakup v letu 2021

Glede na dosežke kriptovalut bo leto 2021 najboljše leto za naložbe v kriptovalute. Zato si je zagotovo vredno ogledati seznam najboljših kriptos za nakup.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin, “kralj kriptovalut”, je za investitorje po vsem svetu vedno na vrhu investicijskega radarja. Poleg tega, da je prva kriptovaluta, je glavni razlog za njeno največjo likvidnost v kriptoprostoru. Končni cilj Bitcoina je biti globalni digitalni denar, ki je enak peer-to-peer, popolnoma decentraliziran, saj je ločen od kakršne koli regulacije..

Pri sprejetju na drobno je Bitcoin nadrejeni, ki vodi vse druge kriptovalute. S tržno kapitalizacijo več kot 600 milijard dolarjev je brez pomisleka najmočnejša kriptovaluta na trgu in ena izmed najboljših kripto valut za nakup, zlasti za vlagatelje, ki so novi v razredu sredstev..

Sonny Singh iz Bitpaya je pred kratkim povedal Bloomberg januarja 2021 to "pričakuje, da bo BTC do naslednjega meseca dosegel 45.000 USD."

2. Ethereum (ETH)

Ethereum, prva alternativa Bitcoinom, je decentralizirana platforma, ki temelji na blockchainu. Crypto Enthusiast je Ethereum označil kot alternativo fiat valuti. Ethereum je na drugem mestu "najboljša kriptovaluta za nakup leta 2021" seznam, ker je ena redkih kriptovalut, s katero je mogoče kupiti druge kovance. S tržno kapitalizacijo, ki se približuje 139 milijardam dolarjev, je Ether, kovanec Ethereum, postal ena izmed priljubljenih kriptovalut v svetu verig blokov.

Ethereum, ki deluje kot decentralizirana programska platforma, omogoča gradnjo in izvajanje pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij (DApps) brez nadzora ali vmešavanja tretjih oseb.

Ethereum je načrtoval, da bo svoj soglasni algoritem leta 2021 spremenil iz dokazov o delu v dokaz o deležu, kar bo utrlo pot izboljšani hitrosti transakcij znotraj njegovega omrežja. S tržno kapitalizacijo približno 19% velikosti Bitcoina bo Ethereum v prihodnosti ostal močna naložbena izbira.

Preberite več: Napovedi cen Ethereuma za leta 2021, 2022 in 2025

3. Binance Coin (BNB)

Glede uporabnosti in učinkovitosti je Binance Coin ena izmed najboljših kriptovalut, ki jih danes lahko kupimo na trgu. Binance Coin, uradni žeton izmenjave Binance, uporabnikom omogoča nemoteno trgovanje z drugimi kripto in poenostavlja provizije za transakcije. Decentralizirane borze Binance delujejo na blockchain platformi kovancev Binance, ta borza, ki jo je ustanovil Changpeng Zhao, pa je največja borza kriptovalut na svetu glede na količino.

Tržna kapitalizacija Binancea je 6,8 milijarde dolarjev, ena BNB pa je imela vrednost 44,26 dolarja, kot so poročali januarja 2021, zaradi česar je letos ena izmed najbolje prodajanih kriptos.

Preberite več: Ali je Binance Coin dobra naložba in ali naj vlagam v Binance Coin?

4. Litecoin (LTC)

Charlee Lee, nekdanja uslužbenka Googla, je želela ustvariti “lažjo” različico Bitcoina, da bi bila manj zapletena za tiste, ki so zmedeni zaradi osnovne tehnologije. Razvil je kriptovaluto, imenovano Litecoin, ki bi lahko igrala vlogo “srebra do zlata Bitcoin”. Litecoin temelji na odprtokodni globalni plačilni mreži, ki uporablja "scrypt" kot dokazilo o delu in je brez nadzora centralne oblasti.

Litecoin ima danes hitreje rastoče blago zaradi hitrejše stopnje transakcij in nižjih sistemskih zahtev. Tržna kapitalizacija Litecoina znaša 10,1 milijarde USD, zaradi česar je od januarja 2021 šesta največja kriptovaluta.

Preberite več: Analiza cen Litecoin za leto 2021 (poglobljen pregled)

5. Tron (TRX)

Glavni razlog, da je Tron uvrščen med najboljše kriptoskupine za nakup seznama leta 2021, je, da je BitTorrent pridobil pred nekaj leti. Če jim uspe razviti decentralizirane in varnejše metode hudournikov, je Tron res uspešna platforma za vlagatelje po vsem svetu.

Ustanovitelji podjetja Tron so ustvarili to platformo za izmenjavo vsebin, ki temelji na verigi blokov. Poleg zagotavljanja visoke varnosti Tron ustvarjalcem omogoča, da svojo vsebino monetizirajo neposredno prek Tronixa, oblike Tronove kriptovalute..

Uporabniki lahko v samo nekaj sekundah pošljejo milijon dolarjev TRX kjer koli na svetu brez ene same transakcijske provizije. Z namenom popolnoma decentralizirati internet Tron hitro raste, saj ga vlagatelji v kriptovalute z več kot 81 milijoni dolarjev uvrščajo med najboljše danes na voljo kriptokovance.

6. Cardano (ADA)

Cardano je platforma za kriptovalute in pametne pogodbe. Cardano je pogosto opredeljen kot kriptovaluta tretje generacije, ki rešuje probleme razširljivosti kriptovalut prve in druge generacije, kot sta Bitcoin in Ethereum. Cardanova večplastna arhitektura ponuja boljšo razširljivost kot druge kriptovalute.

Zakaj je Cardano na našem seznamu kriptovalut za nakup leta 2021? No, Cardano je že imel zvezdno leto 2020. Projekt ima zdaj več kot 1400 bazenov in je sodeloval z več kot sto institucijami. Obe številki naj bi se povečali v letu 2021 in pozneje. Cardano je prav tako razširil svojo ekipo in pozdravil 11 novih članov.

Tudi Cardanov prehod iz Bryona v Shelly je bil pomemben mejnik projekta, platforma pa je še naprej delala na razvoju, kot je Voltaire. Mainnet Goguen naj bi se začel tudi februarja ali marca 2021. Ta uvedba bo Cardano postavila za resničnega izzivalca monopola Ethereuma. Nove funkcije bodo glavni dejavnik pri sprejemanju Cardano, zaradi česar je ena najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite.

Bottom Line za najboljše kriptos, ki jih lahko kupite leta 2021

Kripto trg je danes cvetoč naložbeni trg z obilico kriptovalut in inteligentnih blokchain platform. Ne glede na to, ali ste nov vlagatelj ali poskušate diverzificirati njihov trg, so zgoraj omenjene valute nekatere izmed najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021, da ustvarite svojo uspešno naložbeno zgodbo..

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

Zdaj ste si ogledali naš seznam najboljših kriptovalut za nakup leta 2021. Če se počutite navdihnjeni za nakup kriptovalut, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost nakupa Crypto sredstev in trgovanja s CFD-ji na do 90+ kriptovalute. Kripto trgovci lahko sestavijo raznolik portfelj z najbolj priljubljenimi kovanci.

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

7 napovedi kriptovalut za leto 2021, s katerimi bi se vsi strinjali

Splošni pogled na trg kriptovalut – kaj pričakovati leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me